andrea7459 andrea7459 komentáře u knih

☰ menu

Záhada panství Bainbridge Záhada panství Bainbridge Laura Purcell

I když je kniha celkově dobře hodnocená, tak mi teda nijak zvlášť nesedla, celkově i ten příběh. Ale dočetla jsem, za to jsem ráda, jinak za mě fakt ne.

12.08.2022 2 z 5


Dávná moc zlatého kapradí Dávná moc zlatého kapradí Šárka Blažejová

Kniha se mi velmi líbila, sice hlavní hrdinka mě trošku rozčilovala, že ji pořád nedochází o co jde a co se děje, ale jinak hezký příběh. Bavila mě historie hradu. Některé pasáže mohly být více rozvinuté a vysvětlené, ale i tak fajn čtení. Doporučuji. Ráda bych vyzdvihla fotografii na přebalu, krásná, jen škoda, že kniha není v pevné vazbě. Ilustrace jsou taky povedené.

06.07.2022 5 z 5


Tajemství pramenů Tajemství pramenů Jennifer McMahon

Páááni, jednoznačně plný počet hvězdiček. Překvapivý děj. Knihu jsem si náramně užila, nebojím se říct, že od spisovatelky nejlepší kniha.

25.05.2022 5 z 5


Strašení v Rookwardu Strašení v Rookwardu Darcy Coates

Kniha se mi líbila, ostatně jako všechny předchozí z této série. Hlavního hrdiny mi bylo líto, ale tak nějak se s tím docela dobře popasoval. Je fakt, že některé situace mohly být trošinku víc vysvětleny a dotaženy, ale jinak parádní čtení, takže 5 hvězdiček.

25.04.2022 5 z 5


Smršť Smršť Johan Theorin

Do poslední chvíle jsem vůbec netušila, jak to nakonec celé dopadne, skvělá kniha. Za mě 5 hvězdiček.

12.02.2022 5 z 5


Fantom z Blackwoodu Fantom z Blackwoodu Darcy Coates

No teda, to bylo něco. Já měla takový strach..za mě 5 hvězdiček. Už jdu hledat něco klidnějšího, poslední knihy ,co jsem četla, byly z této série, takže teď potřebuji trochu klidu.Uf.

26.11.2021 5 z 5


Záhada domu Marwicků Záhada domu Marwicků Darcy Coates

Knížky od Darcy se čtou opravdu výborně, parádní kniha, děj utíká docela rychle.Dávám 4,5 hvězdiček, protože u prvních třech jsem se bála víc, u čtvrté knihy a této o trošinku méně.Teď začínám poslední z této série, jsem zvědavá.

20.11.2021 5 z 5


Duchové rodiny Folcroftů Duchové rodiny Folcroftů Darcy Coates

Tato kniha je čtvrtá ,co jsem četla od Coates, a zdá se mi nejslabší, četla se dobře, o tom žádná, ale prostě u těch předchozích knížek jsem se o trošku víc bála. Takže 4 hvězdičky.

17.11.2021 4 z 5


Přízraky domu Carrowů Přízraky domu Carrowů Darcy Coates

Kniha se četla dobře, moc dobře. A měla jsem u ní pořádné bobky...za mě 5 hvězdiček.

31.10.2021 5 z 5


Knihkupectví poslední naděje Knihkupectví poslední naděje Emily Blaine

Za mě je to taková klasická harlequinka, odpočinková četba, na můj vkus některé pasáže až moc sladké,ale na druhou stranu jsem si knihu vybrala k odpočinku od hororů a detektivek, takže tak. Pro fanoušky romantiky jen doporučuji.Celkově se kniha četla dobře, takže 4x hvězdička.

14.10.2021 4 z 5


Příběhy na dobrou noc Příběhy na dobrou noc Lois Rock

Moc hezké ,naučné příběhy s biblickou tématikou.

03.10.2021 5 z 5


Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Kniha se velice dobře četla, moje noční dočtení knihy jsem skoro ukončila Neurolem, jak to bylo napínavé. Hodnocení - 5x hvězdička.

03.10.2021 5 z 5


Tajemství sídla Craven Manor Tajemství sídla Craven Manor Darcy Coates

Napínavý příběh, skvělé vykreslené prostředí i atmosféra. Kniha mě velmi bavila.

12.09.2021 5 z 5


Vermontské psycho Vermontské psycho Jennifer McMahon

Kniha se četla moc dobře, ostatně jako všechny od této spisovatelky, trošinku jsem měla problém s těmi monstry, ale jinak výborná kniha. Děj rychle ubíhal a třetí třetina byla překvapením.

29.08.2021 5 z 5


Slyšet jeleny zpívat Slyšet jeleny zpívat František Šmehlík

Kniha mě bavila, moc bavila a tím, že jsem z Ostravy jsem si všechny místa barvitě představila. Pokaždé co jsem knihu pro jinou činnost odložila, tak jsem měla pocit, že čekám na další díl seriálu. Za mě velká paráda a 5 hvězdiček.

04.06.2021 5 z 5


Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Bylo to fajn čtení, opravdu jsem se v některých pasážích hlasitě a dlouho smála. Kniha mě pobavila.

14.05.2021 5 z 5


Dcery jezera Dcery jezera Wendy Webb

Tohle se mi moc líbilo,kniha je čtivá, krásně popsané prostředí, samotný příběh byl úchvatný, no prostě knihu jsem si užila...hrozně moc mě bavil Simon :-)

30.04.2021 5 z 5


Brouci v hlavě: Jak se zbavit vtíravých myšlenek Brouci v hlavě: Jak se zbavit vtíravých myšlenek Sally M. Winston

Skvěle napsaná kniha, povzbudivá, je evidentní, že pisatelé vědí o čem píší. Nenechte se prosím nahlodat a ani ovlivnit prvním komentářem v hodnocení této knihy, dle mého názoru jde zbytečný komentář, nechápající, že vtíravé myšlenky ,nebo-li obsese, trápí spoustu lidí. Pisatelé jsou odborníci, proč si tedy nenechat poradit poradit odborníkem a trpělivě?Doporučuji jako pomoc při těchto různých problémech...jak jsem kdysi slyšela že, nezabráníme ptákům aby létali nad našimi hlavami, ale můžeme zabránit tomu, aby si udělaly hnízdo na naší hlavě..stejně je to tak s myšlenkami... a jen neblábolím, - osobní zkušenost. Kniha je určitě přínos.

14.04.2021 5 z 5


Strážce majáku Strážce majáku Camilla Läckberg

Teda...co napsat... uf.Byla to hrozně depresivní a smutná kniha..tolik zla. Ale ano, byla dobře napsaná, dějové linie byly moc fajn. Jen jsem měla problém s těmi jmény, na mě jich bylo hodně a měla jsem v nich chaos ,než jsem si uvědomila ,kdo to vlastně je, ale asi je to i tím, že je to moje první kniha od této autorky, nebo spíše z této série.Za mě čtyři hvězdičky....Jdu si přečíst něco veselého.

15.02.2021 4 z 5


Veselí Veselí Radka Třeštíková

Kniha se mi líbila, žádný neuvěřitelný příběh, prostě ze života, jo..bylo to fajn odpočinkové čtení.

17.12.2020 5 z 5