vsechnonebonic vsechnonebonic komentáře u knih

☰ menu

Beru to na sebe Beru to na sebe Lucie Šilhová

Jsem spokokojená. Kniha pobavila, což byl její účel.

15.02.2022 5 z 5


Propast smrti Propast smrti Robert Bryndza

Přečteno za dva dny. Autor nezklamal. Po přečtení komentářů jsem měla trošku strach, že i já velmi brzy odhalím pachatele, což by mě asi mrzelo, ale nejsem tak dobrá, ráda jsem si počkala na konec knihy :-)

13.01.2022 5 z 5


Doktore, fofrem, jde o život! Doktore, fofrem, jde o život! Patrick Taylor

Přečteno za 3 dny. Kniha pobavila, občas i rozesmála. Tomu, kdo má nějaké trápení, necítí se ve své kůži nebo prostě jen potřebuje četbu na rozptýlení, ji opravdu doporučuju. Jako všechny knihy od tohoto autora.

11.01.2022 5 z 5


Doktore, ne tak zhurta! Doktore, ne tak zhurta! Patrick Taylor

Další krásný díl, přečteno asi za 4 dny. Tento díl se mi zatím líbil asi nejvíce. Opravdu moc milé pohlazení po duši, hlavně v této době, kdy řešíme např. covid 19, očkovat se, neočkovat se. Další díly si rozhodně také přečtu.

07.01.2022 5 z 5


První krev První krev Angela Marsons

Super díl. Autorka opět nezklamala. Přečteno za dva večery ( a část nocí), nešlo jen tak knihu odložit.

02.01.2022 5 z 5


Doktore, bacha na ženský! Doktore, bacha na ženský! Patrick Taylor

Autor opět nezklamal. Neodolala jsem a po třech knihách, které jsem zakoupila, jsem si pořídila další :-).

31.12.2021 5 z 5


Doktore, teď to chce klid! Doktore, teď to chce klid! Patrick Taylor

Krásné a pohodové čtení. Vyhovuje mi členění knížky na kapitoly, které nejsou dlouhé. Při čtení jsem si říkala, že ještě 3 si přečtu a jdu spát a vždycky jsem to porušila, protože je to kniha, u které jsem se nenudila, a kterou jsem jen nerada odkládala. K autorovi jsem se dostala jen náhodou, toto je druhá kniha, kterou od něj čtu. Doma mám ještě jednu a opravdu uvažuji o tom, že si koupím další.

21.12.2021 5 z 5


Doktore, šťastný a veselý! Doktore, šťastný a veselý! Patrick Taylor

Ke knížce jsem se dostala zcela náhodou a jsem moc ráda. Opravdu milé čtení, před Vánoce krásné pohlazení po duši. Neodolala jsem a ihned zakoupila další knihy. Už se těším na další počteníčko.

13.12.2021 5 z 5


Poupátka Poupátka Hana Lehečková

Po knížce jsem sáhla záměrně, protože jsem několik let pracovala s týranými a zneužívanými dětmi. Je těžké nebo téměř nemožné pochopit, co dítě v takové situaci prožívá, jak se cítí. Mohla bych psát romány o dětech, které matky prodávaly nebo mlčky přihlížely tomu, co se dětem děje a ty zneužívané děti stejně "takovou" matku milovaly, nedaly na ni dopustit. Odmítaly a bránily se přijmout pomoc, která je odváděla z toho šíleného prostředí. Je to k nevíře, ale ty děti se víc než prostředí, kde jim bylo ubližováno, bály toho prostředí nového, neznámého a pro ně bezpečného. Myslela jsem, že jsem už zažila mnoho, ale na konci knížky jsem měla při čtení husí kůži.

02.12.2021 5 z 5


Pomalu hořící oheň Pomalu hořící oheň Paula Hawkins

Kniha přečtena za dva dny. Ano,patřím k těm, kterým se knihy Pauly Hawins moc líbí. Od jejích knih se prostě nemůžu jen tak odtrhnout. Dívka ve vlaku asi dlouho zůstane TOP, ale i tato knížka potěšila.

01.12.2021 5 z 5


Otevřený hrob Otevřený hrob Angela Marsons

Souhlasím s názorem, že celá série je návyková. Angela Marsonsová je momentálně moje nejoblíbenější autorka. Už jsem sahala i po jiné knížce, že si Otevřený hrob nechám na "klidnější dobu" a stejně jsem neodolala. Velmi čtivé, krátké kapitolky mi opravdu vyhovují a napětí do samého konce. Jsem spokojená a už otevírám Zlámené kosti .

12.09.2021 5 z 5


Prokletý kraj Prokletý kraj Michaela Klevisová

Od autorky jsem četla všechny její knihy. Tato je trošku "jiná", ale moc se mi líbila. Možná to je tím, že Šumavu znám a mám pro šumavskou přírodu slabost. Kniha mě oslovila už od první stránky. Skoro mi bylo líto, když jsem přečtenou knížku odkládala a to obvyklé policejní vyšetřování mi v ději opravdu nechybělo.

28.08.2021 5 z 5


Jen trochu lásky Jen trochu lásky Katarína Gillerová

Moje první kniha od autorky . Přečteno za 3 dny. Takový hezký a chvílemi opravdu překvapivý příběh. Pro mne příjemná oddychová četba.

18.08.2021 5 z 5


Páté roční období Páté roční období Mons Kallentoft

Druhá kniha od autora Souhlasím s komentáři, že byla opravdu hodně drsná. A i když mám od něj další 3 knihy, cítím, že si potřebuji dát pauzu a číst něco méně děsivého.

10.08.2021 5 z 5


Osudný slib Osudný slib Angela Marsons

Inspektorka Kim opět nezklamala. Knihu jsem "musela" přečíst za dva dny, nemohla jsem ji odložit. Všechny knihy autorky mohu jen a jen doporučit.

05.08.2021 5 z 5


Normální lidi Normální lidi Sally Rooney

Kniha mi byla tak "trošku" vnucena. Jsem ráda, že jsem se nechala přesvědčit a přečetla si ji. Ve svém věku nejsem asi úplně ta, pro kterou je kniha určena, ale jakmile jsem se do děje začetla, což mi netrvalo dlouho, nedokázala jsem se od ní odtrhnout. Krásně a poutavě napsané. Někdy jsem oběma hrdinům v duchu i radila, co by měli udělat, jak by spolu měli upřímně komunikovat. Přečteno za dva dny.

31.07.2021 5 z 5


Takový hněv Takový hněv Cara Hunter

Dočteno. Autorka opět nezklamala. Příběh k zamyšlení. Pachatel překvapil, nečekala jsem to ani náhodou. Až mě z toho zamrazilo. Těším se na další knihu. Konec této knihy vybízí k pokračování...

26.07.2021 5 z 5


Není úniku Není úniku Cara Hunter

Tak tahle autorka mě opravdu baví. Moje třetí kniha od ní a už otevírám čtvrtou. Podle mého názoru je s každou novou knížkou "lepší a lepší". Jakmile se začtu, je těžké knihu odložit a také mě baví to, jak téměř do poslední chvíle netuším, kdo je viník. Téma této knihy bylo hodně smutné o to víc, že mezi obětmi byly malé děti.

15.07.2021 5 z 5


V temnotě V temnotě Cara Hunter

Moje druhá kniha od autorky. Jsem nadšená. Kniha se četla velice dobře, podle mne je ještě lepší, než kniha Někdo blízký. Nemohla jsem se od čtení odtrhnout. Opět knížka, u které si říkám, ještě stránku, ještě stránku....a najednou chybí sto stran do konce, tak si říkám, že to musím dočíst. Nečekaný závěr, do poslední chvíle jsem pachatele měnila stejně jako policisté :-)

08.07.2021 5 z 5


Katův polibek Katův polibek Mons Kallentoft

Moje první seznámení s autorem a inspektorkou Malin. Myslela jsem, že Chris Carter a jeho Robert Hunter jsou top, ale tohle je také moc dobré. Hned jsem si koupila další tři knihy, tak doufám, že mě nezklamou.

04.07.2021 5 z 5