Jenom ne Cade

Jenom ne Cade https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524540/bmid_jenom-ne-cade-652e8af781e3a.jpg 4 58 8

Jenom ne... série

< 2. díl

Poté, co jsem kvůli Cadovi Kingovi přišla o všechno, slíbila jsem si, že už se do něj nikdy nezamiluji – i kdyby zbohatl a stal se neuvěřitelně slavným. Teď je zpátky a pořád je ztělesněním obřího, lesklého červeného knoflíku. Všichni vědí, že byste takový knoflík neměli mačkat, ale je tak, tak těžké tomu odolat. Lhala bych, kdybych řekla, že jsem si to ani trochu neužila, když jsem ho zatýkala za výtržnictví. Bohužel si myslím, že jemu se to taky trochu líbilo. Takže když mě poprosil, abych mu pomohla s výchovou syna, o kterém se právě dozvěděl, věděla jsem přesně, co mám říct: „Ne, ty hloupý, rajcovní červený knoflíku. Nedotknu se tě, ani abych ti pomohla s roztomilým klučíkem.“ A máte sakra pravdu, že jsem to řekla přesně takhle. Skoro. Cade pořád o závazcích neví ani ň. Stále žije okamžikem. Musela bych trpět amnézií, abych uvěřila, že by se mohl změnit, dokonce i kvůli synovi. Nebo kvůli mně.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Anyone But Cade , 2019


více info...

Přidat komentář

Misshell1
11.04.2024 4 z 5

Za mě to bylo trošku slabší než první díl v tom, jak se k sobě vrátili. Ale co se týče těch trochu vtipných scén, tak jsem se i pobavila. Cade a jeho hlášky nezklamaly a Bear to celé opepřil.

LenkaStr
03.04.2024 3 z 5

Cade a jeho zabijácký hlášky! Dvojdomek bych s ním mít nechtěla, ale za kámoše bych ho brala. Ale teď vážně: Pokud jde o romantickou linku, asi mi víc sednul Rich, ale jde o to, že u Penelope Bloom je to hlavně o humoru, kterému ta romantická story tvoří spíš rámec, než že by šlo primárně o ni. Aspoň takový pocit jsem z těch pár knih, co jsem od autorky četla, získala. Každopádně, tady jsem se bavila nesmírně, takže mi ani nevadilo, že příběh sám je trochu uspěchaný a spíš jen klouže po povrchu. Pokud u nás vyjde i Nick, asi do něj půjdu taky, už jen proto, ať to mám kompletní.


MilackovaN
29.03.2024 4 z 5

Tento díl se mi líbil mnohem víc než díl o Richovi a Kiře, ale kvalit série Objekty přitažlivosti to nedosahuje ani náhodou...Přesto se těším na Nicka a Mirandu.

dam.si.knihu
24.03.2024 4 z 5

Jak mně chyběly příběhy od Penelope Bloom! Zrovna nedávno jsem si říkala, že už jsem od ní dlouho nic nečetla a konečně nám vyšel druhý díl ze série Jenom ne.

Tohle bylo zase skvělý. Je to přesně ten typ příběhu, který jsem potřebovala. Jednoduchý, vtipný, romanticko/erotický příběh, který Vás donutí se smát a kroutit hlavou nad chováním hlavních hrdinů. Po několikáté se budu opakovat, ale tohle není úplně pro každého, protože né každý ocení tento bizarní styl psaní. Já to například miluju!

MAU256
16.03.2024 4 z 5

Dumal jsem nad tím, že bych řekl víc, ale když jsem si to pořádně promyslel, neměl jsem k tomu už co dodat. Byl jsem s Iris šťastný. Byl jsem s ní šťastný takovým způsobem, který nevyprchal po pár minutách. Byl to hluboký typ štěstí, který překonal i dopravní zácpy a nakopnuté palce. Byl to ten typ štěstí, o kterém jsem si nikdy nemyslel, že ho někdy zažiju - typ, o nějž jsem nikdy nechtěl přijít.

Další hezké romantické počteníčko, u kterého nemusíte přemýšlet, ale jen relaxovat. Tentokrát se dozvídáme příběh Cadea a jeho přeměnu, když mu do života vstoupil Bear. S jeho pomocí se pokusí získat zpět svojí jedinou lásku, kterou před sedmi lety ztratil. Při čtení jsem se co chvilku uculovala, už se těším na příběh Nicka.

Hatshepsut
26.02.2024 4 z 5

Pokud si tuto autorku oblíbíte, tak očekáváte především nenáročné, vtipné až trochu bláznivé čtení. A takový tento příběh rozhodně je! Humorné hlášky a Cade jdou ruku v ruce, někdy až příliš, ale stejně se nakonec usmívate! :-)

veronka29
19.02.2024 5 z 5

U knihy jsem se pobavila, některé hlášky stojí opravdu za to. Je to spíše na relax, u kterého nemusíte přemýšlet.

monika0181
23.01.2024 5 z 5

Pokud se chcete pobavit a zasmát, jednoznačně dobrá volba.
Od autorky nečekám nějak hlubokomyslné knihy, ale vím, že se vždy u nich pobavím.
Cade .... co věta, to perla. Přemýšlím, jak toho chlapa uchopit. Chci ho mít doma nebo ho spíš zardousit? Je to svobodomyslný dospělák nebo nevyzrálé dítě?
Ať je to tak nebo tak, v knize mi to opravdu fungovalo a já ho "žrala".
Nad knihou se nemám záměr zamýšlet, chtěla jsem si ji užít. A přesně to splnila.
Moc se těším na další díl.