Podmanivý

Podmanivý https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512070/bmid_podmanivy-msj-512070.jpg 4 349 62

Tajemný hříšník série

1. díl >

Vášeň ještě nikdy nebyla tak smrtící. Nebezpečně ostrá mafiánská romance. Rose Cassidy doopravdy nežije, jenom přežívá. Už dávno otupěla vůči všem pocitům. Když ji však v rámci boje o moc unese mafián Danny Black, zaplaví ji čirý děs. A ještě něco – nezkrotná touha. Už o něm slyšela různé zvěsti. Prý je bezcitný. Chladnokrevný. Ale nikdo jí nikdy neřekl, že je i tak hříšně sexy. Rose ze všech sil bojuje se silnou přitažlivostí, ale jde jí to jen těžko. Nejnebezpečnější ze všech her právě začíná. Může ji ale vůbec někdo vyhrát?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

The Brit , 2021


více info...

Přidat komentář

Vaiolet
08.03.2024 5 z 5

Další super mafiánská série. Hlavní postavy super a chemie mezi nimi taky docela dobrý. Občas mi trochu vadilo neustálé vyjadřování toho jak ona je bohyně a on by pro ní umřel a naopak. Přislo mi jakoby tím autorka vyplňovala hluchá místa, než se příběh zase rozjel.
Co bych ale chtěla vyzdvyhnout je samotný děj. Napětí, akce a ten konec byl vyloženě na infarkt. Celé to bylo fakt dobře promyšlené. Další plus je za vedlejší postavy, Brad a Ringo jsou týpci :-D
Hodně se těším na další díly a fakt doufám, že v češtině jednou vyjde celá série.

snilek.holka
02.03.2024

Touhle knihou si nejsem moc jistá. Danny mě bavil, Rose už tolik ne. Navíc mi to místy přišlo zbytečně utahaný a jindy bych naopak ocenila víc se do toho ponořit. Každopádně si nejsem úplně jistá jestli si přečtu další díl


Jenny46
01.03.2024 5 z 5

Ty jo tohle byla mafiánská jízda, super velké nadšení!!!
Od autorky první kniha, ale určitě né poslední...

LennaK
24.02.2024 3 z 5

(SPOILER) Mám ráda mafiánské romance a kniha se mi líbila, ALE ...

Na můj vkus to bylo zbytečně dlouhé. Některé scény bych úplně vynechala, jiné bych naopak více prohloubila, ale celkově mi to přišlo zbytečně natažené ...
Děj byl super, napínavý. V závěr jako takový jsem ve skrytu duše doufala, bylo to dojemné a šťastné.

Bavil mě charakter Dannyho. Naopak Rose mě nijak za srdce nechytla.

Nicméně, ať se tu zbytečně nerozepisuji. Kniha je i přes to všechno čtivá, děj napínavý.

Jednu hvězdu jsem ubrala za zbytečné scény. Další jsem ubrala za neustálé vyjadřování lásky stylem "nenávidím tě".

Dela90
20.02.2024 5 z 5

Milujete mafiánské ostré romance plné nebezpečí? Tak tohle je jednoznačně pro Vás.
Už u prologu mi dáte za pravdu. Aneb tohle není čtivo pro slabé povahy.

Máme taky Rose, která je imunní vůči všem pocitům. Je takové “zboží , které si někdo zaplatí a ona jen hezky poslouží. Proč to dělá? Protože musí.

Když ji pak unese mafián Danny Black, všechno se obrátí vzhůru nohama. Ví, že má pověst Andělského ďábla, je nebezpečný a není radno si s ním zahrávat. Kromě toho je taky neskutečně sexy.

Danny se snaží po otcově smrti vést mafii, ale jakmile potká Rose - tuší, že je něco špatně. Vidí, v ní sebe samého a rozhodne se jí pomoct.

V knize najde dost surové, akční i vášnivé okamžiky. Chemie u hlavních hrdinů je naprosto hmatelná. Každý z nich si nese démony ze své minulosti, ale měla jsem pocit, jakoby je právě tohle táhlo k sobě jako magnet.

Ke konci je to jeden zvrat za druhým. Touha po pomstě. Nebezpečí, vraždy, bolest, smutek, ale i láska. Tohle všechno najdete v této dost nadupané mafiánské knize.

Konec jsme samozřejmě obrečela. PROČ? Proč se to muselo stát?
(nebudu spoilerovat, přečtěte si to sami :-P)

Děkuji holkám za společné čtení, byla to bombastická jízda!

“Děsilo mě bušící srdce, když jsem se mu zadívala do neskutečně modrých očí. Děsil mě zvrácený pocit bezpečí, který jsem jako jeho vězeň cítila. Děsilo mě, že mi to zamlžuje úsudek. Děsilo mě, že ho nenávidím ze špatných důvodů. Ne proto, že je bezcitný a krutý. Ne proto, že říká hrozné věci. Ale proto, že to byla celé jenom maska.

musivila
10.02.2024 4 z 5

„Nikdy neváhej zabít toho, kdo ti ublížil.“

Tak tahle kniha rozhodně není „procházka růžovým sadem“. Bylo to drsné, syrové, výbušné, vzrušující, vášnivé ...

„Obdivovala jsem, že byl stejně rozbitý jako já.“

„Tvoje jizvy jsou mými jizvami. A moje jizvy jsou tvé.“

„My dva jsme viděli a zažili příšerné věci, které nás zformovaly do dnešní podoby. Byli jsme dva rozbití lidé. A teď můžeme být rozbití spolu.“

Bergerac16
07.02.2024 4 z 5

Facky, provokace, hrozby, emoce obou hrdinů neustále na doraz, stále jsou napnutí jako kšandy. Takže je třeba číst tento příběh v rozpoložení, kdy ten neustálý napnelismus snesete a vítáte. :-) Jak jsem cynická, tak zakončení mě dostalo!

Misshell1
10.01.2024 5 z 5

Tohle byla jízda, ale jako že fakt jízda nahoru, hlavou dolů, zatáčka až je vám na zvracení...autorka vás drží od první chvíle v napětí. Musím říct, že jsem si to užila. Zápletky jsem vůbec neodhadla, vždycky mě něčím autorka překvapila. Doporučuji!

Marry001
07.01.2024 5 z 5

Konečně došla řada i na tuhle mafiánskou bichličku. A musím říct, že jsem rozhodně zklamaná nebyla.

Mafie, zbraně, drogy, hate to love, sex, tajemství, napětí, akce, krev, pomsta.

Autorka to umí! Hned od začátku jsem byla napjatá jak struna. Protože ten prolog?! Celý příběh jsem hltala velkými doušky. U některých části jsem nechápala u některých jsem měla tušení jak by to mohlo být.

Dannymu všichni padají k nohám a ne jen ženy, ale i nepřátelé. Obávaný Danny Black je králem celého Miami. Velký boss, který nedává druhé šance. Život rozhodně neměl lehký a jeho tvrdou slupku jen tak něco nepřekoná.

Rose je žena z oceli. Bez citu, bez emocí. Svůj život nikdy neměla ve svých rukách, vždy ji někdo ukazoval směr. I když by ráda žila jinak, nemá na výběr. Má totiž svoji slabinu. A pro tuto slabinu, by každá žena položila i svůj život.

Příběh je určitě napínavý, chvilkami jsem měla i husí kůži a o nějaký zvraty není nouze. Chemie mezi hrdiny je spalující. Párkrát jsem se i zasmála. Za mě kniha splňuje vše co bych si od mafiánské knihy představovala, protože tady ty akce máte opravdu spoustu!

Terezzie
30.12.2023 5 z 5

(SPOILER) Naprosto skvělá kniha!!
Četlo se to samo , napětí , vzrušení , vztek , lítost , láska a nenávist v jednom. Žádné zbytečné omáčky kolem , hlavní hrdinové naprosto skvěle zvládli svou roli a mě se teda Rose líbila každým coulem. Vzhledem k její minulosti a obecnému bytí , klobouk dolu .Ano každý jsme jiný , každý z nás lpí na něčem jiném než ten druhý, jsme každý jedinečný tak jako knihy. Takže za mě byla Rose skvělá , Danny taky , jen je vtipné jak ti mužský vždycky mají drsné ego , nekompromisní a v momentě co se zamilují je to rázem volný pád Ne jako za mě fakt skvělá knížka , od autorky jsem četla i jiné knihy ale tenhle žánr jí teda sakramensky sedl fakt doporučuji všem milovníkům mafiánské romance

pollyn
16.11.2023

Ani jedna z hlavních postav mi vlastně nebyla sympatická. Ale vzhledem k jejich patologickému chování je to asi dobře :)
Kdyby byl příběh zakončený třeba pár stran před koncem tak bych z knížky měla silnější pocit ;)

Silvisek
07.11.2023 3 z 5

Na zacatku se mi to nejak nelibilo a rikala jsem si jak to vubec bude. V pulce uz jsem nedokazala prestat cist. Ke konci jsem uronila i slzu.. a konec??? Neuveritelne prekvapeni
Tak kniha se mi docela libila

Hatshepsut
04.11.2023 5 z 5

Už od prvních stran u tohoto příběhu víte, že nejde o nějakou sladkou romantiku. Je to drsné, kruté, vášnivé a šílené. Pokud by se lidé s tak těžkým osudem dokázali opět postavit na nohy a zvládnout pokračovat v dalším životě, mají můj neskonalý obdiv! Stejně jako Rose a Danny.

Andrejka91
28.10.2023 5 z 5

Spadla mi brada a absolutně nemám slov po dočtení tohoto příběhu. Je to moje první kniha od této autorky a naprosto si mě získala, protože toto je jedna z nejlepších knih z mafiánského prostředí co jsem kdy četla. Tam bylo tolik akce, napětí, krev stříkala proudem. Docela dopodrobna bylo vraždění popisováno a nebylo ho tam zrovna málo. Erotické scény skvělé. Jediné co bych mohla vytknout je předvídatelný konec a štve mě teda, že další díl je už o někom jiném jinak PECKA

Papimami
28.10.2023 5 z 5

Kniha mě bavila.
Nebylo to jen o pocitech hlavních postav aka. Milujeme mě X nemiluje mě, ale byla tam akce, napětí a okořeněný konec.
Vytkla bych jen chybějící čast, počínající chemie dvou postav, zamilovanost byla lusknutim prstu.

Prcek453
11.10.2023 2 z 5

(SPOILER) Pardon, ale to byla teda romantika jak něco -.-
Chlap ji hned v první společné scéně vyliská a chová se k ní jako k póvlu a děvce (ne, že by snad byla něco jiného, i když k tomu měla své důvody), taky tam na každé druhé straně někomu prostřelí hlavu jen proto, že není po jeho. Chemie mezi hlavními hrdiny mi přišla slabá, proměna Dannyho byla rychlá a neuvěřitelná, stejně jako jeho zamilování.
Knihu jsem zakoupila kvůli dobrému hodnocení tady na Databázi a dočetla ji jen proto, že jsem pořád čekala na to, kdy teda přijde nějaká bomba, pro kterou tady všichni dávají pět hvězdiček. Nepřišla.
Mám načtených spousty knih tohoto žánru, ale tohle mi přišlo fakt hodně slabé. Jediné plus knihy bylo, že se to celkem rychle četlo (autorku jsem si celkem oblíbila v královské sérii, i proto jsem této knize dala šanci).

TerryDee
10.10.2023 5 z 5

Mám hodně ráda příběhy z mafiánského prostředí. Co kecám, MILUJI TO. A proto jsem byla zvědavá na tuto knihu. A můžu vám říct, že jsem totálně nadšená a unesená. Říkala jsem si, že by mě to mohlo chytnout, ale že až takhle moc, tak tomu jsem nechtěla věřit. Ale jo, tohle je fakt dobré, teda ne, je to boží.

Kniha si od samého začátku drží tempo, akci i napětí, chemii i vášeň. Člověka to nenechá vydechnout. Kapitoly se totiž střídají z obou pohledů jak Rose, tak Dannyho. Což bylo super, že jsme mohli nahlédnout do jejich hlav a zjistit tak, co si myslí a popřípadě, co cítí.

Danny mě totálně dostal. A to bez debaty. Pro něho budu mít slabost. K Rose jsem si musela zpočátku najít cestu, něco mi tam vadilo, ale nakonec jsem to překonala a začala se mi i zamlouvat.

Danny i Rose si prošli peklem a každého to svým způsobem poznamenalo. Mají své démony i jizvy na duši i těle. Takže když se ti dva střetnou je to jiskřivé, spalující a tak trochu toxické. Vše tak balancuje na hraně. Ale stejně to chcete.

Podmanivý je velmi strhující příběh. Je plný bolesti, pomsty, poznání, ale také i lásky a nových šancí.

alekis
28.09.2023 5 z 5

Název zas jak poďme dom! Děs a bída! Originál, protože Danny pochází z Británie, je Brit!
A koneckonců, proč by měl být Podmanivý jen on a ne i Rose? Jo, už vím! Protože toto je čtení pro holky, kluci normálně od takových knížek prchají o zlom krk! Takže Podmanivá by asi nepřitáhla patřičnou čtenářskou skupinu.

Stručně: kniha se dobře čte, autorka prostě umí, a poměrně hojné erotické scény jsou vykresleny do podrobností! Na papíru je možné všechno... Nebo je snad možné toto všechno i ve skutečnosti? Mám asi dost velké mezery, a pochmurně a posmutněle tuším, že je novými zážitky v tomto životě už nezaplním :-).

Zápletka je zajímavá a zdůrazňuji: velmi dramatická! Nebezpečné prostředí mafie, o kterém nemám pojem, a myslím, že většina nás čtenářek... Hlavní hrdina k sežrání, princ Krasoň na kvadrát! Rose taky krásná... Nevím, kde se ti překrásní lidi berou, já potkávám v drtivé většině obyčejné ženy a muže, někteří hezčí, jiní škaredší... Ale nikdo, před kým bych padla na zadek... :-)

Co dodat. Přečetla jsem v cuku letu. A jako docela často, i tato kniha zas podpořila moje přesvědčení: autorky romancí, a že téměř všechny umějí vymýšlet a vymyšlené skvěle napsat, nám představují ideální vztah dvou lidí, muže a ženy... Souzvuk duše a těla, který se někdy objeví až na konci, až hrdinové pochopí, že už, aniž možná předtím chtěli, zapojili do hry nejsilnější faktor - svoje srdce :-).

A o tom to je. Být spolu v souznění. Přestože každý zvuk zní rozličně, tak společný akord je... splněný sen...
Bylo by moc krásné, i v skutečném životě být tak na stejné vlně tělem i duší... Občas to vyjde, či téměř vyjde, někdy je to komedie, často tragédie.
Každopádně, ať jsou příběhy zabaleny do historických kostýmů, nebo do nejnovějších trendů, ať jsou postavy krásné tak, že to není možné, neprdí ani se nedloubají v nose, a tím pádem jsou naprosto nereálné... tak si my holky, tedy aspoň některé, rády občas přečteme tyto růžové a růžemi vonící romantiky, pohrdlivě nazývané... Přece víme, jak: Červená knihovna... :-)

ves.lucie
13.09.2023 5 z 5

To byla panecku paradni pecicka!

Anna195
06.09.2023 4 z 5

Prostredie mafie je niečo pre mňa, a preto som si tento príbeh nemohla nechať ujsť. Mafiánske prostredie bolo skvelo vykreslné, autorka išla hneď od začiatku zhurta, čo ja len kvitujem, keďže som sa mohla hneď v úvode ponoriť do príbehu.

Hlavný hrdina Danny predčil moje očakávania a svojej prezývke neostal nič dlžný, aj keď počas čítania zistíte, že tento mafián rozhodne má srdce. Mňa si Danny úplne získal a myslím si, že aj vy ho budete milovať. To čím si prešiel a kto sa z neho stal, tak to bolo niečo neskutočné. Priznám sa, že s Rose som mala problém. Aj ona si prešla množstvom zlých vecí, ale musela som si k nej veľmi dlho hľadať cestu. Počas čítania som prišla na to, čo mi na nej tak vadilo, a tým bola jej ustavičná nerozhodnosť. Chápem, že sa nachádzala v ťažkej situácii a čakalo ju ešte ťažšie rozhodnutie. No, keď som si myslela, že sa konečne rozhodla, tak sa vzápätí aj stiahla a toto sa opakovalo niekoľkokrát. V tom som obdivovala Dannyho, že vždy stál pri nej. Ale ich chémia a iskrivé momenty medzi nimi boli skvelé, pretože presne toto očakávam od hlavných hrdinov.

Síce niektoré zvraty som vedela odhaliť skôr, ale to mi vôbec neprekážalo. Skôr som bola zvedavá, ako sa jednotlivé postavy popasujú s rôznymi prekvapivými momentmi. Každá postava, ktorá sa tu vyskytuje je pre príbeh veľmi dôležitá, takže žiadna postava tu nie je do počtu, čo je len ďalšie pozitívum. Inak presne takýto záver som očakávala, ale aj tak bol krásny a mne sa veľmi páčil.

Už teraz som zvedavá na ďalšiu časť.