Jul Jul komentáře u knih

☰ menu

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Jako realy? Větší sračku jsem v životě nečetla.

13.02.2016


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Nenapadají mě ani slova, abych řekla jak hrozná ta kniha byla. Ana se tak hrozně vyjadřovala, jako třeba vnitřní bohyně udělala salto vpřed, salto vzad, tancuje v hula hula sukínce, skáče vysoko 1,50 m, 2.20 m. Děla si srandu? To má v sobě nějakou gymnastku nebo co? Věřte, že bych to taky chtěla umět. Naprostá stupidita. Už si představuju, jak spisovatelka přijde domů, podívá se na svého obezitního manžela, který se právě dívá na fotbal, zamkne se v pokoji a napíše tuhle sračku.

13.02.2016


Čtyřka: Divergentní povídky Čtyřka: Divergentní povídky Veronica Roth

Jak už tady někdo napsal, tohle bylo skvělé zakončení trologie. Je mi jenom líto, že to mělo málo stránek ale jinak tonu nemůžu nic vytknout. V Tobiasově hlavě byly příběhy stejně krásné jako v Trisině. Ale jak autorka na začátku napsala, že po třiceti stránkách se dostala do nulového bodu, tak měla pravdu. Trisin život byl zajímavější než Tobiasův, (když nepočítém Marcuse a Evelin) třeba její rodiče nebo Calebova zrada nebo jak zabila Willa dokonce i obrat ohledně Petera byl skvělý.

13.02.2016


Aliance Aliance Veronica Roth

Kniha byla stejně super jako ty předchozí, jedině co mě nasralo bylo, že Tris zemřela. Nemohla sakra zůstat na naživu? Jsem zvědavá, jestli ve filmu bude štastný konec a nebo Tris přece jenom pošle Caleba na smrt. Ale jak říkám. Suprová kniha.

13.02.2016


Rezistence Rezistence Veronica Roth

Oddechové čtení. Četla se jedna básen a nebudu přehánět jestli řeknu, že si zasloužila maximální hodnocení. Nemůžu se ale zbavit dojmu, že selekce, elita, první a hunger games a také divergence, rezistence a aliance psala jedna a ta samá spisovatelka. Posudte sami.
1. všechny mají v sobě romanci
2. hunger games - kraje, hlavní hrdinka, na výběr 2 chlapi
selekce - kasty, hlavní hrdinka, na výběr 2 chlapi
divergence - frakce, hlavní hrdinka, uznávám tady jen 1
Na mém hodnocení to ale nic nemění. Tyhle 3 boxy jsou mé nejoblíbenější.

13.02.2016


Divergence Divergence Veronica Roth

Nemůžu pochopit. že ji nškdo kritizuje. Kniha byla moc dobře napsaná a děj byl zajímvý jakbysmet. A nemyslím si, že se některé fráze opakovaly víckrát. Knihu i film jsem četla i viděla snad stokrát a nikdy mě noemrzela. Doporučuju všem.

13.02.2016


Sněží, sněží... Sněží, sněží... Lauren Myracle

Tahle kniha byla odpočinková. Nemůžu k ní říct nic nového, co by tady už nebylo napsanýho, řeknu jen, že nejlepší bylo, jak se na konci knížky všechny 3 děje spojily dohromady. Doporučuju všem.

13.02.2016


Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Kniha se mi moc líbila. Jak kniha, tak film byli moc dojemný, prostě jsem se neobešla bez slz. Nejlepší ale bylo, jak Peter Van Houten nebo jak se vlastně psalo jeho jméno dal na konci knížky tan dopis od Guse. Prostě doják.
PS: Dámy, doporučuju si ke knížce také vzít kapesníčky

13.02.2016


Hledání Aljašky Hledání Aljašky John Green

Líbilo se mi tam, že se děj odehrává ve škole a, že vlastně celou dobu porušovali školní řád. Nemůžu se ale zbavit pocitu. že tam něco chybělo.

13.02.2016


Papírová města Papírová města John Green

Knihu jsem si oblíbila, ovšem neměla na jiné knihy od Johna Greena. Byla pěkně zpracovaná, četla se jedna běsen a také moc vtipna, třeba ten pivní meč, nicméně ve srovnání s ostatními knihami tomu něco chybělo.

13.02.2016


První První Kiera Cass

MILUJU TUHLE SÉRII! Nemohlo to dopadnout lépe. Začala jsem čist selekci ráno a ve 3 hodiny rána jsem první měla za sebou. Nezajímalo mě, že jsem měla 2. den ve škole kruhy pod očima a vypadala jsem jako upír, věřte mi stálo to za to.

13.02.2016


Elita Elita Kiera Cass

Kniha ever! Už když jsem začala číst selekci jsem zatajila dech a tady jsem se nemohla ani nedechnout od čekání na konec. Byla jsem tak zvědavá jak to dopadne, že když jsem ji dočetla byl ze mě uzlíček nervů. Doporučuju těm, kteří mají rádi romance.

13.02.2016


Eleanor a Park Eleanor a Park Rainbow Rowell

Tahle kniha se mi moc nelíbila, neměla konec a připadala mi stejně stupidní jako 50 odstínů šedi. Možná, že tady bylo mín erotiky a tak ale stejně. Knihu bych nedoporučovala.

13.02.2016


Selekce Selekce Kiera Cass

Nepopírám, že jsem ji začala číst díky pěknému obalu ale, čekala jsem nějaký příběh ve kterém budou slzy, dívčí drby a tyhle ptákoviny. Vypadalo to, že hlavní hrdinka bude uplakaná fiflena ale když jsem se začetla, tak jsem nemohla přestat. V jistém smyslu ale připomínala Hunger Games. Mně to ale nijak nevadilo, protože H.G. se mi také moc líbilo.

13.02.2016