megan35 megan35 komentáře u knih

☰ menu

Hřbitov nevěst Hřbitov nevěst Tomáš Boukal

Kniha se četla dobře,ale ten závěr jsem nějak nepochopila,o vrahovi snad jen pár řádek...motiv a hlavně souvislosti,to mě nějak uniklo,mělo to moc rychlý a pro mě překotný konec.

13.11.2022 3 z 5


Blůdička aneb Mystická detektivka z Českého lesa Blůdička aneb Mystická detektivka z Českého lesa Radek Coufal

Krása...stáhla jsem si knihu do mobilu z nudy a vyklubalo se z toho nádherné čtení.Moc hezky napsané,četlo se to samo.

05.05.2022 5 z 5


Dům nad řekou Dům nad řekou Žofie Adamová

Kniha se mě moc líbila.Pěkně svižně napsáno,člověk se nemusí pořád vracet a pídit se po detailech,které nepostřehnul nebo nepochopil,jak se to stává v jiných knihách.A vraha jsem také vůbec netušila do samého konce,fakt pěkné počtení.

04.03.2022 5 z 5


Sanatorium Sanatorium Sarah Pearse

Asi jsem od knihy očekávala víc,bylo to takové vláčné,děj nenabíral na obrátkách,konec otevřený,no nevím,za dost peněz pro mě málo zábavy.

04.03.2022 3 z 5


Dobří sousedé Dobří sousedé A.J. Banner

Kniha se četla dobře,tak nějak sama.Není to žádný extra trhák,ale děj byl svižný a pachatel byl pro mě překvapením,za mě dobrá kniha.

17.10.2021 3 z 5


Andělé krystalů Andělé krystalů Doreen Virtue

Neskutečně až nadpozemsky krásné karty,nejvíc mě překvapilo,jak výstižně dokážou vystihnout mou situaci,rozpoložení a dají návod jak dál...nevěřila jsem,ale u mě to funguje.

21.02.2021 5 z 5


Sběratel dětí Sběratel dětí Sabine Thiesler

Děsivé téma,ale výborně napsaná kniha.Děj byl v několika liniích,ale dobře pochopitelných a plný překvapivých okamžiků.Vraha znáte od první strany,nicméně ho poznáváte a odhalujete až do samého konce.Skvělé.

16.08.2020 5 z 5


Konec léta Konec léta Anders de la Motte

Ale jo,četlo se to dobře,děj byl napínavý,ale konec jedno velké překvapení,nečekala jsem to.Určitě si koupím další knihu autora.

16.05.2020 4 z 5


Tichý pan Genardy Tichý pan Genardy Petra Hammesfahr

Každopádně ohavné téma,které je bohužel stále aktuální,tresty jsou pro tyhle zrůdy směšné,proto souhlasím s hlavní hrdinkou-jedině zabít,nic jiného si tenhle odpad nezaslouží.Jinak se mě(nevím proč)kniha četla dost špatně,věty do sebe tak nějak nezapadaly,ale možná je to překladem,možná mým špatným rozpoložením.

16.05.2020 3 z 5


Trest života Trest života Joy Fielding

Přečtena za dva dny,děj byl svižný,jako matka jsem konec tušila.Psychologicky silné téma,kéž by se toto dělo jenom v knihách...

03.05.2020 4 z 5


Volej mě o půlnoci Volej mě o půlnoci Vladislav Štěpánek

Příjemné detektivní počtení.

07.02.2020 5 z 5


Mengeleho dievča – Skutočný príbeh Slovenky, ktorá prežila štyri koncentračné tábory Mengeleho dievča – Skutočný príbeh Slovenky, ktorá prežila štyri koncentračné tábory Viola Stern Fischerová

Když jsem dočetla tuto knihu,zůstala jsem ležet a civěla do stropu...tolik hrůzy snad člověk ani nemůže unést,představa matky,která vidí umírat svoje děti,navíc tak neskutečně trýznivým a krutým způsobem...to ne,to si nelze představit...zvrácenost a zrůdnost Mengeleho a jemu podobných stvůr,je strašlivá a proto se na tyto a podobné hrůzy nesmí zapomenout !A těm co popírají skutečnost koncentračních táborů,zařídit prohlídku Osvětimi,tam snad pochopí a uvěří,protože přeživších pamětníků je už jenom hrstka.Knihu doporučuji.

30.05.2019 5 z 5


Smrt ve strži a jiné krimipříběhy s prvky hororu Smrt ve strži a jiné krimipříběhy s prvky hororu Jana Musilová

Krátké,svižné a čtivé příběhy,četlo se to velice dobře.

27.12.2018 5 z 5


Dům ozvěn Dům ozvěn Barbara Erskine

Paráda,úžasná kniha.Podobný styl jako Malý vetřelec,hned se jdu podívat po dalších knihách autorky.

16.05.2018 5 z 5


Až na dno Až na dno Joy Fielding

Ale jo,docela ušla,čekala jsem trochu víc,vadilo mě například,že o vrahovi se v celé knize skoro vůbec nezmiňuje a člověk se musí rozpomenout kdo že to vlastně je.

13.04.2018 3 z 5


Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Kniha se mě moc líbila a přečetla jsem ji za dva dny,za mě super a dávám plný počet hvědiček.

13.04.2018 5 z 5


Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění Čiň manželu dobře - peklem se ti odmění Alena Jakoubková

Já nevím,připadá mě,že autorka točí jedno téma pořád dokola,všude nevěrný manžel,hlavní hrdinka má vždy po ruce věrné a vždy ochotné kamarádky,pokaždé se do ní zamiluje cizinec a ty nekonečné žranice,po kterých nikdy nepřibere...asi po další knize Jakoubkové nesáhnu...

29.03.2018 1 z 5


Všude manžel o dvou kůrkách Všude manžel o dvou kůrkách Alena Jakoubková

No dalo se to,ale je to opravdu oddychovka,bez nějakého hlubšího přemýšlení,ale stejně autorka udělala z hlavní hrdinky štětku a to mě trochu vadilo,nevěrný manžílek se dá potrestat vynalézavěji.

01.02.2018 3 z 5


Vánoční kniha Vánoční kniha Malcolm Hillier

Na můj vkus dost nevýrazné a mdlé dekorace i barvy,naše vánoce jsou přece jenom jiné,takové útulnější a veselejší.Jsem ráda,že jsem měla knihu pouze půjčenou.

30.01.2018 2 z 5


Uprostřed sněžení Uprostřed sněžení František Uher

Čekala jsem svižnou detektivku,ale tohle je moc zdlouhavé a nudné,asi ji ani nedočtu.

16.01.2018 2 z 5