Misshell1 Misshell1 komentáře u knih

☰ menu

Jenom ne Cade Jenom ne Cade Penelope Bloom

Za mě to bylo trošku slabší než první díl v tom, jak se k sobě vrátili. Ale co se týče těch trochu vtipných scén, tak jsem se i pobavila. Cade a jeho hlášky nezklamaly a Bear to celé opepřil.

11.04.2024 4 z 5


Bane: Prokletá láska Bane: Prokletá láska L. J. Shen

Bála jsem se, že mě to nebude bavit a proč je to tak dlouhé. Ale moc pěkný příběh. Doporučuji

08.04.2024 5 z 5


Hříšně bohatý Hříšně bohatý Meghan March

Ze začátku jsem měla problém s kapitolami minulost a přítomnost. Chvílemi mi trvalo se v tom zorientovat, ale pak už se to četlo samo. A tolik nezodpovězených otázek...na to se těším, až se postupně bude odhalovat pravda a tajemství. Je dobré mit po ruce druhý díl :)

02.04.2024 5 z 5


Ve jménu pomsty Ve jménu pomsty Kinga Litkowiec

Tohle bylo velké zklamání, ze začátku to začalo slibně, jenže pak se nic nedělo, jen spolu šou...li. Elena mi přišla jako taková chudinka, pak najednou bum bac si uvědomil, že bez ní nemůže být. A ten konec? To byl takový fofr, že i ve filmu titulky na konci trvají déle. Jediné, co musím pochválit, je přebal knihy.

07.03.2024 3 z 5


Marco Marco Marcy Jell

Čtivé,sexy, tajemné a taková jednohubka. Někdy by to možná chtělo trochu víc rozepsat, ale i trochu napětí bylo a určitě mě zajímají všechny díly jezdců.

03.03.2024 5 z 5


Ian Ian Lauren Layne

Vtipem nabitá oddechovka se zajímavými dialogy.

01.03.2024 4 z 5


Jenom ne Rich Jenom ne Rich Penelope Bloom

Taková klasická rychlovka od Penelope. Obě postavy byly fajn, ale nejvíc mě v knize zaujal Cade a jeho vtipné prupovídky.

28.02.2024 3 z 5


Scandalous: Šokující láska Scandalous: Šokující láska L. J. Shen

To si tak říkám, že první díl super, druhý díl ještě lepší a už třetího si říkám, že je kur...super, že autorka dokáže už 3 knihou držet laťku tak vysoko. Eddie na svůj věk byla dostatečně vyspělá a musím uznat, že autorka vás až do konce drží v nevědomí... Moc se netěším na další díl, protože v knize se mi nezdál Bane jako sympoš.

21.02.2024 5 z 5


Ruckus: Šílená láska Ruckus: Šílená láska L. J. Shen

Tohle byl příběh se vším všudy, prostě ze života. Nikdy není nic, tak jak byste chtěli. Nic samo nespadne do klína, ne potřeba bojovat a ne každý má na růžích ustláno. Deana už jsem si tak nějak podvědomě oblíbila v první díle, protože byl takový rozumnější. Autorka připravila několik zvratů, odhalení tajemství a také malém infarkt na konci :)

15.02.2024 5 z 5


Konflikt Konflikt Michaela Brnková

Musím hodnotit kladně. Nejen svižnost a čtivost příběhu, ale i obě hlavní postavy a chvíle překvapení. Akorát ten konec byl nějaký rychlý, možná by to ještě chtělo třeba za rok. Určitě lepší než kniha, kterou jsem četla z mafiánského prostředí - Cizí dluh.

14.02.2024 5 z 5


Plán Plán Elle Kennedy

Tak závěr celé série potěšil. Musím přiznat, že jsem se bála, o čem to vlastně celé bude. Když už vím, že Sabrina bude těhotná. Ale dle mého to autorka podala dobře, ač u mě nefrčí týpci s nazrzlymi vlasy, tak Tucker byl neuvěřitelně milý a zdravě sebevědomý. A líbilo se mi, jak se tam znovu objevil i zbytek přátel.

08.02.2024 5 z 5


Milosrdný samaritán Milosrdný samaritán Rolf Börjlind

Já musím nesouhlasit, že to nebyla dobrá kniha..covid použili jen do pozadí a doplňovat příběh. Zase vás to nutilo číst dál a dál. Každá postava měla příběhu co dát.

02.02.2024 5 z 5


Vicious: Divoká láska Vicious: Divoká láska L. J. Shen

Zajímavý příběh, kde se postupně odtajňují tajemství. On byl černý a ona růžová a přesto k sobě pasovali. On je Temný a ona jeho světlem.

24.01.2024 5 z 5


Nová zkouška Nová zkouška Kinga Litkowiec

Tohle bylo takové slabší...že začátku mě to bavilo a pak to bylo takové nijaké, ani to nevylepšilo nalezení ... a pak další objevy a akce. přišlo mi, jakoby autorku už ten příběh nebavil, tak to prostě osekala.

17.01.2024 3 z 5


Zvrácené království Zvrácené království Rina Kent

Tak tohle byl zkur..ně luxusni příběh. Úplně jsem hltala stránku za stránkou, jak si vzpomínala na minulost. A všechny svoje sliby dodržely. Akorát ten konec po 3 mes a 3 letech byl už moc sladký. Chyběl mi tam ten drsný Aiden.

12.01.2024 5 z 5


Podmanivý Podmanivý Jodi Ellen Malpas

Tohle byla jízda, ale jako že fakt jízda nahoru, hlavou dolů, zatáčka až je vám na zvracení...autorka vás drží od první chvíle v napětí. Musím říct, že jsem si to užila. Zápletky jsem vůbec neodhadla, vždycky mě něčím autorka překvapila. Doporučuji!

10.01.2024 5 z 5


Skóre Skóre Elle Kennedy

Zase mě to dostalo hned od první stránky. Miluju hokej, takže s radostí hltan příběh. Jako u všech ostatních knih se mi líbí, jak střídá z pohledu Deana a Allie. Skvěle tam pasovali i spoluhráči, kamarádi a rodina.

30.12.2023 5 z 5


Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

"Vic už jsi dělat nemohla. Někdy prostě ani vsechna láska mámy a bráchy nedokáže člověka vytáhnout z noční můry."...když jsem knihu začala číst, věděla jsem, že bude o stejném příběhu ze strany Holdera. Ano je pravda, že je to jako byste si pustili stejný film znovu, ale taky spoustu věcí do sebe západne jako puzzle, hlouběji pochopite celý příběh a na konci malém steče lza. Příběh, který doporučuji.

28.12.2023 5 z 5


Ocelová princezna Ocelová princezna Rina Kent

Zvrhlý král nám přináší nějaké odpovědi na otázky, co se vlastně vůbec stalo. Aiden je pořád zčásti děsivý,ale ten konec? Co to sakra...

27.12.2023 5 z 5


Zvrhlý král Zvrhlý král Rina Kent

Konečně jsem se k ní dostala. Jak jsem ji mohla tak dlouho odkládat. Tohle je naprosto luxusní kniha...psaná úplně skvěle. Žádné barvite vyprávění jak zelený je strom. Příběh pádí, sem tam se člověk usmeje a autorka to okoření sexuálními scénami. Ještě že mám po ruce 2.dil.

23.12.2023 5 z 5