Amazonie přehled

James Rollins (p)

Randova vědecká výprava vstoupila do bujné amazonské divočiny a už nikdy se neobjevila. O několik let později se z jednoho z nejnehostinnějších pralesů na světě nečekaně vypotácí její člen – bývalý voják ze Speciálních jednotek. Je na pokraji sil, je vyděšený a zbývá mu pouze několik hodin života. Do džungle kdysi vkročil s jedinou paží… a vrátil se s oběma. Úřady nedovedou tento nevysvětlitelný jev nijak objasnit, a proto vysílají Nathana Randa do neproniknutelného světa plného dosud nevídaných nebezpečí, aby se vydal po stopách svého zmizelého otce… za tajemstvím, které musí být za každou cenu odhaleno. Noční můra, která na Nata a jeho skupinu výzkumníků a ostřílených rangerů čeká, ale daleko přesahuje jejich nejčernější očekávání. Číhá na ně prastará, nevýslovná hrozba – moc převyšující lidskou představivost –, která může navždy změnit celý svět kolem temných, smrtících hranic…... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2008 , BB art
Originální název: Amazonia, 2002

Co říkají o knize uživatelé?

Kniha o Amazonii a dobrodružství v džungli spojuje prvky hororu a sci-fi. Hlavní postavy se vydávají na nebezpečnou cestu za zmizelým otcem a lékem na smrtelnou nemoc. Příběh je plný napětí, akce a exotických jevů, které čtenáře vtáhnou do děje. Rollins mistrně vykresluje prostředí pralesa a jeho tajemství, což zaručuje nezapomenutelný zážitek. Více v komentářích.

Komu by se kniha Amazonie mohla líbit?

• Fanoušci dobrodružné literatury
  • Čtenáři, kteří mají rádi napětí a akci
  • Milovníci exotických prostředí a přírodních záhad
  • Příznivci sci-fi a hororových prvků

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Amazonie. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

_Janina_
20.05.2025

Dobrodružná sci-fi akční kniha. Pro mě neznámý žánr, který mile překvapil. Příběh má spád, je napínavý, děsivý a celkem brutální. Přečteno v rámci ČV a rozhodně nelituju. Pocit po přečtení - fuj, tak do džungle nikdy. Zlatý Chorvatsko :-)

všech 215 komentářů

Související novinky - Amazonie (0)

Kniha Amazonie v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených1 353x
v Mé knihovně509x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi