Princezna a hráč

Ilsa Madden-Mills

Strangers in Love série

< 2. díl

Maškarní ples svede dohromady hráče NFL a chudobnou princeznu v této chytré a sexy romanci od autorky bestsellerů Wall Street Journal Ilsy Madden-Millsové. Rozvážná Francesca Laneová by si nikdy nepomyslela, že jednoho dne zruší svou vlastní svatbu. Ale když ji snoubenec zradí, oblékne si svatební šaty a odejde od oltáře rovnou na maškarní ples - do exkluzivního lifestylového klubu. Tam se setkává s pro ni neznámou hvězdou NFL Tuckem Averym, který je převlečený za prince a ukrývá se za maskou - přišel tam oslavit své narozeniny. Na jednu noc se Francesca a Tuck oddávají hříšnému inkognito románku. Žádná jména. Žádné závazky. A masky se nesundávají. Francesca si naneštěstí rychle uvědomí, že její maskovaný princ je tím bohatým sportovcem, který bydlí v podkrovním bytě jejího činžovního domu. Mezi jeho záliby patří večírky a supermodelky – tak to alespoň tvrdí bulvár. Zaplést se s povrchním blbečkem je ta poslední věc, kterou teď Francesca potřebuje, a tak dělá vše pro to, aby ji Tuck nepoznal (ne že by byla jeho typ). Jenže osud má v rukávu malý trik... znaménko plus na těhotenském testu. Dokáže utrápený princ přijmout lásku, nebo svou princeznu navždy zavrhne?... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: 2023 , Baronet
Originální název: Princess and the Player, 2022

Komentáře knihy Princezna a hráč

0197
21.11.2025

I když téma nečekaného těhotenství nepatří mezi mé oblíbené, tak i tak jsem se po prvním dílu na tento těšila. Nějak jsem sice předpokládala, že se to bude opět odehrávat na maloměstě, což se teda nekonalo, ale to byl ten nejmenší problém.

Francesce se moc nedařilo. V práci musela pracovat s bývalým snoubencem a jeho novou holkou. Tedy dlouho s nimi nepracovala, ale i ták. Do toho zjistila, že ten tajemný chlápek z klubu je její soused a že s ním čeká dítě. I Tuck to neměl lehké. Blížil se konec jeho kariéry, trochu ho obtěžovala bývalka a jeho rodinné zázemí, respektive situace s jeho mámou mu na klidu rovněž nepřidávala. Světlo mu do života přinesla až Francesca na kterou nedokázal přestat myslet.

Musím říci, že začátek mě bavil, jenže před půlkou se to nějak zlomilo. Humor mi přišel na sílu a nelíbilo se mi celkově vše okolo těhotenství Francesky, hlavně to, jak mu to tajila. Já jsem ji prostě v tomto nedokázala pochopit. Zvláště pak později, když spolu spali, cítila pohyby miminka, ale i tak mu to neřekla. Jak to dokázala skrývat a on na to nepřijít je mi záhadou. Mně jako někomu, kdo s tímto nemá zkušenosti, to prostě přišlo divný.

Snad nikdy, jsem u žádné knihy neměla pocit, že by na mě působila překombinovaně. Těch témat tam bylo prostě hodně. Osobně bych uvítala, kdyby se to více soustředilo na jejich vztah. Vedlejší postavy mě i kolikrát bavili více než hlavní a závěrečné rozuzlení jedné určité situace mi přišlo už prostě zvláštní a too much. Zkrátka tento díl mi moc nesedl.

- nečekané těhotenství
- sportovec, co půjde brzo do důchodu
- jednorázovka v tajném klubu
- roztomilý pes
- žijí v jednom komplexu

monika0181
03.11.2025

Vtipné. Tohle mi opravdu sedlo. Chtěla jsem se pobavit a bylo to přesně ono.
Nenáročné, romantické, jak má být.
Někdy tyto jednoduché příběhy potřebujeme.

Naďa2411
03.11.2025

Ve swingers klubu se náhodně potká známý hráč NFl Tuck Avelym, který zde se svou partou slaví své narozeniny a Francesca, jenž právě utekla od oltáře, protože jí milenec podvedl. Obě hlavní postavy stráví noc brutálního sexu, jak se říká bez zábran na jednu noc, ale osud si vybírá svou daň a Francesca zjistí, že je těhotná. Mám stejný názor na knihu jako předchozí čtenář. Autorka splácala tolik náhodných událostí, ve kterých zbytečně odbíhala od hlavního tématu. Tuck mi byl pro svou namachrovanost, ješitnost nesympatický od začátku. U Francesc mi vadila naivita, nerozhodnost, nezodpovědnost. Nemám ráda namyšlené frajery, jaký je Tuck a za jeho chování vůči Francesc, které je pro mě nepochopitelné, ubírám body.

Knižnípauza
19.10.2025

Tohle byl šílený GULÁŠ!
Celý příběh je tak strašně překombinovaný, nereálný a vlastně i úplně stupidní.

Autorka nám tu naservírovala snad vše co jí při psaní zřejmě napadlo. Nevěra, sex bez závazků, tajný klub, nečekané těhotenství, těžká minulost... a další a další témata. Zbytečné.
Méně je někdy více.

Hlavní hrdinka byla naivní a s tolika problémy, že mě to spíš otrávilo než nějak zajímalo či dostalo.
A hlavní mužský hrdina? Nuda. Šílená nuda.
Prostě čekala jsem všechno, ale tohle ne.
Bohužel příběhu nepomohli ani rádoby vtipní přátele...

elisa194
22.07.2025

Bohužel mě u této knížky bavil jen začátek, pak to s ní šlo z kopce. Přišlo mi, jako kdyby autorka nevěděla o čem dal psát a tak tam dávala jedno klišé za druhým, aby měla nějakou zápletku nebo děj a bohužel se to nepodařilo.

pip11
26.06.2025

Oproti prvnímu dílu trochu méně vtipu, ale i tak to byl pěkný relaxační příběh, který mi velmi rychle uběhl.

Anor505
19.06.2025

Hledala jsem v knihovně nějakou nenáročnou romatiku na léto a z téhle série jsem četla první díl, který se mi líbil. Tak vážně nechápu, co se tady stalo, ale tohle bylo… eh.
Dialogy byly naprosto šílené, to kdy a kde ty dialogy probíhaly, bože můj. Tohle vážně dokáže někdo příčetný vypustit z pusy? Všichni byli divní, naprosto všichni. A ne, nebylo to vtipné. Vztah mezi Franceskou a Tuckem se vytvořil někde na pozadí (sex není vztah), čas plynul podivně a anotace shrnula v podstatě celou knížku. O osudných náhodách radši ani nemluvím.
Na konci se pak navršilo brutální množství těch nejbrutálnějších klišé, které tenhle žánr nabízí…
Jedna hvězdička za to, že čtení aspoň odsýpalo a půl hvězdičky za dočtenou sérii.

ardeas
16.06.2025

Opäť dobrá oddychovka, trošku lepšia ako prvá kniha série. No znova ako pri 1.knihe, je to trocha rozprávka o osude, ale tu to autorka zatlačila do väčšej roviny.
Taktiež prvá polovica mi prišla lepšia ako druhá. Ten spád ku koncu bol trocha prirýchly a všetko sa nejak vyriešilo samo. Chybal mi kontext :) A to zvyčajne mám radšej, keď su veci jednoduché, priame, tu mi to prišlo ako rozprávanie od 3-4 osoby, čo to počula od niekoho iného a preto nepoznám detaily.

Terka18
15.06.2025

Vyloženě odpočinková kniha, která mi v hlavě moc dlouho nezůstane. Všechno moc uspěchané, na můj vkus. Četlo se to lehce, protože je to tak i napsané, ale mně tam nějak chyběl trošku větší prostor na to, aby se hlavní hrdinové poznávali.

lucie3944
07.05.2025

Je to pro mě příjemné pokračování. Pro mě to není top kniha, pět hvězd mám pro jiné, ale poctivé čtyři to jsou. Žádné dlouhé zlobení, pěkný vývoj vztahu, epilog velmi milý. Překlad hodně dobrý. Za mě velmi dobrý počin.

Silvie0710
06.04.2025

Pokračování této knihy se mi opravdu moc líbilo.

Žampion
24.03.2025

Romanťárna jak má být. A ano,že by si nevšiml, že je už v pátém měsíci je divný, ale třeba má někdo takovou kliku. Jinak to byl skvělý, humorný, romantický a moc příjemný příběh.
" Osud je houževnatá mrcha. A když někdy nedostane, co chce, zkouší to znovu a znovu."

Leído
11.03.2025

Romanťárna plná klišé a trochu americky patetická, ale když mám na takovou chuť, tak tahle série se zdá být skvělou volbou. Krásná jednohubka. Přečteno za den.

Šárka88
27.02.2025

Druhý díl se mi četl daleko lépe, svižnější téma a tentokrát mě to bavilo daleko více. Místy tedy nereálná ptákovina z pohledu ženy :-D o těhotenství, což autorka trochu naplácala na jednu hromadu. Tu půl hvězdu dávám za vtipné momenty Jaspera, pana Dardena, Cece a Borgana. Občas jsem se fakt zasmála.

Kristy.Seb
24.02.2025

Nejlepsi způsob, jak najít sám sebe, je ztrati se.

Slabí nikdy nedokážou odpustit. Odpuštění je vlastnost silných.

Život je krásný právě díky tomu, jak se s nimi člověk dokáže vypořádat.

Oba měli dost těžký osudy, četlo se to hezky.

Damonka12
14.12.2024

Skvělá kniha na jedno odpoledne.

medlovice
18.10.2024

Tak tato knížka šla u nás v knihovně z ruky do ruky, ženské si ji s tajemným úsměvem předávaly, tak jsem ji musela zkusit také i když tento žánr nečtu . A bavila jsem se.
Takže Princezna není žádná princezna ale chudý sirotek jak jinak a Hráč je slavný fotbalista a děj je plný žhavého sexu a toho věčného má mě rád nemá mě rád, štastný konec a zvonec . Je to super oddechové čtení a doporučuju dál-

Senza Jenka
16.10.2024

(SPOILER) Není to tak úplně maškarní ples, ale tématický večer v... jak to nazvat... erotickém klubu. Francesca tam nemíří rovnou od oltáře, svého, teď již bývalého, snoubence přistihla s jinou už před nějakou dobou.
Šéf ji vyhodí, protože ta "jiná" je manažerka a navíc jeho neteř. Zjistí, že jejím partnerem při vášnivé maskované noci byl hráč amerického fotbalu a navrch s ním otěhotněla. Neplánuje mu to říct.
Jenže i Tuck si umí dát dvě a dvě dohromady, začnou se vídat a Franceska je zamilovaná. Už je v pátém měsíci a protože to na ní není vidět a je srab, pořád ještě mu to neřekla...
Samozřejmě to dopadne všechno dobře. Je to hezké, zábavné a skvěle se to čte. Líbilo se mi to víc, než minulý díl.
Jediné, co mi vrtá hlavou je ten její přívěšek - jak velká musela být sakra ta kresba jejich domu, když na ní byly i detaily něčeho tak malého?

nikca3882
04.10.2024

Pěkný příběh, četlo se samo.

Magdyla.8
13.09.2024

Příběh Francescy a Tucka jsem proletěla velmi rychle. Ale je to ten typ knihy u které si odpočinete, ale za pár dní již nevíte o čem příběh byl. Dobrá oddechovka na víkend.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi