Hanusseecka Hanusseecka komentáře u knih

☰ menu

Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Jak hlavní hrdinka, tak její nevlastní sestra i její matka mně pily krev!!! Ale musela jsem prostě znát vraha!

11.06.2017 4 z 5


Božský milenec Božský milenec Christina Lauren

I když jsem už od začátku věděla, jak to dopadne, stejně mě baví tohle číst.

13.10.2016 4 z 5


Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Taková krásná pohoda. Žádná vražda, žádná utajovaná milenka,... takové krásné pohodové čtení, které jsem zhltla během pár dní.

13.10.2016 5 z 5


Hausfrau Hausfrau Jill Alexander Essbaum

Další erotický román o nešťastné paničce, která hledá útěchu v nevěře svému muži? Ze začátku to tak působilo. V druhé části knihy však nastala rychlá a nečekaná změna.
"Osamělá žena je nebezpečná, nudí se a jedná impulzivně."

02.10.2016 5 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Hlavní hrdinka vede tak mizerný a zpackaný život, že mě občas až rozčilovala. Kniha byla pro mě možná i takovým varováním, že takhle žít rozhodně nechci.

02.10.2016 4 z 5


Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Nějak mi došla slova. Strašně jsem chtěla vědět, co stojí v dopise, hádala jsem všechno možné a měla stejné scénáře, jako Cecilia. Proto jsem byla zaskočená, co v dopise skutečně stálo. Co bude Cecilia dělat, jak se s tím její rodina popere...nemohla jsem přestat číst. Někdy je vážně lepší nevědět.

15.02.2016 5 z 5


Jsou světla, která nevidíme Jsou světla, která nevidíme Anthony Doerr

Nádherné!!! Miluju knihy z této doby a už se těším, až si ji přečtu znovu. Jen jsem patrně doufala v jiný konec.

15.02.2016 5 z 5


Přejme si být štíhlí Přejme si být štíhlí Pierre Franckh

Hodně zajímavá kniha, která určitým způsobem ovlivnila můj pohled na lidi, na stravování a na životní styl obecně. Určitě si ji přečtu víckrát.

06.05.2015 5 z 5


Vypravěčka Vypravěčka Jodi Picoult

Mám ráda knihy o 2. světové válce. Člověk se jakoby probere a zjistí, jaká zvěrstva se dřív děla a začne si vážit života, jaký teď má.Trochu jsem byla zaskočena koncem, chováním Sage, ale sama nevím, co já bych v její situaci udělala.

28.04.2015 5 z 5


Jednoduše buďte šťastní – 7 klíčů k lehkosti bytí Jednoduše buďte šťastní – 7 klíčů k lehkosti bytí Pierre Franckh

Super kniha :), naučila mě vnímat věci jinak, z jiného pohledu. Prožívám nyní každý okamžik a to, že jsme neudělala zkoušku ve škole beru jinak. Nehroutím se a beru to jako lekci a štěstí :)

22.04.2015 5 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Wow! Tahle kniha mě psychicky hodně rozhodila. Knihu jsem otevřela ráno s tím, že si přečtu jednu, dvě kapitoly a půjdu něco dělat. Nakonec se stalo to, že jsem četla celý den, všechny povinnosti šli stranou a já nevstala celý den z postele. Nakonec jsem brečela...neuvěřitelně moc. Takový ten pocit, když člověk čeká dobrý konec, jako skoro v každé knize či filmu a on nepřijde. Tato kniha mi pomohla si uvědomit, jak to někteří lidé mezi námi mají těžké. Nikdy jsem si nevšimla, jak složitý a znemožněný pohyb mohou lidé na vozíčku při pohybu městem mít. Trochu mi je při vzpomínce na knihu smutno, ale zároveň jsem šťastná za to, jak mě její příběh posunul dál. Hodně silný příběh...nebojím se a troufám si i říct, že ovlivnil můj život.

14.04.2015 5 z 5


Dárce Dárce Lois Lowry

Páni! Tato kniha mě donutila se vážně zamyslet nad světem. Má poutavý děj a při jejím čtení jsem si občas i říkala, že by bylo dobré, kdyby za nás jiní rozhodli, čím budeme, s kým budeme a jaké děti nám přidělí. Když jsem však četla dál a dál, zajímavost na nalajnovaném, předem určeném a bezstarostném životě mě už tak dobrá nepřišla. Zaskočila mě hlavně "pohoda" lidí, které vyřazovali ostatní. Výborná kniha!

17.02.2015 5 z 5


Já, Poutník Já, Poutník Terry Hayes

Velice zajímavý a v jistých částí až hrozivý děj. Příběh byl napínavý, donutil čtenáře zamyslet se a nenechal odložit knihu do posledních pasáží.

13.02.2015 5 z 5


Steve Jobs Steve Jobs Walter Isaacson

Skvělá učebnice marketingu. Příliš mě kniha ale nezaujala.

12.02.2015 3 z 5