Motýlí ostrov přehled
Diana Wagenbachová, berlínská právnička, odlétá do Anglie, kde umírá její milovaná teta. Ta v posledních slovech prosí Dianu, aby odhalila dlouho chráněné rodinné tajemství. Stopy minulosti Dianu zavedou do exotické krajiny, kde narazí na věštbu, která navždy změnila osud její rodiny, na zakázanou lásku, která nikdy neskončila, a na svůj vlastní osud...... celý text
Originální název: Die Schmetterlingsinsel, 2012
Co říkají o knize uživatelé?
Kniha je oblíbená pro své romantické a exotické prvky. Čtenáři oceňují prolínání dvou časových linií, které přináší napětí a tajemství. Mnozí z nich se ztotožňují s hlavními postavami a jejich cestou za odhalením rodinného dědictví. Příběh se odehrává na krásném Cejlonu, což dodává knize na atraktivitě a kouzlu. Někteří čtenáři však zmínili, že část ze současnosti mohla být méně výrazná. Více v komentářích.
Komu by se kniha Motýlí ostrov mohla líbit?
- Milovníci romantických příběhů
- Čtenáři hledající exotické kulisy
- Fanoušci knih s rodinnými tajemstvími
- Ti, kdo mají rádi prolínání časových rovin
- Čtenáři toužící po lehkém oddechovém čtení
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Motýlí ostrov. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 114 komentářůSouvisející novinky - Motýlí ostrov (0)
Kniha Motýlí ostrov v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 3x |
| v Přečtených | 506x |
| ve Čtenářské výzvě | 63x |
| v Doporučených | 37x |
| v Mé knihovně | 247x |
| v Chystám se číst | 258x |
| v Chci si koupit | 41x |
| v dalších seznamech | 5x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
německá literatura Srí Lanka, Cejlon rodinná tajemství historické romány prolínání minulosti a současnostiCorina Bomann také napsal(a)
| 2014 | Motýlí ostrov |
| 2015 | Zahrada v měsíčním svitu |
| 2018 | Čas vlčích máků |
| 2017 | Vůně jasmínu |
| 2020 | Agnetino dědictví |

86 %
75 %
Motýlí ostrov
Pěkná romantická kniha, kde se prolíná minulost se současností. Líbila se mi jak minulost se sestrami Grace a Viktorii, ale i současnost s právničkou a poslední dědičkou rodu Tremaynů. Na přání své prapratety pátrá po tajemství rodinné minulosti, která ji zavede na čajové plantáže na Srí Lanku. Moje první kniha autorky, ale jistě ne poslední.