Ztracená láska

Ztracená láska https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/505331/bmid_ztracena-laska-Hkd-505331.jpg 4 73 17

Zatracená láska série

< 3. díl

Třetí díl romance Zatracená láska. Vztah Anny a Maddoxe po událostech děsivé noci visí na vlásku, stejně jako Maddoxova svoboda. Zatímco se vyděšená Anna vrací zpět ke svým rodičům, Maddox je v zadržovací cele a čeká ho spousta vysvětlování. S vyhlídkou na život strávený za mřížemi se probírá nejen událostmi uplynulé noci, ale i myšlenkami na svou budoucnost. Přijde o své přátele a možnost studovat? Přijde i o Annu?... celý text

Přidat komentář

snilek.holka
01.04.2024 5 z 5

Protože mě tahle série totálně pohltila a já přečetla všechny tři díly za tři dny, tak svůj názor nápisu až sem, k tomu poslednímu.
Totálně mě to dostalo a to možná i díky tomu, ze jsem si od toho nic neslibovala. Vlastně jsem se do čtení pustila jen proto, ze to na mě pořád vyskakovalo. Ale bože .. už dlouho jsem se do žádných knižních postav tak nezamilovala jako do nich. A to i když mě občas přivadeli k šílenství. Jako když se porad hádaly a žárlily a nezvládly o věcech vůbec mluvit.
Bavilo mě ze se postava Anny vyvíjela a rostla a v posledním dílu jsem na ni vlastně byla pyšná. Maddox byl zase takový vztekloun a šílenec a jak uměl zjihnout když byl s Annou
I když v prvním díle to střídání pohledu bylo nelichotivé postupně to autorka vylepšila až bylo vlastně nakonec fajn vidět tu situaci s pohledu obou.
Možná ne všechno bylo perfektní a určitě to má i své chyby ale je to velmi čtivě napsané a totálně vás to chytne a nepustí.
Tohle se určitě řadí ke knihám, ke kterým se v budoucnu ještě určitě vrátím ..

Petramed
31.01.2024 5 z 5

Tak to bylo parádní celá série se mi moc líbila


TaronaBirk
15.01.2024 5 z 5

Toto byla zase emoční jízda! Všechny tři díly této série byly úžasné a určitě je nečtu naposledy.
Od knihy jsem se neuměla odtrhnout, hltala jsem každé slovo. Celý životní příběh jsem prožívala s Maddoxem a Annou a společně s nimi jsem se smála i brečela. Kniha byla plná zvratů a nečekaných událostí. A zamilovala
jsem si nejen Maddoxe a Annu, ale také jejich kamarády. Všechny postavy mi byly moc sympatické.
Opravdu jsem si celou sérii moc užila a těším se, až si ji zase někdy přečtu <3

pogmanka
01.01.2024 5 z 5

Četla jsem celou sérii a i když k něčemu bych výhrady měla, k pohledů obou, které byly dost stejné, ale postupem času se to zlepšovalo. Nebo, v tomto díle až moc zvratů, které byly na ten stejný princip a možná až moc s tím spojeným rozchod spolu, prostě nemůžu hodnotit jinak, protože to byla emoční jízda a já všechny knihy přečetla neuvěřitelně rychle a obě hlavní postavy si prostě nešlo nezamilovat. Takže ano má to nedostatky, ale víte co? Mně to vůbec nevadí, bylo to skvělý.

michaelakoc
16.06.2023 3 z 5

Celou sérii hodnotím hodně vysoko. Všechny 3 díly jsem přečetla za 4 dny a byla to doopravdy jízda, nemohla jsem se od příběhu odtrhnout a potřebovala jsem vědět, jak to s Annou a Maddoxem dopadne. Tento díl pro mě byl na úrovni toho 1., nejméně se mi líbil 2., ale byl potřeba, abychom se dostali do velkého finále.

Když budu hodnotit pouze tento díl, tak prvně musím říct, že jsem pyšná na Annu, jak moc se za celé 3 díly posunula a jak se všem problémům dokázala postavit. Ona jí to v tomto díle také řekla Patty, Anna si prošla peklem, ale vždy se dokázala zvednout a jít dál, takže smekám.

To Maddox se se svými démony pere hůře, ale také si toho na svých bedrech nesl z minulosti mnohem více.

Děj navazuje přímo na 2. díl - Anna je zoufalá z událostí toho večera a Maddox je ve vězení. Doopravdy zmlátil Roba tak, až ho málem zabil? Pokud to nebyl on, tak kdo? Ale dá se i tak omluvit či odpustit to, co udělal?

Ať se stane cokoliv, Maddox to pak zase vyřeší tak, jak to umí jen on - první bude jednat a teprve pak se nad tím zamyslí, ale to už bude pozdě.

Anna se podvolí jeho přání a oba si pak nesou následky tohoto rozhodnutí.

I když se dějí další a další strašné věci a oni se rozcházejí a scházejí, vzdalují a sbližují, jejich láska pořád drží. Ale je hranice, kterou Anna není schopná odpustit. A já se jí nedivím. A dokazuje to také fakt, že najednou přátelé Maddoxe nestojí za ním, ale všichni do jednoho stojí za Annou.

Nakonec Maddoxovi zbyde pouze Chad a Gia? Jak to s nimi doopravdy je?

Jakou roli v tom všem hrají a budou krát Eric a také Raymond? A co Anny rodiče, jak si s nimi teď stojí?

Co autorka doopravdy umí jsou finále. U každého dílu to bylo TOP a plné napětí, akce a neskutečných událostí, třetí díl je tomu králem. Přečetla jsem to na jeden nádech a nečekala jsem nic z toho, co a jak se stalo.

A za co jsem doopravdy ráda? Že se Maddoxovi splnilo největší přání, které ohledně Anny měl už od prvního dílu. Víte, co to bylo?

Eva_Skala99
11.06.2023 5 z 5

Poslední díl série a nezklamal. Přišla gradace a finalizace příběhu, který byl zkrátka skvělý. Byla to jízda vážení a rozhodně doporučuji nejen tento díl, ale celou sérii.

Moniska2410
08.05.2023 4 z 5

Poslední díl trilogie Zatracená láska a opět to byla emoční jízda.

Opět máme střídání pohledů obou hlavních hrdinů, naštěstí se děj neopakoval tak moc jako tomu bylo v prvním díle.

Začínáme přesně tam kde skončil druhý díl, takže nasednout na mašinu a vstříct závěrečnému dílu.

Anna už není tak nesnesitelná, dospěla a konečně se vymanila z otcova vlivu. To jak se nechce vzdát své lásky k Maddoxovi, jak mu pomáhá s jeho démonama. Jen kdyby jí pořád neházel klacky pod nohy, ale ona je bojovnice. Od prvního dílu ušla kus cesty a já si jí konečně oblíbila a vážím si jí.

Maddox mě v tomto díle pěkně štval ( ale pořád ho miluju). Choval se jak puberťák, který neví co chce. To jak utíkal k Chadovi, jak se neuměl postavit svým problémům a místo aby si nechal pomoct od lidí, kterým na něm záleželo, tak před nima utíkal. Mít ho po ruce, tak ho párkrát proplesknu.

Ti dva jsou si ale souzeni být spolu jejich láska je tak silná, že překoná všechny překážky.

Tento díl byla nálož na moje city, úsměv střídali slzy a naopak.

A ten konec, sem si myslela, že knihu odložím a nedočtu, jak sem měla srdce rozervané když byly ve smuteční síni. Naštěstí zvědavost zvítězila, já otočila stránku a moje srdce se slepilo .

Jsem ráda, že i u nás máme tak skvělé spisovatelky. A já se už těším na další román v růžovém kabátku

Lucyk01
05.04.2023 5 z 5

Jsem se těšila na závěrečný díl, až se dozvím, jak to všechno dopadne a skončí a moje touha je po přečtení pořádně uspokojena.

Díl začíná přesně tam, kde skončil druhý díl a je to už od začátku napínavé. A pořádně čtivé stejně jako předchozí díly.

V ději se objevují další zápletky a více kapitol z pohledu Maddoxe. Bylo hezké pozorovat Maddoxe, jak se postupem času mění a dospívá. Měl plno chyb, ale to k tomu patří a to mu dělá reálný charakter.

Knihu jsem nedokázala odložit a musela jsem číst, abych se dozvěděla plno věcí. A ten konec? Co to jako bylo? Po dočtení knihy jsem byla pořádně nabytá emocemi a doteď mám z knihy pozitivní pocity. I když ten konec mě překvapil a byl hodně originální.

Jsem ráda, že se vyřešily všechny nesrovnalosti a nedorozumění. Musím říct, že jsem spokojená i se zakončením celého příběhu Maddoxe a Anny. Určitě se k jejich příběhu někdy vrátím.

Všem celou sérii doporučuji a tenhle díl byl za mě nejlepší z celé trilogie. A určitě mám v plánu si přečíst další knihy z pera autorky. Docela by mě zajímal i příběh Hannah s Deanem nebo Kylea s Juanitou.

Mamka_cte
07.03.2023 5 z 5

(SPOILER) Třetí díl série. Musím přiznat, že tento díl byl naprostá pecka! V prvním díle mě neskutečně štvalo, jak se stále opakuje děj z jeho i jejího pohledu, ale v třetím díle jsem za to byla vděčná.

Při čtení knihy je to jak na houpačce, jednou se usmíváte.. pak brečíte a najednou koukáte s otevřenou pusou, protože jste v šoku. Totální smršť emocí.

Ani na sekundu mě tento díl nepřestal bavit a hltala jsem každé slovo a několikrát jsem i brečela!
Poprvé, když zjistil, že je Gia těhotná a volal Chadovi, že skoncuje s životem.
Podruhé, když Maddoxe postřelil Raymond. Maddox byl v kritickém stavu a Anna držela krabičku, kterou jí dal těsně před tím, než se ozval první výstřel. Miluju tě Maddox.

Kniha se četla dobře a ja jí měla za den přečtenou. Nemohla jsem se odtrhnout!

Doporučila bych tuhle sérii každému, kdo má rád žhavou romantiku.

Jednou se k této sérii určitě vrátím a těším se co autorka napíše dále!

Knihomol_ka
02.01.2023 3 z 5

Třetí a vlastně poslední díl této série.

Hned na začátek se přiznám, že poslední díl mě úplně nenadchnul.

Příběh byl zdlouhavý a předvídatelný. Stále se to opakovalo dokola a dokola. Milují se, pohádají se, rozejdou se, usmíří se. A zase nanovo.

Ke konci příběhu jsem měla menší infarkt a závěr knihy byl hezký, ale opět očekávaný.

Tahle série mi přijde na styl After, takže pokud tuto sérii máte rádi, tak určitě si oblíbíte i tuhle.

knihomolkaJani
30.12.2022 5 z 5

Úžasné zakončení celé série. Je vidět, že se i během psaní autorka opravdu velmi posunula. V prvním díle je mnoho opakujících se scén a zde už jen to nejnutnější.

Obě postavy si projdou nelehkými situacemi, ale poučí se a je tu moc dobrý vývoj. Rozhodně nic nedostanou zadarmo. Moc hezky vymyšlená zápletka a celkově popsané prostředí.
Co musím pochválit je i to, jak umí Tess navodit atmosféru, u knihy se budete usmívat, ucítíte vzrušení, potečou vám slzy, a budete mít "husí kůži".

Na tuto sérii budu dlouho vzpomínat a ráda se k ní vrátím!

happy19
20.12.2022 5 z 5

Topová série od české autorky!
Tohle byl kolotoč emocí...mazec!
Doporučuji všem,co mají rádi horskou dráhu:-D
Tak se přesně cítíte,když dočtete;-D
Ráda se někdy k sérii vrátím,zatím mi bude zdobit knihovnu:-*

„Využijte šance, využijte hodně z nich.“
Protože upřímně, bez ohledu na to, kde a s kým skončíte, vždy to skončí tak, jak by mělo být.
Vaše chyby vás dělají tím, kým jste. Učíte se a rostete s každou volbou, kterou uděláte. Všechno stojí za to.
„Vždy říkejte, jak se cítíte.“

Anna_Malik_Ova
18.12.2022 5 z 5

Poslední kniha ze série Zatracené lásky a já nemám slov.
Miluju to! Kompletně, ale i každý díl sám o sobě. Znovu se potkáváme s tou Annou a tím Maddoxem. Poznáte to ihned, protože jsou to oni a vrací se Vám do života přesně tam, kde skončila Zlomená láska. A i když jsou to stále oni, najednou zjišťujete, že dospívají, snaží se na sobě pracovat, řešit svoje problémy a o to víc jim v jejich cestě fandíte. Madovi ale bohužel trvá všechno o něco déle. (To se tak ale i říká, ne? Že kluci dospívají později.) Každopádně jsem moc vděčná, že autorka udržela kapitoly z pohledů obou postav a styl, jakým jsou psány. (Mě teda nevadili ani v jednom díle.) Ale u Zlomené a zvlášť teď u Ztracené lásky je Maddoxův pohled extrémně důležitý. Já se do něj snažila vcítit a pochopit některé jeho rozhodnutí, ale chvílemi jsem mu tak akorát chtěla urvat hlavu za to, jak se zachoval. Jenže je to prostě on, může provést xx volovin, ale v srdci ho už prostě mám, stejně jako knižní Anna. Mu prostě odpustíte cokoliv, dokud…
Zdá se mi, že jak se vyvíjí a dospívají postavy, posunují se i hranice, takže Zatracenou bych klidně zaškatulkovala do YA, ale Ztracenou už rozhodně do NA. A panebože, díky za ty dary, protože třeba ty sexuální scény?! TOP všech topů. Úroveň zahraničních autorek prostě.
No, ale zpět k Maddoxovým prohřeškům, v jistých pasážích jsem měla doslova husí kůži a nedělalo mi moc dobře číst dál. Nechápala jsem, že to Maddox nevidí a i když viděl, tak že neudělal nic pro okamžitou nápravu. Štval mě, fakt jo, ale zároveň se i snažil a s odstupem času, dokážu pochopit, že něco řešil tak jak řešil, jenže některé chování nezachrání ani ta nejupřímnější omluva na světě. Chvílemi jsem na něj chtěla dělat ťuťuňuňu, abych mu vzápětí flákla takovou, že by se mu hlava několikrát zatočila. Zbožňuju, jak se chovala Anna, ať už ve vztahu s Maddem nebo se svými rodiči. Jak se z vyplašené holky stala žena, která má sice na padrť několikrát zlomené srdce, ale už s sebou nenechá zametat.
A úplně poslední co řeknu je, že taky zbožňuju celkovou provázanost postav. A že jsem z jednoho nenápadného kamaráda měla špatný pocit celou dobu, ale to jak to dopadlo?! Fuck, to byl masakr!!!!
Doporučuju, doporučuju, doporučuju. Má nejmilejší česká autorka prostě!

petulkapeta
22.11.2022 5 z 5

,,Nechci žít bez tebe," přiznala a zoufale si otřela slzy z tváří. ,,Ale musíš přestat dělat špatná rozhodnutí."
A že jich udělal..Mad ať už se sebevěšimi chybami byl pro Annu jako přístav v rozbouřeném moři. Ano udělal několik kravin a to bez pardonu a i ja bych mu vrazila facku jako Anna. Rozhodně tahle kniha a cela serie stoji za přečteni. Doporučuji

Apolinek
22.11.2022 5 z 5

S napětím jsem čekala na závěrečný díl a musím říct, že mě opravdu nezklamal. Autorka dávala postavám zvratově vážně zabrat. Vždy, když jsem vzala knihu do ruky, jsem se těšila, co nečekaného se stane. Nikdy jsem se nenudila. Děkuji Terce za krásně prožitý čas s knihou, škoda jen že už příběh končí...

terikus
20.11.2022 5 z 5

To teda byla jízda! Emočně mi to dalo dost zabrat, párkrát jsem si i pobrečela, vážně nářez! Autorku si dávám do oblíbených a budu napjatě čekat na její další díla, protože tady vidím něco velkýho :-)

anndrra
20.11.2022 5 z 5

To je asi poprvé, kdy píšu k něčemu úplně první komentář :-) A teď už ke knize. Anna mě jako obvykle štvala, ale výrazně méně než dřív. Ovšem Mad, ten mě tentokrát vytáčel místy až k nepříčetnosti. Zvratů bylo v knize opravdu víc než dost a na rovinu říkám, že nálepka 18+ je zcela opodstatněná. Závěr to byl rozhodně famózní a jsem ráda, že mi kniha dorazila tak akorát, abych na ni měla čas, protože každé odložení mě stálo hodně přemlouvání. Mám v hlavě spoustu toho, co bych ještě chtěla napsat, ale nenapadá mě jak to napsat, aniž bych spojlerovala. Knihu a celou sérii rozhodně doporučuji.

Autorovy další knížky

2020  76%Zatracená láska
2022  83%Zlomená láska
2023  73%Propast mezi námi
2022  86%Ztracená láska
2023  78%Prokletá Mimzie

Kniha Ztracená láska je v

Právě čtených4x
Přečtených90x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených10x
Knihotéce140x
Chystám se číst74x
Chci si koupit26x
dalších seznamech5x