Odhalení

Odhalení https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/223948/bmid_odhaleni-i8S-223948.jpg 4 552 88

Tento muž série

1. díl >

Vítejte ve smyslném světě plném lásky a vášně.... Ava O’Sheaová dostane novou zakázku na úpravu interiérů v luxusním Panském sídle. Očekává, že ji přijme postarší rezervovaný pán, ale Jesse Ward je pravý opak. Tenhle neuvěřitelně pohledný muž ji na první pohled okouzlí a ona se nechá strhnout jeho šarmem a sebejistotou. Zároveň si uvědomí, že mu nemůže podlehnout úplně, a snaží se proto alespoň částečně vymanit z jeho vlivu, jak jí velí intuice. Jenže Jesse ji nechce pustit. Posílá jí do práce bílé kaly, brání ji před bývalým milencem i před zuřivým řidičem a její spolubydlící koupí nové auto, aby už z něj Ava neměla modřiny. Ubrání se mu, nebo tomuto rozporuplnému muži podlehne? A co odhalí v Panském sídle? Erotický román This Man: Odhalení je prvním dílem This Man trilogie. Od samého začátku Vám nedovolí vydechnout: budete se zmítat ve vlnách citů, propadat se do hlubin vášně i stoupat do výšin romantické lásky.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , XYZ (ČR)
Originální název:

This Man , 2012


více info...

Přidat komentář

Terezzie
21.01.2024 3 z 5

Miluju autorky knihy , všechny . Líbí se mi jak píše, vždy to má hlavu a patu a vždy jsou naprosto skvěle popsány všechny postavy a jejich charaktery . Tato série je skvělá , je to takové oddechové čtení, jen na můj vkus až moc textu je vyloženě o sexu . Jako nevadí mi to, pochopitelně milovnice erotických románů to jedině uvítají ale zkrátka na mě ho tam bylo až příliš. A to nejsem žádná upejpavka. Možná bych ocenila , kdyby se tam více řešili vyloženě jejich spory a problémy . Kolikrát jsem už sexuální scény vyloženě vynechala protože jsem věděla co se bude dít;D Ale jinak jsou všechny tři díly super . Mám ráda tyhle manipulativní hajzlíky a jejich ego, to mě fakt baví!!!

Jája92
13.01.2024 2 z 5

Na první pohled mě zaujala vkusná obálka a objemnější vzezření. Bohužel se po přečtení prvních pár kapitol dostavilo zklamání.
U čtení erotických románů rozhodně nečekám literární skvost, beru to jako odpočinkové čtení. Ovšem tato kniha mě převelice zklamala na celé čáře.
Jesse a Ava naprosto nesympatičtí hrdinové, kdy by si oba zasloužili pár facek. Nechápu, proč z něj byla Ava tak odvařená, když to byl namyšlený, narcistický muž, který má sakra problém se svým majetnickým chováním. Kdyby jste si o něm četli příspěvek na diskuzi na fb, vsaďte se, že 90% žen by ženě radilo, aby od něj sakra odešla, protože z něj nekouká nic dobrého. Rozhodně by nad ním nevzdychaly, čert vem jeho peníze a vzhled.
Mám ráda, když se můžu u čtení zasmát, či zasnít, ale v této knize se tak v podstatě nestalo vůbec. Netypicky mi byla o mnoho sympatičtější kamarádka Avy, tedy Kate, uvítala bych o ní samostatnou knihu.
Erotické scény byly jako přes kopírák, přiznávám, že v pozdějším čtení jsem již otráveně převracela stránky. Tak, jak skončila kniha, se mi zamlouvalo. Samozřejmě vím, že jsou další díly, tudíž tuším, jak se to bude vyvíjet, ale s největší pravděpodobností se po dalších dílech pídit nebudu.


Mishaacka
29.09.2023 5 z 5

INST misha_cte_eroticke.romany

Po cca 10 letech jsem si dala opakování této série, protože jsem měla náladu na nějakou tu romantiku. A musím říct, že je to pořád stejně dobré, jako poprvé
*Ava je designérka, která je najata panem Wardem na zařízení nových pokojů tajemného sídla. Tam se doslova střetne s Panem Majitelem a začíná žhavá romance a hra na kočku a myš
*Ava je mladší, než Jesse. Nevíme přesně o kolik, protože Jesse svůj věk tají. Ava je občas tvrdohlavá a mnohdy se chová opravdu nesmyslně. Místo aby vedla rozhovor nebo kladla otázky, tak začne trucovat a dělat naschvály
*Jesse Ward, majitel Panského sídla, které se zdá býti hotelem. Ale je to tak doopravdy? Pan tajemný, který skrývá spoustu tajemství. V okolí je známý svou nekonfliktní povahou (). Ale jak potká Avu, vše se změní. Stává se z něj lovec, posedlý maniak, který Avu nahání, dokud nepodlehne. Je manipulátor, těžký neurotik a Avu chce mít z nějakého důvodu pod kontrolou. Ach, ze začátku jsem to Avě nepřála, chovala se jak slepice, než do ní Jesse "všukal trochu rozumu"
*Já prostě toho posedlého neurotika zbožňuju!
*Kde se ztrácí pilulky?
*Sexu je tady sice dost, ale není nějak extra detailně popisován, spíše více romanticky, že vám to nevadí a nehraničí s pornografií. Chemie mezi nimi je obrovská, protože Jesse Avu chce a převálcuje každého, kdo mu stojí v cestě, včetně Avy
*Pokud vás tato série minula, koukejte to napravit!

PS: PŘÍŠTÍ ROK VYCHÁZÍ REEDICE TÉTO SÉRIE VČETNĚ NOVÉHO 4.DÍLU

Ewe291
04.11.2022 3 z 5

(SPOILER) Seriu som uz raz citala a pustila som sa do nej znova. No co k tomu napisat. Asi to zhrniem jednoducho.
Neviem preco ale nepaci sa mi, ked v knihach robia zo zien "hlupucke sliepky" vazne tak inteligentna mudra zena, s dobrou pracou sa zrazu sprava ako hlupucka, vygumovana kaca .... Fajn Jesse ako Alfa samec, ochranarsky atd.... Ale Ava zrazu hlupucka, naivna, oslepena, zaslepena ... To ako vazne? Vyznela tak ako alkoholicka, troska a uplne bez rozumu. Ze nevie co chce a tak, a to ma byt uspesna zena?! Chcem ho, nechem, chcem, nechcem, bez neho nezijem ale hneva ma ako ma ovlada. Jej kamaratka, no ako pardon hlupa tak isto, a vyznela ako radodajka co si len uziva no neprislo mi to tak nemala som ju rada. Ava mi neprisla nijak originalna skor hlupucka a naivna a bez rozumu, sama nevedela co chce a co nechce a protirecila si. Snazila som sa citat s nadhladom no hneva ma ze bola taka kaca a nie ina pretoze potom maju muzi o zenach taku mienku aku som si ja vytvorila

moma08
29.08.2022 4 z 5

Teda nečekala jsem, že se do knihy tak začtu, ale nešlo jí odložit.
Bylo tam teda moc erotických scén, ale úplně jsme cítila, jak to mezi těma dvěma jiskří, takže mi to ani nevadilo.
Jsem zvědavá, jaké budou všechna tajemství od Jesse.

Slunečnice322
20.04.2022 4 z 5

Zezačátku jsem si nebyla jistá,jestli se mi tato kniha líbí a pak už jsem jen četla a četla. Mám ráda tyto krásné muže maniaky, u kterých je jejich žena a láska k ní na prvním místě. Trochu mi to stylem připomíná Remyho od Katy Evans. Ta absolutní oddanost a touha ženu vlastnit a chránit. A k tomu jako bonus žhavý sex na každé snad páté stránce. Takže jo!

Fidibus
10.03.2022 5 z 5

(SPOILER) "Ten muž je tak dokonalý, že to skoro bolí... Panebože, to je zbraň hromadněho ničení..."
Úspěšná mladá architektka dostane zakázku ve venkovském "hotelu" a je doslova přitahována jeho majitelem, který má zkušeností se ženami víc než dost. Snaží se mu odolat, ale jiskří to mezi nimi. Jejich vztah je dost specifický, on se jí snaží kontrolovat a přitom chránit. Ona do toho řeší svého ex a užívá si s kamarádkou života. Na konci zjistí pravdu o hotelu a opustí ho.
V knize je dost vtipných scén, není to suché. Kniha mne zaujala, ten vztah mezi nimi se měnil až gradoval, přitom mi to nepřišlo přehnané ani nudné. Další díl čeká...
"Protože ve mně probouzíš pocity..." "A to je špatně?" "Je, když nevíš, co s nimi."

prcekp6
21.02.2022 2 z 5

(SPOILER) Konečně dočtení i když jsem hodně přeskakovala. :-), Tato kniha nemá vůbec žádný děj a smysl. Hlavní hrdinové se neustále rozchází a zase se dávají dohromady. Nemám nic proti sexu v knihách ale usmiřovací sex 3x v jedné kapitole je na mě už moc. Dočetla jsem jen z důvodu že 2 a 3 díl by měl být lepší.

Ralemo
31.01.2022 5 z 5

Tuto trilogii už jsem četla asi před pěti lety. Každopádně jsem na tyto knihy narazila znovu a pustila se do nich. Jedním slovem bomba! Knihy se mi líbily stejně jako před pár lety. Napsané nádherně, do detailu. Ano spousta sexu, pořád, všude a kdykoli se Jess a Ava pohádali. Každopádně to k těmto knihám prostě patří. Příběh se spoustou zápletek, neustálých bojů mezi hlavními hrdiny, každopádně postupně se všechny tajemství odkrývají a knihy jsou o to zajímavější a napjatější. Jessovo neustálé kontrolování situace a Avyno neustálé vzdorování je vážně k pobavení. Určitě tyto knihy nepotěší každého, každopádně někdy je potřeba vypnout realitu a pustit se do čtení těchto příběhů. Za mě si celá série zaslouží všechny hvězdy. Nakonec šťastný happy end se vším všudy! :)

anna7852
11.11.2021 5 z 5

konečně jsem po roce sehnala další díly, tak jsem se znovu pustila do opáčka :)
Nooo jsem hotová, miluju toho maniakálního Jesseho -raději se moc rozepisovat nebudu abych to udržela ve slušné rovině :-)
Ava je také fajn ale někdy mě vytáčí.
Každopádně tahle sére je v mých TOP

Adriana21
16.09.2021 3 z 5

Ze začátku mě kniha chytla, připadala mi super a dobře se mi četla, ale postupem času se to zhoršilo. Jako, sexuální scény v knihách mám ráda, ale tady už jich bylo fakt strašně moc a strádal tím děj knihy, který mohl být více rozvedený.
Co se týče hlavních postav, tak Ava je teda dost naivní a nechá se rychle ovlivnit. Na to, jak je rozhodná a dobrá v práci, tak ve vztahu s Jessem je teda velice submisivní. Postava Jesse se mi ze začátku docela líbila, vždyť, která z nás by nechtěla muže, který by z nás byl naprosto hotový, ochraňoval nás a svým způsobem byl i trochu dominantní? Ovšem, čeho je moc, toho je příliš a tady toho bylo fakt příliš. Jessova dominance už byla opravdu hodně. Neustále muselo být po jeho a tečka. Nene, to by na mě teda nebylo.
Každopádně, jako oddechové čtení od kterého člověk nic extra nečeká, tak proč ne. Znova bych si knihu ale už nepřečetla. Další díly si ovšem přečtu, když už jsem se do toho pustila, tak to zdolám :) Nemám ráda nedočtené série.

Lee7
11.07.2021 3 z 5

Mám přečteno, vztah dvou bláznů - s emoční a fyzickou hranicí.. nu protože mě zajímá, jak se chování dvou změní a bude rozvíjet jdu do dalšího dílu. Nahlédnutí zase pod jinou pokličku.. kniha se četla plynule..

6828
28.06.2021 5 z 5

Miluju tuhle sérii.. Wau jedna z nejoblíbenějších knih ️️️

petraLI
03.05.2021 odpad!

Chápu, že se zde jedná o fiktivní příběh.....a díky bohu o fiktivního Jesse, ale tohle fakt ne. S touto knihou jsem šlápla opravdu vedle.

MaDia
07.02.2021 odpad!

Romantizovanie zjavne psychicky chorého muža s manipulatívnym, agresívnym správaním to nie je v poriadku.
Prvú knihu som horko ťažko so všetkým sebazaprením prečítala, pretože nemám rada, keď nedočítam knihy, ale neviem, či mi to za to stálo. Pokojne hovorte, že je to len kniha, že to nie je realita, že nie všetko musí byť realita, ale toto bolo fakt zlé a cítila som sa nanajvýš nepríjemne, už len keď som to čítala. Nechápem, ako sa takýto muž, takáto knižná postava môže komukoľvek páčiť. Fakt nie.

Mabella
09.01.2021 5 z 5

Kazdy, kto tomuto pribehu dava “odpad” prilis riesi jeho porovnavanie s realitou. Jodiine knihy take ale nie su. Ak chcete realitu a psychologiu, precitajte si napriklad Colleen Hoover a Konci sa to nami. Toto nie je realita. Je to rozpravka pre zeny, ktore taketo pribehy a takychto muzov maju rady. A ano, sme to my. A rovnako, ak vycitate erotiku, hladajte knihy ineho typu. Seria Tento muz je uzasna. Jesse je maximalny blazon a cele to teatro okolo nich je uzasne. Som rada, ze nie som ten typ zeny stojacej nohami pevne na zemi, ale viem sa odputat od reality a uzit si jazdu knih tejto autorky. Je skvela!

Alnima
15.12.2020 3 z 5

No, asi se mi to líbilo o půl hvězdy více než 50 odstínů šedi, ale i tak.. Takový vztah bych fakt nechtěla... Ale úplný konec je hezky napsaný :)

JanaO118
27.08.2020 odpad!

Ufff, tak to byla šílená jízda! Příběh se mi vůbec nelíbil! Přesto jsem měla potřebu dočíst knihu do konce, asi jsem čekala na to "odhalení". Zápletka mě ale neuvěřitelně provokovala! Jesse a Ava jsou nezodpovědní, nevyspělí lidé a oba nejspíš trpí poruchou osobnosti, jejich vztah je plný manipulace, hysterie a neustálého drama! Oba by se měli začít léčit! Nelíbí se mi, jak Jesse oslovuje Avu "dámo", zní to divně, ale to je spíš problém překladu. A Ava si každou chvilku řekne, že s Jessem končí, ale neobtěžuje se mu to říct, prostě ho odepíše... Další díly, prosím, NEEEE!!

Markét0138
31.07.2020 odpad!

Tato kniha by se měla používat jako odstrašující příklad ohledně toho, na jaké muže si dát pozor. Jesse je naprosto příšerný, snad ještě horší než jistý Christian Gray, což jsem vážně nečekala, že někdy řeknu. Jesse se chová jako naprostý psychopat, který s Avou manipuluje ve všech rovinách - psychicky, emočně a dá se říct i fyzicky, protože kdykoliv si dovolí s ním nesouhlasit nebo zkusit odejít, jeho řešení je sex, který ji má přesvědčit, aby zůstala. Kontroluje vše, co se jí týká; chodí za ní do práce, rozhoduje, kdy může do práce jít a kdy ne (je doslova schopný jí nakázat, že dneska nepůjde do práce a bude s ním), rozhoduje, jestli může jít ven s kamarádkou, když jde ven, buď ji stalkuje, nebo ji nechává sledovat někým jiným. Kdykoliv se sejde s jiným mužem, i třeba pracovně, je naštvaný, protože tohle si přece nemůže dovolit. Bez jejího vědomí jí sbalí věci a přestěhuje ji k sobě, a když se chce přestěhovat zpátky, zakáže jí odejít. Naprostý vrchol je moment, kdy se nečekaně zjeví u ní doma, protože mu neodpovídala na SMS a nezvedala telefon, a ona přitom nechala mobil na patnáct minut ležet na stole, protože si skočila do sprchy. ON JI NECHCE NECHAT BEZ DOZORU ANI NA PATNÁCT MINUT. Nebo je vrcholem ta chvíle, kdy jí rozstříhá oblečení? Nebo to, že jí opakovaně prochází věci a bere jí antikoncepci, aby byla šance, že brzy neplánovaně otěhotní a on na ni bude mít další páku? Nebo to, že když Ava najde sílu ho opustit, Jesse rozjede citové vydírání naplno, pije, ubližuje si a říká, že to dělá kvůli ní, protože ho opustila, a dovydírá ji k tomu, aby ho vzala zpět? Já nevím; Jesse má na sobě tolik červených vlajek, že je těžko říct, která z nich je ta nejhorší. Vím ale jistě, že chlapa, který by mě pronásledoval, procházel mi věci a snažil by se převzít kontrolu nad všemi sférami mého života, bych odkopla dřív, než by stačilo dojít k něčemu horšímu, například k tomu, že by mi vzal prášky a zbouchl mě. Nebo nedejbože než by mě začal bít a zavírat doma, protože cítím, že by toho byl schopný, vztah Jesseho a Avy má tím směrem nakročeno.
Co se týče Avy... ta mě velmi zklamala. Je to údajně inteligentní, silná a schopná žena, která má rozjetou skvělou kariéru návrhářky interiérů; taky jí je 26, což je věk, kdy už by měl být člověk trochu vyspělý a zodpovědný. Ale Ava je naprostý opak té rozumné, chytré, silné ženy, kterou má být - dovolí Jessemu, aby ji ovládal a manipuloval s ní a zničil i ten nejmenší náznak nesouhlasu, který projeví. V jeho přítomnosti jako by nemohla normálně dýchat, natož jasně myslet, takže nechá Jesseho myslet za ni. Působí, jako by byla poprvé zamilovaná naivní puberťačka, a to ještě křivdím spoustě puberťaček, včetně svého o trochu mladšího já - moje první láska byla silná, ale že by mi z ní odešel rozum a zkratoval mozek, to ani náhodou.
Zdá se ale, že Ava nakonec přišla k rozumu, i když ten se jí asi nevrátí napořád, když je to trilogie. Já ale dál číst nebudu, konec této knihy byl pro mě šťastný konec, který si nechci zkazit.
Tahle kniha mohla fungovat... jako romantický thriller a jako třeba o sto stran kratší dílo. To je další věc, která knihu potápí - je až příliš dlouhá a rozvleklá. Některé scény jsou velmi nudné, především sexuální scény, které jsou velmi časté, vždy popsané stejně a celkově prakticky stejné. Právě je jsem přeskakovala nejčastěji; bylo by lepší, kdyby jich bylo méně a přitom byla každá jiná a zajímavá, než aby tam byly pořád a pořád stejné nudné momenty.

janina66
26.07.2020 4 z 5

Poutavý a čtivý příběh plný erotiky a tajemství. Dominantní Jesse, tak trochu jako maniak, usiluje o Avu a je jí zcela pohlcen. Kniha se mi líbila a časem půjdu do druhého dílu.

Štítky knihy

erotika

Autorovy další knížky

Jodi Ellen Malpas
anglická, 1980
2014  75%Odhalení
2016  78%Zaslíbená
2019  76%Ochránce
2015  80%Odpuštění
2020  81%Kontroverzní princezna

Kniha Odhalení je v

Právě čtených13x
Přečtených926x
Čtenářské výzvě30x
Doporučených28x
Knihotéce360x
Chystám se číst275x
Chci si koupit54x
dalších seznamech9x