Bane: Prokletá láska

Bane: Prokletá láska https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445383/bmid_bane-prokleta-laska-jhR-445383.png 4 591 98

Hříšníci série

< 4. díl

Bane Nestoudný surfař. Hulič. Podfukář, lhář, zloděj a podvodník. Naposledy, když jsem o něm slyšela, vydíral boháče a spal s jejich manželkami. To byl ten důvod, proč jsem byla víc než jen trochu překvapená, když jsem ho našla stát na svém prahu, když prosil o mé přátelství, o mé služby. A co mě zmátlo úplně nejvíc? Vypadal u toho tak pokorně. Jenže já jsem ho chtěla vymazat ze svého života. Natrvalo. Problém je v tom, že jsem propadla jeho sladkým lžím… Jesse Carterová Zatraceně žhavá, a přitom studená jako led. Neměl jsem ponětí o její existenci, dokud mi v klíně nepřistála výhodná nabídka. Ona je její součástí. Je prostředkem k dosažení cíle a bonusem k uzavřený dohodě s jejím nevlastním otcem, ropným magnátem. Víc než cokoliv jinýho, je ale Jesse Carterová tvrdej oříšek. Ale já jsem odhodlanej ho rozlousknout…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Bane , 2018


více info...

Přidat komentář

Misshell1
08.04.2024 5 z 5

Bála jsem se, že mě to nebude bavit a proč je to tak dlouhé. Ale moc pěkný příběh. Doporučuji

miloslava3256
21.03.2024 1 z 5

Já nevím, už podruhé jsem se ke knize vrátila, poté co jsem četla předchozí díly, tak jsem si říkala, že to bude lepší. Téma moc zajímavý, znásilnění, zametání věci pod koberec, ale jak to bylo psané, tak si kniha neudržela moji pozornost, což bývá fakt minimálně. Opět ji odkládám.


IrenaMikerová
07.02.2024 5 z 5

Tak tohle bylo úplně něco jiného. Já říkám L. J. Shen mě svými knihami jednou zabije! Tenhle příběh byl tak dokonalej. Jesse a Bane byli spolu dokonalý. Smála jsem se, brečela, rozplývala se a nechtěla jsem aby to někdy skončilo. Bane je chlap! Jako jediný doopravdy Jesse viděl a chtěl jí pomoct. Ano byla tam ta dohoda, ale Bane byl prostě úžasný. Jesse zlomená kráska, která dá životu ještě jednu šanci poté co potká slavného lháře, zloděje a gigola. Tenhle příběh je tak krásně napsaný. Hrozně všem doporučuji!

Sarkak94
11.10.2023 4 z 5

Páni. Bane je úplně něco jiného než předešlé díly. Bane vůbec nepatří do 4HotHoles. A ani se tu neobjevují hrdinové z předchozích dílů. Jen Vicious se tu trošku mihne. Ale mě to vůbec nevadilo.... Stále u mě o trošku vede Scandalous, ale opravdu jen o maličký kousíček.
.
Bane je lhář, zloděj, drogový dealer a gigolo. Takže díky své špatné pověsti ho v Todos Santos zná úplně každý. A někoho takového k sobě přeci Jesse nepotřebuje. Nebo ano?.... Jesse si toho zažila opravdu hodně. Autorka jí toho naložila víc než dost. Taková nespravedlnost co se děla Jesse. A její matka a nevlastní otec, tomu nijak vůbec nepomohli, ba naopak celé to jen zhoršili.....A i když se tak necítila byla statečná a silná.A jak znovu objeví chuť k životu je k nezastavení.
.
Proto když Bane dostane lukrativní nabídku neváhá ji přijmout. Jenže ta nabídka má určitá pravidla. Dokáže je dodržet? A co se stane jestli je poruší?....
.
Jesse je pro Banea opravdu tvrdý oříšek a svou tvrdohlavostí mu to vůbec neusnadňuje. Jsou úžasná dvojka i přesto co se tam stalo je to i vtipné.... Zápletka je hodně dobře propracovaná a její samotné rozuzlení je bomba. Závěr mi přijde maličko urychlený, pár stránek navíc by neuškodilo. Ale i tak tu knihu miluju

alzbeta2843
31.07.2023 3 z 5

Sériu Hriešnici čítam na preskačku bola toho na aký ríbeh mám náladu. Myslím, že to vôbec nevadí (zatiaľ mi to nevadilo). Samozrejme, že vedie Vicious (ale nečítala som ešte všetky). Ja mám Shen rada, pretože píše naozaj dark romance, kde nájdete všetko od zlomených duší po násilných narcisov až po temné príbehy. V tomto prípade si ma hneď získala anotácia a úryvok, ktorý si ma získal. Asi som trochu "zvrhlá", ale rada čítam také hrôzostrašné príbehy a v tomto prípade šlo o príbeh mladej Jesse, ktorá si prešla hrozným zážitkom na strednej škole a následky sa s ňou ťahali i po niekoľko rokov. Avšak musím povedať, že som už čítala niekoľko kníh s podobnou témou a toto mi prišlo v mnohom nereálne, hlavne správanie hrdinky. O veľa viac mi nesedel hlavný hrdina Bane, ktorý mi bol nesympatický a zlepšilo sa to až v druhej časti knihy.

Kniha určite nie je pre každého, obsahuje naozaj nepríjemné násilné momenty, pri ktorých sa mi tajil dych. Veľké upozornenie pre psíčkarov!!!!

Nermal
09.07.2023 5 z 5

Čtvrtý díl série už byl trochu navíc, mimo tři kamarády, ale je velice povedený. Drsňák a nádherná dívka, která má svoje tajemství, ale to si musí teprve uvědomit.
Parádní příběh, velká láska i zlomená srdce, všechno tam je. Pokud se nenecháte vyrušovat některými podružnými postavami, užijete si vzájemnou lásku dvou vyvrženců, kteří jsou si vzájemnou oporou.
A ten epilog...!

Miska9884
24.05.2023 3 z 5

Tahle už mi přijde takové nastavování série. Prvni tři byly lepší.

Moniska2410
08.05.2023 5 z 5

Jak sem si myslela, že třetí díl je top, tak tenhle je o chlup lepší ( promiň Trente, ale stejně tě pořád miluju)

I když tento díl má pomalejší rozjezd, to co jsme pak dostali, byla emocionální nálož.

Opět tu máme originální a naprosto boží příběh, který sem zhltla na jeden zátah.

Jessi strašně silná holka, ke který byl život pěkně krutý , to co si prožila za svých dvacet let života, to by jen tak nikdo nezvládl. Musela se poprat se svými démony a za to má můj obdiv.

Roman alias " Bane" mě fakt bavil. Měla sem trochu obavu o čem kniha bude, když nepatří do čtyřky " HotHoles", ale předčila má očekávání.
Je to zmetek jako všichni ostatní, ale když se chlap zamiluje, to se pak dějí věci.

Moc se mi líbilo jak se pomalu dostával k Jessi, to pozvolné přibližování, oťukávání, ten zrod jejich lásky

Můj celý život mi tě slíbil, tys musel, musel přijít.

Čtenářka368
04.05.2023 3 z 5

Tenhle díl se mi líbil ze všech nejméně. Autorka často šokuje a brousí na hraně toho, co čtenář ještě snese a tady už mi to prostě nesedlo. Hlavně proto, že l.J.Shen vybírám s určitým záměrem - odpočinout si, vypnout, zasnít se. A tohle bylo příliš těžké téma na pojetí vlastně eroticky nabité knihy. Kniha není určitě špatná, tohle je čistě otázka vkusu a nálady.

0197
28.03.2023 5 z 5

Třetí díl této série jsem četla skoro před dvěma roky. Nechápu, že mi to trvalo tak dlouho, než jsem se dostala k poslednímu dílu. Mám tuhle autorku ráda. Má výrazný styl psaní, dokáže ve mně vyvolat plno emocí a na její příběhy jen tak nezapomenu.

Jesse mě bylo líto. Hodně moc. Tak mladá a co vše si vytrpěla. Ke všemu stále cítila, že je ještě "něco", na co si nedokáže vzpomenout. Co měla znamenat ta osoba, která ji porodila? To nebyla matka. Měla jen sousedku a svého psa, než se na scéně objevil Roman "Bene". Přišel mi zvláštní její jídelníček. Jak jí mohly k fungování stačit jen tyčinky Kit Kat?

Roman ji vytáhnul z ulity. Chtěl, aby se cítila normálně, aby začala zase znovu žít. Zkrátka musel, musel přijíti. Byl to chytrej chlap, co měl moc a město pod palcem. Na to že často hulil, jsem žasla, jak vše zvládal a neměl mozek na kaši :-). Měl hezký vztah se svojí mámou. Sledovat jeho proměnu byl zážitek. Ke všemu, byl jeho ruský původ skvělým zpestřením.

Bylo to intenzivní, mělo to sílu a hloubku. Jejich vzájemné sbližování bylo postupné a Roman dost dlouho odolával. Epilog byl možná malinko přeslazenější, ale co, zasloužili si všechno štěstí. Nakonec musím vychválit množství velmi inspirativních vět.

katerina4564
21.02.2023 2 z 5

Začala bych obálkou, která se mi absolutně nelíbí, chlap na obálce vypadá, jak když má v puse místo zubů tři pahýlky. Takže obálka se vážně nepovedla.
Příběh Vločky a Banea je divoký. Je až nenormální, ale věřím, že v kruzích, kde se kvůli prestigy tutlá i špatné, je docela reálný. Co mi však vadilo a vadí mi to v podstatě v celé sérii, že každý z hlavních hrdinů dokáže ojet všechno a všude, možná by to mohla autorka završit knihou o pohlavních chorobách. Tím narážím především na Banea. Co se Vločky týká, tady dle mého nebyl prostor na drsný sex po jejím utrpení. Více by mi sedělo, kdyby drsňák Bane musel být dobyvatel a romantik a jít na všechno hezky pomalu. Vločka mi po popisování všech svých myšlenek o drsném sexu přišla divná, prostě mi to po jejím zážitku nesedělo.

Silvisek
12.11.2022 5 z 5

Kniha se mi moc libila a super zapletka v knize.

Remus Hroozley
17.10.2022 2 z 5

Čteno kvůli jedné výzvě. Moc macho chlap, jakože hej někde to beru, ale tohle jsem moc nedávala. Ale zase to mělo zápletku, což se v těchto knihách moc nevidí. :D

MAU256
19.09.2022 5 z 5

Další díl dokonalé série. Tohle bylo zase dosti drsné, co vše si musela Jesse alias Vločka prožít, ale díky Romanovi se dokázala vrátit zpět mezi živé a pustit pravdu ven. Bylo to neskutečně čtivé. Těším se na další knihy této autorky.

Njangu
29.08.2022 5 z 5

Opět výborná knížka!!! Tady to bylo hodně emocionální. A opět se budu opakovat v případě této série, výborně zpracované téma, autorka to prostě umí. Příběh má sílu, šmrc a já se těším na další knížky od této autorky. Asi nedokážu říct, který díl byl nejlepší. V každém díle jsem si našla svoje TOP!! A v každém je to TOP jiné. Přestože takovýchto knížek je spousta, jen pár se zapíše do hlavy a na děj se nezapomíná. Tahle série to má tak s každým dílem.

Ewe291
12.08.2022 5 z 5

Lepsie ako Trent a Edie. Bane bol skvely a sam sebou, Jessie toho mala za sebou vela, ale zvladla to. Dalsia skvela kniha od autorky

Pája699
02.08.2022 5 z 5

(SPOILER) Za mě naprostá dokonalost! Ač se jedná pro mě o citlivé téma , tak byla krása a radost číst tento příběh Bane a Jesse. Snad to nezní zvráceně :-D Nesnáším zbohatlické spratky, kterým všechno projde. Jsem vážně ráda, že nakonec dostali, co si zasloužili a neprošlo jim to. Jesse zachránila samu sebe a i Bane. Bane ze začátku takový spratek a floutek a ještě horší vlastnosti bych mohla napsat…jak tomu tak bývá se pak zněl stal hotový zamilovaný beránek. Mě to ale nevadilo, to prostě k tomu patřilo a já ráda tuto knihu doporučím dál.

Kalokaghatia
28.07.2022 5 z 5

Od L.J. Shen jsem přečetla snad všechno, co napsala a všechny její knihy jsou skvělé. Ale tahle se mi líbila ještě o malinko víc než ty ostatní. Bane si mě získal hned na začátku. A Jesse toho za svůj krátký život zažila opravdu hodně. Navzájem se potřebovali a jsem ráda, že stejně jako v ostatních knížkách od této autorky, to dobře dopadlo a dočkala jsem se i krásného epilogu.

Blanka29
21.07.2022 4 z 5

Tento dil byl asi nejlepsi z cele serie nebo stejne dobry jak Defy :) Necekala jsem, ze me tak chytne, zvlast kdyz se nejednalo o Hot Holles. Pribeh byl velmi smutny, ale zaroven vesely, kdyz jsme sledovali vyvoj Jesse. Po tom co se ji vsechno stalo je krasne, ze zustala sva....opravdu stoji za precteni

Siwan
18.06.2022 5 z 5

Tak já jsem vůbec nečekala, že se mi tenhle díl bude líbit nejvíc. ...původně se mi do něj vůbec nechtělo, protože jsem věděla z recenzí, že už se tam naše oblíbená čtveřice nevyskytuje. Ale fakt stojí za to!

Je perfektní, ať už hlavní postavy, příběh, vývoj, všechno.
Oba byli ultra sympaťáci, Jesse snad člověk nemohl nemilovat už pro všechno co přestála a Bane? ...vlastně mi ani HotHoles nechyběly...celý příběh mi přišel natolik ucelený, že jich tam nebylo třeba.

Já jsem se k téhle sérii dostala přes Hříšníci - další generace, která vypráví o jejich dětech a je taky dobrá. Víc pro náctileté a o náctiletých, ale taky dobré.