Šťastně až navěky

Šťastně až navěky https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/511639/bmid_stastne-az-naveky-Jwl-511639.jpg 5 128 31

Jenom kamarádi série

< 2. díl >

Umělkyně Sloan má i dva roky po osobní tragédii, která otřásla celým jejím životem, stále problém vstát ráno z postele. Ať dělá cokoliv, připadá si jako tělo bez duše. Alespoň dokud jí do auta neskočí jeden trochu divoký, ale roztomilý a především opuštěný pes, jehož oči vyloženě prosí, aby se ho ujala. Tucker, jak se zvíře jmenuje, vnese do jejích dnů nečekaný řád a radost, a Sloan se díky němu konečně začíná cítit sama sebou. Jenže to skončí, když se po řadě nezodpovězených textovek najednou ozve Tuckerův majitel, muzikant Jason, že chce svého psa zpátky. Sloan se svého nového zvířecího parťáka nehodlá vzdát bez boje. Co když ho ale Jason opravdu postrádá? A navíc je ten chlap milý, pohledný a vtipný… Co začne flirtováním po chatu, se brzy změní na dlouhé telefonáty, a kdo ví, co by se mohlo stát, až se potkají osobně? Otázka je, jak dlouho se Jason, kterého hudební kariéra nutí být stále na cestách, asi hodlá zdržet na jednom místě. A unesla by Sloan, kdyby jí někdo znovu zlomil srdce?... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Mystery Press
Originální název:

The Happy Ever After Playlist , 2020


více info...

Přidat komentář

Syma149
06.04.2024 3 z 5

Ze začátku jsem byla nadšená, perfektní téma, bylo mi Sloan neskutečně líto a líbilo se mi, jak se postupně vrací do života. Potom mi začalo trochu vadit, jak se hroutí z každé maličkosti. No a ten konec...já vážně miluju happy end, kvůli tomu si i vybírám pořád stejný typ knih, ale tenhle byl jak cukrkandl, až se mi z něho křivila pusa.
Moje první zkušenost s autorkou a nevím, jestli ne poslední.

lena.o.knihach
29.03.2024 4 z 5

Na druhý díl této volně navazující série jsem se těšila, protože hlavní postava mi v tom předchozím nesedla, takže jsem byla ráda, že se jí zbavím. Ale hádejte, co. Jméno mé neoblíbené hrdinky se objevilo hned ve druhé větě a ani tady mi (jako vedlejší postava) k srdci nepřirostla.

Je na čase, aby se Sloan pohnula v životě dál. Netuší, že se tak stane úplnou náhodou a ještě za to bude moct čtyřnohý mazlíček. S Tuckerem jsou hned ty dny veselejší, jenže pak se ozve jeho páníček Jason a ti chytří už vědí, co bude dál.

Tohle bylo slaďoučké! Určitě lepší než Jenom kamarádi, protože jsem si hlavní dvojici moc oblíbila a i ten děj mě bavil mnohem víc. Také o tom vypovídá to, že jsem Šťastně až navěky přečetla na jeden zátah.

Samozřejmě tu nechybělo nějaké to drámo a pár vážnějších témat, ale jinak to byl zkrátka neuvěřitelně pohádkový příběh z hudebního prostředí (a ty já vážně můžu).

#spoluprace @mystery.press


pip11
17.03.2024 4 z 5

Šlo o mé seznámení s autorkou a dopadlo hezky. Poutavý příběh s moc pěkným koncem.

moma08
10.03.2024 5 z 5

Tak tohle byla po dlouhé době kniha, která mě uchvátila natolik, že se mi ji nechtělo odkládat z ruky.
V příběhu byla místa, kdy jsem byla smutná, kdy jsem se zasmála a ke konci i ukápla slza.
Hlavního hrdinu je těžko si nezamilovat, protože to byl Pán dokonalý.
Tato autorka psát umí a jde do mých oblíbených, jsem její tvorbou nadšená.

aljoska83
22.02.2024 5 z 5

Jako je to slaďárna... Ale tak strašně dobře se to čte. Už se těším na další knihu.

kneslova
04.02.2024 5 z 5

Knihy od této spisovatelky se proste skvěle čtou , od začátku zaujmou a dal samá pohoda je to mimo realitu ale tak příjemné

Kubikuli
29.01.2024 5 z 5

Moc hezká knížka, moc hezky se četla. Bylo to úplné pohlazení po duši, takový krásný vztah, i když s překážkami, protože stejně víte, že to dobře dopadne. Ale je to jak kdybych četla o Popelce. Tak pohádkové, tak neuvěřitelné. Muži jako Jason už v dnešní době nejsou, a pokud ano, jsou to malé jehličky v obrovských kupách sena. Dnešní mladí muži bohužel toto v DNA už nemají. Ale zase je hezké si o tom přečíst, aspoň v těch knížkách je ten svět na chvilku v pořádku :)

Andrejka91
28.01.2024 5 z 5

Tak tohle byla po dlouhé době kniha, která se mi na dlouho vryla do paměti i do srdce.
Nemám slov, to bylo něco tak neuvěřitelně krásné a dojemné, že se usmívám ale zároveň se mi chce brečet.
Nemám co vytknout a tato autorka se řadí k mým topkám.

hlavajda93
12.01.2024 5 z 5

Po přečtení prvního dílu jsem se těšila na díl se Sloan, ale asi mě více zaujal díl první s Kristen. Seznámení Sloan a Jasona bylo originální, ale od té doby, co se potkali to s nimi bylo, jak na horské dráze.

lusitta05
07.01.2024 4 z 5

Nečakala som, že príbeh bude taký emocionálne ako na horskej dráhe. Ja sklamaná nie som, a ten koniec bol super, taký ako v rozprávke. Akurát ma otravujú tie obálky kníh, sú otrasné.

monika0181
30.12.2023 5 z 5

Tohle pro mě byla jako jízda na horské dráze, kdy čekáte, že vás to vyhodí ze sedla.
Již v prvním díle jsem špatně nesla na srdci nehodu Brandona a jeho následnou smrt. Číst dál jak svůj život Sloan bez něj nezvládá, bylo těžké.
O to víc mě potěšilo rozvinutí příběhu, kdy si ji Tucker prostě vybral a rozhodl se, že je třeba život změnit.
Někdy jsou v našem životě věci mezi nebem a zemí, kde logiku nenajdeme a přesto se stávají.
Stejně jako evineckY se pozastavuji nad tím, že by Sloan svého hudebního idola neznala. Ale na druhou stranu, já taky poslouchám spoustu muziky a neřeším, jak kdo vypadá (ovšem už mi není ..náct, kdy mě to samozřejmě moc zajímalo).
V knize jsou dvě hlavní linky příběhu, jedna, kde se Sloan vyrovnává se svým zármutkem a druhá, kde se hlavně řeší závazky Jaxona, které jsou v branži nemilosrdné. Smlouvy, které umělci v nadšení v počátku kariéry často uzavřou, jim nejednou dokážou zničit soukromý život a někdy i život samotný.
Posledních cca 100 stran knihy jsem četla s takovým pnutím na srdci, že jsem si říkala, že snad happy end nebude. Ale dočkala jsem se.
Autorka umí psát opravdu krásné příběhy s hlubokými myšlenkami. Rozhodně patří mezi mé oblíbené.
Na celé sérii mě jen neskutečně dostávají hrozné obálky. Ani jednu z knih bych si podle obálky nevybrala. A to podotýkám, že Jason měl mít bradku a na obalu máme náctiletého holobrádka.

Nermal
29.12.2023 5 z 5

Jedna z nejhezčích knížek o lásce, co jsem kdy četl. Vše plyne pomalu, ale neuvěřitelně pozitivně, bez obvyklých odboček a zádrhelů a působí to přitom pořád velmi uvěřitelně. Jak se praví i uvnitř knihy, kdo vyrůstal v milující rodině, má věrnou lásku v DNA a nemá potřebu od svého partnera odcházet.
V poslední třetině sice dojde k rozkolísání vztahu, ale s happy endem a ve vás zůstává i dál příjemný pocit.
Možná je to pro někoho nedosažitelný ideál, ale myslím, že čtení tohoto příběhu určitě není promarněný čas.

Jita160
23.11.2023 5 z 5

Tohle mě prostě baví. Jak první díl tak i tento byl pro mě tak uvěřitelný a plný citů a energie, která ke mně došla.
Příběh je o síle ženy a její víru v lásku, kterou opět po ztrátě snoubence našla a o muži, který je ochotný kvůli ní zajít hodně daleko jen aby ji ušetřil od velkého světa.
Ukazují se zde dva světy, život celebrity a život ve stínu celebrity... oba totiž stojí za starou belu pokud nemůžete být s tím kvůli, kterému vám buší srdce.
Tohle Sloan a Jasonovi prostě musíte přát ,,Šťastně až na věky".

TeaPeter
08.11.2023 3 z 5

Po moc pěkném prvním díle to byla docela studená sprcha. Hlavně od poloviny dále. Začátek byl moc pěkný a milý, ale pak se to celé posunulo do roviny... já nevím prostě někam, kde už tomu člověk nevěřil, ani když chtěl, moc chtěl. Ne snad ani tomu, jaká je ta druhá strana showbusinessu - tam bych čekal i horší věci, ale Jasonovo chování mě tak nějak iritovalo. A ta cukrová vata v epilogu, ten vagón cukrové vaty... Ještě teď mi trnou zuby. Alespoň mě ale potěšilo, jak to vlastně dopadlo s Lolou. Od začátku jsem si říkal, že to nebude takové černobílé. A nebylo!

SilviiM
30.10.2023 5 z 5

Nejprve čtete a čtete.. protože Vám to jinak nedá. Protože chcete vědět jestli Sloan bude znovu šťastná, jestli Jason prorazí.
A pak? Pak je Vám moc líto, že je konec.
Krásná kniha plná citů, lásky, ale i beznaděje.

Dellphi
27.10.2023 5 z 5

(SPOILER) V příběhu o Sloan a Jasonovi jsme nahlédli do dvou důležitých světů. V tom prvním se díváme do života někoho, kdo hluboce truchlí nad ztrátou blízké osoby a nedokáže se tak nějak vrátit do svého dřívějšího já. V tom druhém narazíme na realitu showbyznysu v jeho nejhnusnější podobě. Aneb jak z člověka vyždímat všechen talent a zanechat po sobě jen trosku jako to dělají některé nahrávací společnosti či manažeři... (popsáno hlavně z hlediska vedlejší postavy). Přesto si umím představit, že to v této branži opravdu takto funguje a jsem vlastně poprvé v životě vděčná za to, že postrádám nějaký výjimečný talent. Naštěstí se dočkáme happy endu, který je tak skvěle napsaný, že vás to až dojme k slzám. Autorka odvedla opravdu dobrou práci. Celá kniha se čte velice dobře, nejsou zde žádná hluchá místa a celkově je to originální a pěkný příběh.

helenkan
30.09.2023 5 z 5

Tohle jsem si vážně skvěle užila. Moc pěkný příběh od kterého jsem se nemohla odtrhnout. Teď mě najednou mrzí, že už je konec. Dala bych i víc než pět * :-)

JanaDor
27.09.2023 5 z 5

Jason se choval ke Sloan velmi pozorně, projevoval ji náklonost a byl chápavý. Vzor měl ve svých rodičích. To je pro mě ideál chlapa. Vykreslený vztah rodičů, láska a respekt Jasona k nim, to bylo milé pohlazení na duši.
Celkově to bylo velmi čtivé a hlavni hrdinové byli sympatičtí. Kniha se mi líbila a ze čtení jsem měla radost. To je dost dobré.

astra3
02.09.2023 5 z 5

Moc hezký příběh. Být hvězdou je asi taky dost náročné.

bezzink
30.08.2023 5 z 5

Moc jsem se na tento dil tesila. Abby pise ohromne ctive a hlavne! realisticky. Ta laska je krasna, cista. Pribeh je uveritelny, zapletka neni umele vykonstruovana, ale je to zivot sam. Verim, ze zivot muzikanta muze byt docela podobny tomu, jak to vykresluje Abby a to je pro vztah vazne hodne komplikovane. A Jason je zlaticko. Takoveho muze do kazdeho vztahu ze? Uff jeste ze jednoho podobneho mam doma. :)
S cim jsem mela malinkaty problem, byla postava Sloan. Na me az moc krehka stydliva kvetinka, kterou je treba opecovavat a chranit. Radsi mam rozhodne, razne a silne zeny. Ale to je ciste muj subjektivni nazor.
Jinak moc a moc doporucuji, stejne jako prvni dil! Tesim se na treti. Snad se dockame i dilu o Lole nebo Zane.