Andělé krystalů

Andělé krystalů https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/377377/bmid_andele-krystalu-xAR-377377.jpg 5 4 2

KŘIŠŤÁLOVĚ ČISTÉ ZPRÁVY OD ANDĚLŮ KRYSTALŮ Andělé jsou mocní poslové čisté láskyplné Boží energie a krystaly jsou krásné přírodní zesilovače energie. Když se tedy krystaly spojí s anděly, znásobí se božská láska pro dobro nás všech! Bůh stvořil anděly i drahé kameny, aby nám pomáhali na cestě k uzdravení a klidu. Krystaly jsou naplněny energií a každý druh má specifickou léčivou schopnost, ať už ovlivňuje fyzické zdraví, nebo duši, což je dáno jeho barvou, tvarem a dalšími vlastnostmi. Karty Andělé krystalů od Doreen Virtue přináší lásky-plnou energii a pozitivní poselství 44 drahých kamenů. Na kartách jsou krásně zobrazené krystaly a s nimi spojení andělé. Doprovodná knížka obsahuje návod, jak s kartami pracovat, a přesný popis a význam každé z karet.... celý text

Žánr:
Esoterika, astrologie, okultismus

Vydáno: , Synergie
Originální název:

Crystal Angels Oracle Cards


více info...

Přidat komentář

megan35
21.02.2021 5 z 5

Neskutečně až nadpozemsky krásné karty,nejvíc mě překvapilo,jak výstižně dokážou vystihnout mou situaci,rozpoložení a dají návod jak dál...nevěřila jsem,ale u mě to funguje.

RenataP
06.08.2018

Rozhodně jsou to pro oko jedny z nejkrásněji zpracovaných karet. Barvy, jas, obrázky, ve kterých se lze toulat... A i text, který je tak výstižný, že ho lze nazvat všeříkajícím. Zprvu jsem je podcenila a brala je jako lehké kartičky pro inspirační přemýšlení, ale brzy mi došlo a řada výkladů mi to potvrdila, že tyhle karty i přes tu zdobnou a krásnou vizáž jsou nesmírně silné a hluboké a umí pěkně uhodit hřebíček na hlavičku!


Štítky knihy

andělé

Kniha Andělé krystalů je v

Přečtených4x
Knihotéce2x
Chystám se číst5x
Chci si koupit2x