Komentáře knihy Její třešničky
(SPOILER) Další skvělá knížka ze série Penelopé Bloom. Hlavní hrdinka je pekařkou. Prodává své vytuněné koláče, bagely aj. Narazí na svého vyvoleneho, ktery do té doby tráví s ženami pouze noc. Je velmi bohatý a zápletka je vicemene na tom, že mu rodiče nabulíkovávaji, že Hailey jde pouze po jeho penězích. Ona ho zaujme hlavně z důvodu svého panenství. Postupem času se do sebe pochopitelně zamilovávají a čeká je trochu zvrat, ale to jim n zabrání v tom být spolu. Líbí se mi stejně jako předchozí knížka jeho banán. Doporučuji obě.
Dobře, dobře, dobře… Jak jsem psala u Jeho banánu, nečekejte u téhle série nějaké literární skvosty, ale opravdu jednoduchou a nenáročnou knížku, u které se odreagujete a také hodně zasmějete. Její třešničky jsou ještě střelenější a vtipnější než první díl, za což samozřejmě může William – neodolatelné a neskutečně zábavné dvojče Bruce z prvního dílu.
Opravdu nebyla stránka, kdybych se nad něčím nezasmála. Hailey a William jsou neskutečně zábavní, a to jiskření mezi nimi je úžasné. Nic si nedarují, čelí rozdílům v jejich vztahu a postavení, dojde i na nějaké ty konflikty, kdy se ukáže, že i koláč může zabíjet, je-li hozen správně, ale stejně nakonec pochopí, že peníze skutečně nejsou všechno a láska může vzkvétat i přes veškeré rozdíly.
Jediné, co mě na knize zarazilo, když se Hailey její rodina a kamarádi posmívali kvůli jejímu panenství a dohazovali ji nápadníky… To mi přišlo přehnané. To má jako skočit do postele s prvním, kdo se namane jenom proto, aby už nebyla panna? To skutečně ne. I když některé vtípky na toto téma byly skvělé, nemyslím si, že je to vhodné.
I když se mi možná Jeho banán líbil o trošku víc, hodnotím stejně a to:
3,75/5
Na me az moc nepravdepodobne. S tou pannou to az moc predhazovali, az me samotne to bylo neprijemne cist. A to, ze se bejvalej objevi na večírku mohli vic vykoumat. I kdyby byl pritel někoho z byznisu a ne to...ze ji videl karticku a jak si kupuje kostym. Trapny a mohla si autorka aspon v tom vic pohrat, cely to pak ztratilo jiskru.
Navic mi prijde, jako by po sobe tu knihu necetla. Nikdo hl. akterovi nerekl, ze je panna a on s tou informaci naklada, jako 100%. Kniha je, jak psana rychlou jehlou.
Wiliamova postava - dostatecne nevyuzit jeji potenciál.
Na konci jsem se malem poblila z ty cerveny knihovny
Tyhle třešničky jsou určitě mnohem lepší čtení než ten "jeho banán" :-) Užila jsem si, ale ke čtení dalších dílů budu potřebovat nějaký čas a přečtu si mezitím něco jiného.
Malé pekařství. Dluhy. A jeden miliardář, který je tak trošku tajně zlodějíček.
William byl rozhodně vtipálek se srdcem na správném místě a nenechavýma rukama :D - jeho síň slávy mě opravdu dostala :D.
Hailey se jevila jako šedá myška, ale myslím, že párkrát dala Williamovi docela zabrat - především létajícím koláčem.
Jsem ráda, když jsou do děje zapojeny i vedlejší postavy, což se tady autorce krásně povedlo. Nejlepší vedlejší postavou byla určitě babička :D.
Celkově je kniha krátká (219 stran), nedá se tak čekat velkolepý příběh, který by byl vystavěn na složité zápletce. Na odreagování je ale kniha fajn volbou. Musím se přiznat, že hodně často mi humor přišel na sílu, ale byly okamžiky, kdy jsem se zasmála od srdce :).
Milá romantika, okořeněná humorem, kde vše skončí happyendem hlavních hrdinů :).
Četli jste tuto sérii? Jaký díl se vám libil nejvíce? V dubnu se chystám na další díly :).
Jestli chcete číst něco, co má hloubku, tak tohle to rozhodně není a zvolte něco jiného. Pokud chcete nějakou relaxační knihu, tak směle do toho.
Daleko zajímavější a zábavnější než první díl. Moc jsem si tuto knihu užil a těším se na další oddychovku z této série.
Musím přiznat, že u prvního dílu jsem se bavil víc. Nataša mi přišla sympatičtější, nebo spíš potrhlejší než Hailey, i Bruce se svou obsedantní poruchou. Přesto i tohle se jako oddychová jednohubka dalo akceptovat. Jinak Haileyina babička byla nejlepší.
Opět velmi příjemné a oddechové čtení. William mi byl více sympatický, než Bruce v prvním díle. Rozhodně se mi líbil humor, kterého tu nebylo vůbec málo. Knihu hodnotím plnými 5 hvězdičkami. Doufám, že stejný humor bude i v dalších dílech.
Oddechové, nevím zda si ještě někdy přečtu... Ale když vidím tuto knihu, vždy si vzpomenu na pasáž, kdy dostal do obličeje koláčem i s plechem a bála se, že ho zabila. Tato část pobavila :D :)
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Penelope Bloom také napsal(a)
| 2020 | Jeho banán |
- RECENZE: Její třešničky / Kateřina Svobodová, Knihy Dobrovský

65 %
82 %
43 %

Další super kniha od autorky