Láska na hraně

Láska na hraně https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518876/bmid_laska-na-hrane-7Fa-518876.jpg 4 274 67

Tiernan de Haasové je všechno jedno. Jako jediné dítě slavných rodičů vyrůstá sice v bohatství, ale zato bez lásky. Když rodiče náhle zemřou, ví, že by měla být zdrcená. Ale změnilo se vlastně vůbec něco? Vždycky přece byla osamělá. Protože Tiernan bude plnoletá až za dva měsíce, stává se jejím poručníkem otcův nevlastní bratr Jake Van der Berg. Tiernan se za ním a jeho syny Noahem a Kalebem musí odstěhovat do odlehlých coloradských hor. Všichni tři ji nakonec vezmou pod svá křídla a ona mezi nimi pomalu najde své místo. Také si však uvědomí, že hranice se stírají a pravidla se snadno porušují, když se nikdo nedívá. Jeden z nich ji má. Druhý ji chce. Ale on On si ji nechá.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Credence , 2020


více info...

Přidat komentář

Tebby
13.04.2024 3 z 5

(SPOILER) Láska na hraně? No, spíš láska daleko za hranou. Začátek se dost táhl, pak se děj trochu rozjel. Líbilo se mi nevšední téma i prostředí. Nicméně to bylo opravdu nerealistické. Panna co se najednou nemůže nabažit píchání a je jí jedno kdo to bude a 3 chlapi více méně smíření s tím, že mezi nimi prostě koluje. Některé situace byly vyhrocené zbytečně do extrému, aby se pak rychle zázračně vyřešily. Tieran mě chvilkama dost štvala. Nejradši jsem měla asi Noaha, i když i ten měl občas blbý kecy. Ke konci se kniha už strašně vlekla. Vůbec by nevadilo, pokud by byla o 100 stran kratší. A ten přeslazený konec byl ještě snad méně uvěřitelný, než zbytek knihy. Bohužel těmi posledními stránkami se můj pocit z knihy dost zkazil a tak dávám neutrální hodnocení za 3*.

Martinak478
10.04.2024 5 z 5

Upřímně, jsem touto knihou dost překvapená. Přečtu za rok v průměru 50-150 knížek a vše jsou romány (pro ženy, adult, eroticke a hlavně dark romancy). A mile mě překvapilo, že ani v půlce jsem nevěděla kam závěr směřuje. Mám tento styl románu ráda, takže se mi četl dobře. Děj byl sám o sobě zajímavý a "scenky" dost žhavé Až jsem si na konci říkala, že by bylo fajn kdyby byl druhý díl


Lucy
31.03.2024 4 z 5

Uf , jak píše Raislin, to je vážně na hraně. Ale já myslím spíš příběh. Jako lechtivé scény,to spisovatelka umí do detailu o tom žádná,až se člověk trochu červená. Příběh je psaný dobře,tím způsobem, že chcete stále číst,ať víte jak to dopadlo. Jen tedy nevím Tiernan to na nezkušenou pannu, pěkně rozjíždí se všemi,skoro pořád jsou všichni nadržení. Mělo by to být všichni ji mají,ale s jedním pak zůstane. Ale jinak kniha určitě splňuje erotickou povídku na 100%.

Raislin
29.03.2024 5 z 5

Tak to bylo vážně na hraně. Teda byla to jízda, ale já jsem si to užila. Taková “pohádka “ pro větší holky. Za mě rozhodně stojí za přečtení!

Sera7
21.03.2024 5 z 5

Tahle knizka je teda za me od autorky asi nejlepsi! A bude mnou rezonovat jeste hodne dlouho.
Libilo se mi odlehle prostredi, postupne odkryvani minulosti u hlavnich hrdinu, postupne gradovani a netypicka romance nez jak jsme zvykli.

Taky me prekvapilo s kym na konec Tiernan skoncila, protoze v prubehu knihy jsem se stale vracela k napovede na obalce knihy a premyslela, kdo z nich to nakonec bude.
Miluju playlisty ke kniham a tady jsou opravdu vkusne vybrany a zajisti maximalni pozitek ze cteni!
Mrzi me jen, ze puvodni obalku vymenili, protoze ta je daleko hezci nez tato, protoze vypovida vic o deji.

Za me jednoznacne doporucuji pro ty, kteri si chteji cteni romantickych knih trochu okorenit, neboji se riskovat a zaroven nechteji predvidatelny konec.

BastianCatori
17.03.2024 5 z 5

Vskutku příjemná kniha, která vás donutí se odtrhnout až při otočení poslední stránky. Velmi cením playlistu, který je v knize vytvořený a zmiňovaný v ty pravé chvíle.

Kubikuli
16.03.2024 5 z 5

Tak to byla slušná jízda. Tohle jsem asi určitě nečekala. Nic pro stydlivky, puritány a staré panny. Když odmyslím, že Tiernan byla dost nesympatická postava a to nejen jménem, tak byl příběh hezký, i když prostě "za hranou".

Kristy.Seb
06.03.2024 4 z 5

Udělat chybu trvá vteřinu. Žít s ní, to chce celý život.

Domov není místo. Je to pocit.

Život je vrtkavý. Zvyknout de dá skoro na všechno. Všichni se aklimatizujeme. Učíme se, řešíme potíže, přicházíme na jiné myšlenky- není to tak, ze by něco bylo jednodušší nebo těžší. Jen se s tím líp vyrovnáváme.

Příliš mnoho dobrých věci bývá
nebezpečné.

Když máš pocit, že je svět maličký, nemůže ti nic ublížit. Ale pak ti dojde, že se do toho maličkého světa vejdeš jen ty sám, a samota ne ještě horší než pocit, že nejsi v bezpečí.

No, cože? Chvilkama jsem nad příběhem jen nevěřícně kroutil hlavou a někdy se raději smála. Jako, příběh zajímavý, dobre se to i četlo, plynulo to. Ale jako že vážně? :D ;(

Marluksa
03.03.2024 5 z 5

Zakázané ovoce přece...
Eroťárna, která vskutku příjemně překvapí.
Žádná nudná červená knihovna, plná rozkoše, orgasmů, bohyní či skousnutých rtů.
No vlastně možná jen maličko.

Má to příběh, což oceňuji. Emoční křivka se s každou další kapitolou vychyluje víc a víc. Zvědavost nutí čtenáře hltat odstavec za odstavcem, dokud se nedostane na poslední stránku. Vlastně není chvíle, kdy se nudíte.
Líbí se mi to "zakázané" téma. No vlastně jak pro koho. Autorka se toho nebála, a to čtenář náležitě ocení.
Všeho s mírou, a přesto máte občas motýlky v břiše i vy, když fantazie jede na plné obrátky.

Pominu-li překlepy, kterých je v knize docela dost, "přeplačtivělou" Tiernan, která mi už občas lezla na nervy, smečku samců nadupaných testosteronem s nezdravě ochranitelskými sklony, málo dialogů a přehršel toku vlastních myšlenek, pak je to po dlouhé době kniha, kterou stojí za to mít v knihovně.

petraLI
02.03.2024 3 z 5

Tak to bylo divný. Pro mě byl začátek knihy trochu nudný, ale pak se to zlepšilo. Ano, Kalen byl trochu jiný, tichý, samotářský, ale zároveň, tak mužný a ochranářský. Zato Tiernan byla chvílemi až nesnesitelná, tak naivní a sebestředná. Dobrá?Špatná? Nevím jak knihu hodnotit. Penelopa je dobrá autorka, ale tahle kniha mi moc nesedla.

Ála1968
26.02.2024 5 z 5

Tak to byla taková nádhera.Jasně,není to pro puritány a ani to není sladký romantický příběh,ale nespoutaný, drsný a hodně divoký.Ale na druhou stranu svým způsobem krásný, opojný a emotivní.Prostě bylo to něco jiného, než jsem zvyklá u romantických knih.Ale mělo to duši a bude patřit k mým oblíbeným

terezaterka2000
25.02.2024 5 z 5

Tak ale tohle...tohle byla jedna velká bomba.
Moje druhá přečtená kniha od Penelope Douglas a opět prostě úžasná. Budu se opakovat, ale Penelope je úžasná autorka!
Knihu jsem celou od začátku do konce hltala.
Emoce tam přímo přetékaly a ne jedna slza se dostala ven.
Vůbec jsem netušila, jak kniha tedy dopadne, s kým tedy Tiernan skončí z těch tří chlapů. Chemie mezi postavami byla úžasná.
Rozhodně stojí za přečtení!

Mamka_cte
21.02.2024 4 z 5

Tak tohle?!! Co to sakra bylo!! Sice jsem knihu viděla všude možně a něco od ní čekala, ale tohle teda ne!! Nevím, jestli jsem někdy četla více zvrhlou knihu. Mému zvrhlému já se to neskutečně líbilo! Sice měl příběh pár hluchých míst a konec byl až moc růžový, ale i tak je to sakra čtivý!

V příběhu je hoooodně erotiky a zvhlostí. Mezi hlavní témata knihy patří zároveň i zlomené duše a psychické problémy. Autorka mě dokázala šokovat, rozpálit i rozesmutnit zároveň. Rozhodně toto není čtení pro každého a čtenáři jsou rozdělení do dvou skupin. Jedni jsou pohoršení a druzí si ty zvrhlosti neskutečně užívají. Já, já jsem rozhodně v té druhé skupině. Co vy?

Tiernan mi lezla na nervy, i když jsem ji někdy hrozně litovala. Strýček Jake mě taky štval! Choval se hrozně jak ke klukům, tak i k Tiernan. Postupem v knize se chování samozřejmě změnilo. Úplně.
Noah byl od začátku neskutečné zlatíčko a hned to byl bratr číslo 1. Za to Caleb? Od prvního setkání neskutečný psycho. Nevěděla jsem, co od něho čekat a co si o něm myslet.

Další plus je prostředí! Hory, zvyky, přežití.. Colorado je láska. Takhle na samotě bych jednou chtěla žít.

Toto erotikou nabušené čtení určitě není pro každého, ale autorka píše neskutečně čtivé a já si rozhodně chci přečíst její další výtvory. Budu doporučovat!! I když babičce bych ji teda nepůjčila.

Micandy
21.02.2024 5 z 5

Když jsem četla tuhle knihu, musela jsem myslet na ni i mimo čtení a to se mi dost nestává. Nějak se mi dostala pod kůží, autorka si vybrala skvělé prostředí..zasněžené hory, tři chlapi v domě. Každý z nich je jiný a nejde říct, kdo mi víc prirostl k srdci.
Nejvíce mě šokovalo, když padla první facka...autorka umí velmi barvite vylíčit danou situaci. Celkově mě kniha překvapila, není povrchní, má i hlubší význam. Rozhodně doporučuji.

Lavina
20.02.2024 5 z 5

Tak tohle bylo docela dost zajímavé....Prvé jsem myslela že to bude úchylné,ale když se zamýslím, čím vším si všichni hlavní hrdinové prošli,tak celkem chápu proč se chovali jak se chovali...konec úžasný a nakonec opravdu kniha k zamyšlení o životě...

ElikaS
19.02.2024 3 z 5

Uff, já vlastně ani nevím co napsat. Snesu hodně, taková série Nový Kamelot patří mezi mé oblíbené, ale tohle už teda bylo až dost.
Douglas jsem si oblíbila díky série Fall away. Dokonce tak moc, že jsem ji dočetla v angličtině. Jednalo se vůbec o mé první anglické knížky, ale byla jsem zvědavá, jak to dopadne. No tento příběh by měl k tomu nedonutil. Upřímně nechápu, že obě knížky napsala stejná autorka.
Určitě knížce nemohu upřít čtivost. Stránky letí, scény jsou dobře popsané. To je v pořádku. Ale já se prostě nemohla přenést přes Jakea. Kdyby se jednalo jen o kluky bylo by to v pohodě. Ale tohle už na mě bylo prostě moc a rušilo mě to. Obzvlášť oslovení strýčku u erotických scén.

haninetka
17.02.2024 5 z 5

Musím říct, že toto bylo docela ujetý ale četlo se velmi dobře.

Terezzie
15.02.2024 3 z 5

No sakra co tohle bylo !???
Né vážně, kniha se mi fakt líbila . Třičtvrtě knihy jsem fakt nemohla odložit , potom už se to maličko strhlo a lehce mě to přestávalo bavit ale někdy to tak mám , to ale nic nemění na tom, že mě kniha velmi velmi velmi oslovila !!! Ty erotické scény , z těch mi bylo přiznám se horko ! Krasne prostředí, kde se dej odehrává . Silný příběh několika zlomených duší. Moc hezky napsané , lehce zvrhlé ale když se na to podíváte trochu jinak a do hloubky tak proč vlastně ne a ten konec byl krásný . Doporučuji .

lenka7679
03.02.2024 3 z 5

Kniha měla rozhodně zajímavý námět a troufnu si říct, že jsem ještě nic podobného nečetla. To je myšleno, jak v dobrém, tak i ve špatném.
Do půlky mě kniha bavila a byla jsem neskutečně zvědavá, jak bude pokračovat. Jenže pak mě začala nudit. I když se děj posouval, tak postavy zůstávaly na místě a vůbec se nikam nevyvíjely. Ztratilo to pro mě ten prvotní náboj. Přesně v té chvíli jsem si uvědomila, že už nečtu erotiku, ale prostě jen tvrdé porno. Jenže to by mi sakra ani trochu nevadilo, nejsem puritán a troška písmenek mě nerozhodí. Ale to, jak se hlavní hrdinka už třičtvrtě knihy kroutí jako korouhvička mě úplně ubíjelo a vzalo mi to radost ze čtení. Čím se kniha blížila ke konci, tím mě méně zajímal. Už jsem byla unavená z těch veletočů a najednou bylo všeho moc. Natahovalo se to, až se to přetáhlo.
Autorka sází na jistý wau moment v knize, kdy by měl být čtenář šokovaný zápletkou. A zároveň pochopit nepochopitelné chování postav. Jenže mně právě ta zápletka přijde oproti všemu ostatnímu v knize plytká a nepropracovaná.
Co musím vypíchnout je, že kniha se čte sama a za jeden večer jsem ji slupla jako malinu. Také se autorka nebojí kontroverzních témat a porušení jistých tabu ve společnosti. I když je z celé knihy cítit prvoplánovaně touha šokovat a nejspíš zjistit, co ještě čtenář, tady spíš čtenářka, unese.
Kdyby autorka knihu tak nepřetáhla bylo by to rozhodně na víc hvězd, takhle dávám slušné 3,5 hvězdy. Rozhodně se vypaltí přečíst i přes rezervy, které má.

dooky
31.01.2024 5 z 5

Nešlo přestat číst. Autorka určitě zůstane v mém hledáčku. Totální jízda, která pro mnohé bude už příliš. Za mě ale pecka a užila jsem si to.

Štítky knihy

Colorado

Autorovy další knížky

Penelope Douglas
americká, 1977
2018  82%Nádech
2019  81%Jiskření
2023  84%Láska na hraně
2024  89%Troufalá vášeň
2024  0%Corrupt: Skazení

Kniha Láska na hraně je v

Právě čtených8x
Přečtených350x
Čtenářské výzvě18x
Doporučených24x
Knihotéce188x
Chystám se číst186x
Chci si koupit56x
dalších seznamech4x