Lvíček835 Lvíček835 komentáře u knih

☰ menu

Profesor Sympaťák Profesor Sympaťák Leisa Rayven

Tak tahle kniha byla ještě lepší než ta první a to proč?.. Protože jsem ji přečetla za jeden den nevím jak se mi to podařilo ale je to tak sama jsem se divila dneska jsem začala a ještě dneska dočetla sama jsem pořád PAF.Hlavní hrdiny jsem si hned zamilovala hlavně profesora,byl tajemný ale vždy věděl co napsat aby se člověk cítil aspoň trochu líp když už má v práci nějaký kreténi..Prostě a zkrátka snažil se vidět v lidech to dobré i když to nebylo snadné protože sám měl nějaké kostlivce ve skříni ale ty máme většinou všichni záleží jenom na nás jak s nimi pořídíme jestli to necháme tak jak to je nebo se to pokusíme změnit ale když je někdno natvrdlý tak mu nepomůže ani milovaná osoba kterou nadevše MILUJEME.

29.04.2024 5 z 5


Tati, prosím ne! Tati, prosím ne! Barbara Naughton

Já už tyhle knihy nedávám další silný a tragický příběh o sexuálním zneužívání přečtená za den ale s těžkým srdcem co se týká hlavní postavy ostatní bych s prominutím z....a jak se k ní všichni chovaly já bych stý s k.....ý rodiny už dávno utekla.

25.04.2024 5 z 5


Pan Romantik Pan Romantik Leisa Rayven

Teď dočtena a je to naprosto dokonalá kniha, další autorka která vážně umí psát.

23.04.2024 5 z 5


A co bylo dál A co bylo dál T. L. Swan

Na píšu to jenom k tomuhle poslednímu dílu protože bych se opakovala tohle byla za mě nejlepší série jakou jsem četla a to že jsem jich přečetla hodně bratři Milesovi si mě vážně získali kéž by bylo hodně takových mužů jako byli oni samozřejmě měly svoje mouchy ale kdo je nikdy neměl a opčas nemá žejo.

07.04.2024


Kosení: Příběhy ze světa smrtek Kosení: Příběhy ze světa smrtek * antologie

Další úžasná kniha ze světa smrtek,bylo super dozvědět se něco z předchozího života některých smrtek,bylo to super a je pravda že u jedné povídky jsem trochu brečela,ale jinak se mi vážně líbila,ale trochu jsem se pak ztrácela která postava je která protože když byly lidmi tak měly jiná jména než se stali smrtkami ale to je můj problém tím tu knihu samozřejmě vůbec neodcuzuji.

19.01.2024


9. listopad 9. listopad Colleen Hoover

Já už prostě nemůžu tahle autorka je prostě dokonalá zase mě její kniha dostala jsem zvědavá na poslední co budu číst ale bude to zase skvělý tím jsem si jistá.Dokonalý dokonalý,hrozně se mi tahle autorka líbí jako mám na misly její knihy samozřejmě moc je miluju

01.12.2023 5 z 5


To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Tak tady utý jsem brečela asi nejvíc, a dál už to psát nebudu, protože bych se zase rozbrečela.Tak moc mě tahle kniha dostala, Colleen Hoover jen tak dál.

28.11.2023 5 z 5


Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Tak tohle jsem vážně nečekala čekala jsem nějakou slaďárnu ale to co se vtý knize všechno dělo tak to bylo fakt na psychiku už jsem četla drsnější knihy ale tohle fakt bylo trochu moc, čekáte nějakou slaďárnu a pak přijde tohle tak to bylo fakt něco,ale to si musíte přečíst sami

23.11.2023 5 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Tak tohle byla naprosto dokonalá kniha, a víc už psát nebudu,protože to se nedá jen tak vyjádřit slovy. Musíte si jí přečíst sami a pak pochopíte a nebo budete mít jiný názor než já to už je na vás.

18.11.2023 5 z 5


Gump: Jsme dvojka Gump: Jsme dvojka Filip Rožek

Nádherné pokračování Gumpa. Moc se mi líbila a vůbec mě nezklamala, líbila se mi stejně jako ta první přečtená za jeden den, za sebe jí doporučuji,názor si naní musíte udělat sami.

17.11.2023 5 z 5


Sloní paměť Sloní paměť Alex Lasker

Naprosto úžasná kniha o slonovi který za svůj život prožil toho tolik že to snad ani není možné hodně mě zraňovalo pytláctví hlavně kvůli nějakým klům což je hyenyzmus.Moc se mi líbilo vyprávění z pohledů slona jako byste to všechno vyděli jeho očima,proto jsem mu rozuměla jak to vše prožíval.Doporučuji tuhle knihu všem co milují zvířata a nenávidí když se jim ubližuje.

04.11.2023 5 z 5


Do morku kostí Do morku kostí Camille DeAngelis

Kniha je čtivá od začátku až do konce a téma je zajímavé,ten konec sice byl takový jako na pokračování ale celková kniha je vážně super.Možná že jsem jediná které se kniha líbila vážně moc že kdyby bylo víc hvězdiček dala bych víc,tak moc se mi líbila.

18.09.2023 5 z 5


Prokletý princ Prokletý princ Erin Watt

Tenhle díl se mi moc nelíbil jako první ale odpad to žádný není jenom je slabší než první jsem zvědavá na další díly

08.08.2023 2 z 5


Hodinářova dcera Hodinářova dcera Kate Morton

Zkoušela jsem tuhle knihu už několikrát ale až teď se mi ji konečně podařilo přečíst od začátku do konce,a musím říct že sem byla opravdu spokojená nelituji že jsem si ji přečetla byla skvělá,až na nějaké vyjímky ale o těch se nebudu zmiňovat jsou to opravdu maličkosti.

07.08.2023 3 z 5


Sedm manželů Evelyn Hugo Sedm manželů Evelyn Hugo Taylor Jenkins Reid

Kniha se mi líbila příběh mě nadchl a líbil se mi od začátku až do konce bylo to jako bych četla pravý životopis hoolivůdské hvězdy,dokázala mě i trochu rozplakat Evelyn se mi jako hlavní hrdinka líbila sice je pravda že byla někdy bezcitná a sobecká, kdo dneska není ale tu skutečnou lásku kterou měla k určité osobě jsem jí měla ráda.A.hlavně lásku ke svému dítěti.

25.07.2023 5 z 5


Soumrak v Benátkách Soumrak v Benátkách Steven Carroll

Tak ztýhle knihy jsem měla strach i když mám ráda romantické příběhy tak týhle jsem se dlouho vyhýbala.A teď už vím že jsem si ji měla přečíst dřív, byla naprosto úžasná,láska mezi starším mužem a mladší ženou,ale hlavně vášnivá láska k hudbě.Mě velmi blízka protože co se týká hudby a vše kolem ní je to moje vášeň a miluju jí.

15.07.2023 5 z 5


Vlny času Vlny času Tanya Stewner

Tenhle díl se mi líbil asi nejvíc,Alfa Cru se opět setkává v Benátkách a společně zamíří do samotného srdce oceánu.Orion už není jediný úhlavní nepřítel party a každý z Alfa Cru se musí zhostit své role na záchraně oceánu.

05.07.2023 5 z 5


Odpuštění Odpuštění Lauren Kate

Příjemné odpočinkové čtení,příběh Cama a Lilith a samozřejmě Lucifer co jim furt zatápěl.Kdo jste ještě nečetl můžete to zkusit, určitě tahle kniha neurazí.

12.06.2023 5 z 5


Hříšník Hříšník Amanda Stevens

Tento díl byl napínavější než ten předchozí,četla se fakt sama pře louskáno za 2 dny to jsem fakt nečekala,tenhle díl se mi opravdu líbil asi nejvíc.Jsem zvědavá na poslední díl jak to celé do padne s Johnem a s Amelii.

07.06.2023 5 z 5


Návštěvnice Návštěvnice Amanda Stevens

Tenhle díl byl bezva,Amélie pochopila už spoustu věcí,ale pořád se objevují nová a nová tajemství.Jsem zvědavá zatím nevím jestli nějaké díly ještě budou,jat tahle série dopadne.

03.06.2023 5 z 5