Chatrč přehled
Missy, nejmladší dcera Mackenzieho Allena Phillipse, je unesena během rodinného výletu a důkazy o tom, že byla pravděpodobně zavražděna, se najdou v opuštěné chatrči uprostřed oregonské divočiny. O několik let později obdrží Mack, utápějící se v nejhlubší beznaději, podivný vzkaz, který vypadá, jako by byl od Boha, a ve kterém ho pisatel zve na víkend do chatrče. Přestože Mackovi jeho vlastní počínání připadá nanejvýš pošetilé, vrací se jednoho zimního odpoledne na toto místo, aby znovu vkročil do samého středu svých nejtemnějších nočních můr. To, co tam najde, navždy změní jeho život.... celý text
Originální název: The Shack, 2007
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha vyvolává silné emoce a nutí čtenáře zamyslet se nad vírou, odpuštěním a smyslem života. První část je poutavá, ale následně se objevují rozporuplné myšlenky, které mnohé čtenáře znejistí. Někteří ocenili hluboké otázky o Bohu a vztahu k němu, zatímco jiní se s nimi nedokázali ztotožnit. Přesto kniha nabízí cenné pohledy na lásku a utrpení, které mohou oslovit široké spektrum čtenářů. Více v komentářích.
Komu by se kniha Chatrč mohla líbit?
- Čtenáři hledající hluboké myšlenky o víře
- Milovníci emotivních příběhů
- Osoby procházející osobními krizemi
- Ti, kdo se zajímají o duchovní témata
- Čtenáři otevření novým pohledům na Boha
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chatrč. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 317 komentářůSouvisející novinky - Chatrč (0)
Kniha Chatrč v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 36x |
| v Přečtených | 1 919x |
| ve Čtenářské výzvě | 135x |
| v Doporučených | 181x |
| v Mé knihovně | 485x |
| v Chystám se číst | 447x |
| v Chci si koupit | 76x |
| v dalších seznamech | 8x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
duchovno křesťanství Bůh, Hospodin zfilmováno tajemství rozhlasové zpracování náboženské romány vyrovnání se s minulostí kanadské romány vyrovnání se se smrtíWilliam Paul Young také napsal(a)
| 2009 | Chatrč |
| 2013 | Křižovatky |
| 2016 | Eva |
| 2018 | Lži o Bohu, kterým věříme |
| 2013 | Chatrč - Zamyslenia na každý deň v roku |

84 %
Chatrč
Pro někoho kýč,pro někoho boží knížka. Dle recenzí je vidět kdo jaký je. Kdo je na jaké úrovni vědomí.
Každopádně za mě pěkný příběh,který mělo číst hrstka lidí.
Za mě jsou tam pasáže a hlavně kapitola 17,ve kterých mé ego dostává na frak a pointa je opravdu velmi silná a hluboká.
Mě se kniha líbí. Doporučuji každému,kdo rád přemýšlí o svém vnitřním růstu. Ne vždy se nám chce se měnit,ale změna je každodenní proces a je důležitá.