Dannyska Dannyska komentáře u knih

☰ menu

Sova Sova Samuel Bjørk (p)

Úžasná kniha,výborně se četla. Žádné zbytečné popisování, děj napínavý, konec nepředvídatelný :) A to jsem nečetla ještě první díl. Na ten se taky těším :) Doporučuji :)

30.01.2021 5 z 5


Macecha Macecha Claire Seeber

Začátek se mi celkem špatně četl a nějak jsem se nemohla do děje dostat a začíst se. Pak mě to ale chytlo a zase jsem nemohla přestat, dokud jsem nevěděla, jak to skončí :-)) Kniha je jednoduše napsána, dobře se čte a děj je napínavý :-) Doporučuji :-)

10.09.2020 4 z 5


Sen, který se naplnil Sen, který se naplnil Luca Di Fulvio

Skvělá a zajímavá kniha, určitě zkusím přečíst i jiné díla od tohoho autora. Doporučuji :-)

02.09.2020 5 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Tahle kniha se mi od této autorky líbila nejvíce. Ne jen, že se výborně četla a za dva dny jsem jí měla přečtenou, ale i příběh a způsob vyprávění (i přesto, že je smutný) mě natolik zaujal a pohltil, že jsem se nemohla od knížky odtrhnout :-) Doporučuji :-)

02.09.2020 5 z 5


To To Stephen King

Kniha nebyla špatná, ale i na můj vkus zbytečně dlouhá. Spoustu věcí do podrobna rozebráno - zbytečně :-) Ale na druhou stranu byla i zajímavá.. Ze začátku se mi trochu hůř četla a trvalo mi než jsem se rozečetla, ale pak už to šlo samo :-)

19.08.2020 3 z 5


Popravčí Popravčí Chris Carter

Výborná kniha. Opět jsem nebyla zklamaná. Kniha mě zatáhla hned do děje a líbí se mi to propracování detailů...opravdu fajn počteníčko.. Doporučuji :-)

21.06.2020 5 z 5


V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Skvělá kniha! Přečetla jsem jí jedním dechem :-) Určitě si přečtu od této autorky i další knihy :-) Doporučuji!

08.06.2020 5 z 5


Mrtvá a živá (Rebeka) Mrtvá a živá (Rebeka) Daphne du Maurier

Výborná kniha. Ze začátku mi sice chvíli trvalo než jsem se rozečetla, ale potom jsem se zase nemohla odtrhnout a dočetla jsem knihu na jeden zátah :-) Líbil se mi i způsob vyprávění. Nečekané zvraty, žádné předvídatelné situace nebo konec. Doporučuji :-)

16.04.2020 5 z 5


Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla Dědictví aneb Jak Helena ke štěstí přišla C. D. Payne

Super kniha, která mě pobavila a četla se jedním dechem. Doporučuji :-)

26.03.2020 5 z 5


Nenávist Nenávist Chris Carter

Super knížka! Spisovatel si s knihou opravdu pohrál. Popisování do detailu mi vůbec nevadilo. Protože ten popis měl smysl a vůbec nebyl zbytečný. I přesto, že byl občas zvrácený.. :-) Prostě to k tomu patřilo. Až mě to někdy naštvalo, co všechno ten Lucien dokáže :-) :-) :-) Děj napínavý, no prostě doporučuji! :-) A určitě vyzkouším i jinou jeho knihu, snad bude taky tak dobrá :-)

11.03.2020 5 z 5


Čas vlčích máků Čas vlčích máků Corina Bomann

I přesto, že takové romantiky nejsou můj žánr, tak knihu doporučuji. Chvíli mi trvalo než jsem se rozečetla, ale pak už jsem se zase neodtrhla.. A tak má vypadat výborná kniha.. :-)

28.02.2020 5 z 5


Návrat z nicoty Návrat z nicoty Martin Pistorius

Hodně zajímavá kniha. Je neskutečné, co vše se může člověku v životě stát a jak se dokáže život obrátit naruby. A tento člověk je velmi silná osobnost a klobouk dolů co vše dokázal udělat pro sebe a nevzdal se.. Doporučuji :-)

14.02.2020 5 z 5


Hotýlek Hotýlek Alena Mornštajnová

Další hezká kniha, kterou jsem si od spisovatelky přečetla.. Opět doporučuji, velmi dobře se kniha čte a zatáhne do příběhu :-)

31.01.2020 4 z 5


Smrtící tajnosti Smrtící tajnosti Robert Bryndza

Výborná kniha. Skvěle a rychle se četla, příběh zajímavý a napínavý. Ale jedna věc mi vadila, že autor prozradí z předešlého dílu vraha :-( To je celkem škoda, protože já teď od něj četla první knihu a už vědět kdo je v předešlém díle vrah je teda na nic ..Jinak za mě kniha super a doporučuji :-)

23.10.2019 5 z 5


Podraz Podraz Sandra Brown

Kniha se mi moc líbila a dobře se mi četla. Byla napínavá a takový konec jsem teda nečekala. Doporučuji :-)

19.10.2019 4 z 5


Smrt démona Smrt démona Anne Holt

Kniha nebyla až tak špatná. Konec byl celkem překvapivý, ale něco té knize chybělo. Nějaké větší napětí, zápletka nebo více události...

11.09.2019 3 z 5


Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Kniha se mi moc líbila. Autorka hezky propracovala a popsala životy několika generací v těžkém období. Určitě si ráda přečtu i jinou její knihu. Doporučuji ;-)

31.07.2019 5 z 5


Kniha vzpomínek Kniha vzpomínek Rowan Coleman

Kniha je úžasná! Je dobře napsaná, čte se výborně a nemohla jsem se od ní odtrhnout. Příběh má smysl i zamyšlení. Určitě doporučuji! :-)

07.07.2019 5 z 5


Cena za dokonalost Cena za dokonalost Céline Raphaël

I přesto, že je to velice smutný příběh knihu doporučuji. Je smutné co vše se ve světě děje a co si lidé v životě musí projít a zažít od svých nejbližších. :-( Naštěstí je autorka velmi silná osobnost a nebála se o svém problému mluvit a psát. A taky jsem ráda, že vše dopadlo, jak nejlíp mohlo...

13.04.2019 5 z 5


Někdo tě vidí Někdo tě vidí Clare Mackintosh

Kniha se mi moc líbila. Od začátku až do konce byla napínavá, nevěděla jsem kdo to může být a padlo několik tipů a všechny nesprávné. Dobře napsaná kniha. Doporučuji :-)

05.04.2019 5 z 5