DarkAvenger DarkAvenger komentáře u knih

☰ menu

Marvel Studios: Obrazový průvodce Marvel Studios: Obrazový průvodce Adam Bray

Velmi pěkná kniha, nejen co se týče fotek a obálky ale i informací. Pro ty co se chtějí trochu zorientovat Marvelu to může být dobrý pomocník.

21.07.2021 5 z 5


Marvel Studios: Encyklopedie postav Marvel Studios: Encyklopedie postav Adam Bray

Sice sem se v knize moc nového nedozvěděla ale zase se mi líbilo množství fotek, obálka knihy a pěkně to doplnilo mojí sbírku knih. Pro ostatní kteří nejsou tak znalý v Marvelu to může pomoct se zorientovat.

21.07.2021 5 z 5


Prázdné křeslo Prázdné křeslo Jeffery Deaver

Knihu sem četla už dávno a asi dvakrát a detektivní příběh se mi velmi líbil. Spisovatel prostě umí dobře psát. Za mě doporučuji všem co mají rádi napětí.

20.07.2021 5 z 5


Wonder Woman na Super Hero High Wonder Woman na Super Hero High Lisa Yee

Objevila sem tuhle knihu náhodou v CDMC za pár korun a jelikož sem fanynka Wonder Woman tak sem knihu vzala. Přečetla sem jí sice rychle ale pobavila mě a líbil se mi styl v kterém byla napsána. Doporučuji mladším i starším čtenářům pokud v sobě ještě umí najít kus dětské nevinnosti.

20.07.2021 5 z 5


Harry Potter očami kresťana Harry Potter očami kresťana Martin Žitňanský

Na Harryho Pottera by se takto pohlížet nemělo. Myslím negativně od Církve. Nelíbilo se mi že dřív pálili jeho knihy. HP přitom podporuje křesťanské hodnoty a hlavní hrdina se obětoval ve stylu Ježíše
Co víc chtít? Díky moderním fantasy knihám a filmům mají mladí blíže k víře. Ovšem preferují jí vyznávat sami bez c
Církve což schvaluji. Sama to mám stejně.

20.07.2021


Harry Potter a prekliate dieťa Harry Potter a prekliate dieťa Jack Thorne

(SPOILER) Tohle jako kanonické dílo osobně neberu. Nelíbí se mi fakt že by Voldemort měl dítě nebo to cestování v čase. Je to klišé. Tahle kniha není věrná odkazů HP a jen ho zestuzuje.

20.07.2021 odpad!


Velký snář Velký snář Dagmar Kludská

Knihu sem četla už jako dítě díky mamce která jí měla. Nejvíc semi líbili mini příběhy u každé kapitoly. K ihu ale beru s rezervou. Navíc s odstupem času už nebude ve všem tak aktuální. Ale jako oddechové čtení je to dobrý.

20.07.2021 5 z 5


Souboj znamení Souboj znamení Dagmar Kludská

Jelikož mě zajímají znamení zvěrokruhu ráda sem si přečetla kdysi tuhke knihu od mamky. Kdo má rád astrologii tomu určitě bude tahle kniha užitečná.

20.07.2021 5 z 5


Julie se nevzdává Julie se nevzdává Sveva Casati Modignani

Knihu jsem četla už davno. Ani už nevím jak se ke mě dostala. Ale příběh odehrávající se v přítomnosti i válečné minulosti mě oslovil. Místy to bylo smutné. Jen bych ráda někdy viděla i jeho seriálovou podobu.

20.07.2021 5 z 5


Temný rytíř povstal Temný rytíř povstal Greg Cox

Film zbožňuji a kniha byla stejně skvělá. Misty mne pěkně dojala, hlavně na začátku a na konci díky proslovu komisaře Gordona. Za mě nejlepší komikosvaz filmová trilogie. Jen škoda že v češtině nevyšli i první dva díly. Alw jsem ráda i za tenhle třetí díl.

20.07.2021 5 z 5


Pokud přijde zítřek Pokud přijde zítřek Sidney Sheldon

Četla jsem to kdysi náhodnou a příběh se mi líbil. Nechybí zde napětí, drama, akce ani romance. Teď už se jen podívat na filmové zpracování a porovnat to.

20.07.2021 5 z 5


Spider-Man Spider-Man Michael Teitelbaum

Zw všech filmových verzí se mi povodní trilogie líbí nejvíc a je to pro mě jediný pravý Spidey. Knižní novela mě tedy k prvnímu dílu potěšila. Jelikož obvykle moc nečtu komiksy. Jen škoda že v češtině nevyšli knihy i k dalším dvěma dílům. Ke trojce sem aspoň sehnala knihu v angličtině.

20.07.2021 5 z 5


Hon na vetřelce Hon na vetřelce Robert Sheckley

Tenhle příběh byl jiný než ostatní a trochu mi připomněl první knihu podle seriálu Černý anděl Před úsvitem kde je hlavní hrdinka taky zlodějka. Jsem ráda že tentokrát tu nejsou jen vojáci a vědci ale i lodi z jiných povolání a působí to pěkně civilně. Za mě jeden z lepších příběhu z Vetřelcích universa který mohu doporučit všem.

20.07.2021 5 z 5


Hnízdo na Zemi Hnízdo na Zemi Steve Perry

Příběh je takové alternativní pokračování k druhému filmu i když dnes už víme že třetí film se vydal jinou cestou. Ovšem knohu si můžeme užít i tak. Stejně jako já která se při čtení nenudila.

20.07.2021 5 z 5


Královna Královna Steve Perry

Kniha se mi líbila i když zamrzí že postavy Hickse a Newt přejmenovali aby to neodporovalo třetímu filmu. Každopádně fandy Vetřelců nejspíš potěší. Mě se víc ovšem líbili pozdější příběhy jako třeba Koncert zla.

20.07.2021 5 z 5


Stanice hrůzy Stanice hrůzy Steve Perry

Kniha se mi líbila. Když jde o Vetřelce tak nemůže žádná kniha zklamat. Člověku sw až nechce věřit že to je příběh napsaný v 90 letech a přitom vypadá pořád svěže svým vyprávěním.

20.07.2021 5 z 5


Genocida Genocida David Bischoff

Dobrá kniha o boji dvou druhů Vetřelců. Četla sem to sice ve svazku kompletů s Vetřelci ale i tak se mi příběh líbil.

20.07.2021 5 z 5


Vetřelci komplet - svazek 3 Vetřelci komplet - svazek 3 Kristine Kathryn Rusch

Další z řady knih ze série o Vetřelcích mě nezklamala a i tentokrát velmi zabavila. Takže za mě mohu doporučit stejně jako celou sérii a navíc každá z těchto knih má velice pěknou obálku. Jsem ráda že sem knihy sehnala za pár korun z Levných knih.

20.07.2021 5 z 5


Vetřelci - komplet - svazek 2 Vetřelci - komplet - svazek 2 Robert Sheckley

Knihami se mi líbila o něco více než první díl. A jelikož sem dlouhý fsnds Vetřelců tak oceňuji atmosféru v příbězích. Za mě bych si takových sci-fi knih přála více.

20.07.2021 5 z 5


Vetřelci komplet - svazek 1 Vetřelci komplet - svazek 1 Steve Perry

Nejtlustší díl série s příběhy o Hicksovi a Newt ovšem jinak přejmenovává kvůli filmům. Knihu sem četla a není špatná jen se mi z celé série líbila asi neumíň. I tak ale doporučí peo milovníky Vetřelce.

20.07.2021 5 z 5