Sparrow

Boston Belles série

0. díl >

L. J. Shen

Komentáře

Troy Brennan. Každý Ir v Bostonu to jméno zná. Syn mrtvého gangstera. Lamač srdcí s ocelově modrýma očima. „Uklízeč“, co vám může pomoct nebo vás v tomhle městě úplně zničí. Jo a taky můj nový manžel. Sparrow Raynesová To jsem já. Moje jméno si nikdo nepamatoval, dokud do mého života nevtrhl Troy. Jenže potom mě uvěznil. Unesl. A zničil všechny šance, co jsem měla na to, abych utekla z místa, kde jsem vyrostla. Krátce řečeno, Troy Brennan mi přistřihl křídla. Mám sny, a veliké, ale pochybuju, že mi někdy dovolí je následovat. Nemám tušení, proč se rozhodl vzít si mě za ženu. Jedno ale vím: vytáčet tohohle chlapa mi nic dobrého nepřinese. Vůbec nic dobrého.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2023 , Baronet
Originální název: Sparrow, 2016

Komentáře knihy Sparrow

Janoska
dnes

Má další mafiánská kniha. Příběh, který je čtivý a temný, ale také trochu romantický a hříšný.
Troy je syn mrtvého mafiána, ta jeho temnota na začátku knihy byla super.
Sparrow je oproti němu obyčejná holka, která nemá s mafií nic společného. Ale musí si ho vzít. No a je taková bojovná, nenechá si nic líbit.
Zápletka byla dobrá, u mě ale chybí ten wau efekt.
Víc mě tedy bavil začátek knihy, no...
Jinak jsem se nenudila a vlastně jsem se celkem nasmála.

"Jedná srágora plná cukru se připravuje," oznámila jsem mu.

"Jak je na tom dnes večer tvoje kouzelná perioda?" provokoval mě do ucha.

Líbilo a doporučuji.

zuzikis
13.04.2026

Já se moc nehrnu do dark romancí (můžu to označit jako dark romanci?). Ale tato kniha byla opravdu dobrá. Hlavní hrdinka má silný charakter a byla odvážná. Troye jsem také pochopila, proč se choval, jak se choval. Děj byl svižný a napínavý. Možná to bylo trochu předvídatelný a pokud by se čtenář snažil, tak asi přijde na celou pointu příběhu. Nic jsem neočekávala a byla jsem mile překvapená. Věkový rozdíl obou hrdinů by mě ani tak nepřekvapil a oba hrdinové se k tomu stavěli rozumě, jen mě asi trochu překvapil ten zvrat s matkou Sparrow - nerada bych tu pointu vyzradila, ale Sparrow, pro kterou tento zvrat bude nový se ani moc nad tímto faktem nepozastavila. Jinak oba hrdiny si oblíbíte. Autorka to opravdu umí napsat. Jen asi moc nemusím knihy z prostředí mafie - prostě to není můj šálek kávy.

Senza Jenka
02.01.2026

Je to takové zvláštní. Čtenář se ocitá přímo v přípravě na svatbu Sparrow a Troye. Ten svou nevěstu v podstatě unesl, po několika dnech jí oznámil, že budou mít svatbu a její názor ho vlastně nezajímá.
Důvody i myšlenkové pochody obou jsou odhalovány postupně. Jen škoda těch skoků v ději. Ale není to úplně nečtivé.

Karča1
22.12.2025

Nic podobného jsem nečetla takže to byla příjemná změna. Líbila se mi vášeň a oddanost v této knize. Zápletka mohla být méně komplikovaná. Přece jen mi něco chybělo a nemohu říci co. Knihu hodnotím v celku kladně.

daniela.blue_
18.09.2025

Kniha se mi líbila, autorka psát umí, o tom žádná. Ale něco mi tam chybělo. Prvních cca 200 stran mi přišlo trochu nudných a o ničem. Ale na druhou stranu, neměla jsem chuť to odložit a nechat nedočtené. :)
Občas něco zmateného, ale to mohl být překladem.

Mi-šu-le
15.09.2025

Jo, já tyhle mafiánské romance prostě můžu. Dobře se to četlo, zápletka dobrá a hlavní postavy se mi líbily. Dostala jsem to, co jsem od knihy očekávala, takže super a doporučuji. Troye jsem si zamilovala hned, což je polovina úspěchu.

ediiina
04.09.2025

Mafiánská romance, další bad boy který tahá za nitky, další domluvené manželství a nenávist která se promění v lásku.
Co se ale stane když je všechno tohle opředeno jedním velkým tajemstvím, tajemstvím které je až velmi citlivé a pro druhého až skoro zničující...
No, co k tomu říct... neodložíte to, dočtete to a pak, pak bude chtít další díl.
Protože tohle je jak droga, chcete prostě víc!

pavlinka04
05.08.2025

Děj ohromil a nepustil. Nechápu, že jsem na tuto knihu narazila až teď. Člověk chce číst dál, ale zároveň nechce ať to už skončí.

Pain
23.07.2025

(SPOILER) Máme tu nucené manželství. Kvůli penězům. Bohatý bad guy, takový skoro Viktor čistič si vezme chudou holku. On ji podvádí a samozřejmě chce, aby ona nikoho neměla. Samozřejmě spolu skončí v posteli a užívají si sexu až se hory zelenají a budovy otřásají.
Trochu akce a napětí vnese padouch, který je snadno odhalitelný.
Sparrow má jazyk ostrý jako břitva a svému muži nic nedaruje. Troy je hajzlík, který sice nepověsí svoje řemeslo na hřebík (uf, aspoň že tak), ale jde "do sebe" a stane se hodným strejdou.
Kniha se četla dobře, děj odsýpal. Jen konec mohl být méně sladký.

DanUšák_:-)
17.07.2025

Nešlo. To. Odložit! To by mohlo, myslím, stačit k vyjádření toho, jak moc mě tato kniha zaujala :-) Víceméně se mi i námět trefil na strunku toho, co jsem v danou chvíli chtěla číst, byť to není nic neotřelého.
Musím napsat, že děj je hezky svižný. Na začátku jsem se trochu bála, že se "nezajímavé" pasáže budou protahovat (jistá zásadní událost), ale to bylo neopodstatněné. Drzá, mladá hlavní hrdinka, temnější hlavní hrdina a vývoj jejich vztahu je popsán poměrně pěkně. Zápletka je zase celkem předvídatelná, ale přiznejme si, u tohoto žánru člověk zase tak moc překvapivou zápletku neočekává.

VercaV
26.06.2025

(SPOILER) Báječné, skvělé, úžasné. Nevěděla jsem do čeho jdu, bylo to moje první knížka od autorky, ale chytlo mě to hned. Nemohla jsem se od toho odtrhnout a už se těším na další díly série.

Postavy Troy a Sparrow byly báječné. Už dlouho jsem neměla takový skvělý pocit jako teď. To, jak se jejich vztah postupně a přirozeně vyvíjel, bylo to tak přirozené. Bavili mě ty jejich přestřelky, to jejich slovíčkaření, jak si Sparrow šla za svým i přes to všechno, jak se nebála a byla odhodlaná, dělala naschvály, na to jak byla vykreslena jako křehká dívka byla silná a odhodlaná. Troy byl též skvělý, jeho temný život uklízeče mě bavil. Ze začátku mi byl trochu "odporný", to jak Sparrow dal zákaz jiných mužů ale on ji podváděl, nebo první noc po svatbě ty jeho výhružky, trochu jsem se bála aby tam nedošlo k znásilnění, ale naštěstí se nic takového nekonalo. Postupem sem si ho velmi oblíbila.

Hlavního záporáka jsem tušila asi od půlky, takže když došlo na věc, nebyla jsem překvapená. Ale nebylo to ani moc přepálené, ten konec se k celé té knížce hodil.

Myslím si, že to bude knížka, ke které se vrátím. Ti dva mě hodně bavili a myslím, že ji budu mít ještě chvíli napaměti.

janaky
25.06.2025

Sledovať vývoj vzťahu dvoch ľudí v tejto knihe stál za to. Jednoducho nádherné spracovanie príbehu. Zo začiatku som mala sto chutí chytiť niečo a hodiť to po hlavnej postave, aby sa zobudila. Potom to gradovalo a ku koncu som netušila, kde je tá pravá časť deju. Zločiny a láska sa mi ako žáner páči. Autorka to so slovami vie na jedničku s hviezdičkou. V rámci čítania tejto knihy sa mi viackrát stalo, že som žasla nad tým, čo sa odohralo. Zároveň by som mohla napísať, že autorka sa pohrala s mysľou každého čitateľa. Troy a Sparrow mi od začiatku prišli ako dva články, ktoré do seba zapadajú. Než som sa stačila pozrieť, knihu som dočítala a mám ju chuť čítať znovu.

Moniska2410
22.05.2025

Tohle je další z příběhů, po kterých jednou za čas sáhnu. Oni dva mě totiž vždycky dokáží vytrhnout z blížící se čtecí krize

Poutavý příběh plný akce, napětí s trochou dramatu a velké dávky lásky. Kniha, kterou když otevřete, tak vás nepustí, dokavaď neotočíte poslední stránku.

Troy Brennan je v Bostonu dobře známý, ani ne pro svou laskavost, ale spíš pro svou krutost. Není to milý člověk, je obávaný a i když mu říkají „Uklízeč“, jeho služby by jste využívat asi nechtěli. Musí si vzít dívku, se kterou nechce mít nic společného, ale dal slib svému otci.

Sparrow moc dobře ví, kdo Troy je, vždyť vyrůstali ve stejné oblasti a znají se už mnoho let, protože její otec pracoval pro toho jeho. Má si Troye vzít a i když nechápe, proč ji Troy chce, když není zrovna jeho typ, nebo proč s tím její otec souhlasil, udělá to. Na první pohled je Sparrow jen obyčejná žena, ale Troy si uvědomí, že v jeho nové ženě je víc, než se na první pohled zdá.

Sparrow je ze začátku nevinná a nezkušená, ale jak příběh postupuje, zjistíte, že je víc než jen to a s každou kapitolou si jí oblíbíte víc a víc. Protože ona není jen naivní, hloupá holka, jak si o ní někteří myslí, ona je chytrá, drsná a jde si za svým.

Bavilo mě jak se jejich vztah vyvíjel postupně, nebyla mezi nima okamžitá vášeň, ale pomalé poznávání. Chemie mezi nima byla skvělá, uvěřitelná, nic nepůsobilo uspěchaně a já sem si každou jejich chvíli užívala na milión procent.

„Nemilovali jsme se, vedli jsme válku. Když tahala, já kousal. Když škrábala a zarývala mi nehty do masa, bušil jsem silněji, rychleji. Náš sex byl zuřivý, syrový, nezkrotný, divoký…“

Tenhle příběh prostě miluju a vždy se k němu budu vracet.

SáraR.
13.05.2025

Tak já nevím. Jsem v půlce a nijak mě to nechytlo. Ale jak tak pročítám ty pozitivní komentáře, tak budu asi jedna z minima. Zbývá mi 100 stran do konce a ikdyž nemám ráda rozečtené knihy, tak tuhle dočítat nebudu. Kniha mi přijde prázdná a o ničem. Postavy mě nezajímají, jejich osud je mi jedno a Troy se mi hnusí. Co dodat. Možná je to moc blízko realitě? Kdo ví, ale za mě fakt ne. Asi tuším, kdo je ten "záporák", vůbec mě to nepřekvapuje a o to víc mě kniha přestala zajímat.

Gabriela143
14.03.2025

L.J. Shen jednoducho vie ako na to. Opäť veľmi pekný príbeh, s témou bad boys a dohodnutých svadieb. Sparrow si vás získa hneď na začiatku a Troy...hmm. Zápletka je zaujímavá a koniec je nenásilný a vôbec nie je presladený, čo je veľmi sympatické.
Páči sa mi aj obálka knihy.

meredith6677
11.03.2025

Tak já nevím. Celou knihu si říkám, jestli jsem "normální", když se mi ten příběh zamlouvá. :D U první kapitoly jsem si říkala, že jsem možná sáhla vedle a bude to na můj žaludek dost drsné, ale kniha mě pohltila a byla jsem ráda, že příběh byl vesměs jen o vztahu Troye a Sparrow. Přeci jen to bylo očekáváno od tématu knihy, navíc mi bylo téměř od počátku jasné, kdo byl pachatel.
Není to asi sice kniha, kterou bych měla tendenci znovu časem číst, ale příběh mě bavil, pohltil mě, postavy mě oslovily a já ho můžu doporučit těm, co chtějí nějakou tu nevšední romanťárnu/light prasárnu :D.

Ronnie46
19.02.2025

Má první kniha od autorky. A rozhodně to byla trefa do černého.
Příběh Troye a Sparrow se mi moc líbil určitě si ho zase někdy přečtu.

"Krátce řečeno, Troy Brennan mi přistřihl křídla".

Šarak22
08.02.2025

Klasický příběh. Mladá dívka s nízkým sebevědomím a drsný bezcitný mafián, který si uvědomuje, že ona je láska jeho života. Kniha nebyla špatná. Chvílemi mi přišly jejich myšlenky a dialogy trochu zmatené. Mám prostě slabost pro bezcitné drsňáky

alnovka82
19.01.2025

Autorka je téměř vždy sázka na jistotu, píše velmi čtivě a člověk se u příběhu nenudí. A ani tady tomu není jinak, knihu jsem hltala a ikdyž je od začátku jasné, kdo tam škodí, tak ani to knize neubírá na poutavosti.
Ale i když se mi to fakt líbilo, tak tomu něco chybí, něco čím by to bylo originální, protože jsem přesvědčená, že za pár měsíců si to nebudu pamatovat.

Blanka29
15.01.2025

Domluvené manželství v toxickém světě a s mafiánem? Proč ne, sem s tím :)
Miluji tenhle typ knih, kdy máme bad boye a holku, co si nenechá nic líbit. Příběh se moc pěkně četl, stránky ubíhaly rychlostí světla až jsem se divila, že jsem na konci :)
Až na tu scénu u svatební noci, doporučuji :)

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi