Čtyřka: Divergentní povídky přehled

Čtyřka: Divergentní povídky
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/206214/bmid_ctyrka-divergentni-povidky-am8-206214.jpg 4 1639 1639

Povstalecká trilogie série

< 4. díl

Dva roky předtím, než Beatrice Priorová podstoupila Obřad volby, to samé učinil i Tobias. Po svém překvapivém rozhodnutí se ocitá mezi Neohroženými – zde konečně může zapomenout na svého tyranského otce, přestat být tím ustrašeným klukem schovávajícím se v koutě a žít šťastný život, nebo si to alespoň myslí. Už jako Čtyřka přichází na to, že ani nová frakce není bez problémů – nejen že pro získání postavení jsou Neohrožení ochotni jít přes mrtvoly, ale zároveň skrývají tajemství, které by mohlo rozvrátit celý systém frakcí. O dva roky později Čtyřka cítí, že by měl něco udělat, ale stále netuší co. Teprve dívka, která jako první nováček skáče ze střechy do záchranné sítě, může vše změnit. S ní dokáže napravit celý svět. S ní by Čtyřka opět mohl být Tobiasem.... celý text

Povídky Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

Four: A Divergent Collection, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Čtyřka: Divergentní povídky. Přihlašte se a napište ho.

Princezna22
05.05.2025 5 z 5

Čtyřka: Divergentní povídky mě naprosto bavily. Bylo skvělé nahlédnout do hlavy Čtyřky a pochopit jeho motivace a minulost. Povídky jsou napínavé, dobře napsané a dávají příběhu Divergence ještě větší hloubku. Pokud máte rádi tuto sérii, tohle je must-read. 5 hvězd.

ovsemzectu
27.03.2025 5 z 5

Včera jsem dočetla Divergenci a dneska Čtyřku. Opět skvělé čtení, které mě bavilo od začátku do konce. Mám jen jedinou vítku (možný SPOILER) - chyběla mi v poslední části scéna odehrávající se na ruském kole z jeho pohledu (KONEC možného SPOILERU). Jinak to bylo dokonalé a jsem moc ráda, že jsem se do celé série pustila.

Mušketyrpepa
09.03.2025 5 z 5

Jsem spokojen a doporučuji si ji přečíst

Kniha Čtyřka: Divergentní povídky v seznamech

v Přečtených2 750x
v Mé knihovně792x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)