Hlas kukačky přehled

Hlas kukačky
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/363274/bmid_hlas-kukacky-V2V-363274.jpg 5 2368 2368

Napínavý příběh o pátrání po tajemství, o němž se i v nejužším rodinném kruhu jen šeptá. Příběh o rozplétání složitých lidských vztahů táhnoucí se hluboko do minulosti. Začalo to už v dětství jako pouhá zvědavost, ale tehdy Kristýně na otázky nikdo neodpověděl. V průběhu let se zvědavost změnila v potřebu odhalit vlastní kořeny a přijít rodinným záhadám na kloub. Už dospělá Kristýna se snaží pochopit jednání svých nejbližších, o nichž si myslela, že je důvěrně zná.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hlas kukačky. Přihlašte se a napište ho.

Čand@
dnes 5 z 5

Aké ľahké sa zdá byť odsúdiť Editu, tak ťažké je neľutovať Irmu. Život sa s ľudskými osudmi vie poriadne zahrať. A s jednou i druhou pekne zamával.
Autorka je veľmi dobrá vyprávačka. S bohatým, pekným jazykom vás prevedie od úvodu, cez zaujímavé dejové zápletky, až po záver takpovediac na jeden záťah.

rilajaan
25.04.2025 5 z 5

Skvělá kniha, silný příběh.

eDex
24.04.2025 5 z 5

Podobný typ knih není úplně můj šálek kávy, ale tento příběh mě dostal.
Silný a dojemný.

100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023

Psychologové tvrdí, že se všemi křivdami dětství se má člověk vyrovnat do čtyřiceti. Po čtyřicítce by měl s konečnou platností přestat řešit, že byl buď sirotek, anebo ho rodiče měli méně rádi než sourozence. Že se mu spolužáci posmívali a učitelé si na něho zasedli.

Hodní umírají stejně snadno jako zlí.

Nakonec se ukázalo, že Josef je obyčejný zbabělec, jak tomu u domácích tyranů nezřídka bývá.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Hlas kukačky v seznamech

v Přečtených3 360x
v Mé knihovně501x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)