Já, Poutník

Terry Hayes

přehled

Mladá žena zavražděná v hotelu na Manhattanu – nelze identifikovat ji ani pachatele. Otec veřejně sťatý pod palčivým sluncem v Saúdské Arábii a syn, jenž přihlížel. Muž ze syrského výzkumného ústavu, kterému někdo zaživa vyoperoval oči. Ohořelé ostatky tří těl na horském úbočí Hindúkuše. Plán spáchat děsivý zločin proti lidstvu… Mám s tím vším něco společného. Proto se vydávám na cestu. Já, Poutník. „Jediný thriller, který si letos musíte přečíst.“ – The Guardian... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2014 , Knižní klub
Originální název: I am Pilgrim, 2013

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha nabízí napínavý příběh, který čtenáře vtáhne od první stránky. Děj je plný zvratů a překvapení, což zaručuje stálé napětí. Hlavní postavy jsou dobře vykreslené a jejich osudy jsou poutavé. I přes některé slabiny je to silný špionážní thriller, který stojí za přečtení. Více v komentářích.

Komu by se kniha Já, Poutník mohla líbit?

• Fanoušci špionážních románů
  • Čtenáři hledající napínavé příběhy
  • Milovníci audioknih
  • Ti, kteří ocení propracované postavy

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Já, Poutník. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Jara.v
14.04.2026

Nebyla to špatná kniha. Začátek mě úplně pohltil. Od druhé části už jsem si ale říkala, kdybych přeskočila, asi by se nic nestalo. Čtvrtá část už byla zase o něco lepší a celý příběh se uzavřel. Kniha je hodně podrobně rozepsaná a některé části jsou až příliš brutální. K příběhu to ale patří.

všech 626 komentářů

Související novinky - Já, Poutník (3)

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2022)

04.09.2022

Knižní novinky (50. týden)

10.12.2018

Nejlepší thriller roku 2014?

25.09.2014

Kdo by to byl řekl, ale zdálo se mi, že čas utíká pomaleji, když člověk čeká na konec světa.

Ocenění knihy (1)

2014 - British Book Awards (Crime & Thriller Book of the Year)

Kniha Já, Poutník v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených2 981x
v Mé knihovně881x
v Chystám se číst1 127x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi