Syma149 Syma149 komentáře u knih

☰ menu

Rozzlobený bůh Rozzlobený bůh L. J. Shen

Knihu jsem přečetla podruhé a nějak nevím, co k ní napsat. Dobře se čte, to autorka umí. Bohužel, někdy mi její knížky přijdou už dost za hranou. První hříšníci se mi libili víc. Ale čtivé to rozhodně je.

25.04.2024 4 z 5


Šifra mistra Leonarda Šifra mistra Leonarda Dan Brown

Knihu už jsem četla před delší dobou, ale včera jsem opět viděla film a mám chuť po ní sáhnout znovu. Je skvělá, ale film se mi líbil o trošku víc, přidali do něj totiž pár věcí, které by se mi v knize moc líbily.

06.04.2024 5 z 5


Šťastně až navěky Šťastně až navěky Abby Jimenez

Ze začátku jsem byla nadšená, perfektní téma, bylo mi Sloan neskutečně líto a líbilo se mi, jak se postupně vrací do života. Potom mi začalo trochu vadit, jak se hroutí z každé maličkosti. No a ten konec...já vážně miluju happy end, kvůli tomu si i vybírám pořád stejný typ knih, ale tenhle byl jak cukrkandl, až se mi z něho křivila pusa.
Moje první zkušenost s autorkou a nevím, jestli ne poslední.

06.04.2024 3 z 5


Unesená dědička Unesená dědička Sophie Lark

Tento příběh se mi líbil víc, jak první díl série. Ona naivní princeznička, on raněný, citově mrtvý s hlavou plnou pomsty. Brzo se ukázalo, že ona není až tak naivní a on zase až tak mrtvý..

02.04.2024 5 z 5


Troufalá vášeň Troufalá vášeň Penelope Douglas

Neuměla jsem si představit, že by mě mohla bavit kniha, kde má hlavní hrdinka přítele a začne pálit za jeho otcem. Teď už ano, vůbec jsem se jí totiž nedivila. Opravdu povedený příběh.

28.03.2024 5 z 5


Srdcem proti zdi Srdcem proti zdi Mariana Zapata

Knihu jsem četla už několikrát a myslím, že ještě několikrát budu. Patří mezi jednu z mých nejoblíbenějších. Pokud máte rádi pomalý a klidný vývoj vztahů, tak vřele doporučuji. Zapata je prostě jednička.

24.03.2024 5 z 5


Nádherně krutý Nádherně krutý J. T. Geissinger

Knihu jsem přečetla už před pár dny a nějak nevím, co napsat a jak hodnotit. S autorkou trochu bojuji, její knihy mají zajímavý děj, zápletku, měly by mě bavit, ale nějak mě nevtáhnou. Za chvíli už ani nevím, o čem byly. Přesto musím říct, že tahle mě po první třetině docela zaujala a bavila mě nejvíc ze všech jejích knih.

24.03.2024 3 z 5


Mizera Mizera L. J. Shen

Tak tady dávám plný počet, opravdu jsem byla nadšená. Mizera se mi líbil o dost víc, než Lovec. Příběh byl zajímavý a Cillianův problém nevšední. Za mě paráda.

24.03.2024 5 z 5


Nenávidím tě, Adame Connore Nenávidím tě, Adame Connore Ella Maise

Nebylo to špatné, Lucy byla sice někdy až moc praštěná a s tou posedlostí kozama a velkýma... víte čím, mi už trochu lezla na nervy, ale v druhé půlce knihy se mi začala líbit víc a víc. Dokonce tam nechybělo napětí. První díl se mi sice líbil víc, ale i příběh Lucy a super Adama stojí za přečtení.

15.03.2024 4 z 5


Šach a mat Šach a mat Ali Hazelwood

Další moc pěkné počtení od Ali Hazelwood. Tentokrát jsou hrdinové Mallory a Nolan o trochu mladší než obvykle, osmnáct a dvacet let. Nolan byl miláček, Mallory úžasná, obětavá a dříč. Měla pocit, že její vinou se rozpadla jejich rodina a snažila se to všem vynahradit, až tak trochu zapomněla na sebe. Neměla čas na šachy a ani na lásku. Všechno se otočilo, když vyhrála na jednom turnaji právě nad Nolanem...
Ali prostě umí a dnes jsem málem nedovařila oběd, protože jsem se nemohla odtrhnout od čtení, ale přece jenom mi tam trochu chyběla ta žhavost, kterou umí tak dobře popsat. Doporučuji, ale za mě Hypotéza o dost lepší.

10.03.2024 5 z 5


Twisted Games: Hry na ostří nože Twisted Games: Hry na ostří nože Ana Huang

Při čtení prvního dílu jsem si nadávala, že jsem koupila i druhý a teď jsem docela ráda. Napsáno mnohem lépe. Bridget i Rhys mi přišli milí a královská zápletka sice trochu ohraná, ale u mě dobrý.
Jen v první půlce knihy utíkaly roky a nic se tam nedělo. Druhá půlka o dost lepší.

08.03.2024 4 z 5


Twisted Love: Láska na ostří nože Twisted Love: Láska na ostří nože Ana Huang

Koupila jsem si první dva díly a při čtení toho prvního jsem se za to proklínala. Autorčin styl psaní mi přišel zvláštní, přeskakuje dny a potom vše vysvětlí v jedné větě. Co se týká děje, Ava si prošla v dětství traumatizujícím zážitkem, to samé i Alex, který díky tomu na rozdíl od Avy zahořkne a touží po pomstě. Nebylo by to špatné, Alex podle popisu vypadá dobře, ale někdy mi to přijde až přehnané. Krásný, bohatý, moudrý, úspěšný, zabiják, zpěvák... Opravdu jsem romantická duše, ale tady mohla autorka ubrat. Stejně tak spice scény - kde všude ji tekly šťávy, fakt nemusím vědět...

08.03.2024 2 z 5


Má mě rád, nemá mě rád Má mě rád, nemá mě rád Sally Thorne

Napřed jsem viděla film, takže jsem byla na knihu zvědavá a moc se mi líbila. V knize jde o krátký časový úsek, kde se Lucy a Joshua občas vrací ve vzpomínkách do minulosti, kdy se setkali a kdy se začali "nesnášet". Joshua byl miláček, tam nebylo co dodat, spíš mi ho bylo líto, protože jeho táta byl opravdu případ. Lucy jsem měla ráda skoro celou knihu, jen ke konci mi už přišla trochu natvrdlá. Chvíli se po něm plazí, potom zase utíká a hysterčí. Nevím, jak víc ji měl Joshua dát najevo, že jsou na jedné lodi. Ale i tak to bylo moc pěkné čtení a doporučuji.

28.02.2024 5 z 5


Lovec Lovec L. J. Shen

Na začátku Hunter trochu šokuje, ale kdo zná styl autorky, tak je zvyklý. Hunter je prostě kanec a rozum dostane, až si ho Sailor vezme do parády.
Kniha se četla dobře, jen ta zápletka mi přišla trochu překombinovaná. Zajímavé bylo setkání s hrdiny z minulých knih, obzvlášť Sparrow.

19.02.2024


Sparrow Sparrow L. J. Shen

Od Shen mám asi raději hříšníky, obzvlášť Defy, ale ani Sparrow nebyla marná. Troy byl sice takový mafián nemafián, ale líbilo se mi, jak ho Zrzka pomalu ale jistě mění a obrušuje ostré hrany. Zápletka nebyla špatná, i když bylo od začátku jasné, kdo je padouch. V každém případě se kniha pěkně četla.

19.02.2024 4 z 5


Poslední svobodný miliardář Poslední svobodný miliardář Pippa Grant

Ze začátku mi kniha přišla vtipná a pěkně se četla, ke konci už jsem se trošku nudila a přišla mi až moc přeslazená. Ale pokud se chcete zasmát a nevěřícně zírat, kolik trapných situaci může někdo zažít, vřele doporučuji.

12.02.2024 3 z 5


Manželství pro jednoho Manželství pro jednoho Ella Maise

Konečně jsem narazila na knihu, kterou jsem si s chutí přečetla. Jack a Rose byli skvělí, on bručoun a ona sluníčko, nemohla jsem se první polovinu knihy odtrhnout od čtení. Trochu to pro mě začalo být slabší v druhé polovině, obzvlášť po její operaci. Potom si, myslím, mohla autorka trochu víc zapracovat na zápletce. Možná jsem čekala, že tam půjde o nějakou pomstu týkající se rodiny Rose, takže mě dost udivilo, že Jackovi důvody sňatku byly dost zvláštní a nepravděpodobné. Ale i tak parádní kniha, rozhodně se k ní ještě vrátím.

03.02.2024 5 z 5


Sladké pokušení Sladké pokušení Cora Reilly

(SPOILER) Kniha se sice docela dobře četla, ale nemůžu říct, že by mě mrzelo, kdyby mě minula... Hlavní hrdinka poslušná jako ovečka, vždy ke všemu svolná. Mám pocit, že pokud by si dupla, Cassio by po ní ani neštěkl. Syn Daniel na svůj věk vyspělejší.
No, nebylo to nejhorší, ale nejsem si jistá, jestli si ji ještě někdy přečtu znovu.

29.01.2024 3 z 5


Kráska a hráč Kráska a hráč Ilsa Madden-Mills

Nevím, buď jsem už přečetla hodně knih a mám vyšší očekávání nebo to byla trošku nuda. Možná jsem jenom nebyla správně naladěná a jednou hodnocení změním. Teď musím napsat, že po tom vysokém hodnocení jsem asi čekala víc.

25.01.2024 3 z 5


Syndrom hodné holky Syndrom hodné holky Elle Kennedy

Nebylo to vůbec špatné, líbilo se mi téma pomsty, jen mi tam něco málo chybělo. Hokejové knihy byly lepší, ale i tak pěkné čtení.

29.11.2023 4 z 5