DarkAvenger DarkAvenger diskuze

☰ menu

Šikana

A příště laskavě na mě Tervo nevolej svoje známí a partnerky, je to trapný že si neumíš poradit sám a řešit věci jako dospělý!!! Místo toho žaluješ jako malé děcko!!

21.07.2021


Šikana

Terva sem odebrala protože mi přišel nezajímavý a navíc sem měla v plánu odejít už předtím než se mě dotčeně zeptal proč sem ho odebrala z oblíbených. Koho si odeberu je moje věc a nikomu to nebudu vysvětlovat. Komu vadí že si ho někdo odebere z oblíbených ať sem tedy nehodí. Mě jsou takovéhle věci jedno. V životě jsou důležitější věci než popularita!!!

21.07.2021


Šikana

Nikoho sem tu nebalila na kino. Chlapa nehledám a jsem zadaná. Takže kethy i Davidsonová přestaňte se chovat jako žárlivky a chovejte se rozumně!!

21.07.2021


Šikana

Uživatelé tervo, eldershaman a davidsonová ať se stydí za to že mě tu šikanovali za to že sem je dva z nich odebrala z oblíbených. Za prvý na to mám právo, za druhý nemusím nikomu nic vysvětlovat, za třetí mě nikdo nebude odkazovat na seznamky když najít si přátelé jde všude i tady!! Pro Krista pána nehledám sex nebo vztah. Co je komu do toho co dělám? Nikdy bezdůvodně na nikoho neútočím ale zde sem s setkala s negativními jevy jako jinde a mám toho dost. Někdo by tu takové uživatele co žebrají o popularitu měli vyhodít. Já narozdíl od nich sem se neprosila jim o palce a přidání do oblíbených. Ještě jsem jim že slušnosti zato poděkovala. Takže by si měli sáhnout do svědomí a zamyslet se ONI nad sebou nikoliv já. Tuhle větu často používají šikanátoři aby ospravedlnili svoje hnusné chování k druhým. Já ale narozdíl od nich myslím pořád, to jim chybí soudnost přemýšlení nad jimi samotnými.

21.07.2021


Hudba pre náladu

Pro mě metal a soundtracky jelikož to mi vždy zvedne náladu :-)

21.07.2021


Čtete knihy jen v češtině, nebo čtete rádi i cizojazyčné knihy?

Mám ráda oboje. V češtině i angličtině. Ale v češtině si to víc užiju.

20.07.2021


Vy a rasismus

Já ne. Nejsem rasista. Nikdy sem nevěřila že barva kůže má vliv na charakter člověka. Ovšem dnes se potýkáme s jiným jevem a to obráceným rasismem proti většině který nadřazuje menšiny což se mi taky nelíbí.

20.07.2021


Čtete si knihy nahlas?

Já ráda předčítám knihy i si nechávám je předčítat od druhého. Doma s rodinou jsme to tak dělali. Ovšem partner na to není zvyklý což je škoda.

20.07.2021


Videohry a počítačové hry - a my

Já mám ráda videohry z 9/80 a 90 let jako je Nintendo Pokémon, Supwr Mario, Bomberman a RPG.

20.07.2021


Žánr "Pro ženy"

Na takový žánr zapomeňte. Nikdy bych nečetla nic co je jen pro ženy. To platí i o filmech a jiných věcech. Já mám ráda věci co jsou pro chlapy jelikož je mi to bližší.

20.07.2021


Proč někteří lidé nečtou? A jak je k četbě přivést?

To že dost lidí nečtou beru jako jejich chybu a je to na nich poznat. Poznala ssm takových lidí dost a nikdy sem si s nimi neměla co říct.

20.07.2021


Tištěná nebo elektronická kniha, co je víc pro autora a co pro čtenáře

E knihy nečtu takže za mě jasně skutečná kniha do ruky. Té se nic nevyrovná.

20.07.2021


zfilmovaná díla

Za mě se mi nejvíc líbí zfilmovaný Harry Potter. Jinak spíš čtu knihy podle filmů než naopak.

20.07.2021


Co vás vytáčí na komentářích / komentujících?

Vytáčí mě krátké nicneříkající komentáře o dvou slovech které jsou tu zbytečné.

20.07.2021


Které knihy nečíst - které jsou ztráta času a které kazí vkus?

Nejspíš rádoby knižní hity pro ženy jako Padesát odstínů šedi a Twilight. To je u mě ztráta času.

20.07.2021


Bible jako dárek? A který dárek by vás vůbec nepotěšil?

Dárek který by mě nepotěšil je ten co bych už doma měla dvakrát jak se tomu stalo minulé Vánoce kdy mi partner dál filmovou kolekcí kterou sem si už těsně před tím koupila.

20.07.2021


Humor, vtipy a aforismy

Tak hunor v knihách mám ráda stejně jako ve filmech. Nejvíc ovšem miluji meme. Sarkasmus, ironie a černý humor to je moje.

20.07.2021


Chápete lidi? A oni vás? Komunikace a porozumění - věčný problém

Mě lidí často nechápou i když já je ano. Nebo se aspoň o to snažím. Bohužel oni ne. Nejspíš je to tím že mám jiné myšlení, názory i chování a všeobecně oblíbené věci jako party, chlast, drogy a náhodný sex mo nic neříkají. Tak mě neumí ocenit jakou člověka. Ovšem je to spíš jejich škoda než moje.

20.07.2021


Cizojazyčná knihovna

Já moc ráda čtu knihy i v angličtině aspoň mi to pomůže zlepšit se v jazyce.

20.07.2021


Hudba jako doplněk knihy

Jo taky si občas pustím soundtrack ke knize. Pěkné to navodí atmosféru a někdy se mi při čtení vybavují filmové scény. Je to super audiovizuální relax. Hlavně pokud mám filmovou knihu a poslouchám k ní soundtrack ke stejnojmenému filmu takže vše do sebe pěkně zapadá.

20.07.2021