Spider-Man

Spider-Man https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76740/spider-man-76740.jpg 4 20 4

Geneticky upravený pavouk unikl z laboratorní klece a kousl Petera Parkera. Od té doby se jeho život obyčejného teenagera od základu změnil. Manhattan najednou dostal svého super-hrdinu, který dokáže lézt po zdech, létat vzduchem a ze svých zápěstí vystřelovat vlákna pavučin, těchto svých dovedností využívá k ochraně obětí zločinu a nešťastných náhod. Zdá se, že zločincům odzvonilo. Kdesi v temnotách se ovšem začíná rodit jiné nebezpečí -... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , BB art
Originální název:

The Adventures of Spider-Man , 2002


více info...

Přidat komentář

DarkAvenger
20.07.2021 5 z 5

Zw všech filmových verzí se mi povodní trilogie líbí nejvíc a je to pro mě jediný pravý Spidey. Knižní novela mě tedy k prvnímu dílu potěšila. Jelikož obvykle moc nečtu komiksy. Jen škoda že v češtině nevyšli knihy i k dalším dvěma dílům. Ke trojce sem aspoň sehnala knihu v angličtině.

Overkill
14.07.2021 5 z 5

Knižní novela k filmovému Spider-manovi z roku 2002 v hlavní roli s Tobey Maguirem což je pro mě jediný pravý Spider-man narozdíl od novější verzí s jinými herci tomuhle filmu ani knize nic nechybí a je to tak důstojným odkazem na původní komiksy o pavoučím hrdinovi který mě provázel dětstvím až do puberty a stal se tak jedním z prvních hrdinů co mě nějak zásadně ovlivnil po morální stránce. Příběh v knize je pěkně zpracovaný a obálka knihy je taky velmi hezky udělaná. Takže mohu jen doporučit čtenářům co mají rádi komiksové fiomy nebo superhrdiny ale preferují radši čtení knih než klasických komiksů.


Nelíísek
10.05.2019 4 z 5

Není nad to jsi znovu ( už asi po milionté) zopakovat origin spidermana, pokud jste viděli film už víte jak vše skončí ale přece jenom tahle přepsaná verze má v sobě své kouzlo ..

TessDragon
28.07.2013 4 z 5

Přepis filmové verze, která je naprosto úžasná, a přimělo mě to, abych se znovu podívala na fantastické 3 zfilmované díly se skvělým Tobeym Maguirem namísto té nové kraviny Amazing Spider-Man, která je naprostá hovadina a k tomu se chystají další 2 díly. Starý dobrý Tobey a Kirsten Dunst !

Autorovy knížky

2002  76%Spider-Man

Kniha Spider-Man je v

Přečtených27x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce7x
Chystám se číst1x
Chci si koupit3x