Hra

Hra https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427669/bmid_hra-pQG-427669.png 4 870 157

Briar U série

< 3. díl >

Jediná moje chyba připravila můj hokejový tým o vítězství. Takže jsem se poučil. Už žádný blbosti. A žádnej sex. Jako nový kapitán týmu vyznávám novou filozofii: existuje jenom hokej a škola, na holky bude čas později. Což znamená, že já, Hunter Davenport, žiju oficiálně v celibátu… bez ohledu na to, jak to může být někdy těžký. Žádný pravidlo ovšem neříká, že se nesmím s holkama přátelit. A nebudu vám lhát – moje nová spolužačka Demi Davisová je fakt dost dobrá. Rajcuje mě, jak je chytrá. Vlastně mě rajcuje celá. Má však přítele, takže aspoň nejsem v pokušení se jí v jednom kuse dotýkat. Po třech měsících, co se známe, je však Demi volná. A chce mě sbalit. Vyhýbat se jí je nemožný. Pracujeme spolu na celoročním projektu do školy, věřím ovšem, že jí dokážu odolat. Stejně by nám to nikdy nevyšlo. Pocházíme z různých poměrů, máme odlišné cíle a její rodiče mě nenávidí. Začít si s ní by byl pitomej nápad, jenom hloupá hra. Teď o tom ještě musím přesvědčit svoje tělo – a svoje srdce.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Play , 2019


více info...

Miška935
Miška935
10.03.2024 5 z 5

Opět jsem se skvěle bavila, četlo se to dobre :)

Majuš333
Majuš333
25.02.2024 5 z 5

Zadívám se mu na rozkrok. On má erekci?
"Demi...," pronese znovu.
"No jo. Rýmuje se to se semi." Střelím výmluvným pohledem k jeho rozkroku.
Hunter sklopí oči. Pak se uchechtne. "Proboha, mnĕ nestojí. To dělají ty kalhoty."
"Jaaasně."
Sjede si velkou rukou na zip, zakryje si ho dlaní a stan v jeho džínách se opravdu zploští.
"Nový džíny," zavrčí. "Jsou ještĕ pořád dost tvrdý."
"Tak tvrdý, říkáš."
"To ta látka. Vidíš? Dotkni se jí."
Zasměju se. "Panebože, nebudu se dotýkat tvýho penisu."
"Tvoje smůla." Hunter se ušklíbne.


Najzábavnejšia časť z oboch sérii :) Až na TJ-a :(


Trenér ostrým pohledem přejede po místnosti. "Panebože, vy to fakt myslíte vážnĕ, pitomci? Opravdu si myslíte, že vás třicet dokáže udržet naživu zvíře?"
"Hele," namítne Matt. "Mám doma dva psy."
"A kde je tvůj domov?"
"V Minneapolisu."
"A kde seš teď?"
Matt sklapne.


Toledo
Toledo
22.02.2024 4 z 5

Po hodně dlouhé době jsem se vrátila k hokejistům z Briaru a zase mě to bavilo. Celkově je série fajn, takže nešlápnete vedle.
V tomto díle byly obě postavy sympatické a uvěřitelné, takže za mě ano.

Libris_Na_Ex
Libris_Na_Ex
21.02.2024 4 z 5

Autorčina klasika - vtipné, svižné, spicy
Nic objevného, ale na oddech super.

kirstinrau
kirstinrau
31.01.2024 5 z 5

Instagram: @kirstinrau

Tak na túto časť som bola zvedavá, keďže v prvej časti to nedopadlo moc dobre. Avšak príbeh Huntera Davenporta si vás určite získa a on tak isto, ak ste mu niečo zazlievali. Táto časť bola síce pomalšia na romantiku, keďže sa z neho stal „mních“, ale vtipné scény vám to vynahradia. Kapitán Jensen je skvelý a ja som sa nasmiala aj na Pablovi, ktorý bol síce fiktívny maskot, ale bol celkom plnohodnotná postava v príbehu. Demi som občas nechápala, ale inak sa mi páčila. Najlepšia scéna so zaseknutou náušnicou.

Aj keď sa tu nachádzal milostný trojuholník, ktorý nemám rada, nebolo to také strašné. Páčil sa mi ich školský projekt a samozrejme autorka prišla opäť s vážnou témou. Naozaj sa mi páči ako to vie zakomponovať do príbehu. Aj keď môj favorit bol Fitz, musím priznať, že táto časť sa mi páčila viac. Hollis je naozaj dilino, ale stále rozkošný. Určite by bol aj jeho príbeh s Rupi zaujímavý. Ja však idem na pokračovanie. Pretože túto sériu naozaj potrebujete čítať.

gattousti
gattousti
23.01.2024

Ja tuto autorku proste zeru :)
Velice mi vyhovuje jeji pojeti s humor, ktery me vzdy rozesmeje. A to, jakym stylem umi popsat tu chemii mezi lidmi hned se ze me stava chemicky prvek, co by se chtel vylit na stranky :)))

Knihomolka_176
Knihomolka_176
10.01.2024 5 z 5

Hra je třetím dílem série Briar-U, která volně navazuje na Off-Campus. Láme mi srdce, že první dva díly už nejsou k sehnání, protože bych si je hrozně ráda přečetla znovu.
Hunter s Demi byli skvělí. Oba mě celou knížku bavili, jejich slovní přestřelky mě rozesmívaly, až se za mnou občas lidi otáčeli.
V příběhu se vyskytují i postavy z předchozí série, takže o to víc mě to bavilo. Nevím, co víc k tomu dodat. Tohle je prostě pro mě srdeční záležitost!

Butterfly340
Butterfly340
25.12.2023 5 z 5

Tohle bylo úžasný! Ostatně jako asi všechny knihy od Elle Kennedy. Demi i Hunter mi neskutečně sedli a bavili mě od začátku do konce. S Demi jsem se dokázala vcelku snadno ztotožnit a oceňovala jsem na ní to, jak k problémům přistupuje racionálně. Pro Huntera jsem tak nějak měla slabost už v předchozích dílech. Na něm se mi zase líbí to, jak zvládl během série dospět. Ze sebestřednýho floutka se vyklubal cílevědomý a rozumný chlap.

Co vytýkám jsou překlady názvů. A vytýkám to celou sérii, je z toho taková notorieta, nicméně pořád se s tím nedokážu smířit :D Prostě ne.
Ještě teda bych ubrala sexuálních scén. Větší polovina knihy neobsahuje žádnou takovou scénu, za to ke konci se s nimi vyloženě roztrhl pytel. Kdyby se něco ubralo, vůbec by mi to nevadilo.

Nicméně když knihu hodnotím jako celek, tak si nemůžu pomoct a musím dát těch pět hvězd. Bavilo mě to neskutečně a místy jsem se u příběhu i nahlas smála. Je tam hafo hlášek, které člověka dostanou do kolen, i když nechce.
Doporučuji všemi deseti!

Books_by_Dee
Books_by_Dee
13.12.2023 5 z 5

Na Hunterův příběh jsem se neskutečně těšila, protože jeho charakteristické rysy mě hodně připomínaly Deana z Off-Campusu, jehož příběh mám ze všech dílů série nejradši (fanouškové Hanny a Garetha mě snad nepřestanou sledovat). A Hunter nezklamal. Bylo to vtipné, romantické a neskutečně sexy.

Hunterův příběh začíná už v podstatě na konci druhého dílu, kdy kvůli jeho častým záletům s dívkami končí hokejový tým na cestě za mistrovstvím. Hunter se tedy rozhodne, že bude žít v celibátu – žádný blbosti rovná se žádný sex. Celibát by možná i zvládal dodržet, ale to by jeho novou spolužačkou nesměla být Demi Davisová. Jsou nuceni spolu pracovat na celoročním projektu do školy a to znamená, že jsou spolu často sami a odolat ji Hunterovi zrovna 2x nejde.

Mezi Hunterem a Demi byla neuvěřitelná chemie a já si jejich interakce užívala od prvního setkání. Líbilo se mi, že se mezi nimi okolnostmi muselo utvořit nejdříve přátelství, ale přesto je to k sobě táhlo a v podstatě se jen čekalo, až si Demi uvědomí, že její přítel je blbeček.

A celá ta Pablo situace naprosto skvělé odlehčení v celé téhle knížce.
Díl se líbil moc, ale ne tak jako druhý díl.

petraj30
petraj30
27.11.2023 3 z 5

Nemůžu napsat, že by mě tento díl nějak víc bavil. Nebyl špatný, ale víc se i líbila ta omáčka okolo hlavních postav a hokejistů, to bylo opravdu bezkonkurenční.
Hunter se mi na rozdíl od minulých dílů fakt moc líbil, jen mám rozporuplné pocity z Demi. Nevím čím to bude, jen mi v některých chvílích úplně nesedla.
Prozatím nejhorší díl, ale nejlepší hlášky.
Mimochodem, Rupi s Hollisem bych chtěla poznat osobně.

Senza Jenka
Senza Jenka
05.09.2023 5 z 5

(SPOILER) Hunter. V předchozích dílech vylíčený jako mladý, nezralý, nadržený floutek (i když do "kvalit" Deana měl daleko). Ale tady mě fakt bavil.
A neskutečně mě bavil Pablo :D Pozorovat bandu mladých hokejistů, jak se starají o fiktivního mazlíčka... Boží.

Ála1968
Ála1968
23.08.2023 5 z 5

Tak opět úžasné.Moc jsem se nasmála,Pablo a všechny okolnosti kolem něho daly příběhu tu správnou šťávu a já se opravdu bavila.A Huntera jsem milovala od prvního dílu

Anna195
Anna195
03.08.2023 5 z 5

Opäť moje milované hokejové prostredie od Elle Kennedy. No tentoraz prišiel na rad Hunterov príbeh, ktorý bol tiež veľmi humorný a plný lásky.

V príbehu sa nachádza menší milostný trojuholník, ale nie ten typický, na ktorý sme zvyknutí, čo mne len vyhovoval, keďže nemám milostné trojuholníky v obľube. V knihe Lov mi Hunter vôbec nebol sympatický (kto čítal určite chápe), no tu v jeho príbehu som zistila, aký skutočne je a vedela som ho lepšie pochopiť. Dosť ma bavilo to, ako autorka spravila z Huntera "mnícha", práve toto dodalo príbehu tu správnu šťavu, toto si ma získalo. Z Huntera "mních" nemožné?.. Ale autorka ma presvedčila, že možné to je.

Demi som si obľúbila úplne od začiatku. Opäť silná hrdinka, ktoré tak zbožňujem. Samozrejme maskot Pablo bol úžasný, toľko humoru bolo v tejto časti, že až.

Romantická linka bola z tých pomalších, ale takéto menšie slow-burn linky ja milujem, takže autorka mi zahrala na moju nôtu. V tejto časti sa mi páčil, taký ten prechod od priateľstva k láske, skvelo spracované. Neviem, ako to autorka robí, ale opäť vedela vytvoriť úžasnú chémiu medzi postavami.

V príbehu sa vyskytujú aj ďalšie postavy a ja mám veľkú radosť z Rupi a Hollisa, chcem ich vlastný príbeh, ten by určite stál za to.

Takže, ak milujete hokejové prostredie, silné priateľstvá, skvelý humor, množstvo chémie a neokúkaných situácií, tak vám celú sériu Briar U, ale aj Off Campus odporúčam.

Luciee113
Luciee113
26.06.2023 5 z 5

Snad půl knížky jsem si říkala... dobrá knížka na 4* Ale nakonec si strhla absolutně mou pozornost a vyšplhala se na 5* . Jinými slovy řečeno - už mě ten Hunterův celibát přestával bavit a v momentě, kdy jsem to s ním už chtěla vzdát, se to rozjelo :D

Karola050716
Karola050716
02.04.2023 3 z 5

Předně Huntera jsem neměla ráda, kvůli Summer a Fitzovi z předchozích dílů. Takže jsem tenhle díl odkládala, až už mi jiné nezbyly ze začátku mě to hodně nebavilo, asi tak tisíckrát byla překročena míra toho, kolikrát můžu přečíst slovo erekce, aniž bych protocila oči prostřední část a vlastně i konec fajn, i když přerod zadané Demi v nezadanou "juu, chci si vrznout" mi přišel trochu hrrr. Nejvíc mě bavila asi linka s Pablem a psychologie. Celkově za mě ne skvělé, ale odpočinek, úsměv a únik z reality zaručen.

Michelleee
Michelleee
03.03.2023 5 z 5

Další super díl Briaru. Hokejista Hunter Davenport, který se snaží být momentálně bez žen, aby ho už nic nerozptylovalo. Nově je totiž kapitánem týmu. Seznámí se s Demi Davisovou, se kterou budou přátelé. Hezké, těším se na poslední díl.

Misshell1
Misshell1
09.02.2023 5 z 5

Další skvělý příběh u kterého se zasmějete, valíte oči, udržujete naději, je tam vášeň,láska a sex. Pablo Vejcobar neměl chybu.

aquaver
aquaver
28.01.2023 5 z 5

Knížky od této autorky mám moc ráda. Jako vtipné oddechovky s vážnějším tématem. Protože o zábavu tu fakt není nouze. Až na pár situací jsem se hodněkrát nasmála. Po předchozím díle s Brennou a Jakem, u kterého jsem si říkala, že se mi líbil z této série nejvíc, tak po tomto díle se nemohu rozhodnout, který díl je lepší. Huntera a Demi jsem si moc oblíbila. Snad si v nejbližší době přečtu i poslední díl.

Zuzana215
Zuzana215
23.10.2022 5 z 5

Hunter a Demi mě taky moc bavili..
A maskot týmu Pablo Vejcobar :) smradlavý vajíčko ve fólií..
Miluju scénu se zaseklou náušnicí, kdy je přijede vysvobodit trenér Jensen...drsňák s měkkým srdcem..který by si možná taky zasloužil knížku :)

Terka18
Terka18
19.10.2022 5 z 5

Úžasně jsem se pobavila. Tak jsem se u romantiky/erotiky dlouho nezasmála. Příběh byl krásný a vtipný zároveň, tudíž dokonalost. Hunter, ze kterého se stane "mnich" a myslí si že mu to vydrží, když se nablízku objeví krásná a vtipná holka. No neměl šanci samozřejmě, ale to jak se dávali dohromady bylo super. Krásný příběh.