Sukuby to rády horké

Sukuby to rády horké https://www.databazeknih.cz/img/books/90_/90264/bmid_sukuby-to-rady-horke-NGD-90264.jpg 4 201 34

Deníky Sukuby série

< 2. díl >

Nikde není psáno, že být sukubou je snadné. Jackie Brightonová se teprve učí sukubou být. Má dva úžasné milence - padlého anděla přes den a upíra na noc - ti oba se zdárně starají o uspokojování jejího nenasytného chtíče. Nic by na uspořádání svého života sukuby neměnila až do chvíle, kdy nechtěně svým dotykem zbaví vědomí poslíčka s pizzou. Pro takovou událost existuje jediné vysvětlení - Jackie je prokletá. A co hůř - nezbaví-li se včas svého prokletí, bude nucena souložit stále častěji a častěji, dokud vysílená z milostných hrátek nezemře vyčerpáním. Sejmout kletbu jí možná může pomoci nejstarší sukuba ve Státech, proto se Jackie a její věrná přítelkyně Remy vydávají pro radu do New Orleans. Je to závod s čaem ve světě plném nástrah a démonů... Dokáže bystrá zrzka v minisukni přelstít síly zla?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Fantasy , Erotika

Vydáno: , Levné knihy
Originální název:

Succubi Like It Hot , 2010


více info...

Kikulka97
Kikulka97
11.01.2024 odpad!

Připravovala jsem se na to, že to může být horší, než jednička a ono to bylo tak dvacetkrát horší xD Autorka psala random nápady nějakého orákula, co se jí usídlilo v hlavě. Příběh náhodný, nezáživný... těžko hledám něco, co bylo dobře xD Možná Zane. Ale ten taky nic moc, protože tam prakticky nebyl xD

NymphMaeve
NymphMaeve
23.03.2022 3 z 5

První díl mne celkem bavil, byla na to nálada a zaujalo mě to. Druhý díl se mi asi netrefil do momentálního rozpoložení a už jsem se k němu vracela několikrát, ale nejsem schopná to dočíst. Bohužel dávám do nedočtených a třeba někdy v budoucnu na přijde lepší čas.


johana3160
johana3160
26.11.2021 3 z 5

Kniha byla celkem dobra, ale zadnej odvaz. Konec byl nic moc. Ctive ale jednou stacilo. Dalsi dil ceka..

Damonka18
Damonka18
27.03.2021 5 z 5

Druhý díl si myslím, že byl ještě lepší než první. Úžasná kniha, začetla jsem se a děj byl taky skvělý. Vřele doporučuju pro lidi co chtějí nadpřirozeno a trošku erotiky :D

Sisis1999
Sisis1999
25.02.2021 4 z 5

Na mě to prostě funguje. Znovu, není to čtení pro lidi, kteří jsou literárními lahůdkáři. Je to spíš čtení na oddech --- děj si pluje sám, jen tak mimochodem a Vás s jisté vůle vláčí s sebou. Jelikož jsem člověk, na kterého zapůsobí více žánrů, příběh se mi líbí. Jackie je občas trošku na facku, na druhou stranu Remy bych si přála jako kámošku do nepohody. Navíc se v tomto díle objevujeme v New Orleans, které je mým malým hříšným snem. U příběhu se směju, nemusím nad tím příliš přemýšlet, což se mi po náročnějším čtení občas hodí.

Lucynkaaa
Lucynkaaa
20.10.2020 2 z 5

Tak tady sem se fakt trapila.
Na to jak je kniha kratka, jsem ji cetla pomerne dlouho.
Neuveritelne me vytacel milostny trojuhelnik ale hlavne z pohledu Jackie. Tlusta nepopularni holka se stane nejpritazlivejsi na svete a zahodi veskerou skomnost a vyuziva dva chlapy, kteri sou do ni ocividne zblazneni. Tuhle jeji zmeni sem nemohla prekousnout.

JanaSustr
JanaSustr
27.07.2020 5 z 5

Úžasná kniha úplně mě to pohltilo i ostatní díly byli super, moc jsem si celou sérii užila je to moje srdcovka

renefer
renefer
24.06.2020 4 z 5

Ve stejném duchu jako díl první, Jackie je pořád stejně naivní (nechci říct přímo hloupá), ale je to tak uvěřitelné, že se na ní ani nejde zlobit.

havrmoni
havrmoni
15.08.2019 5 z 5

Opět super. Líbí se mi to.

Andynka
Andynka
02.07.2019 3 z 5

Rozhodně lepší jak první díl. Bylo to napínavější . Poznali jsme více svět. Více romantiky a více sexu. A hlavní hrdinka přestává být tak ufnukaná, i když mi stále připadá sobecká.

Nikidree
Nikidree
03.04.2019 4 z 5

Za mě je zápletka lepší a zajímavější než v prvním díle. Také se lehce objasnilo pár věcí, byť stále jich je dost ještě neznámých.
Bohužel Jackie mi stále přijde jako trubka a občas i jako fňukna. Avšak tady konečně projevila trochu intelektu a ukázala, že je taky schopná něco podniknout sama. Ale měla by přesstat zmiňovat sobeckost ostatních, když ona sama dělá to samé.
Velmi mě zajímá, pro koho se nakonec rozhodne (Noe nebo Zane) a hlavně proč se zrovna ona stala sukubou. Myslím, že v tom je prostě něco víc.
Velké mínus (už od prvního dílu) vidím v korekci překladu - pokud tedy vůbec nějaká proběhla. Jinak je to prostě dobré oddechové čtení, které máte za chvíli přečtené.

tatjana1737
tatjana1737
21.12.2018 3 z 5

Předně mi vadila změna překladu, která se sice projevovala v drobnostech (dealeři/kupčíci, Noe/Noah, svatozář/aureola či oslovení Princezna/princezna), ale i tak... Co se příběhu týče, jako čtenář jsem si ty zvraty užívala, i když už mi jich nakonec přišlo až moc. Ale Mylesová opět trochu poodkryla fungování světa, který nastínila v jedničce, a zaplnila ho dalšími figurami. Bez znalosti prvního dílu se ovšem čtenář nemá moc šancí zorientovat. Sex tam sice byl, ale podle komentářů jsem ho čekala podstatně víc, i s ohledem na prokletí hlavní hrdinky. A samozřejmě jsem zvědavá na další vývoj toho milostného trojúhelníku a na zodpovězení otázky, proč dva mužští hrdinové po Jackie vlastně tak moc touží.

Tesset
Tesset
31.08.2018 3 z 5

O něco slabší než první díl, ale pořád super. Opět mi jen vadil název, obálka a ty strašné chyby.

Petysa.k
Petysa.k
12.02.2018 5 z 5

Skvělá kniha!

CamilleTyler
CamilleTyler
12.06.2015

Druhý díl mi přišel podle obsahu, celkem laciný, další zámiňka na sex. Ale autorka mě opět mile překvapila. Já si knížku užila, sex scény mě popravdě celkem nudily. Ale opět jsem se svezla na vlně humorných poznámek naší hlavní hrdinky Jackie a její kámošky Remy. Ty dvě jsou nezapomenutelné kombinace. V prvním díle jsem se skrz Jackie zamilovala do Zana, a to v druhém celkem uvadalo, protože tentokrát byli více na scéně Noe(žádný Noah!) a konečně mi přirostl k srdci a já více pochopila, proč je pro Jackie tak složité si vybrat. Ovšem na Jackie mě hrozně štvala její sobeckost a neohleduplnost. Ta její nerozhodnost by nebyla na nervy jdoucí, né proto, že je tahala za nos, ale že si dovolila dělat uraženou, když jí jeden z nich řekne, ať si vybere. To byla Jackie na několik facek.
Ale nakonec si Zane u mě opět potvrdil místo nejlepší postavy a forbidden love mezi ním a Jackie mě dostala do kolen. Líbily se mi zápletky, kniha je to opět velmi čtivá, zábavná, i když sexuplná, tak je to typická černá komedie a nádechem romantiky a to mě opravdu baví.
Ovšem název pitomě odkazuje na něco, jako vyloženě babské nudné čtení a to tahle kniha fakt není. To bych vytkla, protože to působí lacině, ale talent a humor Jill Myles je větší, než její nadrženost. A ač jsou tyto knihy levné, tak neuvěřitelně kvalitní.

Veronika.C
Veronika.C
12.03.2015 5 z 5

Výborný druhý díl .... tuhle sérii jsem si opravdu zamilovala i všechny hlavní hrdiny, hlavně Zana :-)

1v8na
1v8na
10.12.2014 4 z 5

Příběh byl zaímavý, i když některé erotické a sexem nabyté pasáže jsem přeskočila, stálo to však za to. Zvláště po příjezdu do domu nejstarší Sukuby ve Státech.
už se těším na třetí díl.

ivzu77
ivzu77
13.08.2014 4 z 5

Děkuji za celou tuto sérii tří knih. Příběh mne od začátku velice bavil - dobře se to četlo.

Samira
Samira
21.04.2014 5 z 5

I druhý díl byl perfektní, tahle série mě vysloveně baví, je skvělá. Jackie byla zase vtipná a inteligentní, zápletka propracovaná. I padoušstvo mělo říz a Zane nezklamal, opravdu úžasná postava. Kniha se dá pouze doporučit!!!

Bunburistka
Bunburistka
16.02.2014 5 z 5

Miluju tuhle sérii. Určitě předčila i jiné, o dost dražší erotické romány. Tato série je naprosto skvělá. Krásné, erotické a oddychové čtení. Všem doporučuji ! :)

Štítky knihy

sex upíři pro ženy andělé démoni sukuby incubus prokletí

Autorovy další knížky

Jill Myles
americká
2011  78%Páni mají radši Sukuby
2011  80%Sukuby to rády horké
2012  80%My Fair sukuba

Kniha Sukuby to rády horké je v

Právě čtených3x
Přečtených325x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených28x
Knihotéce175x
Chystám se číst39x
Chci si koupit10x
dalších seznamech8x