SweetbabyDi SweetbabyDi komentáře u knih

☰ menu

Slyšet jeleny zpívat Slyšet jeleny zpívat František Šmehlík

Slyšet Jeleny Zpívat
Toto je prvotina jednoho mladého nadaného spisovatele s krásnou obálkou s fotkou daňka.
Kniha měla spád a výborně se četla. Nečtu detektivky. Toto je moje první. V knize je hodně jmen, nevadilo mi to, aspoň jsem zapojila mozek. Jen mi vadila ke konci ta morbidní brutalita. To se mohlo vynechat. Pěkná kniha.

22.04.2022


Panda v nesnázích Panda v nesnázích Markéta Lukášková

Je to moje druhá kniha. Losos v kaluži se mi líbil a proto jsem si vybrala i pandu.
Libily se mi všechny postavy. Příběh se četl velmi rychle a já si uvědomila, že v knize jsou vsechny emoce.
Jen ten konec. Najednou rychlý a zmatený konec. Mám spoustu otázek tak jak to tedy bylo? Každý má možná jiné vysvětlení. Klidně pište SZ. Díky

03.11.2020


Co neodvál ani čas Co neodvál ani čas Hana Marie Körnerová (p)

Když jsem přečetla 3 knihy od paní Körnerové, tak jsem šla na jisto pro čtvrtou. Jen jsem nevěděla jakou a v knize na kopici stala tato. Byla tlustá ( nesnáším tlusté knihy) a já byla nadšená, že to budu číst dlouho, protože pani Körnerová opravdu psát umí a já věděla, že mě to bude bavit a bavilo! Krásně čtení. Nádherně napsaný.

06.05.2019


Hlas kukačky Hlas kukačky Hana Marie Körnerová (p)

Nádherná kniha, která po přečtení zůstane v hlavě. Silný příběh, krásně napsáno. První kniha od této autorky,ale už teď se chystám na další.

23.03.2019


Bůh pláče potichu Bůh pláče potichu Hana Repová

Knihu jsem přečetla za tři dny, i přestože mám tři malé děti. Četla se dobře. Byla ale velmi předvídatelná. Už se těším na dvojku

14.03.2019


Losos v kaluži Losos v kaluži Markéta Lukášková

Výborná knížka s otevřeným koncem. Četla se lehce a rychle. Vtipné hlášky cynické Bárky. Milada mě bavila. Taková super babička. A na znamení zhůry věřím. Moc se povedla. Těším se na pandu v nesnázích. Palec nahoru autorce.

30.12.2018


Lidé, kteří mě znali Lidé, kteří mě znali Kim Hooper

Tak takhle kniha se mi vážně moc líbila. Četla se sama. Byla jsem do ní totálně ponořená. S postavou Emily jsem se ttoalne zžila, i když jsem nechápala proč to udělala a na druhou stranu jsem ji nezávidela její rozhodnutí, ale ani jsem ji nesoudila. Být "mrtvá" musí být silné odhodlání. Doporučuji

24.09.2018 4 z 5


Zátiší s kousky chleba Zátiší s kousky chleba Anna Quindlen

Takové nenáročné čtení, chvílemi jsem se nudila, ale ke konci jsem si uvědomila, že je to moc pěkná kniha a že člověk může být šťastný a potkat lásku i v šedesáti a to mě dojalo. Pěkná kniha

18.09.2018


Gruffalo Gruffalo Julia Donaldson

Muslim rict, ze jsem rada, ze jsem nedala na negativni rezcenze a prwsto zaslal do knohy a knihu koupila. Mezi totiz ten prostor prijfe izasny. Jak je to i zveršovaný. Mame knihu van anglictine ale kluci ji miluhou a tak jsem ji kouoila i v cestine.

14.09.2018


Slepá mapa Slepá mapa Alena Mornštajnová

Autorka knihy moc pěkně píše. Děj utíká a příjemné se čte. Jsem ráda, že jsem.sinji přečetla, protože po dokončení knihy jsem si uvědomila co to bylo za hroznou dobu. Bylo mi z toho odstranění úzko. Po Hané a slepý mapě si ale rada přečtu něco veselejšího.

10.09.2018


Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Je to moje druhá kniha od Jojo,, i když jsem nejdříve váhala si ji koupit moc se mi do ní nechtělo, jsem velice překvapená. Bylo to napínavé a v žádném případě nepředvídatelné. I jsem pustila slzu. Nakonec jsem ráda, že je v mě knihovně. Parádní oddechovka.

26.08.2018


Jít za hlasem svého srdce Jít za hlasem svého srdce Jan-Philipp Sendker

Toto je moje nej nej nej kniha a pořád hledám nějakou, která mě pohltí jako tato. Silný příběh o dvou lidech jejich láska je tak hluboká, že není měřítka. Na konci jsem plakala a jiná kniha tohle ve mě jeste neprobudila. Rada se k ní vrátím.

19.08.2018 5 z 5


Nejdelší jízda Nejdelší jízda Nicholas Sparks

Knížka se mi moc líbila. Ale ten film? Proboha!!! Je pravda ,že záleží na režisérovi, ale to bylo strašný.

15.08.2018


Běsa Běsa Dita Táborská

Jsem ráda, že jsem to nevzdala. Knizka je krásně napsaná. Silný příběh.

15.08.2018


Ve tvých očích Ve tvých očích Nicholas Sparks

Tak upřímně, tohle.jsem od Spartské nečekala. Ta kriminální zápletka byla dost napínavá a já jsem pro čtení ani nedýchala. Mohu doporučit. Zase nezklamal.

13.07.2018


Jedz, modli sa a miluj Jedz, modli sa a miluj Elizabeth Gilbert

Kniha mě lákala pár let a jsem ráda, že jsem si ji přečetla. Nejdříve mě vůbec nebavila. Dej byl příliš roztáhlý až po Itálii jsem se začetla. Musela jsem se po knížce podívat i na film. A to jsem neměla dělat. To byla jedna velká kravina. S knihou se nedá srovnat. Nějak nerozumím tomu, proč se točí film podle knižní předlohy ,když dej je rozhodně jiný než v knize. Brrr

09.07.2018