Princezna a hráč

Princezna a hráč https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517993/bmid_princezna-a-hrac-MgW-517993.jpg 4 288 44

Strangers in Love série

< 2. díl

Maškarní ples svede dohromady hráče NFL a chudobnou princeznu v této chytré a sexy romanci od autorky bestsellerů Wall Street Journal Ilsy Madden-Millsové. Rozvážná Francesca Laneová by si nikdy nepomyslela, že jednoho dne zruší svou vlastní svatbu. Ale když ji snoubenec zradí, oblékne si svatební šaty a odejde od oltáře rovnou na maškarní ples - do exkluzivního lifestylového klubu. Tam se setkává s pro ni neznámou hvězdou NFL Tuckem Averym, který je převlečený za prince a ukrývá se za maskou - přišel tam oslavit své narozeniny. Na jednu noc se Francesca a Tuck oddávají hříšnému inkognito románku. Žádná jména. Žádné závazky. A masky se nesundávají. Francesca si naneštěstí rychle uvědomí, že její maskovaný princ je tím bohatým sportovcem, který bydlí v podkrovním bytě jejího činžovního domu. Mezi jeho záliby patří večírky a supermodelky – tak to alespoň tvrdí bulvár. Zaplést se s povrchním blbečkem je ta poslední věc, kterou teď Francesca potřebuje, a tak dělá vše pro to, aby ji Tuck nepoznal (ne že by byla jeho typ). Jenže osud má v rukávu malý trik... znaménko plus na těhotenském testu. Dokáže utrápený princ přijmout lásku, nebo svou princeznu navždy zavrhne?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Princess and the Player , 2022


více info...

Přidat komentář

lucakuca
16.04.2024 4 z 5

Je jasný, o čem to bude. A taky, že bylo! A s tím jsem do toho šla. Jupiii! Tuna sexu, tuna romantiky, tuna bolístek a hepík zalitej tunou cukru. Laskaaaaa

Nattali.ka
17.02.2024 3 z 5

(SPOILER) Fajn oddechovka na víkend, ale pro mě takový ten typ knihy, o které za pár měsíců budu vědět, že jsem četla, ale nebudu vědět, o čem byla. Líbila se mi trošku více než předchozí díl ze série, zápletka těhotenství byla zajímavější. I zde samozřejmě autorka nezapomene zmínit, ne hradby ale tentorkát ocelové nebo obranné zdi kolem srdce. Opět se setkáváme s motivem špatného dětství a tudiž Tuck nechtěl děti, ale když se Francesca přizná a vše praskne tak si hned druhý den po chvilce přemýšlení vše rozmyslí a přehodnotí svůj život. Oceňuji vedlejší zápletku s Francescinou rodinou. Největší bizár ovšem bylo vytetování si jména Francesca jako důkaz lásky.


LucaM.
03.02.2024 5 z 5

Dostala jsem, co jsem potřebovala.
Milou oddechovku, nad kterou nebudu muset přemýšlet, milostnou zápletku, pár hot scén a pohled na život v New Yorku.
Druhý díl série se mi líbil víc, než první. Jak Tuck, tak i Francesca mi byli velmi sympatičtí, stejně tak i jejich “rodina a práce.
Jo, bylo klišé i happyend, ale to je přesně to, proč teď po téhle knížce sáhla.
Oddechovka na víkend nebo dovolenou.

Litocha
30.01.2024 3 z 5

První díl série mě příjemně překvapil, druhý zase spadl do průměru (stejně jako zbytek autorčiných knih). Na hlavních postavách jsem neshledala nic moc zajímavého, celý příběh byl absolutně nereálný (vím, jaký je to žánr, ale přesto), postavy se chovaly, jako by jim bylo o polovinu míň a repliky typu "ty můj hrdino", "jsi můj zachránce, ty jsi takový gentleman" způsobovaly, že mi oči málem vyrotovaly z hlavy. Jo, a autorka buď nebyla těhotná, nebo trpí amnézií (a k tomu musel být Tuck neskutečně zabedněný a nevšímavý). Nejvíc mě bavila postava nerudného souseda.
Celkově je to ničím nevybočující knížka, u které se nemusíte bát, že byste snad nějak zatížili mozkové buňky.

Honey0105
30.01.2024 3 z 5

Hledala jsem oddechovku, našla jsem oddechovku. Už jsem četla první díl série, tak jsem tak nějak věděla, co od autorky čekat. Osobně se mi asi více líbil příběh s Ronanem. Tady mi trochu trvalo, než jsem si oblíbila postavy.
Už u jedničky jsem psala, že epilog ve stylu "šťastně až na věky" nemusel být. Nemusel, ale nakonec ani ten neurazil.
Myslím, že v budoucnu sáhnu i po dalších knihách od spisovatelky.

KatieKuli
24.01.2024 5 z 5

Před pár lety jsem začala číst jinou autorčinu knihu (asi Ty nejsi můj Romeo?) a absolutně mi v tu chvíli nesedla a nedočetla jsem ani první kapitolu. Pak jsem se jí vyhýbala a teď jsem si řekla, že to znovu zkusím. A? Během 2 dnů jsem přečetla obě knížky ze série a skvěle se bavila! Vtipné dialogy, sympatické postavy.
Oba hrdinové (myslím Ronana z předchozího dílu i Tucka) nežijí/nežili jen spokojený život fotbalové hvězdy, ale řeší si traumata z minulosti, která se snaží překonat a najít "to něco", co je udělá šťastnými.
Po tomhle dám Ilse druhou šanci a mrknu i na její další knížky :-)

Kačí137
19.01.2024 4 z 5

Tohle bylo vtipný. Krásně čtivá romantická knížka. Moc jsem se bavila. Docela jsem si tuto spisovatelku oblíbila.

adela2230
06.01.2024 5 z 5

Skvělá kniha, příběh upoutá a nepustí. Je tam spojení jak těžkého tématu tak veselé a oddechové části.

Hypatia1010
31.12.2023 5 z 5

Druhý díl série byl stejně skvělý jako ten první a já si ho užívala od první chvíle. Francesca byla úžasná. Ačkoliv se s ní už od raného dětství život zrovna nemazlil udržela si pozitivní přístup k životu. Díky své přátelské povaze kolem sebe shromáždila lidi, kteří jí nahradili rodinu. Tuck byl v podstatě zlatíčko, i když si také z dětství nesl trauma, které ho ovlivňovalo i v dospělosti. Od jejich prvního setkání v maskách jsem s velkým zájmem sledovala vývoj jejich vztah. Fran jsem si zamilovala okamžitě. S Tuckem to bylo sice malinko složitější, ale zaujal mě už v předchozím díle a brzy jsem si oblíbila i jeho. Přes jeho temnější chvilky byl vlastně docela fajn, jen se stále nedokázal vyrovnat se svým traumatem z dětství a matčinou nenávistí. Dost jsem si oblíbila také vedlejší postavy - všechny Franiny přátele a hlavně Tuckova spoluhráče a spolubydlícího Jaspera.
Příběh byl vtipný, svižný a přitom lehce pikantní. Četlo se mi to moc dobře a zvládla jsem ho přelouskat rychle. Vlastně se mi nechtělo ho vůbec odkládat, jenže povinnosti mají vždy přednost (bohužel) a bez spánku se také neobejdu (opět bohužel).

"Všichni máme temnou stránku. Lidi, které potkáváš na ulici, lidi, se kterýma pracuješ, lidi, který miluješ, lidi, který nenávidíš. Kde není temnota, tam není místo pro světlo. A když tě temnota zasáhne, a to se stane, záleží jenom na jedné věci. Musíš jít pořád dál, krok za krokem, dokud se nedostaneš zpátky na svoji cestu."

georginaa
09.12.2023 3 z 5

Druhý díl byl stejně sladký jako ten první. Tuck, kamarád Ronana, který stále zůstával jako prioritní hráč Pythonů se na své narozeniny ocitl v jednom klubu, kde potkal nádhernou nevěstu bez ženicha. Tím se začíná rozvíjet příběh plný vášně, odříkání, vzpomínek. Francesca není jako ostatní dívky, je jiná, krásná a ani si svou krásu neuvědomuje. Touží po Tuckovi, kterého nemůže mít, jenže neví, že Tuck po ní též touží, ale odpírá si lásku, protože si myslí, že není ten pravý. Jenže osud to stajně nějak zařídí, aby srdce se naplnilo láskou a rozum šel stranou.

astra3
13.11.2023 5 z 5

Vtipný, milý, romantický. Přečteno na jeden zátah.

biki
12.11.2023 3 z 5

Sice se mi to líbilo o něco víc než úvodní díl, také obě hlavní postavy mi byly sympatičtější, ale stejně, pár dní po dočtení si už pamatuju jen hlavní zápletku, většina podrobností mi nijak v paměti neutkvěla. Také musím souhlasit s několika předchozími komentáři, že děj je poněkud natahovaný, že by mu tak prospěla redukce textu. Stále je to však pohodové romantické čtení pro líné podzimní večery.

Sančez
19.10.2023 4 z 5

Taková krásná romantická oddechovka.

Ála1968
10.10.2023 4 z 5

Musím přiznat, že první díl se mi líbil víc.Tím nechci říct, že tenhle je špatný,to vůbec ne, hlavně každý je o něčem jiném,ale ten první je akčnější a nabitý dějem.Tady mi to přišlo takové rozvláčné, začátek byl super,jen od prostředku už to bylo takové táhlé a hrozně rychlý konec

Blanka29
05.10.2023 4 z 5

Druhy dil o hracich fotbalu, ktery se zameruje na Tucka, ktereho zname z prvniho dilu. Pribeh nebyl spatny, ale prisel mi nedotazeny, nedozvedeli jsme se celkem dost informaci (otec, matka) a prisel mi spichnuty narychlo. Ale jako oddechovka neni spatna....

Erinien
03.10.2023 3 z 5

Knížka mi nepřišla špatná ale ani nijak skvělá. Nějak jsem se pořádně nemohla vcítit do hrdinů, občas mi něco přišlo nelogické i když se mi líbily charaktery a snaha o jejich vykreslení. Ze začátku mě kniha tolik nebavila ale pak si mě autorka získala vtipnými dialogy, konec už byl takový moc rozvláčný.

Leniii
03.10.2023 5 z 5

Milé čtení, taková pohádka:)

Terkaodkafe
02.10.2023 3 z 5

Tohle bylo takové milé, skvěle a rychle se to čte, super romantická oddechovka třeba ke krbu a ke svařáku. Líbilo se mi, že každý z nich měl vady a dokázali se přes to přenést. Ano, je to nereálná pohádka, ale zase to přece od romantických knih chceme, ne?

Zomy
01.10.2023 3 z 5

Je to fajn příběh a já ho louskla za večer na jeden zátah, což dokazuje jeho čtivost. Ale něco tomu zkrátka chybí, vůbec v hlavní postavě nepoznávám Tucka z předchozího dílu a je tady už příliš temnoty na obou stranách.

Navíc to tajemství ohledně těhotenství bylo přitažené za vlasy. Věděli o něm všichni kromě Tuckera, Francesca cítila pohyby dlouho před tím, než se jí vůbec ukázalo bříško,... bylo to celé zvláštní a já to vidím tak na 3,5 hvězdy.

pollyn
29.09.2023

Hm, nemám ráda příběhy, kde jeden má tajemství, zároveň my ho známe a celou dobu čekáme, kdy to na něj praskne.

Štítky knihy

romantika

Autorovy další knížky

2021  83%Ty nejsi můj Romeo
2021  83%Ty nejsi moje spřízněná duše
2023  86%Drahá Avo
2023  86%Kráska a hráč
2023  83%Princezna a hráč

Kniha Princezna a hráč je v

Právě čtených6x
Přečtených390x
Čtenářské výzvě19x
Doporučených9x
Knihotéce188x
Chystám se číst120x
Chci si koupit27x
dalších seznamech4x