Zvrácený

Zvrácený https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/514770/bmid_zvraceny-20x-514770.jpg 4 205 31

Tajemný hříšník série

< 2. díl >

Ona je toxická, pro něj je však útěchou. On je smrtelný, ale pro ni znamená život. Potom, co Beau nechala svého snoubence u oltáře a odešla od miamské policie, nemá její život žádný směr. Smrt její matky byla označena za nehodu. Beau tomu nevěří, ale nemá důkazy o opaku. Sžírá ji bezmoc a vztek. Dokud nepotká Jamese, muže, který se zdá být stejně rozervaný jako ona. A přestože působí chladně, probouzí v ní city. Potěšení. A touhu, které se nedá odolat. Beau však netuší, že James stojí před osudovým rozhodnutím: Buď se jí svěří se svým nejtemnějším tajemstvím, nebo ji bude muset zabít.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

The Enigma , 2021


více info...

Přidat komentář

lovemanner
08.04.2024 5 z 5

Skvělý díl, těším se na další.

Jenny46
08.03.2024 4 z 5

Jsem strašně ráda, že mne neminula divoká romantická mafiánská série...
1 díl se mi i trošičku líbil víc, ale možná kvůli začátku, než jsem se pořádně začetla. I tak opět dobrá jízda, adrenalin
Hurá na další díl jsem hodně zvědavá na pokračování....


Papimami
19.11.2023 3 z 5

Utahaný začátek a nesmyslné chování nejlepší skoro agentky FBI, která až na dvě salta předvedla, že je vlastně úplný pako. Navíc to děsný zničehonic zamilovávání, mě prostě hrozně irituje. Kniha mě začala bavit asi tak v půlce, kdy tam začala být akce.
Jo a otevřený konec?! Ach jo

Silvisek
11.11.2023 4 z 5

Tento dil se mi asi libil vice nez prvni. Ale ten konec? Vypada to ze bude asi dalsi dil.. kniha se mi ale opravdu libila, byla dost napinava.

Andrejka91
02.11.2023 5 z 5

První díl se mi líbil maličko víc ale i tento byl skvělý. Oba hlavní hrdiny jsem si oblíbila a bavila mě "nenávist" mezi nimi. V knize se občas vyskytovaly postavy z předchozího dílu a ten konec? Sakra ať už vyjde další, protože se nemůžu dočkat, jak to dopadne.

P3_tis
26.10.2023 4 z 5

Druhý díl se mi líbil víc než první, ačkoliv byly některé pasáže dost zdlouhavé. Kdyby bylo o 100-200 stran méně, tak se vůbec nic nestane.
Konec byl ale skvělý a napínavý!

Toledo
19.10.2023 1 z 5

Po prvním dílu jsem tomuto ještě dala šanci, ale asi po 200 stránkách jsem si řekla dost. Vůbec mě to nebavilo, bylo to natahované, nudné, prostě ne. A to mám tento žánr (kor ještě s mafiány apod) moc ráda.
Za mě nedočteno :(

ves.lucie
30.09.2023 5 z 5

Paradni, paradni! Tesim se na pokracovani :-)

Anna195
28.09.2023 4 z 5

4,5/5

Neviem, ako vy, čo ste čítali obe časti, ale mne táto časť sadla viac ako prvá. Aj keď nie vždy som vedela v určitých situáciách pochopiť Beau, pretože som zo začiatku mala problém s jej protichodným správním Ale som rada, že sa postupne jej zmýšľanie vyvíjalo k lepšiemu. Mne sa príbeh každou kapitolou páčil vždy o čosi viac.

Beau aj James si nesú so sebou svoje vlastné problémy alebo skôr životné udalosti, ktoré ich veľmi ovplyvnili, a tiež v podstate bojujú vlastným spôsobom za spravodlivosť, takže ani jeden z nich to nemal ľahké. Ich životné situácie, a to, ako ich to všetko ovplyvnilo ma na tom najviac bavilo, keďže ani od jedného z nich som nevedela, čo môžem čakať. A aj samotný príbeh bol v niektorých častiach pre mňa veľmi prekvapivý.


Jodi jednoducho vie vytvoriť skvelé spojenie medzi hrdinami a ani Beau s Jamesom neboli výnimka, pretože chémia medzi nimi bola neskutočná, a to ich spojenie som si neskutočne užívala. Najmä starostlivého Jamesa som žrala.

Zároveň množstvo udalostí v knihe ma doslova šokovalo, najmä zistenie, kto za všetkým je. Toto bola doslova bomba.
Aj keď ma príbeh v podstate otvorený koniec, verím, že tretia časť nám mnohé ozrejmí.

AnnaZeSvetaKnih
26.09.2023 3 z 5

Nooo, tak u téhle knížky jsem si řekla, že trochu zaexperimentuju a přečtu si ji. Asi ani nevím jak ji ohodnotit, ale budu se snažit bylo objektivní. Až na některé hooodně cringe scény, u kterých jsem prostě řekla NE, zavřela knížku a začala se strašně smát, to bylo docela dobrý. Ten plot twist taky nebyl tak špatný a pro někoho, kdo tenhle žánr čte často je to asi super čtení, ale na mě to nějaký extra dojem neudělalo.
Asi bych to doporučila spíš někomu, komu se líbí třeba 50 odstínů apod.

JanickaP
05.09.2023 5 z 5

Mne se urcite vice libil tento dil nez 1. Opravdu me to drzelo a nutilo cist a cist. Jsem zvedava, zda bude 3.dil, ale rekla bych, ze konec tomu napovida. James byl skvely takoveho zvrhleho milovnika bych si nechala libit a klidne muze i vrazdit :D.

Domkar9116
31.08.2023 4 z 5

Co čtenář to jiný názor. Mně se více líbil první díl, ale určitě od této knihy nechci odrazovat, protože byla taky skvělá. Autorka drží laťku vysoko. Co se mi u této knihy stalo byla pauza, kterou jsem si dala asi 100 stran před koncem a to se mi už dlouho nestalo. Nevím čím to . No zkrátka Danny Black mi přirostl k srdci trošku víc než James. Ale určitě se moc těším na další pokračování.

stana5842
16.08.2023 5 z 5

První díl, za mě byl jeden ze slabších, ale tento druhý mě úplně dostal. Dobře se knížka četla, mělo to grády. Můžu doporučit....

be_pa
15.08.2023 5 z 5

První díl jsem moc vysoko nehodnotila, ale příběh Beau a Jamese se mi líbil. Chemie mezi nimi fungovala. Příběh byl napínavý až do konce.
SPOILER:Jen jsem typ, co nesnáší otevřené konce. Dost mě to zklamalo. Měla jsem počkat, až by vyšly všechny díly. Tedy- snad vyjdou.

Ann1307
05.08.2023 4 z 5

Tahle bichlička skrývá příběh dalšího hříšníka. Pokud jste četli předchozí díl z této série, víte co vás čeká.

Je to příběh o zlomeném neřádovi, vrahovi, který se zdá být naprosto ledový, neúprosný a toužící po pomstě a pak.. pak potká ženu. Ženu stejně zlomenou jako je on sám.
Ne, že by z něj najednou byl andílek, ale trochu tedy vyměknul. :D

Tenhle neřád byl ještě k tomu pěkně zvrhlej, jak už napovídá název.
Začátek mi připomínal 50 odstínů šedi, protože temný James svede dosud vanilkovou Beau na zcestí temného chtíče, ale pak se to trochu zklidnilo.

Když se ti dva dali dohromady, měla jsem chvíli moment, kdy jsem to nechápala, ale pak jsem to přijala a plynula dál s dějem, i když chování Beau prostě logické nebylo. Nejvíc mi vadil ten kontrast, jak ji furt vyzdvihovali jako hvězdnou policejní uchazečku a ona se pak chovala spíš jako husa :/

Sexu tam bylo fakt poměrně hodně, především na začátku, pak mi přišlo, že se autorka začala soustředit více na děj a erotiku trochu flákala. Začala se totiž věnovat detektivní lince, která příběhu dodala ten správný spád!

James mě bavil, ale osobnost Beau mi nepřirostla k srdci, štvalo mě jak byla rádoby drsná a točila se v kruzích. :/

Ale kdo máte rád tyhle eroticko-romanticko-drsné příběhy, kde předem víte, jak to skončí a čtete je pro tu jízdu, tak tohle bude pro vás :)
Mě to bavilo a těším se na další díl!

virgo_books
30.07.2023 4 z 5

Musím přiznat, že jsem k druhému dílu série Tajemný hříšník přistupovala trochu skepticky.

První díl se mi dost líbil a na ten další jsem neviděla tak dobré ohlasy. Zvrácený mě ale příjemně překvapil.

Ze začátku jsem čekala až se to rozjede, ale potom se to četlo samo a stránky rychle ubíhaly.

Oba hlavní hrdiny jsem si oblíbila, oba si nesli trauma ze své minulosti a tím se dokázali navzájem pochopit.

Jiskření mezi nimi bylo úžasné a celkově mě bavilo sledovat, jak se jejich vztah vyvíjí. Beau bývala u policie, takže si taky nenechala všechno líbit a za mě se k sobě opravdu hodili.

Po celou dobu děje jsme navíc pátrali po tom, kdo mohl za smrt Beauiny matky a tím nastávala akce a zvraty.

Celkově to za mě byla skvělá mafie a pokud se vám líbil Podmanivý, tak se určitě pusťte i do tohoto dílu. Doporučuju ale to číst postupně, jinak byste si mohli něco vyspoilerovat.

Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji @albatrosmedia v rámci #spoluprace

happy19
29.07.2023 5 z 5

(SPOILER) Hodně přísný díl!
Beau mi trochu lezla na nervy,ale ustála jsem to,-)
Holka postupným čtením usměrnila povahu a hodila se do "klidu" :-D
Spolu s Jamesem výborná chemie,která se knihou táhla od začátku do konce!
No konce:-/
Tohle bude ještě zajímavé!
Na další přeložené díly si počkáme,viz.info v diskuzi;-)
Ale věřím,že budou stát za to!

,,Pamatuj,že v dobrých časech vidíš jen masky.
V těch zlých uvidíš pravé tváře."

pavlikova9332
28.07.2023 5 z 5

No a teď čekat na 3 a 4 díl ach jo. Ale kniha krásná nemám ráda otevřené konce

EvikU.
23.07.2023 5 z 5

Druhý díl mafiánské série Tajemný hříšník. V začátku jsem se pomaleji začítala než u prvního dílu. Zhruba od 100 strany mě kniha opět pohltila. 

Autorka ví, jak si čtenáře zaháčkovat. Napětí, romantika, erotika, složitá a temná minulost. Nešťastné dětství, nespravedlivá smrt jeho rodičů i její matky. Spojuje je nenávist ke stejnému člověku. James čistí svět od lidí, kteří za svůj zločin nebyli potrestaní. Beau má složitý vztah s otcem. Nikdy se o ní nezajímal, podporou jí je její strýc u kterého i bydlí. James ztratil rodinu v dětství, když mu ji zločinec přezdívaný Medvěd vyvraždil.

Beau a Jamese spojuje i velká přitažlivost. Díky skvělému sexu dokáží vypnout a uniknout kruté realitě. Jsou si navzájem vypínačem pro nepříjemné a bolestivé vzpomínky. Jde ale opravdu jen o sex?

Postupně vyplouvají na povrch další a další události, které příběh více a více zamotávají. James ochraňuje Beau, ale je to čím dál složitější. Navíc ani jeden o druhém nevědí všechno a to je ten problém. 

Konec nám autorka opět okoření dramatem, tak jak to umí jen ona. A navíc s postavami velmi zamíchá a dá nám překvapivý závěr. Já to tedy nečekala. A propojí knihu s prvním dílem. 

Ekniha.
20.07.2023 5 z 5

Omg!! Toto bola opäť jazda

18+ !!!

Kde Danny skončil, James začína.. kde Brit nás vzal nás vezme aj Enigma

Musím povedať že názov knihy vystihuje asi 2/3 deja,zvracenost 50 odtieňov naberá grady a ja som čakala kedy sa niečo pohne milión otázok a ja potrebujem na ne odpovede.

Čítajte pozorne od začiatku, pretože nič nieje ako sa zdá a po 2/3 začína totálny masaker a vy nepustíte knihu z ruky pretože budete chcieť vedieť všetko

Boze a ten konec k sakru!
IG:@ekniha