Wonder Woman na Super Hero High

Wonder Woman na Super Hero High https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/317872/bmid_wonder-woman-na-super-hero-high-yBo-317872.jpg 4 14 6

DC SuperHero Girls série

1. díl >

PODÍVEJ SE DO ŠKOLY PLNÉ SUPERHRDINŮ! Náctiletá Wonder Woman „Wondy“ je bojovnice a současně princezna, která nikdy neopustila Rajský ostrov, na němž vyrostla. Ale protože se chce stát superhrdinkou, přihlásí se na Super Hero High a vrhne se do divného světa plného chaosu a zmatků. Tedy na střední školu pro superhrdiny! Všichni studenti mají speciální schopnosti a učí se, jak je využít. A Wondy má co dohánět. Snaží se skamarádit s ostatními, poprvé v životě potkává kluky a její život je najednou plný zachraňování světa. Jak tuhle velkou změnu zvládne?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Wonder Woman at Super Hero High , 2016


více info...

Přidat komentář

šárofka
16.02.2024 5 z 5

Moc hezká knížka o přátelství a superhrdinech. Líbil se mi styl, jakým je to psané a trochu mě mrzelo, že tam nejsou žádné ilustrace, protože obal knížky byl fakt pěkný.

DarkAvenger
20.07.2021 5 z 5

Objevila sem tuhle knihu náhodou v CDMC za pár korun a jelikož sem fanynka Wonder Woman tak sem knihu vzala. Přečetla sem jí sice rychle ale pobavila mě a líbil se mi styl v kterém byla napsána. Doporučuji mladším i starším čtenářům pokud v sobě ještě umí najít kus dětské nevinnosti.


Kralicekusacek
05.09.2018 4 z 5

Velice příjemná zábava pro děti. Zvláště pak pro takové, které nemají ke knihám moc kladný vztah, ale dávají jednoznačně přednost televizi. Toto je určitě zaujme, jak námětem tak zpracováním.

Janulka10
26.06.2018 4 z 5

Dobrý .

Tesinka_Laufey
30.05.2018 4 z 5

Nečekala jsem nic zvláštního. Vybrala jsem si ji, protože jsem hledala něco jednoduššího a u čeho jsem si byla jistá, že téměř vše bude růžové. Nakonec překonala moje očekávání a já si určitě přečtu celou sérii. Vadí mi jen to neustálé zdůrazňovaní, že to nebo ono bylo vegetariánské a taky míchání kladných a záporných postav na jedné škole. Spíše jsem čekala, že padouši budou mít vlastní školu.

Pasadenka
08.04.2017 4 z 5

Je to pohádka pro holky. Dětský styl mi přišel dobře zvládnutý. Zjednodušený pohled na svět, přátelství, dobrosrdečnost, laskavost, radost a upřímnost. Hrozně se mi líbila hned ze dvou důvodů. První je jasný, trvalá láska k Dianě. :) A druhý? Nějak ve mně zarezonoval ten dobrácký a laskavý přístup Wonder Women k celému světu a ke všem v něm. Něco, co se v dospělosti vytrácí. A i to, jak se hezky autorka vyhrála s tím, že je Diana takový mimoň, který si musí zadovážit smysl pro humor, protože ji chybí, a tak jej chudinka hledá. :D Jinak je to docela průměrná dětská knížka, která pro mě, někdy až děsivě, kombinuje všemožné reálie z DC komiksů, které zasazuje do střední školy (jo HP). Ale když máte těžké srdíčko; Wondy jej odlehčí.

Štítky knihy

Harley Quinn Wonder Woman

Autorovy další knížky

Lisa Yee
americká, 1959
2016  84%Wonder Woman na Super Hero High
2017  80%Supergirl na Super Hero High
2017  76%Batgirl na Super Hero High
2018  80%Katana na Super Hero High

Kniha Wonder Woman na Super Hero High je v

Právě čtených1x
Přečtených18x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených7x
Knihotéce13x
Chystám se číst6x
Chci si koupit3x