Katefite Katefite komentáře u knih

☰ menu

Setkání Setkání Margaret Peterson Haddix

Knížka je velmi dobře a zajímavě napsaná. Moc se mi líbí námět a je to dost napínavý, hlavně na konci. Už se těším na další díl.

12.11.2020 5 z 5


Rakvář Rakvář Sharon J. Bolton

Velmi zajímavě napsaná kniha, která ve Vás i po přečtení zanechá myšlenku a musíte na ní myslet. Moc se mi líbilo spojení detektivky a zároveň takového tajemna. Navíc ten konec byl prostě senzační. Určitě doporučuji přečíst.

09.11.2020 5 z 5


Zahrada spáčů Zahrada spáčů Lisa Heathfield

Kniha se mi velice líbila. Příběh byl napsán velmi poutavě a napínavě. Jen mě mrzelo, že některé věci tam nebyli objasněné, ale asi to tak autor zamýšlel že každý čtenář si to domyslí. Líbilo by se mi kdyby kniha byla o něco obsáhlejší a ne tak brzo utnutá. Jinak doporučuji, upřímě jsem byla velice napnuta a nutilo me to cist dal a dal.

16.09.2019 4 z 5


Zmizení Sáry Lindertové Zmizení Sáry Lindertové Kateřina Šardická

Kniha mě bohužel zklamala, protože autorka evidentně okopírrovala knihu od Michala Šefary-Podsvětí. Kniha byla napsaná sice dobře, ale téma i ta podstata byla vlastně stejná jako u Podsvětí. Podsvětí je mnohem více propracované. Ale věřím, že pokud čtenář Podsvětí nečetl tato kniha mu musela přijít dobrá. Pro mě však byla spíše zklamáním. Snad další kniha od autorky bude lepší.

06.09.2019 3 z 5


Chatrč Chatrč Wm. Paul Young (p)

Knížka , která je zajímavě napsaná a pokud ji čte správný člověk, knížka mu hodně dá a hodně ho obohatí. Má mnoho zajímavých myšlenek, ale bohužel knížka nebyla zcela pro mě, protože nejsem nábožensky založená. Ale líbilo se mi jak autor podával svoje náboženské názory nenásilnou formou příběhu.

29.08.2019 2 z 5


Muffin a čaj Muffin a čaj Theo Addair (p)

Úžasná romantická a dojemná kniha. To snad ani ji nak nejde popsat. Všema deseti doporučuji!

21.08.2019 5 z 5


Zrůda Zrůda Nacuo Kirino

Kniha byla napsaná velmi poutavě, dobře se četla a text poměrně rychle ubíhal až do poloviny knížky. Pak bohužel za mě trochu zásek. Přišlo mi, že zprávy ze soudního procesu jsou zbytečné a nezajímavé. Ale jinak velmi zajímavá a obohacující knížka.

21.08.2019 3 z 5


Podsvětí Podsvětí Michal Šefara

Byla jsem až neuvěřitelně překvapená jak autor napsal knížku jejíž děj se odehrává jen v Pražském metru a nikde jinde. Knížka byla napínavá, velmi zajímavá a i po přečtení musìte o knížce pořád přemýšlet. Za mě určitě doporučuji!

24.07.2019 5 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Začátek knížky byl pro mě trochu zmatečný a ztrácela jsem se. Osobně jsem si řikala u prvního a začátek 2. dějství co na tý knížce všichni vidí, ale konec to vše krásně spojil a vynahradil.

24.07.2019 4 z 5


Smrtelný hřích Smrtelný hřích Lisa Jackson

Kniha byla napínavá a velmi čtivá. Určitě sáhnu i po jiných knihách od autorky.

28.02.2019 5 z 5


Ani slovo Ani slovo Brad Parks

Knížka měla zajímavé téma a i čtenář byl obohacen o různé právní a soudní procesy takže je svým způsobem kniha i naučná, ale jinak se kniha táhla a čekala jsem víc akce. Konec byl velmi donemný.

28.02.2019 3 z 5


Lidé, kteří mě znali Lidé, kteří mě znali Kim Hooper

Knížka byla poutavá a naučná. Jen mi vadily nedořešené situace na konci, kterých bylo celkem dost a tak mě ta knížka nějak nenaplnila když nakonec ani nevim jak to celé zkončí. Jinak se mk knížka celkem líbila.

02.02.2019 3 z 5


Stříbrná labuť Stříbrná labuť Amo Jones

Mě tahle knížka naprosto uchvátila. Je celá pohlcená do kouře tajemství což mě neskutečně baví. Udělala jsem u téhle knížky čtecí rekord. :D Přečetla jsem ji asi za den a půl a rozhodně doporučuji těm co mají rádi erotiku a tajemství! ;)

01.09.2018 5 z 5


Dokonalý svět Dokonalý svět Ally Condie

Poslední díl byl ze všech úplně nejlepší. Velmi napínavé a celkově se mi zakončení moc líbilo. Jinak celá série se mi moc líbila. Zase to bylo něco nového a byl to takový pohled do budoucnosti jak by mohla vypadat. Doporučuji přečíst.

07.11.2017 5 z 5


Motýlí ostrov Motýlí ostrov Corina Bomann

Knížka se mi líbila. Hlavně prolnutí historie se současností. Historické části se mi líbily mnohem víc. Knížku jsem si moc užila a určitě doporučuji. Je to taková oddechovka.

30.09.2017 5 z 5


Návrat na Ostrov pokladů Návrat na Ostrov pokladů Andrew Motion

Taková spíše dětská pohodová knížka. Pěkně se čte a hezky si u ní odpočinete.

31.08.2017 4 z 5