Klub rozkoše

Klub rozkoše https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/511091/klub-rozkoseN6qCKz-x8D-.jpg 4 36 10

Klub rozkoše je inkluzivní kniha o sexu pro 21. století, kterou by si neměl nechat ujít nikdo, kdo se zajímá o to, jak dopřát rozkoš a potěšení nejen sobě, ale i svým partnerům a partnerkám. Tato kniha se stala ve Francii bestsellerem. Jedná se o ilustrovaného průvodce, který nabízí tipy a techniky pro kvalitní sexuální život, a je určen jak začátečníkům, tak pokročilejším čtenářům…... celý text

Literatura naučná Erotika
Vydáno: , 82 Book & Design Shop
Originální název:

Jouissance Club


více info...

Přidat komentář

Toledo
07.03.2024 4 z 5

Rychlo čtení se spoustou obrázků a tipů. Líbilo se mi to, je to vtipně napsané a určitě nové, takže za mě ano, více takových knih které o sexu píšou otevřeně.

Eridan
06.03.2024 5 z 5

Kniha do každé ložnice. Některé hmaty zaručeně znáte, jiné pro vás budou nové a vsadím se, že další i překvapením. Přeji příjemné zážitky při vzájemném objevování. :)


Šajler
29.01.2024 5 z 5

Přečteno pomalu jedním dechem,styl autorky mi neskutečně sedl. Věřím, že některým kniha pomůže otevřít mysl a k prvním krůčkům. Pro mě to bylo jen potvrzení v mých názorech.

Erra
23.01.2024 5 z 5

Kniha je sympaticky napsaná. Jednoduché vtípky od autorky a úžasný překlad do češtiny. Jsou tam narážky na české písničky a filmy, noz je takový zajímavý přilepšení. Kniha obsahuje základy a dobře triky. Zároveň je tam krásně ukazacr tabu společnosti a o čem se nemluví.

Elion
09.12.2023 5 z 5

Úplně ze začátku jsem netušila co mám od knihy očekávat a vlastně jsem se do ní pouštěla s tím, že vůbec netuším co jdu číst.
O to víc mě mile překvapila. Kniha je vlastně takovým průvodcem světem se&uální rozkoše. Vysvětluje, co je to milování sebe sama a že s&x není jen o tom jednom, ale je to i tom všem kolem. Je to přijetí sebe sama takových jací jsme a dokud nebudeme milovat sebe, nemůžeme správně milovat ostatní. Text se pak stočí i k různým praktikám, radám a typům. Ty jsou pak doplněné o lehké kresby.
A věta: „Nikdo tě nikdy neo&uká tak dobře, jako ten/ta, kdo si užívá, že tě dělá.“ je věta, nad kterou by se všichni měli zamyslet a pochopit co se nám snaží říct.
Za mě tohle byla kniha, která mi toho hodně dala a myslím, že si ji pořídím i do své knihovničky.

pepap
04.12.2023 5 z 5

libilo se mi to - spousta rad a pristupu, rozhodne poucne, knihu bych ocenil nejvic kolem puberty. Kazdopadne vrele diky autorce ;-)

Lucckah
13.09.2023 5 z 5

Docela fajn kniha, vtipně psaná, čekala jsem od toho možná něco jiného, ale ve finále se mi kniha líbila.

PetrCepek
06.08.2023 2 z 5

Myšlenka nepochybně záslužná, provedení je však špatné. Mix anatomie s nevtipnými žertíky, donkichotská snaha uspokojit knihou celé lidstvo včetně všech možných i nemožných písmen navazujících na zkratku LGBT+, obrázky k nimž potřebujete zatraceně silnou lupu. To je pouze několik příkladů, co se podle mého názoru v této publikaci nepovedlo. Existují lepší knihy tohoto typu, které neloví tolik zajíců najednou.

charlizee
30.04.2023 2 z 5

Jako u spousty jiných knih založených na internetové předloze mám zase pocit, že je ten hype okolo způsoben pouze výběrem kontroverzního námětu a nebylo s ním vůbec potřeba opouštět online prostor.
Přišlo mi, že si autorka neuměla definovat jasný cíl a nedokázala se rozhodnout, zda chce knihou dělat feministickou osvětu, bořit sexuální tabu či být strašně vtipná Ze začátku je veden exkurz do odbornosti, až mi to připomínalo Bibli vagíny. (Mimochodem, právě tu bych doporučila, pokud vás zajímají nepovrchní, hutné informace.) Někdy se objevilo téma i tam, kde byste žádné nečekali, nakonec mi ale nejvíc vadila právě ta rádoby vtipnost. Autorka zřejmě chtěla za každou cenu dokázat, jak strašně je nad věcí, tlačila tam na sílu všemožné bonmoty, ale já prostě nechci číst zbytečné věty o ničem, v nichž se schizofrenně točí v kruhu: Tohle nezkoušejte - kecám, jasně že to zkuste - ne, snad jste pochopili srandu, určitě nic podobného nedělejte!
Já vám nevím, no Život vám tohle čtení asi nezmění, nejsem si jistá ani zvýšením sexuálního sebevědomí, ale pokud jste dosud netušili, že základem všeho je komunikace, mohlo by to zafungovat.

zuzankac
09.08.2022 5 z 5

Klub rozkoše je skvělá učebnice sexu. Protože sex není jen penetrace, je to mnohem víc. Hmaty, jazykové techniky, naprosto zjednodušené a přitom velice názorné ilustrace. Víc takových knih, prosím:)

Autorovy knížky

Jüne Plã
francouzská
2021  84%Klub rozkoše

Kniha Klub rozkoše je v

Právě čtených10x
Přečtených62x
Čtenářské výzvě7x
Doporučených2x
Knihotéce37x
Chystám se číst102x
Chci si koupit45x
dalších seznamech1x