Terezzie Terezzie komentáře u knih

☰ menu

Důvěra Důvěra Michaela Brnková

Zatím u mě vede Konflikt .
Začátek příběhu mě hrozne bavil ale potom se cele ubralo jiným směrem než jsem čekala a přiznám se, že jsem se pak úplně nedokázala naladit na tu správnou vlnu. Halton byl skvěle popsaný, fakt takový chlap kterému neodolá žádná ženská ale za mě byl až moc mírný , hodný , až mi ho bylo i vzhledem k jeho minulosti a životu líto . Trochu mi tam chybělo z jeho strany více inciativy a autority, na muj vkus se nechal hodně strhnout okolím. Necitila jsem tam takovou chemii jako v Komfliktu u hlavních postav ale čtenář si musí uvědomit , že tento příběh není úplně dark romance spíše takové drama s romantickou linkou než co jsme byli namlsaní z předchozího dílu. Je to úplně jiný příběh, který se hezky četl protože to autorka umí a nechyběli tomu ani vtipné komentáře Lexi. Ale za srdce mě to úplně nevzalo . Dále mi přišli některé situace chaotické a nereálné třeba jako náhlá svatba vedlejších postav nebo vztah mezi Lexi a Haltonem, nejdřív takové nic a pak pic. Ale jinak nelituji toho , ze jsem si knihu pořídila , vícekrát se k ní ale nevrátím. Mezi mé nej jí zařadit bohužel nemohu ale už se těším na třetí díl na krále podsvětí Sema!:)

22.04.2024 3 z 5


Zvrhlý král Zvrhlý král Rina Kent

Ke všem třem dílům.
Abych byla upřímná , dlouho jsem zvažovala zda si knihy přečtu . Byla jsem hrozne skeptická k tomu, že hlavní postavy jsou náctiletí teenageři ,ALE?! Nakonec mě přesvědčila jedna úžasná žena, které nesmírně děkuji abych si knihy opravdu přečetla a sama uvidím . Proboha jsem naštvaná , že jsem tak dlouho otálela!!
Tak to byl jedním slovem MAZEC!
Za prvé je to neskutečně čtivé, nutí vás to číst dál a dál a to, že hlavní postavy teprve končí střední školu úplně vytěsníte protože jejich chování a vystupování odpovídá vyzrálým osobám , kteří vědí, co od života chtějí . A proč ? Protože si prožili oba už v dětství obrovská traumata a zivot se s nimi nemazlil tudíž byli nuceni předčasně dospět . Styl psaní mi neskutečné sedl , příběh skrývá mnoho tajemného a v každé knize musíte rozluštit postupně všechny díly skládačky vám to potom dokonale zapadlo , tudíž vás to nutí číst dál a dál až do samotného konce i kdyby někomu z vás přišli jisté situace nereálné nebo přes čáru. Ta chemie mezi nimi byla neskutečná, sama jsem z toho byla rozpálená jak kamna a nenechalo mě to chvíli klidnou . Bála jsem se, že to bude směsice všeho možného a totální chaos ale postupně vám to bude davat smyls a potom to finále je neskutečná jízda a ja smekám před autorkou , jak to dokázala všechno luxusně popsat. Erotická linka nemá chybu tam jsem opravdu byla ráda, že knihu čtu sama v soukromí protože jsem se usmívala a culila jak puberťák. Navíc některé postavy tam mají otevřené konce a mě hrozne moc zajímá jak to bude s nimi dal a těším se na jejich příběhy . Děkuji děkuji děkuji za to, že existují takové knihy a příběhy !! Doporučuji všema 20ti.
P.S.
Tyto knihy nejsou pro citlivé povahy . Byl to nářez!!

21.04.2024 5 z 5


Zajatkyně Zajatkyně Sarah Rivens

Přečteno jedním dechem !
Miluju dark romance a tahle mi vážně sedla. Trochu jsem se obávala , když jsem četla nějaké recenze i když jich zatím mnoho není ale jsem o to víc rada , že jsem na ne nedala a knihu si přečetla .
Nemohla jsem se odtrhnout!!!
Četlo se to samo , bylo to svižné, akční, napínavé , tajemné , vzrušující !
Vzhledem k tomu , že bude dle všeho pokračování , tak jsem nebyla ze závěru nijak zklamaná jen z toho , že proboha živýho jak dlouho budu čekat na další díl? ! Potřebuji ho hned teď !!
Příběh je zahalený mnoha tajemstvím a intrikami, kterým postupně přicházíte během čtení na kloub ale ono se to dle mého všechno ještě poradně vybarví v dalších dílech ! A spisovatelka teda má nervy a talent ! Já jsem se ani chvíli nenudila, čekala jsem co teď a co pak,proste za mě fakt povedený kousek do mé knihovny . Začátek byl trochu drsný ale chce to vydržet s nervem, hlavní hrdina je sice pěkný parchant ale pod tou vrstvou ledu je to chlap na správným místě nebo v to aspoň doufam , ze to tak bude v dalším díle . Obě hlavní postavy jsou zlomené a ztrápené duše , které čekají na vysvobození ale musí si k sobě ještě chvíli hledat cestu ale už teď vědí , že to co mezi sebou našli je silné osudové pouto. Člověk si k nim musí najít cestu hlavně k Ashrovi, ten o sobě v tomto díle moc neřekl je pořád zahalený tajemstvím a mě hrozne zajímá co bude dál a to čekání na další díl mě zničí :D
Toť moje pocity z právě dočtené ZAJATKYNĚ!
Děkuji a doporučuji !

12.04.2024 5 z 5


Nové začátky Nové začátky Lilly Lucas

Krásný romantický příběh . Moc se mi líbil styl psaní , miluji filmy a knihy z tohoto prostředí !! Skvělá oddechovka, není to erotický román , sex tam je ale není kniha jen o tom . Určitě si přečtu další díly , v knihovně nesmí chybět . Rada se k ni vrátím .

16.02.2024 5 z 5


Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Celkově to není špatný příběh. Ale jinak mě kniha bohužel neoslovila , hodně předvídatelné, hlavní hrdinka na mě až moc otevřená a upřímná , on mi asi úplně nevadil ale nenašla jsem v tom nic moc co by mě chytlo . Neurazí ale ani nenadchne. Tento díl se mi líbil asi nejméně z tich , které jsem četla .

15.02.2024 1 z 5


Láska na hraně Láska na hraně Penelope Douglas

No sakra co tohle bylo !???
Né vážně, kniha se mi fakt líbila . Třičtvrtě knihy jsem fakt nemohla odložit , potom už se to maličko strhlo a lehce mě to přestávalo bavit ale někdy to tak mám , to ale nic nemění na tom, že mě kniha velmi velmi velmi oslovila !!! Ty erotické scény , z těch mi bylo přiznám se horko ! Krasne prostředí, kde se dej odehrává . Silný příběh několika zlomených duší. Moc hezky napsané , lehce zvrhlé ale když se na to podíváte trochu jinak a do hloubky tak proč vlastně ne a ten konec byl krásný . Doporučuji .

15.02.2024 3 z 5


Taju pro tebe Taju pro tebe J. T. Geissinger

Bylo to vtipné , hezky se to četlo , super styl psaní . Postavy se mi zamlouvaly už méně. Čekala jsem trochu něco jiného ale oddechovka dobrá.

25.01.2024 2 z 5


Žár Žár Maya Banks

Nebylo to vůbec špatné. Četlo se to hezky . Ale stejně u mě vyhrává na první čáře první díl.

25.01.2024 2 z 5


Chlad Chlad Maya Banks

Za mě slabší než předchozí díl. Bavilo mě to ale postavy mi byly nevím proč méně sympatické .

25.01.2024 2 z 5


Rudá volavka Rudá volavka Jason Matthews

Četla jsem jen první díl a potom viděla film tak jsem se na další knihy už vyprdla ale hrozně se mi to líbilo .

25.01.2024 5 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Pro mě byla tato kniha takovou vstupní branou do tohoto ostřejšího žánru , takže nemohu hodnotit špatně . Když to teď zpětně porovnám s tím co čtu teď tak je tato kniha někde v pozadí ale stejně nezapomenu na to jak jsem hltala každou stránku jako puberťačka na střední :D

25.01.2024 3 z 5


Odmítnutá Odmítnutá Jodi Ellen Malpas

Těšila jsem se na druhy díl a za mě byl o chlup lepší než ten první . Postavy se mi zatím nezprotivili jak to někdy bývá u takto dlouhých příběhů a těším se moc na poslední díl .

25.01.2024 3 z 5


Zaslíbená Zaslíbená Jodi Ellen Malpas

Vzhledem k tomu , že miluju styl atorčina psaní tak mě kniha nenudila. Za mě to byl hezký a čtivý příběh u kterého jsem se těšila na pokračování . Za mě teda by to mohlo mít méně stran , méně sexu i když miluju erotické romány ale tady nevím proč mi to přišlo už trochu moc . Jinak super .

25.01.2024 3 z 5


Božský cizinec Božský cizinec Christina Lauren

Cizinec se mi líbil o něco více než Bastard. Za mě fajn kniha na dlouhá odpoledne :)

25.01.2024 2 z 5


Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Taková tuctovka ale líbilo se mi to. Nemohu to úplně řadit mezi knihy, které bych četla znovu. Taková oddechovka .

25.01.2024 2 z 5


Vysvobozená Vysvobozená Kathryn Taylor

Tento díl mě ze všech oslovil asi nejméně . Nicméně jsem to dočetla ale už se to trochu táhlo.

25.01.2024 2 z 5


Nespoutaná Nespoutaná Kathryn Taylor

Kniha se mi velmi líbila . Četlo se to samo . Super oddechovka. Nemám co vytknout .

25.01.2024 5 z 5


Obnažená Obnažená Kathryn Taylor

Kniha se mi četla velmi hezky . Taková super oddechová kniha . Přečetla jsem ji během jednoho dne . Za mě super .

25.01.2024 4 z 5


Memento Memento Radek John

Nepatří do mých oblíbených žánrů a přesto ji hodnotim jako výbornou . Styl psaní byl skvělej, přečetla jsem to jedním dechem.

25.01.2024 5 z 5


My děti ze stanice ZOO My děti ze stanice ZOO Christiane Vera Felscherinow

Velmi silný příběh , ač tyto žánry nepatří k mým oblíbeným tak musím dát vysoké hodnocení . Asi netřeba dalších slov , kdo četl tak ví.

25.01.2024 5 z 5