Marco

Marco https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/516842/bmid_marco-iwN-516842.png 4 281 55

Jezdci apokalypsy série

1. díl >

Nečekala jsem, že se tohle může stát zrovna mně… Vždyť já byla ve světě velkých peněz a zákulisních intrik malá ryba… Pěšec na šachovnici podlých her mocných mužů. Her, které jsem nechtěla hrát… Ale jezdci apokalypsy neznají slitování! Berou si, co chtějí. Čtyři nelítostní králové co místo koruny nosí Glocky! Ale jeden z nich byl pro mě osudový muž… Byl hrubý, neomalený a drzý stejně jako já. Ale pod slupkou zvířete se ukrýval úplně jiný muž. Tak něžný a sladký až se tajil dech… Jen bylo těžké ho probudit. Bylo těžké najít v něm klady, když převládal hněv a pomsta, za kterou se hnal. Byla jsem lapená mezi touhou a klamem. Už jsem přestávala vědět co je skutečnost a co lež. A to nejhorší mělo teprve přijít…... celý text

Přidat komentář

Cmacuba
včera 5 z 5

Za mě skvělý!!! Kdo má rád tyhle mafiánsko-erotický jednohubky, tak bude nadšený :-) Už jsem jich přečetla fakt hodně a tahle série mě teda pohltila tak, že se mi chtělo jenom číst a číst.

lorelai947
26.03.2024 4 z 5

Po přečtení této knihy jsem si rychle koupila i další tři knihy. Bohužel byl ale první díl ten nejlepší, pak to šlo od devíti k pěti. Znovu číst nebudu.


Mishaacka
25.03.2024 4 z 5

Instagram misha_cte_eroticke.romany

zločinecké prostředí
rodina, intriky
tak trochu slow-burn
romance se špetkou erotiky
střídání pohledu Brooke a Marca
úvodní díl série

Líbí se mi prostředí, kde je příběh zasazen, protože zde máme zločinecké podsvětí a protože se nejedná o klasickou mafii, tak má Marcy spoustu prostoru pro vytvoření vlastní společnosti.
A musím říct, že jde opravdu poznat, že tahle série je už o něco vyzrálejší a Marcy už je zkušenou spisovatelkou.

Úžasná chemie mezi bratry. Jejich špičkování jsem si užívala a je pro mě tím nejlepším, na čem je základ Jezdců postaven. Pohromadě je drží babi Angie

Kniha je velmi čtivá, příběh mi pěkně ubíhal. Trochu mě mrzí, že jsme nestihli detailnější výlet do fungování a práce spolku Jezdců. Ale čekám, že více se dozvíme v dalších dílech. Základy jsou položeny

Vývoj vztahu mezi Brooke a Marcem byl takový zvláštní. Nebyli pořádně ani přátelé, moc času spolu netrávili, pak jen spolu sexovali a najednou jsou zamilovaní a milují se. Ten jejich vztah jsem úplně neprožívala a necítila, chyběla mi tam pořádná jiskra

Líbí se mi kromě bratrů vedlejší postava babi Angie. Určitě jsem zvědavá, kam se posune linka s Ramonou a jejich otcem

Brooke byla skvělá postava a ta mě tentokrát bavila mnohem víc, než Marco. Líbila se mi její upřímná povaha, prostořeká pusa, která neměla filtr a to, že si z Marca úplně nesedla na prdel. Postavila se svým démonům a zařídila si vlastní život

Marco, uzavřený, tak trochu bručoun, který po tom, co ho bývalá přítelkyně podvedla, ženám nedůvěřuje. Když se mu do cesty připlete Brook, tak neví, co si s ní počít. Ale protože ho přitahuje, rozhodne se, že si s ní aspoň nezávazně užije, než jí dá pas a pošle jí domů

Tuhle knihu bych zařadila jako lehce pikantní, určitě úplně né erotickou. I když někomu může přijít erotická dost. Sex tady úplně nehledejte, skoro tady není. I když musím přiznat, že ta jedna scéna v kanceláři byla dobře napsaná a hot. Plus epilog. Jinak je to spíše romance plná narážek.

Jdu se vrhnout na Lucase a zjistit, kam se s Jezdci posunu dál

Andrejka91
22.03.2024 4 z 5

Krásný úvod do série a na pět hvězd by to u mě bylo, kdyby to bylo trochu delší.
Na mě moc krátké, přečteno snad za 2 hodiny. Ocenila bych raději všechny 4 díly v jedné silné knize, než 4 tenké knížečky, ale chápu proč..

knihomolkaJani
21.03.2024 5 z 5

Jelikož ujíždím na mafiánských románech, tato série mě nemohla minout. "Temnota mě lákala, i když jsem se jí zároveň bála."
.
Jezdci apokalypsy začínají příběhem Marca. Marco mi přišel jako nejuzavřenější z bratrů, ale s Brooke se k sobě opravdu hodili, oba jsou citově chladnější a zdrženlivější.
.
Brooke mi jako postava první kapitoly trochu vadila, ale hned co se seznámila s Marcem jsem si jí oblíbila.. "Co vám stačí ke změně plánu? Jedna posraná španělská rodina."
.
Marco zde vystupuje jako opravdu veliký drsňák, líbí se mi jeho zásadovost a tvrdohlavost, a jsem ráda, že je to postava, která se vyvíjí postupně. "Normálně nevypadáš jako úplnej kr*tén, ale stačí, abys otevřel pusu, a všechno se změní."
.
Abych tu nepěla jen chválu, nemám ráda utahané začátky, ale tady je to zase až moc rychlé.. A to samé je i na konci, konec je velmi náhlý, ale uspokojivý.
Jako celek se mi kniha opravdu moc líbila, přečetla jsem jí doslova jedním dechem. Je to návykové, žhavé a opravdu sexy!
Obě hlavní postavy se mi k sobě charakterově hodily. Ale zmínit musím i vedlejší postavy, setkáváme se zde se všemi bratry, nejméně sympatický je mi zatím Hector (ale tomu je věnovaná až 4. kniha, takže má ještě prostor pro získání mého srdíčka). Nejvíce z celé knihy jsem si oblíbila babču! To je prostě postava, kterou tento příběh potřeboval! Zamilovala jsem si jí a i to, jaký má k vnukům přístup.
Najdete zde samozřejmě i pár záporných postav, u kterých předpokládám, že ještě dostanou svůj prostor v dalších knihách, protože zde to není dostatečně dořešené.
.
Už se moc těším na další knihu, kde se nám více představí Lucas.
.
"Jeden bez druhého dokážeme žít, ale spolu jsme silnější."

Mamka_cte
20.03.2024 5 z 5

První díl série Jezdci apokalypsy a protože už mám přečtené všechny díly, tak mužů říct, že tento u mě vyhrál na plné čáře a líbil se mi nejvíce. Takové jednohubky na jeden večer. Také jsem je měla všechny čtyři přečtené za tři dny. Neskutečně čtivé, návykové a já se zase zamilovala.

Marco a Brooke je super dvojka a ta jejich chemie? Vzrušení, hormony a sex musíte cítit na kilometry. Brooke si mě získala hlavně svou povahou a plus tím, jak zacházela s čtyřnohými mazlíčky. Ti se v tomto díle vyskytují nejvíce, takže možná kvůli tomu, ho mam nejradši. Líbí se mi, že všichni čtyři bratři se v knize hojně vyskytují. Testosteron na maximum. Další top postava je babča.. abuela, abuelita. Prostě jí miluju!

Úžasné jak jako rodina drželi pohromadě, jak bydleli vedle sebe a jak byli sehraní. A k sežrání. Prostě to se vším všudy miluju! Představte si taky mafiánského zabijáka s čivavou v ruce. Vrrrr.

Narážky a humor jsou v této sérii tím hlavním, co dělá knihu tak čtivou. Plus dávám za bonusovou kapitolu, kterou si na konci každé knihy můžete stáhnout a tahle se mi líbila nejvíce. Méďa byl top. To jsem čůrala smíchy!

Tuto sérii moooc doporučuji a rozhodně potřebuji další tvorbu od této úžasné české autorky! @marcy_jell_author

snilek.holka
16.03.2024 3 z 5

Knížce se musí nechat ze se čte prakticky sama a než se člověk naděje je na konci. Ale co se tyče příběhu.. jakoby ho někdo odbyl. Místy zbytečně zrychlené. Často mě napadalo, ze se to snad autorka snaží už mít za sebou. Což je strašná Škoda. Mohlo to být skvělý , takhle je to jen průměr. Ale zajímaji me ostatní bratři a zvědavost jestli to bude lepší a tak nejspíš sáhnou i po dalším dílu

petraLI
15.03.2024 4 z 5

Bylo to moc krátké, ale jinak nápad dobrý. Má to šťávu a nechybí humor. Některé části jsou zbytečně uspěchané. Je to jednoduše jednohubka na jeden večer.

Jidu
13.03.2024 5 z 5

Někdy je potřeba totálně vypnout a přečíst něco oddechového, a tahle kniha je přesně taková. Splnila má očekávání do puntíku.

Marco je krásný, bohatý a tajemný muž, hlavní hrdinka trošku praštěná (a jak jinak), naivní trubka, která se namočí do průšvihu, ale ejhle, ono to asi zase tak špatné nebude.

No uznejte. Čtyři krásní chlapi, luxus, vila, bazén, to je spíš dovolená, než nějaký trest. Já bych se teda takhle potrestat nechala okamžitě .

Ač jde o erotickou literaturu, tak zde milostné scény nejsou na každé stránce a kniha má i skvělou vedlejší dějovou linku, která mě udržovala v napětí.

Nicméně i po té erotické stránce se dočkáme a není to ten typ díla, kde k něčemu dojde až v 75% knihy, to zase ne. Je to vše opravdu hezky vyvážené.

Co víc říct, já jsem moc spokojená. Slupla jsem to za jedno odpoledne a už na mě z knihovny mrká Lucas. Knihu určitě doporučuji.

miruska1
03.03.2024 5 z 5

Super. Mě se to moc líbilo

Misshell1
03.03.2024 5 z 5

Čtivé,sexy, tajemné a taková jednohubka. Někdy by to možná chtělo trochu víc rozepsat, ale i trochu napětí bylo a určitě mě zajímají všechny díly jezdců.

Ála1968
15.02.2024 4 z 5

Bylo to skvělý,ale.... Přišlo mi to takové uspěchané a nedodělané.Je znát, že to psala česká autorka,ne, že by to bylo špatné,to vůbec ne,ale je tam znát ten rozdíl oproti cizím autorům s touto tématikou.Je to možná naší mentalitou a jejich,ale už jsem přečetla nějaké knihy romanticko mafiánské a je to prostě znát.Cizi jsou rozhodně lepší.Určitě více dotažené do detailů

p. Rochesterová
12.02.2024 2 z 5

Noooo rychle přečtená jednohubka..přišlo mi to jako jen nějaký nemastný, neslaný výcuc knížky, která někde asi existuje...koupila jsem si 3 díly najednou, kdybych koupila jen tenhle první, tak do dalších neinvestuji..

musivila
10.02.2024 5 z 5

Čtyři jezdci apokalypsy - čtyři hříšní bratři. Některé pasáže by se určitě daly více rozepsat ;-)
I tak skvělá jednohubka, čtivé, vtipné, sexy, žhavé... těším se na další díl s Lucasem.

LenkaPet
05.02.2024 3 z 5

Je jednou z těch slabších tohoto druhu a nebo je to tím, že je to pořád dokola. Příběh byl velmi čtivý. Líbilo se mi, jak si Brook nenechala nic líbit a měla skvělé reakce. Jinak ale nic nového. Tyto knihy čtu, když je potřebuji a svůj účel splnila. Což oceňuji. Mrzí mě množství chyb v textu. Normálně je nevnímám, tady byly ale opravdu moc.

Paja.92
04.02.2024 2 z 5

Tohle byla vůbec ta nejrozporuplnější kniha, jakou jsem v poslední době četla a dlouho jsem zvažovala, co k ní napsat, protože drtivá většina ohlasů je velmi pozitivních

Začnu tím dobrým a tím, co je u mě pro knihu v tomto žánru to hlavní. A to je čtivost.
Četlo se to samo. Stránky mi ubíhaly pod rukama, a než jsem se stihla pořádně vžít do děje, byl najednou konec.

Ačkoliv čtu tento žánr bez velkých očekávání (předvídatelný děj, postavy apod.), tady jsem byla zklamaná. Přišlo mi, že jak děj tak postavy vůbec nevyužily svůj potenciál. Přitom nám autorka nabídla parádní zápletku se zajímavými hlavními hrdiny, ale ve výsledku jsem měla pocit, že čtu jenom námět na knihu, podle kterého bude později příběh vypilován k dokonalosti tohle je čistě můj subjektivní pocit. Přišlo mi, že postavy jsou plytké a nešlo se vůbec do hloubky ale každý tohle vnímaná jinak a věřím, že naopak hodně lidí ocení stručný děj a popis postav.

Trochu mě mrzelo, že to není více kořeněné. Podle chilli papriček na obálce jsem čekala pořádnou dávku erotiky, ale je to spíše romantická kniha- nebo mám trochu jinou rysku, což mě nutí k zamyšlení :D

Co se mi ale líbilo, tak byla dynamika mezi bratry. Jejich části jsem si vyloženě užívala a pobavila jsme se u nich. Velká plus i za čipernou babičku.

Teď přichází ale!

Sice mi to připadalo plytké a s nevyužitým potenciálem, ale rozhodně si přečtu další díl! Jak už jsem říkala, čte se to samo a zajímají mě nejen ostatní bratři, ale i to, jestli autorka půjde více do hloubky

@knihozroutka_eleanorcorvin

Iva095
01.02.2024 5 z 5

Ani jsem nepočítala s tím, že mě kniha bude tak moc bavit.
Brooke mi na začátku moc nesedla, ale po chvilce čtení jsem si jí celkem oblíbila a vlastně dost podobně jsem to měla i s Marcem.
Kniha se skvěle četla a skvěle jsem se u ní bavila. Děj mě naprosto pohltil ikdyž není nějak moc originální.
Co se týče erotiky té tam bylo tak akorád ani málo ani moc což mi naprosto vyhovovalo.
Třešničkou této knihy je bonusová kapitola u které jsem se pobavila asi nejvíce.
Těším se na příběh Lucase.

"Hrála jsem si s ohněm a doufala, že se nespálím."

Kačí137
19.01.2024 3 z 5

Knížku jsem přečetla. Aj jsem chtěla znát konec příběhu. Ale na mě až moc přehnané a nevím proč by měly dívky všechno odpouštět. Vážně, proč a kdy se hlavní hrdinka zamiluje? To teda nevím. Jestli si to nepopletla s obyčejným sexem.
Marco mě přijde, že je na ránu do hlavy.

Knihomolka97
17.01.2024 4 z 5

Nenechte se zmást jako já. Nejdřív jsem si myslela, že to bude nějaká sci-fi, nebo tak něco, ale to teda není. Kdo má rád mafii, erotiku, žádné jednání v rukavičkách a sladké řečičky, tak si přijde na své.
Marco byl teda zatraceně tvrdý oříšek, pěkně tvrdohlavý mezek a jestli k němu měl někdo patřit, tak to byla právě Brooke. Drzá, upřímná žena, která se nenechala jen tak zastrašit.
Mezi nimi to bylo jako na horské dráze, nahoře, dole, nahoře, ale spíš dole, a proto jsem vlastně ani nepostřehla, kdy a jak se začaly objevovat city. Chemie mezi nimi určitě fungovala skvěle, o žhavých scénách ani nemluvím, ALE jejich sbližování by si zasloužilo trochu více rozvinout.
Na závěr bych také ještě přidala více toho dramíčka, protože se to vyřešillo na můj vkus nějak rychle.
Z bratrů mě osobně nejvíce zaujal Lucas, o kterém bude další díl a moc se na něj těším! Věřím, že s ním to bude teprve jízda!
Musím ještě zmínit úžasnou babču. Vůbec jsem se nedivila, že k ní měli hoši takový respekt. :-D Naopak z jiné ženské postavy se mi pomalu zdvihal žaludek. Záporných postav je tu ale více.
Na rozjezd hodnotím 4*/5*.

Hanina83
13.01.2024

Přečteno za jeden den.Neurazi, odlehčení,čtivý.Jsem zvědavá na další bratry.