Příběh p.Pelicot jsem si dlouho chtěla přečíst, protože mě velmi zajímalo, jak se se vším vyrovnala. Případ jsem samozřejmě znala z novin, ale zajímal mě její osobní pohled. Čtení / poslech to bylo těžký. V některých pasážích jsem nemohla pochopit, že manžela i trochu obhajuje. Ona to v knize často zmiňuje i vysvětluje, ale nevím, jak je toho v tomto případě schopná.
Kniha ukazuje, jak to rozložilo rodinu, zanechalo otazníky, ale i mnohým pomohlo. Jak vlastně náhodou se vše provalilo a jakých to narostlo rozměrů.
Přiběh byl napsaný moc pěkně, ale občas mi to přišlo až moc natahované - ta linka Ari a Noah se vyvýjela hrozně dlouho, klidně bych to zkrátila. Ale jako young adult pěkné počtení klidně i pro starší :)
Mě tato biografie bavila moc. Trochu jsem koukala, když popisoval vztah jeho rodičů, ale vlastně to vzal tak jak to je a hotovo. Mně přišli nějaké věci trochu přes čáru.
Zajímavé také bylo číst o jeho cestách mimo Hollywood a co všechno na nich prožil. Život v karavanu když jste světová celebrita apod. Za mě velmi povedené a zajímavé čtení.
Četla jsem předchozí díl o Niccolim a moc mě to nebavilo. Tento díl jsem však nemohla odložit.
Bastiano se na začátku choval opravdu hrozně, to mě asi jediné vadilo, ale pak už to bylo jen lepší a lepší.
U mafiánské knížky bych čekala trochu více akce, tady se ni moc nedělo, bylo to vyloženě jen o těch dvou hlavních postavách a vývoji vztahu.
Možná jsem divná, ale mě pozadí takových neobvyklých (pro mě) zaměstnání prostě zajímá. Něco jako, co byste se chtěli zeptat, ale vlastně nemáte koho :) Takže já jsem si to užila a přečetla jsem to jedním dechem. Co jsem od toho očekávala, to jsem dostala.
I pokračování bylo parádní, a to se ne vždy povede. V druhém díle vidíme více z toho, k čemu byla Lara vycvičená a spoustu akce. Spolkla jsem to jak malinu.
Doporučuji oba díly všemi deseti, hrozně jsem si to užila !
Parádní kniha plná akce a překvapení, nemohla jsem se od ní odtrhnout a musím hned běžet pro druhý díl ! Překrásné fantasy na které jen tak nezapomenete.
Autobiografie mě moc bavila. Herec na mě vždy působil vlídně, až tak "dědečkovsky" - možná je to tím, že jsem ho začala vnímat až jako staršího herce, takže jsem jeho "mladé já" neměla možnost vidět nebo podle jeho videí na Instagramu kde často tančí. O to větší bylo překvapení, že podle knížky na mě působí jako samotářský mrzout a člověk, se kterým to asi ne vždy bylo jednoduché - jak v životě, tak i v práci.
U autobiografií známých lidí vždy doufám, že tam třeba bude i nějaké povídání o jiných hercích / osobnostech co znám a třeba se dozvím i něco zajímavého za oponou. Tady jsem trochu doufala, že třeba poví i něco o natáčení s Bradem Pittem, jelikož spolu mají dva velmi známé filmy. Ale žádná zmínka tam nebyla.
Celkové shrnutí je však pozitivní, kniha je velmi čtivá a zajímavá. Určitě doporučuji.
Kniha je velmi čtivá, to musím uznat. Na začátku jsem se trochu potřebovala zorientovat v postavách (mimochodem každá z nich má něco, co vás baví a chcete se do ní ponořit). Pak už to nabralo obrátky a četla jsem skoro na jeden dech. Potřebovala jsem vědět, co se ve Výšině děje :)
Ubrala jsem jednu hvězdu, protože některé věci chytli moji pozornost, ale už tam k nim nebylo nic vysvětleno - jako například VR vězení - proč, jak ?, Gainy deníky apod.
Ze začátku mě kniha bavila dost, ale pak to sklouzlo do takového lepšího průměru. Body určitě navíc za motorkářské prostředí, ale úplná pecka to tedy nebyla.
Tak já vám nevím, na mě už to bylo asi moc. Ani ne tak ty sexuální scény, ty byly hot, ale spíše to jak se všichni hned milují a Rachel hned ví kdo co potřebuje a každý je do ní blázen. Že se vlastně s takovým vztahem ztotožní a hned jsou všichni rodina...jo, tyhle romance jsou vždycky přitažené za vlasy a nemá to nic společného s realitou, ale tady mě to vyloženě iritovalo. Kolikrát řekla jsem tvoje a za 5 minut to řekla dalšímu ? Dávám 3 hvězdy kvůli originálnímu námětu, který tu asi ještě nebyl, ale jinak slabší průměr.
Stejně jako předchozí dva díly, chytlo mě to hned od začátku a pak už jsem knihu neodložila. Říkala jsem si, co se tam dá ještě vymyslet a hle, hodně ! Určitě se pusťte i do třetího dílu, stojí to za to.
Já mám hrozně ráda, jak tyhle knihy mají pozitivní konec. Tak nějak čekám, že se pobavím a ještě odejdu z příběhu s dobrým pocitem. I v dalším díle autor doručil a mě to zase moc bavilo.
(SPOILER) Nějak mě tyhle duchařské příběhy neberou. Asi jsem měla i trochu smůlu, že jsem to četla s menším odstupem od knihy "Layla", kde se to také hemžilo nadpřirozenem.
Mohl to být pěkný příběh, ale takhle zasazený mě moc nebavil.