Marvel Studios: Obrazový průvodce

Marvel Studios: Obrazový průvodce https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432586/mid_marvel-studios-obrazovy-pruvodce-pvg-432586.jpg 5 15 7

Přidejte se k Thorovi, Iron Manovi a Strážcům galaxie na cestě filmovým světem Marvelu Marvelácké filmy jsou popkulturní fenomén: projděte si je do nejmenších detailů, potkejte své oblíbené postavy a prohlédněte si zblízka jejich unikátní zbraně i obleky! Opulentní grafické provedení provází informace vysvětlující funkci jednotlivých předmětů a role postav. Splněný sen každého fanouška Marvelu.... celý text

Žánr:
Obrazové publikace , Pro děti a mládež , Encyklopedie

Vydáno: , CPress
Originální název:

Marvel Studios Visual Dictionary , 2018


více info...

Přidat komentář

DarkAvenger
21.07.2021 5 z 5

Velmi pěkná kniha, nejen co se týče fotek a obálky ale i informací. Pro ty co se chtějí trochu zorientovat Marvelu to může být dobrý pomocník.

1v8na
17.07.2021 5 z 5

Jsem velký fanoušek Thora a proto, když jsem tuhle knihu objevila u nás v knihovně, okamžitě jsem si ji půjčila a jsem nadmíru spokojená!!!
Ilustrace a fotografické přílohy jsou parádní a podporují čtivost knihy. Doplňují je i skvělé a místy i pobavující popisky.
Kniha nemá chybu!!!


Overkill
15.07.2021 5 z 5

Tak obrazový průvodce světem Marvelu potěší fandy i ty co se zatím moc nevyznají v jejich komiksovém a filmovém světu. Krom základních informací čtenáře potěší barevné ilustrace hlavních hrdinů, zbraní a mist z filmů. Jako úvod do Marvelu dobrý průvodce pro každého čtenáře.

haki34
09.07.2021 5 z 5

tak tohle bylo lepší...jak už jsem zmiňovala u "Lokiho", potřebovala jsem se zorientovat...rychlokurz Marvelu od dcery, bo jsme vybírali dárek k 13.narozeninám pro malou kamarádku a MArvel teď jako krutě frčí a dotyčná slečna avengery prostě miluje...a nejvíc anti-hrdinu Lokiho...
Prolezla jsem DK a myslím, že se potěší..pokud teda knihu nedostane trojmo...
celkem přehledné, obrázky s popisky ideálními i pro stárnoucí matky, zorientovala jsem se v postavách, lehce i v souvislostech a vazbách. Pobavila někerými popisky ( alá středověká krajka zdobící rukáv, aby hrdinka byla ještě více šik...)
A malá milovnice filmů má i herce na papíře. Takže doufám, že zítra bude radost veliká ;) já jsem si čtení jako odpočinkovou vsuvku mezi učením užila.
DOporučuji i všem Marvelově nezdatným čtenářům...s touhle encyklopedií nešlápnete vedle !

velociraptor
17.02.2021 5 z 5

Ta nejlepší volba pro milovníky avengers, strážců galaxie prostě marvelu. Knížka mě opravdu hodně nadchla především super ilustracemi.
ROZHODNĚ DOPORUČUJI!!!!!!!!!!

Dotcom
16.12.2020 4 z 5

Krásne spracovaný obsah filmov Marvelu do r. 2019 s jednou a podstatnou výtkou - chýba kompletne celý vesmír X-Menov. Netuším, či kniha rovnako vyšla aj v zahraničí (viď politiku vydania príbehov Dr. Who). Škoda.

martinaandulka
06.06.2020 5 z 5

Tato kniha je pro milovníky filmů Marvel prostě úžasná,hlavně po stránce fotek,ilustrací a popisků.Každá kapitola nám představí hrdiny z každého filmu a připomene o čem jednotný film byl.Tato kniha má čestné místo a kdykoliv jí můžu listovat a vrátit se do příběhů.

Štítky knihy

DC Comics

Autorovy další knížky

Adam Bray
americká
2019  87%Marvel Studios: Encyklopedie postav
2015  72%Star Wars - Absolutně všechno, co potřebujete vědět
2020  96%Marvel Studios: Obrazový průvodce
2022  93%Marvel Studios: Všechno, co potřebuješ vědět
2019  0%Vietnam

Kniha Marvel Studios: Obrazový průvodce je v

Přečtených18x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce19x
Chystám se číst9x
Chci si koupit8x
dalších seznamech1x