Výzva

Výzva https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460534/bmid_vyzva-CVP-460534.jpg 4 715 122

Briar U série

< 4. díl

Vysoká měla být moje šance, jak bych se mohla zbavit komplexu ošklivého káčátka a roztáhnout křídla. Místo toho jsem skončila v domě sesterstva plném nepříjemných holek. Nedokážu mezi ně zapadnout, proto nemůžu výzvu sester z Kappa Chí odmítnout. Výzva zní: Sveď toho nového rajcovního hokejistu ze třeťáku. Conor Edwards vymetá každou párty v univerzitní Řecké čtvrti stejně jako postele holek ze sesterstev. Zamilujete se do něj dřív, než pochopíte, že kluci jako on nevěnují holkám jako já jediný pohled. Pan Oblíbený mě však zachrání – místo aby se mi vysmál, souhlasí s tím, že se mnou půjde do ložnice a bude předstírat, že jsme na to spolu vlítli. A pak mě naprosto dorazí, když oznámí, že v tom předstírání chce pokračovat. Jak se ukázalo, Conor se rád baví a dál to hrát na holky ze sesterstva mu připadá jako hodně velká zábava. Odolat jeho pohodářské povaze a sexy vzhledu je však skoro nemožné. A navíc si začínám myslet, že v Conorovi se toho možná skrývá víc, než dává sám najevo.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Dare , 2020


více info...

Přidat komentář

AnnaNes
02.04.2024 3 z 5

Asi byla chyba číst všechny díly po sobě, protože Výzva už mě vůbec nebavila narozdíl od předchozích. Takové nemastné, neslané. Taytay byla hrozně nudná.

teepe
12.03.2024 4 z 5

Protože se momentálně nedají sehnat některé díly, sáhla jsem po výzvě hned po hře, ta se mi líbila trochu více. Pořád je to perfektní čtení od mojí oblíbené Elle.


Majuš333
27.02.2024 5 z 5

S náručí plnou koktejlek se před kluky vecpe Foster. "Jakou máš velikost košíčků?"
Conor vrazí Buckymu pohlavek. "Na velikost košíčků se mojí přítelkyně nemáš co ptát, vole."


Naslabší diel série 'Briar U'... Veľká škoda, lebo Con a Tay mali obrovský potenciál...
A nezachránili to ani tie humorné časti :(


Conor přede mnou stojí jen v černých ponožkách a boxerkách, které lnou k tomu nejpevnějšímu zadku, jaký jsem kdy viděla.
"Co to děláš?" Můj hlas zní udýchaněji, než bych chtěla.
"Svleč se." Otočí se a odhodlaně se vrátí k posteli.
"Co prosím?" Po kolenou se odplazím ke vzdálenějšímu okraji matrace.
"Do naha," přikáže Conor.
"Na to zapomeň."
"Podívej, Taylor. Vyřešíme to jednou provždy a pak už nebude nad čím debatovat."
"Co přesně chceš vyřešit?"
"Vyšukám ti mozek z hlavy a dokážu ti, že můj pták je do tebe celej žhavej."
Cožeto?

Butterfly340
16.02.2024 3 z 5

Tohle měla být sázka na jistotu, ale bohužel. Předchozí tři knihy z této tetralogie mě nadchly, tady však zažívám zklamání.

Co mi na knize nejvíce vadilo, byla Taylor. Je to plus size holka, která kvůli své váze trpí komplexy. Ty její kecy mě štvaly. Na každé stránce musí pindat o tom, že je tlustá. Nechápu, jak s ní někdo mohl vydržet, já to jenom četla a chytala mě z toho migréna.

Její problémy jsem nechápala. Pořád si stěžovala, že má velká prsa. Ok, kdyby jí bylo třináct, asi její nářky chápu, ale borka má dvacet jedna (stejně jako já). Ještě jsem si nevšimla toho, že by nějaký kluk holku odmítnul, protože má moc velká prsa.

Taylor by si měla zajít na terapii, protože je toxická jak Černobyl.
A rovnou by s sebou měla vzít Conora. On byl zlato, i když trochu infantilní. Ale... S Taylor si začal prakticky jen kvůli svému nízkému sebevědomí a jejím kozám. Tolik asi k jejich vztahu. Chyběla mi tam chemie mezi nimi, celý to bylo jen tělesný.

Taky humoru už tam nebylo tolik jako v předchozích dílech. A i hokeje tam bylo poskrovnu.

Každopádně, v díle se párkrát vyskytl i Hunter. A jen mi potvrdil to, že ze všech kluků je právě on ten můj nejoblíbenější xd

Kdybych měla poskládat jednotlivé díly podle toho, jak se mi líbily, tak na prvním místě by byla jednoznačně Hra. Na druhém Lov a třetí by obsadil Risk. A pak, až tam někam na konec, na poslední příčku bych dala Výzvu.

kirstinrau
31.01.2024 4 z 5

Instagram: @kirstinrau

Od prvej strany sa mi táto kniha veľmi páčila. Mala som rada Taylor a Conora som zbožňovala. Naozaj som si túto dvojicu užívala a samozrejme ma bavili aj vedľajšie postavy. Kapitán Jensen a jeho hlášky sú skvelé. Mal by mať vlastnú knihu.

Zlom žiaľ nastal pri prvej dráme, aj keď to by som ešte nejako prekúsla. To, že naše postavy nevedia komunikovať ma strašne vytáčalo. Dospelí ľudia a nerozumiem prečo majú problém komunikovať s človekom, ktorého milujú. Napriek tomu sa mi páčilo ako sa Conor spamätal a jeho scéna s nevlastným otcom bola úžasná. Úprimne som sa bála, čo sa stane, ale nečakala som taký koniec.

No ale k Taylor. Zo začiatku som ju chápala a naozaj jej fandila, ale tá jej dráma? Akože sorry, ale úplne zbytočná. Ten koniec bol zbytočne natiahnutý podľa mňa. A teda niektoré veci som od nej nečakala a hlavne, keď sama si neverila a vie aké to je, keď jej niekto ubližuje a zhadzuje ju. Našťastie sa to všetko vyjasní ako vždy. Inak by som povedala, že sa mi páčila táto časť viac ako Lov. Takže sa lúčim so sériou Briar-U a dúfam, že sa ešte dočkáme nejakej knihy od autorky z tohto prostredia. Určite stojí si ich prečítať.

Hatshepsut
29.12.2023 4 z 5

Dobré zakončení celé série, kde nechybí romantika, humor, vždy nějaká zápletka s dávkou emocí a hlavně skvělé přátelství a soudržnost party mladých lidí. Je to ideální oddechové čtení! :-)

Eliza20
15.12.2023 4 z 5

Stejně jako u předchozích knížek ze série, příběh je fajn, hlavní hrdina super. Ale Taylor mi už ke konci opravdu vadila. Ten stunt co vytáhla hodinu před koncem? (rozumějte, audiokniha). Co to jako bylo? Aneb jak udělat někomu komplex. A nezáleží na tom, že sama moc dobře ví, jaké to je nevěřit si. Eat it up, girl. OMG. Příběh Connora a jeho nevlastního otce byl výborný, dojala jsem se, fňuk.

Books_by_Dee
13.12.2023 5 z 5

Výzva by byla možná mít nejlepším dílem celé Briar U série, kdyby nedošlo na problém s komunikací, a to já prostě nesnáším. Sakra, jste dospělí a vy se radši rozejdete s láskou vašeho života, než abyste jim něco prozradili. Panebože! Přesto všechno, ale Výzva zaujímá v mém hodnocení série stříbrnou pozici. Risk zůstává na prvním místě a Lov a Hra se dělí o 3. a 4. místo.

V posledním díle série se poprvé potkáváme s Taylor, členkou Kappy Chi, která při jedné párty neodmítne výzvu jedné ze sester – rozdat si to s hokejistou Conorem Edwardsem. K jejímu překvapení Conor souhlasí, že s ní do ložnice půjde a budou sex předstírat. Ještě více překvapená je však, když Conor chce v předstíraní pokračovat. Do toho všeho Taylor bojuje s přijmutím svého těla a Conora dohání jeho minulost.

Od první stránky jsem si čtení neskutečně užívala a hodně mi sedl fakt, že Taylor je, na rozdíl od ostatních holek z universa, trochu při těle a líbilo se mi na tom právě ten fakt, že se ji Conor snažil přesvědčit o tom, aby se viděla tak, jako vidí on ji – jako KRÁSNÁ.

Pro mě byl největší problém konec. Nejdřív neumí komunikovat Connor a když se vše vyřeší, tak stejnou metodu použije Taylor. Jinak by snad knížka předčila i RISK.

Na závěr chci ještě říct, že nemám pocit, že by série Briar U byla horší než Off Campus. Byla jiná. Cítila jsem trošku jiný styl psaní, ale čtení jsem si užívala stejně.

Anna195
11.12.2023 4 z 5

4,5/5

Keďže milujem hokejovú romantiku, najmä od Elle Kennedy, tak ani túto časť som nemohla vynechať. Toto bola ďalšia skvelá časť zo série Briar U.

Tentoraz máme na scéne troška inú hlavnú hrdinku, a to Taylor, ktorá ma veľmi bavila. Autorka nám dopriala konečne ženu s kyprejšími tvarmi, chápala som, prečo Taylor o svojej kráse a o samej sebe pochybuje. Zároveň sa mi páčilo, ako sa postupne v príbehu mení jej zmýšľanie o samej sebe. V tomto je najmä pomohol Conor. Možno nikomu bude pri čítaní vadiť, že Taylor o sebe značný čas pochybuje, ale mne sa páčila jej zmena. Veľmi ma bavil aj jej humor. Veľakrát som sa nasmiala na jej myšlienkových pochodoch.

Na začiatku som si myslela, že Conor bude typický playboy. Ale som sa veľmi mýlila. Nečakala som, že bude vtipný, zábavný a taký dobrosrdečný. A hlavne voči Taylor bol dokonalý džentlmen, čo som až tak nečakala. Veľmi ma bavilo sledovať, ako si postupnými krokmi získava Taylor. No Taylor mu hneď nepodľahla a musel sa snažiť.

Zároveň oni dvaja boli neskutoční. Možno na prvý pohľad rozdielni, ale spolu im to išlo. Chémia medzi nimi bola úžasná a som rada, že na to skutočné sme si museli počkať. Síce zvraty v knihe hneď skúsený čitateľ odhalí, čo mne neprekážalo. Len mi prišlo zvláštne, ako na určité zvraty reagovali Conor aj Taylor. V tých situáciách mi ich správanie prišlo až moc detinské a neuvážené.

petraj30
05.12.2023 4 z 5

Celé série byla úžasná. Vůbec jsem netušila, že mě chytne čtení pro náctileté. Ale hrozně mě to bavilo a teď je mi líto, že to skončilo. Snad seženu i jiné knihy od této spisovatelky, protože číst jejich příhody bylo vážně k popukání.
Conor se mi v minulých dílech tolik nelíbil, ale tady jsem si ho zamilovala. Konec byl zbytečně prodlužovaný a plný dramat, která v minulých dílech nebyla tolik znát.
Určitě se k sérii ještě vrátím. Úžasné

Senza Jenka
05.09.2023 4 z 5

Ze začátku mě Conorův příběh nesmírně bavil. Pak se ale děj doznal několika nepříjemných propadů a to mě dost mrzelo. Z interakce s trenérem jsem fakt nemohla :D
Zatracený Conor Edwards.

Ála1968
23.08.2023 5 z 5

Prostě tohle byla fantazie.Sice jsem to vzala od konce, protože tahle série má být až po Off-Campus,ale vůbec mi to nevadí.Moc se na ní těším. Před autorkou smekám .Fakt umí

Shanib
02.06.2023

Elle Kennedy mám ráda, a tak jsem opravdu nečekala, že knihu nedočtu. Už u jejich předchozích knížek jsem zmiňovala, že její postavy mívají hodně podobné charakteristické a vzhledové rysy a teď to na mě nějak dopadlo. Myslela jsem si, že knížku na čas odložím a pak se k ní vrátím, ale nabízely se mi zajímavější tituly a neviděla jsem důvod, proč se vrátit k něčemu, co je jak ohraná gramofonová deska...nebo to je už zkrátka tím, že jsem knihu věkově přerostla.
Mrzí mě, že třeba autorka už řadu letu nic nedělá s nadějně rozjetou sérií WAGs, kde jsou hrdinové povahově pestřejší.

aquaver
04.05.2023 5 z 5

Další skvělá knížka od autorky. Určitě se k ní někdy v budoucnu zase vrátím. Kdybych měla shrnout celou tuhle sérii, tak bych si asi nejlepší díl nevybrala, za to asi nejslabší díl se mi zdál první (ale opravdu jen o trošku). Doporučuju

Michelleee
27.04.2023 5 z 5

Tato kniha mě bavila už od začátku. Skvělé zakončení série.

Misshell1
10.03.2023 5 z 5

Connor na mě působil úplně jinak, než v předchozí knize, nutí vás to číst, abyste věděli, s čím se hlavní postava potýká...a Taylor?...
"Občas se všichni rozhodneme špatně a skončíme na nesprávném místě, a přesto se ocitneme přesně tam, kde máme být. Conora jsem poznala díky jedné šťastné náhodě. Byla jsem ve špatný čas na špatném místě a poznala přesně toho správného muže. Naučil mě, jak se mít ráda, a ukázal mi tu moji stránku, o níž jsem do té doby neměla ani ponětí. Ukázal mi, že jsem silná, krásná a sebevědomá."

musivila
18.02.2023 4 z 5

Opět čtivá, zábavná … Conor si získal mé srdce, stejně jako všichni hokejisti před ním. Líbilo se mi, jak dokázal strhnout pozornost na sebe, aby nedošlo ke ztrapnění Taylor.

Pozn.: trochu jsem protáčela oči nad slovním spojením „to místo mezi stehny“.… v kontextu u erotických scén. A že se tam objeví hned několikrát.

Damonka12
24.12.2022 4 z 5

4,5 autorka opět nezklamala, kniha byla čtivá a postavy skvělé.

Terka18
25.10.2022 5 z 5

Opět krásný příběh s trošku jiným tématem a i jinou zápletkou. Ale i tak to bylo super. Sice jsem se nenasmála tak jak u předchozího dílu, ale to nevadí. Kniha plná romantiky a lásky se špetkou erotiky.

etell
15.10.2022 5 z 5

Elle Kennedy môžem. Moja najobľúbenejšia séria kníh je Off-Campus. Jej hrdinovia sú správny, takých by ste chceli mať aj v reálnom živote okolo seba. Táto kniha mala v sebe veľa z predchádzajúcich kníh... Conor -sympaťák, športovec, Tay - inteligentná baba, ktorá si nesie svoj komplex (nájdeme sa v nej asi viaceré :) ). Príbeh z prostredia vysokoškolákov, dobíjanie, iskrenie a vtipné dialógy. Všetko úplne super až na koniec, tam sa mi to zdalo zbytočne zdramatizované. Spokojná som a knihu odporúčam. Fajnová romantika, pri ktorej sa aj zasmejete.

Štítky knihy

tajemství první láska romantika kanadské romány

Autorovy další knížky

Elle Kennedy
kanadská, 1982
2018  85%Hodnej kluk
2016  86%Omyl
2019  85%Lov
2019  89%On
2017  90%Skóre

Kniha Výzva je v

Právě čtených5x
Přečtených957x
Čtenářské výzvě44x
Doporučených35x
Knihotéce334x
Chystám se číst203x
Chci si koupit56x
dalších seznamech13x