Kráska a hráč

Kráska a hráč https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517768/bmid_kraska-a-hrac-HPe-517768.jpeg 4 436 73

Strangers in Love série

1. díl >

Bestseller číslo 1 Amazonu i Kindle Store. V této vášnivé romanci od autorky bestsellerů Wall Street Journal Ilsy Madden-Mills se quarterback NFL, který se stal trenérem na malém městě, nechá okouzlit texaskou královnou krásy. Atraktivní, talentovaný a skvělý quarterback NFL Ronan Smith má svět u nohou. Ale poté, co kvůli autonehodě přijde o kariéru i o snoubenku, propadne se do jámy smutku a špatných rozhodnutí. Když se na jeho večírku objeví záhadná dívka, cítí k ní přitažlivost a vezme si ji... na jednu noc. Bývalá královna krásy Nova Morganová má poslání. Spoře oděná jako princezna z daleké galaxie se vplíží na prominentní večírek, aby upoutala pozornost svého oblíbeného zadáka. Její naděje však ztroskotají po jedné příšerné společné noci. O dva roky později. Zlomená a zoufalá Nova se vrací domů do Blue Belle v Texasu, kde se zázračným řízením osudu jejím sousedem nestane nikdo jiný než zádumčivý Ronan, nový hvězdný fotbalový trenér, kterého všichni zbožňují. Ten však nemá ani tušení, kdo je ona. Sportovní klub Ronanovi neustále podstrkuje atraktivní ženy, aby ho udržel ve městě. Jeho řešení? Pozve Novu na rande, aby měl klid. Ale ve světlech pátečního večera se všechno změní, když si Ronan uvědomí, že tohle je ta dívka, která mu tenkrát utekla. Našla smutná kráska svůj věčný idol, nebo je jeho minulost rozdělí?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Beauty and the Baller , 2022


více info...

Přidat komentář

Buchtičkajani
včera 4 z 5

Sladká, předvídatelná romantika. Akorát sladká , milá, humorná , pěkně se četla.

pip11
02.04.2024 4 z 5

Moje první kniha od této autorky, do které jsem se lehce začetla. Bylo to vtipné a veselé, s občas smutným pozadím, ale celkově pozitivní a oddechový příběh.


avalonek
17.03.2024 4 z 5

Romantika,u které jako vždy čekáme,až jednoho z hlavních hrdinů někdo kopne do zadku a probudí ho..Ale hezky se to četlo,chemie fungovala a občas mě i humor dohnal.Takže jo,bylo to pěkné

adela2230
15.03.2024 5 z 5

Klasická romantika. Ale je to hezký příběh. Taková oddechovka z moderní doby a není to moc uhlazené, jako některé romantické knihy.

jeny-v
12.03.2024 4 z 5

Kráska a hráč - klasické love story s přídavkem vtipných scén, u kterých jsem se srdečně zasmála: boj s epidemií vší na střední škole v Blue Belle a krádež fotbalového maskota Lamberta. Tento styl literatury beru s nadhledem, a sem tam si ji vyberu pro osvěžení (jo, v mém věku). Příběh Ronana a Novy splňuje romantické čtení se šarmem i vtipem, s nezbytným překonáním bariér, erotikou i osvícením, až k dosažení šťastného konce. Pravděpodobně ještě otestuji druhý díl, další sentimentální příběh, kde v hlavní roli vystupuje Ronanův spoluhráč a kamarád Tuck.

Nattali.ka
17.02.2024 2 z 5

(SPOILER) Začátek knihy a seznámení hlavních bylo zvláštní, jak dějově, tak zvláštně napsáno. Nova na mě v úvodu působí jako lehká holka, když si ji v podstatě Ronanův kamarád objedná pro něj a ona s ním stráví noc. Poté je jasné, o co v té knize půjde a chemie mezi postavami jiskří hned od začátku. Samozřejmě co by to byla za slaďárna, kdyby nebyly zmíněny hradby, které si hrdina vystavěl kolem srdce. Recenzi píšu zpětně asi po měsíci a musela jsem si přečíst anotaci, o čem tahle kniha vlastně byla, takže za mě takový ten průměr, na který brzy zapomenu. Jako oddechovka na víkend pro vypnutí hlavy fajn.

Syma149
25.01.2024 3 z 5

Nevím, buď jsem už přečetla hodně knih a mám vyšší očekávání nebo to byla trošku nuda. Možná jsem jenom nebyla správně naladěná a jednou hodnocení změním. Teď musím napsat, že po tom vysokém hodnocení jsem asi čekala víc.

Kačí137
19.01.2024 4 z 5

Legrace. Tady se člověk nasměje. Je tam spousta náhodných vtipných setkání a líbí se mi pozitivní chování Novy. Opravdu se snaží vše zvládnout. Jinak to městečko je šílený :-)

Hypatia1010
30.12.2023 5 z 5

(SPOILER) Příběh Novy a Ronana mě neskutečně bavil. Užívala jsem si každou chvíli, kterou jsem s knihou strávila. Oba hlavní protagonisté mi byli sympatičtí od samého začátku a jejich vztahu jsem moc fandila. Jasně, jedná se o klasickou romanťárnu s celkem jednoduchým příběhem, prostě milá a vtipná oddechovka. Ale v příběhu se dají najít i okamžiky k zamyšlení.
Nova se po nečekané smrti své matky vrací do rodného městečka, aby převzala péči o svou mladší sestru, která je autistka a má tudíž specifické potřeby. Tím byla Nova ještě víc sympatická, protože upřednostnila potřeby své sestry před svými sny a plány. Nova brzy zjistí, že jejím sousedem je muž, se kterým kdysi v New Yorku strávila jednu noc. Ronan zpočátku Novu nepozná, ale posléze zjistí, že už se setkali a společná noc ho přiměla změnit svůj život. Nyní v malém jižanském městečku trénuje školní fotbalový tým a čeká na větší příležitost. Jenže po setkání s Novou začíná pomalu přemýšlet, zda se jeho sny a plány mezitím poněkud nezměnily.
Úžasná byla také Sabine, mladší sestra Novy a vlezlá sousedka Lois měla také něco do sebe. Strašně jsem se smála při čtení scény, kdy Ronanovi svěřenci ukradli kozu-maskota nepřátelského týmu a jak to nakonec Nova zvládla napravit.
Kniha rozhodně splnila svůj účel, protože jsem se u ní dobře bavila i odreagovala a současně si přišla na své i má romantická stránka.

lucakuca
30.12.2023 4 z 5

Zamilovaná série. Sladká vtipná dobrota, ke které se budu vracet jako k dortíku se šlehačkou.

moma08
27.12.2023 4 z 5

Příjemná oddechová četba, ve které nebylo velkých zvratů a zápletek, takže taková slaďárna...
Kniha se četla dobře...

georginaa
02.12.2023 3 z 5

Bylo to takové roztomilé počteníčko. Nejvíce se mi líbily ty hry mezi nima, představit si takového obra s červenou podprdou, to muselo být opravdu srandovní. Nejvíc však jak hrála, že neumí šipky ani kulečník a on se ji snažil to naučit... a pak ho roznesla na kusech. Fakt mě toto jejich špičkování moc bavilo. I když tam byly smutné chvíle, to veselé předčilo, takže příběh sice předvídatelný, ale vše je na pohodu a úsměv na tváři.

Honey0105
30.10.2023 4 z 5

Moje první setkání s autorkou a rozhodně příjemné. Kniha mě opravdu bavila. Na začátku jsem si tedy říkala, proč tam je ta trapná scéna s Leiou. Nakonec ale i to zapadlo hezky do příběhu. Nejsem moc na ty konce po X letech, jak jsou všichni přešťastní atd.. Takže to za mě mohlo být vynechané, ale co už. Určitě ještě něco od autorky přelouskám a těším se na to.

alzbeta2843
23.10.2023 3 z 5

Súhlasim, že kniha nie je zlá, ale mňa maličko sklamala. Od autorky som čítala už nejaké knihy a preto som očakávala iný príbeh. Celkovo príbeh nie je zlý, a číta sa naozaj veľmi pútavo, ale niečo mi tam chýbalo. Ale s odstupom času som si vynadala, že nemusím u každej knihe plakať nad strhujucími smutnými príbehmi hrdinov a môžem si len tak užiť milú romantickú knihu. Takže táto kniha je pekná a hlavní hrdinovia sú vážne miláčkovia. Určite si prečítam i príbeh jeho kamaráta :)

Ála1968
08.10.2023 5 z 5

Kniha mě neskutečně bavila.Bylo to krásně romantické a vtipné.Od začátku do konce to mělo náboj.Tak mám asi další oblíbenou autorku.No a teď se těším na druhý díl

Erinien
08.10.2023 4 z 5

Kráska a hráč je za mě lepší než Princezna a hráč. Autorce jsem pořád nepropadla a asi nikdy nepropadnu ale oceňuji její příběhy, snahu o hloubku postav a hlavně osobitý humor, který se projevuje hlavně v dialozích. Největší zádrhel je pro mě asi to, že se s postavami nesžiju a nepropadnu hlavnímu hrdinovy. Pořád nějak nemůžu dojít k tomu co mi vlastně nesedí, možná se někdy vrátím komentář dopsat až na to přijdu. I tak dávám čtvrtou hvězdu za pěknou žánrovku.

Sančez
07.10.2023 4 z 5

Láskyplná pohodová oddechovka. Přesně to jsem potřebovala.

Tesset
25.09.2023 4 z 5

Za mě dokonalá pohodová knížka. Prostředí amerického Jihu zbožňuju, takže tam mi to extra sedlo. Příběh milý, postavy fajn, sice nic extra výjimečného, ale mě bavila a určitě si ji ještě v budoucnu přečtu. Pokud hledáte fajn oddechovku, můžu doporučit.

knihařka2
10.09.2023 5 z 5

Na knihu jsem narazila úplnou náhodou, upoutala mě ta žlutá na obálce a autorka mě příběhem totálně dostala. Přečetla jsem jí na jeden zátah (jakože nejít spát byl hodně špatný nápad) ale já dokonce na konci brečela. Láska na první pohled, romantika, humor a city. Hrozně dobře napsaný. Jdu shánět druhý díl.

Bryel
09.09.2023 5 z 5

"Jsme odlišné květiny ze stejné zahrady, ale spolu jsme dokonalé."

Krásná pohodová romantika ze sportovního prostředí.
Samotný příběh sice není moc originální, ale zpracování je dokonalé. Prostředí jižanského maloměsta, kde celá komunita drží pospolu se spoustou všetečných obyvatel, knize dodává tu správnou jiskru.
Postavy jsou velmi sympatické a kniha obsahuje spoustu humorných až groteskních situací. Dost jsem nasmála. A na pokračování o Tuckovi jsem moc zvědavá :)

"Nikdy nebojuj s prasetem. Ty se ušpiníš a praseti se to bude líbit."