7Lů7 7Lů7 komentáře u knih

☰ menu

Rybář Rybář John Langan

Knihu jsem přečetla během chvíle. Místy je nudnější, místy napínavá, ale při troše fantazie si v hlavě odehrajete při čtení knihy celý příběh a vlastně i po přečtení. Asi jí nemám co vytknout a ráda si jí přečtu ještě jednou, někdy. :-) Btw nedoporučuji vášnivým rybářům. :-D

01.08.2022 5 z 5


To To Stephen King

Nejdelší kniha, kterou jsem kdy přečetla. Ale stála za to. Je vidět, že to napsal Mistr s velkým M. V mé knihovničce má ctěné místo.

18.07.2022 5 z 5


Listopád Listopád Alena Mornštajnová

Tato kniha se mi neskutečně líbila. Bylo v ní obsažené téměř všechno. Napětí, emotivita, láska, nenávist, strach, pochopení a vyjmenovala bych toho ještě více. Dle mého názoru by si ji měl přečíst každý. Nejednou jsem při čtení bulela jako želva.

18.07.2022 5 z 5


Dokonalá rasa Dokonalá rasa Elizabeth Letts

Pro lidi, kteří milují koně a zajímají se i o druhou světovou válku, naprosto úžasná knížka a kombinace!
Příběh je pěkně sepsán, doplněn dobovými fotografiemi, kniha má nádherný obal (asi nejhezčí ze všech knih co mám). Sepsání tohoto faktu bylo podmíněno neskutečným množstvím autentických podkladů a spisů. Za mě super a doporučuji!

18.07.2022 5 z 5


Oftalmopedie Oftalmopedie Lea Květoňová

Odborná kniha, velmi pěkně a jednoduše napsaná. Strašně se mi zde líbila volná místa na vypsání vlastních poznámek a otázky, na které jsem si mohla sama odpovědět.

09.07.2021 5 z 5


Člověk se sluchovým postižením Člověk se sluchovým postižením Kateřina Hádková

Tato kniha je velice obsáhlá a odborná v oblasti surdopedie. Učilo se mi z ní dobře, co jsem potřebovala, vyhledala jsem si, případně doplnila znalosti. Jediné, co bych vytkla, jsou poměrně nečitelné a černobílé fotografie/obrázky.

09.07.2021 4 z 5


Speciální pedagogika Speciální pedagogika Josef Slowík

Strašně mi vyhovuje veškerá studentská literatura od nakladatelství Grada a tato kniha je toho také důkazem. Provázela mě dvěmi lety na SŠ a jedním rokem na VŠ. Je to stručná charakteristika všech postižení, kterými se zabývá speciální pedagogika a takový menší nástřel k základům do všech ostatních postižení.

09.07.2021 5 z 5


Etika pro pomáhající profese Etika pro pomáhající profese Jiří Jankovský

Měla jsem k dispozici druhé vydání a musím říct, že mi tato kniha dost pomohla ke zkoušce na UK z předmětu Etiky - byla zadána i jako povinná literatura. Kniha je dle mého názoru srozumitelně psaná a vše podstatné v ní najdete.

09.07.2021 5 z 5


Žák s problémovým chováním Žák s problémovým chováním Stanislav Bendl

V knize je velmi srozumitelně popsána problematika Etopedie z hlediska pomoci MPSV, MŠMT apod. Doporučuji jako podpůrný materiál k předmětu, který se týká poruch chování.

09.07.2021 5 z 5


Gump – pes, který naučil lidi žít Gump – pes, který naučil lidi žít Filip Rožek

Tak tenhle příběh mě neskutečně "vzal". Pro mě to byl strašně emotivní zážitek. Bála jsem se nejdříve počtu stránek, ale je to doopravdy krásná knížka. Strašně se mi líbily přímé řeči psů a jejich pocity. Doporučuji!

09.07.2021 5 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

K tomu není třeba psát nic. Prostě dokonalost.

09.07.2021 5 z 5


Loutkové divadlo Loutkové divadlo M.W. Craven

Bohužel mě tahle kniha nenadchla a to až takovým způsobem, že jsem jí ani nedočetla. Možná se k ní vrátím. Na doporučení jsem si jí koupila, ale skutečně mě nezaujala.

09.07.2021 1 z 5


Vlk v pasti Vlk v pasti John Connolly

Za mě super knížka, doporučuji přečíst.

19.04.2021 4 z 5


Americký zabiják Americký zabiják Vince Flynn

Tak já jsem přemýšlela, jestli dát dvě nebo tři hvězdičky. Knihu jsem sice dočetla, ale vůbec se mi nelíbila, za mě to je jedna z knih, které přečtete a za týden si už děj vůbec nepamatujete, protože vás to prostě nebavilo. Řekla jsem si, že zkusím kouknout na film, ale ten mě také přesvědčil o tom, že tahle knížka je pro mě prostě nudná a nezáživná..

19.04.2021 1 z 5


Amazonie Amazonie James Rollins (p)

Miluju Amazonii a napětí, tohle se mi prostě četlo jedním dechem.

19.04.2021 5 z 5


Patrioti Patrioti Pascal Engman

Za mě jedna z nejlepších knih, které jsem četla. A kdyby byl film, tak by to byla paráda!

19.04.2021 5 z 5


Dětské zoubky Dětské zoubky Zoje Stage

Z tohohle thrilleru mě chvílemi až mrazilo v zádech. Knížka je pěkně napsaná, v určité chvíli je dost napínavá a strašně se mi líbilo, že jsem vlastně nevěděla, co se zase bude dít a jak to všechno dopadne!

19.04.2021 4 z 5


Dcery jezera Dcery jezera Wendy Webb

Tak za mě byla tahle knížka naprosto skvělá. Příběh se mi strašně líbil, ale myslím si, že ne každý má takový druh rád. Prolínalo se tam z každého něco - tajemno, duchovno a magie, napětí, láska. Ze začátku jsem z toho všeho byla trochu zmatená, ale po přečtení pár stránek jsem byla knížkou skutečně uchvácena.

19.04.2021 5 z 5


Řetěz Řetěz Adrian McKinty

Výborná knížka, která mě naprosto pohltila. Přečetla jsem jí za 3 hodiny. Doporučuji!

14.04.2021 5 z 5