Poslední svobodný miliardář

Poslední svobodný miliardář https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527138/bmid_posledni-svobodny-miliardar-65c3598a2d2c7.jpg 4 165 38

Je to dědic multimiliardového impéria. Příšerný mrzout a škarohlíd. Největší vlk samotář pod sluncem. Misantrop je pro něj slabé slovo. Můj nový „přítel“ je chladný, odtažitý a své srdce si ostražitě chrání. A zároveň je nejlepší partií sto - letí. Aspoň soudě dle jeho bankovního účtu. Můj úkol je jasný. Udržet všechny vdavekchtivé nápadnice a intrikánské příbuzné daleko od Hayese Rutherforda, nevrlého dědice filmového impéria. A on mi na oplátku nezničí život kvůli jednomu malému nedorozumění.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , MOBA (Moravská bastei)
Originální název:

The Last Eligible Billionaire , 2022


více info...

Přidat komentář

astra3
12.04.2024 5 z 5

Milé, nereálné, místy vtipné. Mohlo to být kratší. Tábor byl příliš ...

Fidibus
26.03.2024 1 z 5

(SPOILER) Za mne ne. Od začátku mne to nenadchlo a dočíst to bylo hodně náročné. Připomnělo mi to Chlapa snů, i když tady se hrdinka u miliardáře ocitla díky pronájmu nepronajatého. Typ střelené rozvedené hrdinky, která okolí zahrnuje láskou a je nadšená, že se ocitla ve světě hvězd, mi nesedl. Štvaný miliardář jí nabídne dohodu, aby se zbavil zájmu zlatokopek, do toho se postupně mezi nimi vyvíjí vztah, do toho bulvár, rodina, její ex, matka a sestra... Navíc to bylo dost rozvleklé, spousta rádoby vtipných scén. Trochu to zachraňuje pes, ale ke konci už taky moc ne.


Šíla
25.03.2024 5 z 5

Oddechové čtení, co pobaví. Ze začatku jsem měla problém se začíst, ale pak už to frčelo. Jen těch chyb bylo strašně moc.

Kačí137
19.03.2024 5 z 5

Ještě teď se směju. Pane jo, kam na ty nápady spisovatelka chodí? Tahle knížka byla vážně oddechová a veselá četba. Původně mě knížka moc nezaujala, přišlo mě, že to bude klasika. Nepochopený pracháč a naivní holka, která jediná ho chápe. Vlastně to tak i bylo, ale úplně mě to odrovnalo. Hned od začátku má knížka spád a jede to. Begonie je veselá, trochu šílená :-) a hlavně má božího asistenčního psa, bez kterého by se vlastně nikam neposunuli! Mezi námi, ještěže moji psi nejsou asistenční, bych se mohla jinak zbláznit :-)

Ála1968
16.03.2024 3 z 5

Já asi půjdu proti proudu,ale za mě to byla pěkná blbina.Begonie mi přišla pěkně praštěná a nebyla mi ani moc sympatická

Laf
14.03.2024 5 z 5

Kniha mne neskutečně bavila. Je hodně nabušená humorem a korunu tomu všemu nasazuje asistenční pes. Sice je tady romantická linka předvídatelná, ale to mi vůbec nevadilo a mnohonásobně to překonalo moje očekávání. Kniha se povedla a vřele doporučuji. Chtělo by to víc takových humorných knih :)

Kristy.Seb
14.03.2024 4 z 5

Opravdová láska je, když jsi ochotny na poslední chvíli změnit plány kvůli někomu, kdo prožívá iracionální panický záchvat, a pak se toho zbabělce zůstaneš před vlastní matkou, protože víš, že nikdo není dokonalý. Jsi schopný člověka přijmout takového, jaký je, i se všemi chybami. Je ti jasné, že se každý den snaží dělat vše, co je v jeho silách, a ty mu na té ceně chceš pomáhat každý den po zbytek svého života.

Láska je skok do neznáma.

Prosím, mohla bych také mít psán jménem Marshmallowa? Ten byl naprosto boží! Povedený příběh.

snilek.holka
12.03.2024 4 z 5

Bylo to fajn. Byl to příběh přitažený za vlasy s hlavní hrdinkou jejíž jméno mě pokaždé donutilo zaskřípat zuby a s její až příliš ukecanou povahou. Které dost rozumím, protože jsem stejná. Stejná v tom smyslu, ze kdykoliv jsem nervózní a nebo se proste necítím, tak melu a melu až si v hlavě dávám imaginární facku abych sklapla.

Ale příběh to byl příjemný a určitě nelituji že jsem po knížce sáhla. A bože ten pes :D

Pája699
11.03.2024 5 z 5

Tak tohle byla neskutečná jízda, plná smíchu. Já osobně se bavila celou knihu. Některé scénky opravdu nevymyslíš :-D

Mě příběh Begonie a Hayese v táhl a pustil až na poslední stránce. A odpouštím i autorce ten přeslazený konec.

Begonie měla svůj styl a ten se mi neskutečně líbil. Byla střelená, ale hlavně byla sama sebou. Nedivím se, že multimilionář z ní šel do kolen .-)

Noooo a všemu tomu nasadil korunu ten nejvíc úžasný pes Marshmallow :-D ten byl prostě TOP a já ho chci domů :-)

alena1228
02.03.2024 5 z 5

Super, super a zase super. U této knihy jsem se opravdu bavila a několikrát jsem se i nahlas zasmála. I když čtu spíše jiný žánr, tak kniha Poslední svobodný miliardář mi opravdu sedla a četla jsem ji s radostí a chutí. Téměř 400 stránek jsem měla přečteno za tři dny, je to opravdu taková příjemná oddechovka.
Kniha začíná vyprávěním hlavního mužského hrdiny, miliardáře Hayese.
Hayes je unavený mrzout, kterého už nebaví, jak mu matka dohazuje přítelkyně a je pod neustálým nátlakem žen, kterého chtějí získat. Vypraví se do svého soukromého sídla, kde si chce odpočinout. Ovšem netuší, že zde narazí na ženu jménem Begonie, která si dům pronajala. Jenže tento pronájem byl podvod a ona zde nemá vůbec být. Po vtipném seznámení dorazí i jeho matka s Amélií, která chce také Hayese ulovit. V tuto chvíli napadne Hayese, že ze situace může vytěžit a představí Begonii jako svou přítelkyni, aby měl klid. Přemluví Begonii, aby hrála jeho přítelkyni. Begonie ráda kývne, protože miliardářův bratr byl jejím idolem a navíc její asistenční pes Marshmallow zničil dost drahou sošku v domě. Tak začíná hra na falešnou přítelkyni. Může vztah založený na přetvářce ale fungovat?
Velmi se mi líbilo střídání vyprávění z pohledu Hayese a Begonie. Každý má na svět jiný úhel pohledu, Begonie je naprosto ztřeštěná optimistka, která ráda pomáhá všem lidem, kteří to potřebují. Byla mi velmi sympatická a moc jsem jí fandila. Takový nezáludný človíček plný dobra se jen tak nevidí. Dokázala ho najít i ve všech lidech, které potkala. Bude to účinkovat i na zahořklého miliardáře? Naprosto dokonale jí v tom asistuje její pes i dvojče Hyacinta.
Hayes také není takový, jak se na první pohled zdá a i on mi byl blízký.
V knize není moc postav, čtenář se v nich neztrácí. Jsou dokonale popsány charaktery a místa, kde se děj odehrává. Chvílemi mi přišlo, jako bych se v těch luxusních sídlech u moře sama ocitala.
Trošku mi to připomnělo film Pretty Woman a ten naprosto miluju.
Knížka je prošpikovaná nejen humorem, ale i erotickými scénami a dráždivou mluvou.
Za mě velká spokojenost, plný počet hvězdiček. Zatím jsem se s touto autorkou nesetkala, ale těším se na její další knihy, určitě si je přečtu.

Njangu
02.03.2024 4 z 5

Já si to teda užila. Je to pohádka, která je nereálná, ale bavilo mě to. Bylo to vtipné, živé a čtivé.

haninetka
27.02.2024 5 z 5

Milý příběh bez zbytečného přemýšlení. Naprostá oddechovka :)

princesse
26.02.2024 3 z 5

Tak asi půjdu proti proudu, ale tohle byla blbost! Věděla jsem do čeho jdu, počítala jsem s tím, že to nebude žádná "vysoká" literatura, snesu hodně, ale tohle bylo i na mě moc. Omlouvám se všem, kterým se tento příběh líbil, ale mě to přišlo opravdu dost přihlouplé. Begonie? Jako vážně? Hycianta? Jako vážně? Begonie mě tedy spíše rozčilovala než aby mi přišla vtipná a chování Hayese bylo opravdu zvláštní. Myslím, že ve skutečnosti by se tento příběh nikdy nestal a určitě by se v něm hlavní hrdinové nechovali takto. Nevím no ...

Anna195
22.02.2024 5 z 5

Táto kniha bola pre mňa veľmi príjemným prekvapením, na začiatku som ani nedúfala, že ma to bude tak veľmi baviť. Ak hľadáte príjemnú oddychovku s množstvom vtipných scén a hlavne scén, kde nebudete vedieť či sa smiať alebo súcitiť s hlavnými hrdinami pri množstve trápno-vtipných scén, tak smelo do toho.

Síce z prvých dvoch kapitol som mala rozporuplné pocity, ale potom to nabralo ten správny smer a vychutnávala som si to. Begonie a Hayes boli úplne protiklady, ale to dodávalo príbehu ten správny šmrnc. Keďže ja protikladné postavy zbožňujem, tak tu som si ich postupné zbližovanie zamilovala a čakala na ten výbuch emócií.

Begonie som si obľúbila hneď od začiatku, bola tým správnym spôsobom “šibnutá a neobľúbiť si ju sa jednoducho nedá, keďže ona bola úplne slniečko a jej pes Marshmallow k nej totálne pasoval. Naopak Hayes bol typický mrzutý hrdina, ale jeho rodina, a to čím sa všetci v rodine živili,tak to bolo pre mňa zaujímavé. Rozhodne som si jeho rodinu obľúbila, na začiatku sa to nezdá, ale neskôr som pochopila, akí sú v skutočnom svete.

Najviac ma bavilo ich zbližovanie a najmä to, ako si Hayes začal uvedomovať svoje city. Za neho hovorili jeho činy zároveň som rada, že Begonie ostala sama sebou, teda tou, ktorú som si hneď od začiatku obľúbila. Mňa títo dvaja bavili ich príbeh je plný lásky, súdržnosi, vtipných scén, rôznych citov a hlavne zistení, čo je pre nich v živote to dôležité.

Takže ja rozhodne odporúčam.

KatieKuli
15.02.2024 4 z 5

Můj první dojem byl, že tu ženskou bych uškrtila (vážně, když má někdo dovolenou cítí potřebu nechat všude bordel a tak dlouho otevřenou ledničku až se zkazí cheesecake?). Ale naštěstí se to dál zlepšilo/ztratilo. Mám podezření, že především kvůli Marshmallowovi :-) a taky Hayesově rodině. Nasmála jsem se. Škoda, že autorka nevymyslela nějaký neotřelejší nebo vtipnější konec.

PS: tolik chyb v textu jsem už dlouho neviděla. To to nikdo nečte než to dají do tisku? Hlásím se dobrovolně na korektury :-)

alzbeta4340
13.02.2024 4 z 5

Kniha trpí častým neduhem tohoto druhu odpočinkové literatury. Autorka, která zvládla skoro celý tento románek napsat v příjemném humorném duchu, završila konec několika zcela přeslazenými kapitolami. Tam se nadsázka hledala dost těžko.
Přesto se mi kniha líbila, nejlepší byl asistenční pes, který asistoval, ať lidé chtěli nebo nechtěli.

Syma149
12.02.2024 3 z 5

Ze začátku mi kniha přišla vtipná a pěkně se četla, ke konci už jsem se trošku nudila a přišla mi až moc přeslazená. Ale pokud se chcete zasmát a nevěřícně zírat, kolik trapných situaci může někdo zažít, vřele doporučuji.

Aires
11.02.2024 5 z 5

Nechat se načapat posledním nezadaným miliardářem v jeho vlastní koupelně při depilaci? Mít nejhoršího asistenčního psa na světě, který krade z kufru robertky vaší potenciální tchyně?

Jo, to je Begonie, šílená, ukecaná až běda a otravně neodbytná jako sluneční paprsek, co pronikne naprosto vším. Osvítí i temné kouty srdce posledního svobodného miliardáře.

Tenhle páreček se vážně hledal. Na papíře to mezi nimi jiskří, div kniha nevzplane samovznícením. Neuvěřitelných situací a humoru si užijete víc než dost. Begonie je prostě jak hurikán, který se vymknul všem meteorologickým zákonům. Nikdo ji nepředpoví, ani nezastaví.Prosviští kolem vás a na rozdíl od všech těch princezen co chtějí zachránce, temného mafiána nebo pana Greye, je příjemná změna. Ona chce prostě jen lásku. A to je nesmírně osvěžující. Výsledkem je konečně kniha u které se počůráte smíchy, užijete si romantiku a zároveň neřešíte žádné temné drama. Begonie a Hayes jsou prostě jedineční, zábavní a věřte mi - o nich fakt chcete číst!

Papimami
10.02.2024 5 z 5

Romanticko komediální příběh s energetickou ženou a zlomeným zbohatlíkem, který po jejím boku odhaluje kouzlo života.
Předvídatelný příběh, který není fádní byť nese klišé romantických komedií.

Matri
02.02.2024 4 z 5

Kniha splnila svoj účel - zabavila, lebo naozaj stojí hlavne na vtipe. Ten zabezpečuje najmä nezvyčajná žienka Begonia - ako nezvyčajné je jej meno, tak nezvyčajne sa aj táto 32-ročná žena správa. Podľa jej naivity, náhľadu na život a na ľudí by som jej nepovedala viac ako 20 :-/ Nevravím, že mi vadila, naopak bola milá, ale najviac u mňa vyhral jej veľmi šikovný hafan Marshmallow - ten naozaj zabezpečil veľmi originále situácie!
Vzťah založený na falošnom randení, mužovi tvrdom a "bezcitnom" ako skala nie je nič nové, ale aj tak bol príbeh pekný a zabavil ma.
Humor mi sadol tak na 85% a podľa toho aj hodnotím. Ďalšie knihy od autorky by som si určite prečítala :)

"Stihl jsem procestovat celou planetu, ale teprve dnes jsem měl první schůzku, kde jsem romantickou atmosféru nezaplatil svými penězi. Svět byl dnes krásný sám od sebe, bez luxusu a okázalých gest."

Štítky knihy

dědictví erotické romány

Autorovy knížky

Pippa Grant
americká
2024  83%Poslední svobodný miliardář

Kniha Poslední svobodný miliardář je v

Právě čtených3x
Přečtených228x
Čtenářské výzvě32x
Doporučených8x
Knihotéce137x
Chystám se číst117x
Chci si koupit21x
dalších seznamech4x