Vzkříšený

Vzkříšený https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529338/bmid_vzkriseny-6594448bb74aa.jpg 5 60 12

Tajemný hříšník série

< 3. díl

Láska dává jejich životu směr. Nenávist je žene vpřed. Od chvíle, kdy se Danny Black setkal s Rose Cassidyovou, věděl, že ho jednou přivede do hrobu. Ale jejich elektrizující spojení a zvrácená láska mu daly nový smysl. James Kelly chtěl jediné: zničit muže, který nařídil smrt jeho rodiny. Klíčem k jeho misi byla bývalá policistka Beau Hayleyová. Měl ji zabít. Místo toho se do ní zamiloval. Okolnosti ho teď svedly dohromady s Dannym, který se skrývá před světem. Dva smrtící muži mají společný cíl. Udržet své ženy v bezpečí. Jen jeden z nich ale může přežít.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

The Resurrection , 2022


více info...

Přidat komentář

P3_tis
24.04.2024 4 z 5

Fajn propojení postav z prvních dvou dílů! Vtipné, svižné, uvidíme, jestli se dočkáme dalšího dílu nebo se jedna o ukončení série.

be_pa
19.04.2024 3 z 5

Nechce se vám číst skandinávské detektivky, ale vyžíváte se v morbidních vraždách? Přečtěte si tuto knížku.
... a pokud se nechcete dozvědět, jak všechno dopadne, dřív než knížku dočtete, nedoporučuju číst komentáře níže :-) :-((( . Bez varování se tu hintuje.


MAU256
16.04.2024 4 z 5

Danny a James, dva zabijáci, kteří se spojí snad proti všem. Jsou nemilosrdní. Aby ochránili své milované, udělají cokoli. Mysleli, že dostali Medvěda, jenže ... hra pokračuje... Bylo to opět naprosto čtivé, těším se na další díl.

evineckY
10.04.2024 5 z 5

Naprosto famozní ukončení !
V tomto posledním máme všechny aktéry z předchozích dvou dílů a nemohla bych si vymyslet lepší konec.
Je tady hooodně akce, ale to napětí nakonec, tak to bylo něco.
Jelikož jsou tady hned dvě dvojice, tomu se samozřejmě násobí sexu :-)
Série je skvěle napsaná, čtivá i napínavá a rozhodně doporučuji.
Doufám, že ještě bude pokračování

Maki77
03.04.2024 5 z 5

Tuto sérii miluju, je to moje srdcovka, do hlavních hrdinů jsem se zamilovala, knížky mají všechno co si může čtenář přát :) a byly až tak dobré a napínavé, že mi to (jakožto zvědavé osobě) nedalo a musela jsem si hned v originále zjistit, jak to celé vlastně dopadne a kdo je ten slavný "medvěd" a.... Věřte mi, bude to ještě opravdu hooooodně zajímavé a překvapivé, takže až bude celá série k dispozici i v čj, tak si jí mileráda zase opět přečtu :)

Jenny46
25.03.2024 5 z 5

A Dannyho B. máme zpět z mrtvých...
Docela jsem byla zvědavá, co nám dál autorka nabídne, ale odvedla úžasnou práci. Vyprávění je ve čtyřech úhlech pohledu, celkově akční zážitek!!!
Docela bych i řekla, že autorka trochu přitvrdila zvrácené, nebezpečné plné napětí a několik skvělých zvratů až jsem byla zaskočena.
Nebudu zabíhat do zápletky asi bych to domotala nebo prozradila některá tajemství.
Akorát jsem netušila, že budu čekat na další pokračování to jediné mě štve...
Vřele doporučuji celou sérii 5*

VeBruLove
21.03.2024 5 z 5

Před chvílí dočteno, tak to musím napsat, dokud mám vše v živé paměti. K této sérii jsem se dostala až nedávno, tak čekání na třetí díl nebylo tak dlouhé. Příběh Dennyho a Rose jsem si naprosto zamilovala a vlastně se mi moc do dějové linky i Jamesovi a Beau nechtělo, ale popravdě ani druhý díl mě nijak nezklamal. A když jsem se dostala ke třetí knize, říkala jsem si, jestli to, že se všichni spojí a střídání pohledů všech čtyř zúčastněných příběhu neublíží. Naopak! Bylo to skvělé. Bylo to svěží, rychlé. Na ucourané scény bez děje tam moc nečekejte. Jedna akce střídá druhou a jedna vášnivá scéna zažehává další, pěkně, nenásilně. Myslím v ději . Jsou tam skvělé vtipné momenty i AHA chvíle a člověk se vlastně pořád baví. Díky střídání pohledu jsem se utvrdila, že na Dennyho nikdo nemá. Občas mi vadila Beau svým chováním a naopak Rose, která mi lezla v prvním díle na nervy, si našla místo v mém srdci. Jsem moc ráda, že autorka to ještě ÚPLNĚ neuzavřela a můžeme se těšit na další díl. Koho tipujete za hlavního padoucha? Já Ollieho.

Rudana
19.03.2024 5 z 5

Kniha stojí za přečtení. Hodně akce, sexu i vtipných okamžiků-hlavně u mučení :-) .
Možná bych 2 sex scény ubrala, ale naštěstí to bylo pokaždé jinak.
Líbilo se mne, že příběh vypráví 4 osoby. Takto se to lišilo od ostatních knih s podobnou tématikou (on-ona).
Vidím posun u autorky a mile mne to překvapilo.
Vidím to na otce Beau

Jita160
11.03.2024 5 z 5

(SPOILER) V tomto díle se setkáváme s Podmanivým i s Zvráceným. S Britem s Enigmou a jejich osudovými ženami. Spojí své síly a začíná boj o život o jejich postavení a hlavně o jejich ženy. I když poznáte, že největší bitvy vedli právě s nimi. Rose a Beau jsou jako oheň jsou vznětlivé,majetnické a i ony chtějí chránit co jim patří. Nejednou připravili krůtým mafiánům infarktové stavy. Naprosto strhující jízda co se týče akcí a sexuálních bouřích ,kterých je tu nespočet.
Možná se budu opakovat ,ale tohle je má nejoblíbenější zahraniční spisovatelka, která mě naprosto přišpendlí ke knize. Nenechá mě nadechnout ani odpočinout. Střídání brutality, krveprolití,mučení,ale i neskutečné oddanosti a zvracené lásky nebere konce.
Rozhodně doporučuji kdo ujíždí na mafiánech tak jako já.

V.Marie
11.03.2024 3 z 5

Pro mě už je to trochu zdlouhavé, některé části jsem vyloženě přeskakovala. Doufám, že další díl bude poslední, na medvěda už není moc kandidátu, tipuju Olliho.

hana1039
10.03.2024 5 z 5

Nóó,vypadalo to, že už je konec série, ale bohudík není :-)) můžeme se těšit na další díl, možná už se konečně dozvíme,kdo se skrývá pod přezdívkou,, medvěd,, ...

KlosKa
04.03.2024 5 z 5

To je tak skvělá série. Konečně zase dobrá kniha a mě to strašně moc baví. Tak šup šup další díl

Štítky knihy

romantika

Autorovy další knížky

Jodi Ellen Malpas
anglická, 1980
2014  75%Odhalení
2016  78%Zaslíbená
2019  76%Ochránce
2015  80%Odpuštění
2020  81%Kontroverzní princezna

Kniha Vzkříšený je v

Právě čtených6x
Přečtených81x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených6x
Knihotéce106x
Chystám se číst110x
Chci si koupit43x
dalších seznamech6x