Nelítostný princ

Nelítostný princ https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/523856/bmid_nelitostny-princ-651f3f51dfa31.jpg 4 417 82

Podsvětí Chicaga série

1. díl >

Není to žádný princ z pohádky… Callum Griffin je dědicem irské mafie. Je nemilosrdný, je arogantní a chce mě zabít. Náš vztah nezačal zrovna nejlépe, když jsem v jeho domě omylem založila (menší) oheň. Naše rodiny věří, že svatba je jediný způsob, jak zabránit válce mezi irskou a italskou mafií v Chicagu. Myslím, že ho nejspíš budu muset zabít ve spánku. Všechno by ale bylo jednodušší, kdyby Callum nebyl tak přitažlivý. Své srdce si ale pečlivě střežím, protože ačkoli si ho musím vzít… Nikdy bych nemohla milovat nelítostného prince. Nelítostný princ je vzrušujícím prvním dílem epické série „Brutal Birthright“. Jedná se o nezávislý romantický příběh z prostředí mafie se šťastným koncem. Obsahuje vášnivé erotické scény vhodné pouze pro dospělé čtenáře!!!... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Brutal Prince , 2020


více info...

Přidat komentář

Annkag
20.04.2024 4 z 5

Mafiánská pohádka na motivy Shakespearové hry Romeo a Julie. Samozřejmě krom zakázané lásky která byla vlastně,, nucená,,. Krom jedu a dýky které milenců přinesli smrt tam byl svatební slib a prstýnek dle vlastního výběru.
Plus díky, díky za skvělou obálku. Postupně jsem ti jahody pochopila ;)

janina66
12.04.2024 4 z 5

Velmi čtivá romance z mafiánského prostředí. Dvě mafinské rodiny se spojí donucenou svatbou dcery a syna druhé rodiny. Na konci nechybí ani nezbytné napětí.


Airelle
10.04.2024 4 z 5

Nevím, kdy se to stalo, ale stala se ze mě čtenářská erotických románů. Ještě před nedávnem jsem byla jejich velkým odpůrcem, takže je mi to stále záhadou.

Nelítostný princ je velmi poutavě napsaný, stále se tam něco děje a ne, nemyslím jen sex, i když ten tu byl rozhodně dost žhavý. Nechybí ani velká spousta humorných scén, i když někdy jsem si říkala: „Panebože, co tam provádí.

Aida byla neskutečně ztřeštěná, tvrdohlavá a někdy jsem s ní chtěla zatřást. Jestliže nemá něco dělat, tak to Aida stoprocentně udělá, jinak by to totiž nebyla ona. Callum je oproti tomu velmi rozhodný, ví, co chce a nebojí se si to vzít. Jejich vztah prošel docela zajímavým vývojem, jedná se o typickou hate love. A ty já mám nejradši.

Trochu mě mrzelo, že tu byla stará známá klišé a občas situace přitažené za vlasy.

Ovšem chtěla jsem oddechovku, a tu jsem taky dostala! Čili pokud chcete akční erotický román, kde není nouze o žhavé scény, neváhejte a knihu si přečtěte! Myslím si, že se k ní jednou určitě vrátím.

Každopádně je kniha součástí velmi dlouhé série, takže jsem zvědavá, co přinesou další díly.

terezaterka2000
06.04.2024 5 z 5

Prosím pěkně, tak tahle kniha neměla chybu!
Autorka píše opravdu čtivě a vůbec ne nudně nebo zdlouhavě.
Právě jsem si i říkala, kdyby se děj klidně i o 100 stránek natáhl...no ale je to opravdu pecka.
V příběhu Aidy a Cala nechybí vůbec nic.
Prvně jsou na nože, pak se do sebe zakoukají, jsou tam i emoce, je tam akce.
Nechybí tam zkrátka vůbec nic.
Jestli máte rádi příběhy s mafií, tak hurá do toho! Doporučuji všemi deseti a těším se na další autorčinu knihu.

Toledo
01.04.2024 5 z 5

Tak tohle mělo všechno, co si od tohoto žánru představuji. Super postavy, skvělý příběh a napětí s erotikou. Skvěle napsané, už se těším na další díl.

Salvatoreanne
01.04.2024 4 z 5

Moc jednoduché čtení i na mně...

snilek.holka
30.03.2024 4 z 5

Tohle byla taková rychlá jednohubka. Bavilo mě to i když mi to všechno přišlo nějaký zrychlený . Ale dobrý to bylo, to jo

Lucika002
23.03.2024 5 z 5

Skvělá kniha, u které jsem se pořádně pobavila. Můžu jen doporučit!

Knihomolka_176
11.03.2024 4 z 5

Chtěla jsem si přečíst jednoduchou a krátkou sexy jednohubku a přesně to jsem dostala. Aida byla jiná než hrdinky, na které jsem zvyklá. Byla šíleně vtipná a od rány a nenechala si vůbec nic líbit. Stejně tak Callum, který si vůči ní vůbec nebral servítky.
Vzájemně se popichovali a přiváděli k šílenství tak dlouho, až jejich nenávist přešla v mnohem hlubší vztah.
Jejich vztah mě moc bavil, bylo to přirozené, i když na můj vkus fakt HODNĚ rychlé. Oba mě ale bavili, takže vem to čert :D
Pokud chcete nějaké jednoduché čtivo na večer, tohle je určitě dobrá volba.

Andrejka91
09.03.2024 5 z 5

Tahle kniha z mafiánského prostředí patří k těm lepším, ale nějak mi připadá, že teď těch knih o mafiánech vychází teď hrozně moc a všechny jsou na jedno brdo.
Ale já to mám ráda a zas tak mi to nevadilo, bylo to napsané hezky (až na tu vulvu), bylo to napínavé a těším se na další díl.

Knihotyna
04.03.2024 5 z 5

Když jsem viděla tuhle knihu všude na instagramu, tušila jsem, že to bude něco pro mě. A bylo! :D
Boží!
Dvě znepřátelené rodiny mafiánů jsou donuceny spojit své rodiny, čím jiným než svatbou. Ale berte si svého úhlavního nepřítele. Přežije to někdo ve zdraví?
Co se mi líbilo:
- Calum a Aida - to byla chemie! Ty slovní přestřelky i veškeré emoce, který jeden v druhém dokázali vyvolat!
- různorodost mafie - přemýšleli jste někdy nad tím, jak se mohou lišit dle jejich národností? Tady dostanete odpověď!
- láska rodiny - na obou stranách - rodina je vše :)

Já už mám doma druhý díl a nemůžu se dočkat!

nela3812
01.03.2024 2 z 5

Nebylo to až tak špatné čtení, jak jsem se po přečtení několika prvních stran obávala. Četlo se to hezky a poměrně rychle. Bohužel jsem si za celou dobu nedokázala najít vztah k prostředí ani k hlavním hrdinům.

Ani jedna z hlavních postav mi nesedla. Jsou to hodně chaotické charaktery a je těžké si je zamilovat nebo je nenávidět - zkrátka vytvořit si jakýkoliv vztah a chtít sledovat jejich cestu. Nefunguje to. A to bohužel ani mezi nimi. Chemii jsem mezi nimi neviděla žádnou, a o rozvoji vztahu ani mluvit nebudu. Nenávidí se prakticky celou knihu, ale proč by spolu nespali že jo. Okolí to od nich přeci vyžaduje, ačkoliv jim do postele ani do hlavy nikdo nevidí. Domluvený svazek zněl jako skvělá hlavní zápletka, ale vidím jen spoustu nevyužitého potenciálu.

Chybělo mi zde také napětí a jakýkoliv WAU efekt. Pokud máte rádi mafii a nic dalšího od toho nečekáte, příběh se vám bude líbit. Já osobně těmto příběhům nejdu úplně naproti, ale čas od času si ráda nějaký přečtu a podívám se kam se tyto příběhy posouvají. Tady za mě ale nic nového či zajímavého nebylo. Vztahy různých gangů a struktura mafie je zde popsána moc dobře, ale kdybych nevěděla, že se to odehrává Chicagu, mohlo by to být klidně kdekoliv jinde. Nemá to vůbec žádný vliv - další nevyužitý potenciál. Na ruch velkoměsta je tam po celou dobu až příliš velký klid a nikdo se nikdy nedívá.

Jediné Wau pro mě bylo propojení příběhu s obálkou knihy. Čekala jsem opravdu všechno možné, ale takovou prkotinu opravdu ne. Dost jsem se u toho pobavila a je to jedna z mých oblíbených scén.

Hodnocení: 2,5/5

lenka7679
28.02.2024 3 z 5

Nechala jsem se napálit anotací a patří mi to.
Prostředí mě nedokázalo zaujmout. Hlavná hrdinové mi byli nesympatičtí a štvali mě. K postavám jsem si nedokázala vytvořit vztah. Celkově byla kniha tak nerealistická, což v knižním světě nemůže být na škody, pomyslel by si jeden. Jenže ona se jako reálná tvářit snažila a to potom, co si budeme povídat, úplně nefunguje. Čeho si cením je pár humorných scén, které mě pobavily.
Jinak se nedá upřít knize čtivost . Hodnotím tedy jako průměr a v sérii pokračovat nebudu. Není to úplně můj šálek kávy, čekala jsem něco odlišného. Třeba jako Amo Jones a její Půlnoční běsnění.

pavlikova9332
15.02.2024 5 z 5

Moc pěkné čtení

zivotvknihovne
11.02.2024

Mafiáni jsou jedním z mých nejoblíbenějších témat, ale tahle kniha mě dost zklamala. Když se na to teď zpětně dívám, nemám šajna, o čem byla a co se v ní dělo. Už jen to dokazuje, jak moc mě kniha nebavila, protože já si většinou pamatuji děj dost dobře. Jediné, co si vím, je že jsem knihu přečetla za jeden den (což není žádná velká změna). Ale kvůli vám jsem si ji přečetla ještě jednou a můj názor se nemění.
----------------------

Aida. Už dlouho mi žádná hlavní hrdinka takhle nepila krev! Přišla mi jako extrémně rozmazlená holka, kterou jsem prostě nemohla vystát. Callum nedostal dostatek prostoru na vyjádření a asi proto mě vůbec nezaujal.
----------------------

Jejich vztah byl dost podivný. Nebylo tam žádné sbližovaní a nemohla jsem jednoduše pochopit, jak to že jsou spolu. Nějaká ta chemie tam byla, ovšem vyčarovaná z ničeho. Neviděla jsem tam žádné napětí, které zbožňuju a prostě mi to celé nesedlo.
----------------------

Shrnuto podtrženo:
- Mafiánské prostředí
- Neoblíbila jsem si postavy
- Nefungoval romantický vztah

knihomolkaJani
10.02.2024 5 z 5

No není tahle obálka nádherná? Je!
Na tuto knihu jsem si myslela již od podzimního bookstormingu, kde mě zaujala úplně vším. A možná dokonce i předčila má očekávání!
.
"Důvěra je mnohem vzácnější než láska."
.
Příběh nabídne vyváženou dávku erotiky a napětí! Z počátku nenápadný mafiánský život se postupně pěkně vyostří. Autorka šla opravdu na dřeň, nejednou jsem se o hlavní hrdiny obávala a otevírala se mi kudla v kapse. Zlo tady totiž číhá ze všech stran.
.
V této knize nenajdete hlavní hrdinku jako něžnou květinku. Aida je z mafiánské rodiny tělem i duší, vychovávají ji jen bratři a otec. Je ztřeštěná, ale opravdu jí to pálí.
.
Callum je hlavní hrdina, kterého si ihned oblíbíte, protože za to prostě stojí. 
"Takový ale bohužel jsem. Chladný a zdrženlivý. Nedávám prochod slastem." 
Pro všechny drsňák ucházející se o post politika, nebojí se zabíjet, ale pro Aidu by mohl být všechno. Krotitel dravých šelem, doslova, protože Aida je opravdu divoženka.
"Skvěle. A kdo mě ochrání před mou snoubenkou? Ta holka je jak divá zvěř."
.
Celý příběh miluju a nemám mu co vytknout.
.
Opět jsem ani u jednoho padoucha nezaváhala, ale to mi vůbec nevadí a u knih podobného typu to i očekávám.
.
"Opaky v sobě ale skrývají jistou symetrii. Oheň a led. Přísnost a hravost. Impulzivnost a sebekontrola. Jakýmsi způsobem k sobě patří."

kirstinrau
31.01.2024 5 z 5

Instagram: @kirstinrau

Na túto knihu som bola strašne zvedavá. Je to asi moja prvá kniha z mafiánskeho prostredia, aj keď mafiánske praktiky neboli až tak nejako extra opisované, čo mne teda neprekážalo. Túto dvojicu som naozaj zbožňovala. Naozaj so sebou nezaobchádzali práve v rukavičkách, aj keď osobne si myslím, že sa dalo z toho vyťažiť viac. Milujem koncept od nenávisti k láske a preto mi to prišlo trošku urýchlené. Napriek tomu som si knihu užila. Aida bola riadna divoška a nedala sa len tak skrotiť. Callum bol pekne arogantný a cieľavedomý, ale postupne sa menil. Nebojte sa však, ten svoj mafiánsky šmrnc vôbec nestratil.

Na začiatku a vlastne aj po prečítaní som nechápala, prečo zvolili takú obálku. Nesedelo mi to akosi, ale samozrejme sa dôvod dozviete pri čítaní. Asi však budem rada, že tam nie je nejaká fotografia postáv ako to u mafiánskych kníh býva. Takto to pôsobí naozaj decentne. Príbeh však skrýva naozaj akčné scény, humor a veľa erotiky. Dúfam, že si čoskoro prečítame aj ďalšie časti. Rozhodne odporúčam si to prečítať.

LucyBooks
23.01.2024 4 z 5

Od této knihy jsem neměla moc velká očekávání, protože jsem předpokládala, že to bude spíše oddechové čtení bez větší zápletky. A přesně to kniha splnila. Jakmile jsem se začetla, tak měla kniha konečně i větší spád a bavily mě určité pasáže a hlášky. Doporučuji tuto knihu, pokud očekáváte nenáročné čtení.

Marry123
21.01.2024 4 z 5

Taková "pohodová" gangsterská romantika... aneb hate to love a napětí taky nescházelo (bylo by to smutné když jde o mafii )... co víc dodat...

Nika.
07.01.2024 5 z 5

Super knížka. Líbilo se mi "drsné prostředí" i postavy (kromě tedy Řezníka a Olivera ).

Autorovy další knížky

Sophie Lark
americká
2023  81%Nelítostný princ
2024  80%Unesená dědička

Kniha Nelítostný princ je v

Právě čtených7x
Přečtených515x
Čtenářské výzvě17x
Doporučených25x
Knihotéce229x
Chystám se číst274x
Chci si koupit63x
dalších seznamech14x