lipi lipi komentáře u knih

☰ menu

Chudí v Lodži Chudí v Lodži Steve Sem-Sandberg

Knihu jsem opakovaně odkládal a zase se vracel zpět. Ne, že by byla tak dobrá, aby mne přitahovala, ale abych jen mohl říct "Přečetl jsem a nic moc". Styl autora je pro mne prazvláštní, nevyhovující. Víc mi to připadalo jak popisovaný dokument, ale takový bych si ani v TV asi neprohlédl.

30.08.2020 odpad!


Paměť kostí Paměť kostí Diana Gabaldon

Hodně těžko se mi kniha četla. Ze začátku jsem vůbec nechápala kdo kde hned je. Bylo to zdlouhavé i vzhledem k počtu stránek. Mnoho kapitol úplně nudných.

30.08.2020 1 z 5


Hvězda nad arabským peklem Hvězda nad arabským peklem Monika Wurm

Perfektně psaná kniha i pro muže. Přečteno velmi rychle. Děj byl velmi napínavý, ale jak se blížil konec počtu stránej knihy, bylo mi zřejmé, že konec příběhu bude velmi rychlý.

30.08.2020 5 z 5


Nezvěstná Nezvěstná T. J. Brearton

Vůbec mne kniha nechytla. Čtení bylo hodně přemáhavé, nudné. Jedna z mála knih, která při čtění zabrala tolik námahy.

30.08.2020


Zůstaň se mnou Zůstaň se mnou J. Lynn (p)

Jak tady čtu komentáře, budu asi divná. Musím v lítosti kostatovat, že nechápu co na knize všichni vidí. Za mne hodnocení dost negativní. Trvalo mi to dlouho, než jsem knihu konečně přečetla, vůbec na ni nebyla chuť.

25.03.2019 odpad!


Byly tady, a už nejsou Byly tady, a už nejsou Haylen Beck (p)

Moc perfektní kniha, četla jsem plným douškem až do konce. Pěkně psaný příběh, napětí. Každou volnou chvilku mne kniha tahala do příběhu. Napětí bylo od začátku a do konce. Děj akční od začátku až po konec. Žádná pasáž se neprotahovala, děj probíhal realisticky. Nikde nebylo místo a prostor přeskočit řádku, natož stránku.

25.03.2019 5 z 5


A zemřeš ukamenováním A zemřeš ukamenováním Safíja Husajní

Za mne velmi dobré hodnocení, čteno velmi rychle. Při čtení bych si tu ženu nejraději vzala domu a chránila jí. Je hrozné vědět, jak se jinde život odvíjí úplně jinak. Tak si člověk uvědomí jak se ve skutečnosti má opravdu dobře. Je hezké vědět, že i v současné době jsou organizace a média, které dovedou pomoci i v takové zemi.

25.03.2019 5 z 5


Sůl moře Sůl moře Ruta Sepetys

Nejsem moc na knihy s vojenskou tématikou, ale tato kniha mne stále přirahovala. Ze začátku se mi zdály jednotlivé kapitoly divně ukončené, ale během pár stránek jsem pochopila a bylo to samozřejmé. Hezky psaný příběh, který krásně zapadá do dalších příběhů zúčastněných hrdinů. Kniha se četla velmi dobře, byla zajímavá a nehektická. Proto plné hodnocení.

26.01.2019 5 z 5


Manželka mezi námi Manželka mezi námi Sarah Pekkanen

Knihu jsem dočetla do poloviny, ale pořád jsem nechápala kdo je kdo, co je co a v jaké že to zrovna době se příběh odehrává. Začala být z toho až nuda a proto jsem knihu odložila, neboť se už vážně číst nedala.

07.01.2019 odpad!


Holky Holky Nic Kelman

Neskutečný odpad a propadák. Neskutečně otřesně psaná kniha, která ani nevypráví děj něčeho, ale vlastně od ničeho k ničemu, takže jednou vítr a potom voda, kaše a potom toaleta. Neskutečný bordel, který jsem byla schopna popsat v jedné větě. Celou dobu jsem si říkala abych tuto knihu přestala číst, neboť takovou hroznou blbost jsem zatím nečetla, ale když už jsem ji začala číst tak jsem ji chtěla dolouska. Málo stránek, ale trvalo to dlouho. Dokonce se musím přiznat, že v závěru knihy jsem už přeskakovala řádky, aby to bylo brzo za mnou. Ono po pravdě, děj byl stejně o ničem a o nic jsem nepřišla.

31.12.2018 odpad!


Jedna želva za druhou Jedna želva za druhou John Green

Kniha docela dobrý. Taková volnočasová, nenáročná. Otevřelo mi to oči a na některé lidi s psychickou poruchou začínám pohlížet jinak.

02.12.2018 3 z 5


Andělé a démoni Andělé a démoni Dan Brown

Plně souhlasím s komentářem od "jany0378" Mám naprosto totožný pohled.

02.12.2018 4 z 5


Muž a žena Muž a žena Michal Viewegh

Docela dost jsem se touto knihou prokousávala. Některé povídky silně o ničem, jedině jedna byla ak nějak za dobrou známku.

02.12.2018 3 z 5


Sundáš mi kalhotky? Sundáš mi kalhotky? M. M. Cabicar (p)

Hrozná kniha.

02.12.2018 odpad!


Jsi divný - část II Jsi divný - část II Oliver Heyn

První díl byl lepší, ale i tato kniha stála za přečtení. Za mne pohoda, klid, kniha se četla sama, čtení pro volnou hlavu.

02.12.2018 3 z 5


Jsi divný Jsi divný Oliver Heyn

Volné čtení, pohoda a děj měl vše ptřebné. Za mne dobré čtení.

02.12.2018 4 z 5


Pražská buzna Pražská buzna Jiří Markvart

Jednoduché, rychlé čtení, nicméně jde vidět, že to psal floutek, co o životě kromě buzního světa sponzorovaného rodiči ještě nic neví.

02.12.2018 2 z 5


Šifra mistra Leonarda Šifra mistra Leonarda Dan Brown

Je zbytečné psát recenzi, je to opravdu dobrá kniha. Čte se krásně. Sice místy taková ztažená, ale jelikož je příběh psán velmi dobře, tak zvědavost nedá.

02.12.2018 3 z 5


Kvůli tobě i zhubnu Kvůli tobě i zhubnu Ellen Berg

Kniha docela fajn. Byla zábavná, uvolňující pohoda.

02.12.2018 3 z 5


Bez dcerky neodejdu Bez dcerky neodejdu Betty Mahmoody

Moc pěkný přečteno jedním dechem.

02.12.2018 3 z 5