Loutkové divadlo přehled

M. W. Craven

Washington Poe série

1. díl >

Sériový vrah mučí a upaluje lidi zaživa. Nezanechává žádné stopy a policie je bezmocná. Média ho přezdívají jako Upalovač. Když je jeho jméno nalezeno vyřezané do ohořelých zbytků třetí oběti, zdá se, že pomůže jen jediný muž. Washington Poe, suspendovaný detektiv, je povolán zpět do služby, o kterou ale už vůbec nestojí. Neochotně se spojí s brilantní, ale pro běžný život absolutně nepoužitelnou analytičkou Tilly Bradshawovou, a tento nesourodý pár odhalí stopu, kterou běžné oko nevidí. Jak počet nalezených těl stoupá, Poe si uvědomí, že ho případ vtahuje víc, než je mu milé. A brzy zjistí, že jsou i horší muka než hořet zaživa...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2019 , Vendeta
Originální název: The Puppet Show, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Loutkové divadlo. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

TuskaJ
předevčírem

1. díl vysoce hodnocené detektivní série nezklamal. Velmi mě potěšilo, že se odehrává na anglickém venkově. Vraždy jsou drastické, což se stává u detektivek normou, vyšetřovatelé zajímaví a hlavní padouch nečekaný. Alespoň já jsem toto odhalení nečekala. Jenom zápletka, důvod vražd, byla dost průhledná. Kniha měla spád a výborně se četla.

všech 409 komentářů

Související novinky - Loutkové divadlo (2)

100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022

Knižní novinky (23. týden)

02.06.2019

Edmund Burke řekl, že všechno, co je potřeba k vítězství zla, je, aby ti na straně dobra nic neudělali.

Ocenění knihy (1)

2019 - CWA Dagger Awards (Gold Dagger)

Kniha Loutkové divadlo v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených1 884x
v Mé knihovně854x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy: