Lucynkaaa Lucynkaaa komentáře u knih

☰ menu

My Fair sukuba My Fair sukuba Jill Myles

Za me nejlepsi dil serie.Tenhle jediny sem precetla docela rychle. A zaplat Pan Buh, konecne si vybrala a nevyuziva oba.
Ctvrty dil me v polovine neuveritelne vytocil a tak jsem s temito knizkami skoncila, presla jsem na zaver, přečetla si jak to dopadlo a knihu zavrela.
Za me je cela serie ve stylu: Neurazi,nenadchne.
Obavam se, ze kdyz se me za tyden zeptate o cem to bylo, tak uz vedet nebudu. Doporucovat tedy nebudu

20.10.2020 3 z 5


Sukuby to rády horké Sukuby to rády horké Jill Myles

Tak tady sem se fakt trapila.
Na to jak je kniha kratka, jsem ji cetla pomerne dlouho.
Neuveritelne me vytacel milostny trojuhelnik ale hlavne z pohledu Jackie. Tlusta nepopularni holka se stane nejpritazlivejsi na svete a zahodi veskerou skomnost a vyuziva dva chlapy, kteri sou do ni ocividne zblazneni. Tuhle jeji zmeni sem nemohla prekousnout.

20.10.2020 2 z 5


Páni mají radši Sukuby Páni mají radši Sukuby Jill Myles

Co bych tak k tomu asi mela rict...precetla jsem vsechny 4 dily (ani uz nevim proc) a jak jsem byla na zacatku nadsena nadsazkou, s jakou hlavni hrdinka mluvi, po par kapitolach me to prestalo bavit
Sukuba pro me byla nova a asi se nezaradi mezi me oblibene “potvory”. Hlavni hrdinka se podle me chovala neuveritelne hloupe a celkove me kniha kdo vi jak nevtahla...bohuzel

20.10.2020 2 z 5


Čtvrtý hrob pod nohama Čtvrtý hrob pod nohama Darynda Jones

Proč to není dopřeložené?? Proč nám tohle dělají??
Miluju tyhle knížky! Napínavé, originální, sexy a zábavné v jednom. Hrozně mě mrzí, že pokračování nejsou přeložená protože bych je zhltla jako malinu.
Doporučuji, výraz pekelný spratek používám pro sousedovic řvoucí dítě do teď. :-D

06.10.2020 4 z 5


Vzpomínky stínů Vzpomínky stínů Kalayna Price

Šla jsem do toho s tím, že další díly nejsou přeloženy, to mi ale nezabránilo, být vážně naštvaná, když jsem je dočetla.
Kdybych si asi řádně přečetla, o čem to je, než jsem začala číst, nevím, jestli bych po nich sáhla ale nelituju. Překvapivě se mi to vážně líbilo a další díly bych si s chutí přečetla.
Občas jsem měla pocit, že se autorka do popisů (především působení magie) hodně zamotává a měla jsem problém se v tom vyznat nebo si to jen představit. Přesto jsem byla spokojená.
No, alespoň sem si vygooglila, jestli vyhraje Fallin nebo Death - ale nebudu spoilerovat :-)

06.10.2020 4 z 5


Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody E. L. James (p)

V době, kdy knížky vyšly, byly podle mého názoru něco nového a vzrušujícího.
Ale sama jsem nedočetla ani druhý díl. Knížky jsou naprosto příšerně napsané a cokoliv by jen zavánělo nějakou hloubkou, je shrnuto do dvou odstavců. Kdo chce, ať si to přečte ale za mě je to opravdu brak.

06.10.2020 2 z 5


Finále Finále Becca Fitzpatrick

Vždycky je mi líto, když nějaká série, co se mi moc líbí skončí a u téhle to platí stejně tak. Miluju téma padlých andělů (už sem přečetla snad všechny série ale kdyby měl někdo nějaké doporučení, sem s tím) a tyhle knížky se mi hrozně líbily.
Je to už nějaká doba, co jsem je četla a dokonce uvažuji, že si je přečtu znovu. Kdo zvažuje přečtení, neváhejte. Bude se vám to líbit. :-)

06.10.2020 5 z 5


Probuzení Probuzení Amanda Stevens

Nechce se mi vypisovat komentáře k jednotlivým dílům, tak tedy za mě shrnutí celé série.
Musím říct, že jsem po první kniže Okřídlená duše sáhla vážně náhodou, když sem spěchala na vlak a potřebovala sem nutně něco na čtení na cestu. A páni, to teda byla trefa!
Neskutečně oceňuji autorčinu přípravu. Znalost místního folklóru, legend a samotné restaurátorské práce je neskutečná. Příběhy jsou strašidelné, mají hloubku, zapojení tajných spolků - pecka!
Za mě je to rozhodně jedna z nejoblíbenější, ne-li neoblíbenější, série, jakou sem četla a doporučuji všem!
Kdybych měla hodnotit poslední díl samotný, tak za mě byl nejslabší z celé série, ale i tak je mi líto, že už je konec.

06.10.2020 5 z 5


Čtvrtý rozměr lásky Čtvrtý rozměr lásky Meg Cabot

Přečetla jsem celou sérii a musím říct, že sem se vážně bavila. Konečně pubertální dívka, co se chová jako pubertální dívka bez přehnaných rádoby hlubokých myšlenek a reakcí hodných mnohem starších ročníků. Byla svá, byla praštěná ale o to víc, jsem si to užila. Za mě jedině doporučuji. Kdo má rád témata duchů a bláznivých holek, bude to milovat.

06.10.2020 5 z 5


Andělé smrti Andělé smrti Patricia Gibney

Myslím, že pokud máte na toto téma žaludek, nebudete litovat.
Trochu jsem postrádala nějaké, jak to říct, kouzlo, které by mě přichytlo alespoň k jedné z postav, ale jinak jsem přečtení nelitovala.

06.10.2020 3 z 5


Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Miluju horory, ráda se bojím a ráda používám svou fantazii. Bohužel u této knížky jsem ji moc používat nemusela, byla předvídatelná a za mě to nebyl horor ale nuda.
Bohužel myslím, že žádnou knihu od Darcy už si asi nepřečtu.

06.10.2020 3 z 5


Selekce 1–3 (box) Selekce 1–3 (box) Kiera Cass

Knihy jsem si vybrala pro jejich nádherné obálky, které mě na první pohled uchvátily.
Příběh sám je milý, nenáročný a rozhodně jsem nelitovala jeho přečtení. Nečekejte deep story a na oplátku dostanete jeden čtivý příběh, který by svým způsobem chtěla prožít každá z nás.

06.10.2020 4 z 5


Vampýrská akademie (komplet) Vampýrská akademie (komplet) Richelle Mead

Skvělá série! Stojí za přečtení!

06.10.2020 5 z 5


Vampýrská akademie Vampýrská akademie Richelle Mead

Nevím, jestli někdo z vás viděl film. Já ho viděla dřív, než sem četla knihy a myslím, že by pásku s ním měli spálit.
Od knih mě to odrazovalo ale nakonec po shlédnutí kometářů tady a vysokém hodnocení, jsem tomu dala šanci. A nelitovala jsem ani minutu! Knihy jsou napínavé, vtipné, hlavní hrdinka drsná a sympatická a přirozená svému věku. Opravdu mě moc bavila celá série a všem říkám směle do toho - jen si nikdy nepouštějte film!

06.10.2020 5 z 5


Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Přes svůj podivný název má v sobě tato kniha něco neotřelého, syrového a originálního. Miluju tyto fantaskní témata zasazená do reálného života 21století, přečetla jsem snad všechny a tato série je za mě snad jedna z nejlepších.
Rozhodně doporučuji! Nebudete litovat

06.10.2020 5 z 5


Osudný slib Osudný slib Angela Marsons

Celá série je za mě vážně skvělá. Oceňuji postavu Kim, která nikdy nevybočí ze své povahy a drží si stejnou linku od prvního dílu! Příběhy jsou pro mě zajímavé (samozřejmě některé méně) ale na to, že nejsem fanda detektivního žánru, mě tyhle knihy vážně nadchly. Nemůžu se dočkat dalších.
P.S.- konec osmého dílu autorce neodpustím

06.10.2020 5 z 5


Ďábelské hry Ďábelské hry Angela Marsons

Za mě je tohle nejlepší díl z celé série. Nejsem cílovka na detektivky, absolutně to nevyhledávám ale tuhle sérii jsem zhltla celou a je vážně skvělá a já byla naprosto naštvaná, že zbylé tři díly, ještě nejsou dopřeloženy.
Rozhodně doporučuju všemi deseti!

06.10.2020 5 z 5


Probuzený milenec Probuzený milenec J. R. Ward (p)

ten chlap je tak divný :-) ...no vážně, co k tomu říct. Asi úplně nechápu tak vysoká hodnocení. Nejsou to špatné knihy ale pro mě je tohle poslední kniha Bratrstva. Kluci si mě úplně nezískali.

06.10.2020 3 z 5


Milenec z věčnosti Milenec z věčnosti J. R. Ward (p)

Rhage je pro mě jediná sympatická postava z celého Bratrstva globálně ale stejně jako u předchozího dílu - naprosto neustále se opakující erotické scény, že máte chvílemi pocit, že se tam nic jiného neděje a překlad některých výrazů vycházejících z úst rádoby drsných bojovníků, které neřekne ani 5 leté dítě, to není nic pro mě.
Na druhou stranu musím uznat, že toto se mi četlo mnohem lépe, než první díl.
Za mě čtyři hvězdy - jedna jen za to, že to byl Rhage :-D

06.10.2020 4 z 5


Milenec z temnot Milenec z temnot J. R. Ward (p)

Musím říct, že jsem se k Bratrstvu propracovala až po hodně dlouhém přemlouvání (a z nedostatku jiných knih) a upřímně? Asi jsem se ještě chvilku propracovávat měla. Netvrdím, že je to úplně špatné, to určitě ne, každý si tam najde to svoje ale místy jsem měla pocit, že čtu porno a místy, že si ze mě autorka dělá srandu. Možná to bylo způsobeno překladem ale představa dvoumetrového zabijáka, jak říká: Až chytím ty uličníky ............a podobné výrazy hodné knihy z roku 1969, to fakt na mě bylo moc. Na jednu stranu se autorka snažila vytvořit dojem drsných válečníku, ze kterých jde hrůza a pak to zabila podobnými výrazy.
Četla jsem první tři díly a dál už to asi bohužel nedám, Rhage byl má oblíbená a jediná mě sympatická postava a jeho knihu už sem četla, za mě max tři hvězdy

06.10.2020 3 z 5