Její třešničky

Její třešničky https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445663/bmid_jeji-tresnicky-P0D-445663.png 4 980 228

Objekty touhy série

< 2. díl >

Jak jsem ji potkal? Gentleman se přece nechlubí. Naštěstí nejsem gentleman. Nejdřív jsem jí zaplatil za věneček (tím myslím zákusek, ale o to nejde), vzápětí jsem ji defloroval. A potom? Nechal jsem jí vizitku a odešel odtamtud jako král. Jo, dalo by se říct, že jsme si vážně padli do oka. Jak jsem potkala Williama? Přišel ke mně do pekárny, koupil si věneček, ukradl květiny z vázy – pořád netuším, co s nimi chtěl dělat – a nechal mi svou vizitku. Než vám řeknu, jak jsem s ní naložila, měla bych něco vyjasnit: William mi vstoupil do života v ten nejhorší možný okamžik. Pekařství krachovalo, můj vlezlý bývalý mě odmítal nechat na pokoji. A jen tak mimochodem jsem byla pětadvacetiletá panna, což mi mí přátelé neustále předhazovali. Vyřešit poslední z mých problémů s Williamovou pomocí by bylo jako zabít mouchu kladivem – přehnané, ale úžasné. William byl neuvěřitelně přitažlivý – byl sexy přesně tím způsobem, který ženské nutí dělat pitomé věci, a já kvůli tomu myslela na úplné šílenosti. Napadlo mě, že kdyby ji zabil William se svými nemožně vypracovanými svaly, té mouše by to ani nevadilo – a já na tom byla stejně. A tak jsem mu zavolala. Možná jsem věděla, že to není dobrý nápad. Možná jsem se řítila vstříc katastrofě. Věděla jsem, že si koleduju o potíže, když se do telefonu zasmál tím svým hlubokým sexy hlasem a řekl: Pořád mám chuť na ten váš věneček. Nabízíte donáškovou službu?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Kontrast
Originální název:

Her Cherry , 2018


více info...

Přidat komentář

kkouzlo
10.04.2024 2 z 5

I přesto, kolik chvály jsem na tuto série četla, jsem hodně dlouho odolávala a ve slabé chvíli jsem přečetla první díl. V další slabé chvíli, kdy jsem byla na celodením florbalovém turnaji a měla jen čtečku s omezeným výběrem, jsem sáhla i po druhém díle, za den přečetla, ale dám si velký pozor, abych už další díl nečetla :) Už mi to místy ani nepřipadalo vtipné, ale spíš trapné.

ctenarMarLnYI
08.04.2024 3 z 5

To samé jak první díl. Vtipné a jednoduché. Ale na další díl již nejdu:)


Leído
30.03.2024 3 z 5

Příjemná oddechovka, která pobaví. První díl mě bavil víc, ale možná to bylo jen tím, že jsem přečetla obě knihy po sobě a už jsem byla tím stylem humoru přesycená. Další díly si přečtu s odstupem, třeba po nějaké emočně náročnější knížce. William kleptoman byl skvělý a zábavný. Co mi trochu vadilo, bylo, že všichni věděli a neustále mluvili o panenství Hailey.

TeriLoch
10.02.2024 4 z 5

Fajn oddechovka, taková americká romantická komedie, neurazí nenadchne, ale jako proložení mezi thrillery docela fajn :)

terezaterka2000
18.01.2024 4 z 5

(SPOILER) Tento příběh mě bavil více jako kniha Jeho banán.
Více jsem se bavila, smála a prostředí pekárny mi bylo také sympatičtější.
Nemůžu říct, že William je lepší jako Bruce nebo naopak, každý je tak nějak svůj a proto mě tahle kniha také lákala si ji přečíst.
Dále je prostě super, jak to má autorka propletené, ale klidně můžete číst i v jiném pořadí:).
Pěkná oddechovka, rychle přečtená. Určitě doporučuji

Iva095
14.01.2024 4 z 5

Skvělá jednohubka.
Bylo to jednoduché, svižné čtivé a zábavné.
William mě oslovil víc než jeho dvojče Bruce v prvním díle.
Možná, že si někdy přečtu další díl.

studentice
13.01.2024 1 z 5

Nemohla jsem vůbec dočíst..hlavní dvě postavy pro mě nesympatické a samozřejmě klišé nad klišé

miruska1
09.12.2023 4 z 5

Super, fakt jsem se bavila. Četlo se to samo

EjkaM
15.10.2023 4 z 5

Tak tenhle díl byl milý a romantický (dostala jsem celou sérii darem, tak můžu vesele porovnávat a hodnotit). Po banánu jsem velké očekávání neměla. Stylisticky o kousíček lepší, postavy mě už nevyděsily a příběh měl aspoň tradiční průběh.

maha2319
13.10.2023 odpad!

Tak tohle bylo hodně zlé. Nejhorší kniha co jsem kdy četla, absolutně bez děje, postavy nezajímavé a trapné. Škoda času.

Janadvorackova
23.09.2023 1 z 5

Nadšení z první knihy série se tady nekonalo.
Někam zmizelo úplně všechno, co z banánu dělalo vtipné, svižné a vlahé počtení... Nééé, tady je "ona" úplně marná. A "on" naprosto nezajímavý.

nela3812
13.09.2023 2 z 5

Když nad tím tak přemýšlím, nechápu, jak je možné, že Jeho banán ode mě dostal 4/5 a tomuhle dávám stěží 2/5 možná ani to ne. Nejspíš to nepřišlo ve správnou chvíli nebo jsem za ten rok změnila nároky na oddechové čtení.

Autorčin styl psaní je velmi čtivý. Děj i dialogy ubíhají před očima a knížku hravě zvládnete přečíst za jeden den či jedno upršené odpoledne. Tentokrát mi však přišlo, že je příběh plný naprosto hloupých a tragikomických narážek, které nejsou vtipné ani originální. Chybí zde zajímavé dialogy, vtipné situace nebo jakákoliv zajímavá zápletka. Děj negraduje a spíše tak nějak existuje v čase.

Postavy tohoto příběhu jsou ploché, za celých 220 stran je nestihneme poznat a defacto známe jen jejich povolání. Na čem vlastně stojí jejich vztah netuším. Chybí popisy: jiskření, rozvoje vztahuprostě čehokoliv, co se mezi nimi děje. Když už jim vidíme do hlavy, nedozvíme se vůbec nic o jejich tajných pohnutkách a myšlenkách. Tenhle páreček se prostě najednou stane, a to je od romantické knihy sakra málo. Čtenáři romantiky chtějí detaily! Ty pikantní i ty smutné!

První díl série mě bavil mnohem více a mám pocit, že v něm autorka vyčerpala své nápady. Tuším, že v dalších dílech se bude děj, postavy, a především vtipy opakovat. Upřímně nejsem typ na jeden příběh v různých kabátcích, takže vám tuto knihu nedoporučím.

Hodnocení 2/5

vercatko20
06.09.2023 odpad!

(SPOILER) "Teď mě zajímá jenom jediná bytost na světě a tou jsi ty." Řekne jí poté, co ji zná sotva celý den. Trapárna zas prostě.

"Najednou jsem uslyšela zvuk, jak někdo stříká šlehačkou. Otočila jsem se a viděla Williama, jak stojí ve dveřích, na sobě jenom ručník kolem pasu. Právě si natíral bradavky šlehačkou."
Už jen tohle číst, se neobešlo bez zakroutění očí takových rozměrů, že jsem se bála, že mi skončí v jiné dimenzi. Protože přesně to natírání šlehačky na bradavky by udělal soudný normální dospělý chlap. Bez předehry nebo plánovaného sexu. Kdyby to totiž bylo součástí nějakých muchlovaček, ještě budiž. Ale jen tak? No, další trapas :D

Další absurdní hláška: "Sáhl jsem si do rozkroku jen tak pro kontrolu, že mé koule jsou v pořádku. Kontrola. Nedotčené a krásné, jak jen koule mohou být. Jenom odpočívají, odhadl jsem."
Já z týhle knihy asi umřu smíchy :DD

A jako TŘEŠNIČKA na dortu 80 letá babča, co otevřené mluví o kouření ptáků (a ne těch zvířat) :DD

Asi bych se s autorkou někdy chtěla potkat, protože co jí se musí honit hlavou... :D

A samozřejmě, jako je u Penelope zvykem, po ani ne měsíční známosti si nechutný boháč vezme za ženu chudinku, co musí přespávat u své 80 leté babi na kanapi v domově seniorů. Happyend jak prase. Nic, další hrůza od Bloom do sbírky :D

m2056
06.09.2023 3 z 5

Kniha je takové jednoduché čtení neurazí ani nijak nepřesvědčí že je nejlepší.

Ronny97
26.08.2023 4 z 5

Taková oddechovka. Hailey se mi moc líbila. Byla vtipná, tvrdohlavá Někdy dávala Williamovi pořádně zabrat. Určitě se pustím i do dalšího dílu.

uzivatel1190
14.08.2023 2 z 5

Všichni o tom mluvili, tak jsem si také půjčila:) No, opravdu nenáročné čtení na jedno odpoledne. Další díly už číst nepotřebuji.

Marry123
14.08.2023 3 z 5

Neodolala jsem a pustila se do Třešničky... Jednohubka na pár hodin. Překvapivě mě tenhle díl bavil krapet víc než Banán :D Tentokrát mě ani žádné slovo nerozčilovalo, bylo to milé...

Honey0105
01.08.2023 1 z 5

Banán jsem si poslechla jako audioknihu. Nenadchl, ale neurazil. Na noční to byl docela příjemný poslech. Třešničky oproti tomu byly velkým zklamáním. Sice se dá přečíst opravdu rychle, ale není to moc poutavé čtení. Člověk spíš koulí očima nad jednoduchostí a trapností daného příběhu. Není to zrovna kniha, kterou bych někomu mohla doporučit.

Jita160
16.07.2023 3 z 5

Milionářsky kleptoman ,který si bral co chtěl.
Hodná ,nevinná ,chudá cukrářka ,která žila jen pro své koláče.
Wiliam ukradl Haylei věneček a to doslovně.
Nejsympatičtější pro mě byla šílená babička Haylei která hýřila vtípky.
Takový milý a úsměvný příběh lásky.

ka.dudk
16.07.2023 4 z 5

Skvělé oddechové čtení:-)

Štítky knihy

sex humor pro ženy erotika panenství

Autorovy další knížky

2020  66%Jeho banán
2020  70%Její třešničky
2021  65%Jeho zákusek
2022  77%Moje (tak trochu) utajené dítě
2021  71%Jeho balík

Kniha Její třešničky je v

Právě čtených7x
Přečtených1 426x
Čtenářské výzvě93x
Doporučených29x
Knihotéce581x
Chystám se číst225x
Chci si koupit61x
dalších seznamech14x