Sabii14 Sabii14 komentáře u knih

☰ menu

Přání Přání Nicholas Sparks

Kniha má neskutečně silný příběh, tolik emocí jsem dlouho u žádné knihy neprožila. Přemýšlela jsem jestli si Přání vůbec přečíst a nakonec se tato kniha řadí mezi mé top knihy. Rozhodně doporučuji přečíst i když vás začátek může trochu nudit, ale čtenář musí dojít až na konec, aby ten příběh na něj skutečně zapůsobil

13.03.2024 5 z 5


Malibu v plamenech Malibu v plamenech Taylor Jenkins Reid

Dlouho se mi nestalo, že bych si v knize oblíbila všechny postavy a líbila se mi každá jeho povaha. Příběh byl neskutečně dojemný, líbily se mi skoky mezi minulostí, přítomností a dokonce malé náznaky budoucnosti. Kniha je skvěle napsaná, četla se úplně sama a příběh poukazuje na to, že sláva a bohatství není vše a slavní lidé nemusí být vždy tak spokojení jak vypadají :) Určitě doporučuji přečíst!!

11.02.2024 5 z 5


Kříďák Kříďák C. J. Tudor

Kniha se četla dobře a rychle, byla děsivá i vtipná. Tím, jak byl celý příběh napsán, neustále se mi měnil názor na to, kdo by mohl být viníkem. Zvraty v knize mě nepřestávaly překvapovat a jen jsem už chtěla přestat přemýšlet nad tím, jestli to byl on nebo ona a dojít na konec knihy, abych už věděla kdo za to všechno nakonec může. Bylo to tak čtivé až to bylo klasické odpočinkové čtení :)

06.12.2023 4 z 5


Odbočka v lesích Odbočka v lesích Kateřina Karolová

Kniha se mi hodně rychle a dobře četla. Příběh byl napínavý a z každé kapitoly jsem byla pokaždé z něčeho v šoku. Konec se mi moc líbil svou originalitou, čekala jsem klasický zakončení, ale byla jsem příjemně překvapena.

26.03.2023 4 z 5


Seznam hostů Seznam hostů Lucy Foley

Příjemné a rychlé čtení, příběh jednodušší a přesto pořád zajímavý. Líbilo se mi, že kapitoly jsou z více pohledů hlavních hrdinů, které si čtenář oblíbí podle vlastní sympatie a jen doufá, že zrovna on nebude vrah. Konec mě hodně překvapil a to hlavně tím, že jsem postupně měnila názor na to, že jsem spíše doufala, že můj oblíbený hrdina bude právě ten vrah :D

21.02.2023 5 z 5


Oni Oni Mark E. Pocha (p)

Knize bych dala tři hvězdy kvůli seznamování postav a rozepsání jejich příběhů. Některé postavy se vám zalíbí a některé odsoudíte. Kniha se mi četla velmi dobře a rychle a příběh byl napínavý a pořád jsem čekala co se bude dít a z koho se vyklube ten zlý. Ale bohužel musím dát dvě hvězdy, protože mi ke konci příběhu nebylo úplně dobře :D Samozřejmě jsem se ale do knihy pustila i přes upozornění na obalu knihy, takže autora nijak neodsuzuji, naopak smekám, že něco takového napsal :D

09.03.2022 2 z 5


Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Dlouho mě žádná kniha tak nedostala jako právě tato Pravda, nebo lež..
Když jsem se přehoupla přes začátek, nemohla jsem se pak od knížky odtrhnout, pořád jsem chtěla číst dál a dál. Příběh napínavý a až do konce jsem nevěděla co si mám vůbec myslet. Myslím, že budu ještě dlouho přemýšlet jestli to byla pravda, nebo lež.

16.01.2022 5 z 5


Tiché dítě Tiché dítě Sarah A. Denzil

Rozhodně jsem nečekala, že mě tato kniha tak moc chytne. Po dlouhé době jsem našla knihu, na kterou jsem se strašně těšila až budu pokračovat ve čtení. Celou dobu si říkáte kdo by to mohl Aidenovi udělat a jestli se nestane tohle nebo tamto. Prostě naprosto skvělý příběh s neočekáváním a nevědomím jaký bude konec!

06.09.2021 5 z 5


Jamaica Lane Jamaica Lane Samantha Young

Moc se mi líbí, že spisovatelka dělá hlavní hrdinky (dívky) jako je v tomhle případě Olivie, ne uplně krásné a hubené, ale poukazuje na široké boky, bříško a stehna a i přes to je krásná a přitažlivá. Dodává tím seběvědomí ostatním slečnám.. Příběh úžasný a jako vždy láska tam zvítězí :) Nate je vtipný a naprosto svůj a bavilo mě číst jak Olivii učí :-D

26.05.2017 5 z 5


London Road London Road Samantha Young

Johannu jsem měla hodně ráda, její povahu, obětavost a lásku k bratrovi.. Cama jsem si taky oblíbila a jeho chovaní ještě víc. Knížka má velmi dobré zápletky a je velmi zajimává a jako první díl bylo i v tomhle díle hodně věcí a situací z života.. :-)

22.05.2017 5 z 5


Dublin Street Dublin Street Samantha Young

I když mě občas Joselyino chování štvalo a bylo mi líto Bradena tak jsem moc spokojená.
V knize jsou věci co se mohou kdykoli jen tak stát a je to knížka i k zamyšlení.. Velmi dobře napsaná a skvělý příběh, vtipný, romantický a někdy i smutný..

05.05.2017 4 z 5


Revisor Revisor Nikolaj Vasiljevič Gogol

Vtipné a rychle přečtené :)

15.12.2016 3 z 5


Osud Osud Aprilynne Pike

Opravdu skvělé zakončení příběhu. Od začátku až do konce jsem byla v napětí a jsem velmi spokojená s celým příběhem i postavami v něm :)

15.12.2016 5 z 5


Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Krásný příběh. Byla jsem hrozně zvědavá co se Milesovi stalo a překvapilo mě to, a najednou jsem jeho chování naprosto chápala a jsem moc ráda jak to skončilo. Líbilo se mi to :-)

28.08.2016 5 z 5


Omámení Omámení Jessica Shirvington

Moc mě to bavilo a proto jsem hodně naštvaná, že není pokračovaní.. :-(
Ale jinak opravdu dobrá kniha

26.08.2016 5 z 5


Záchrana Lilandgarie Záchrana Lilandgarie Michaela Burdová

Strašně jsem si knížku užila a docela mě i mrzí, že to mám dočtené..
Bylo to velmi dojemné i napínavé a s koncem jsem sice spokojená, ale i smutá, přesto jsem s knížkou moc spokojená :-) Velmi dobře se mi četla

12.08.2016 5 z 5


Zrádné hory Dragor Zrádné hory Dragor Michaela Burdová

Parádní díl. Pořád nějaká akce a velká válka. Líbí se mi jak je knížka psaná a vemli jsem si všechny oblíbila, nejvíce určitě Veragina a taky se mi líbí Elasovi moudra :-D Prostě krásná kniha, teším se na poslední díl a jsem velmi zvědavá :-)

29.07.2016 5 z 5


Strážci dobra Strážci dobra Michaela Burdová

Jako každá knížka od spisovatelky i tato je velmi úžasná a dobrodružství elfů a Veragina mě moc bavilo. Už se teším na čtení dalších dílů.

22.07.2016 5 z 5


Bílá nemoc Bílá nemoc Karel Čapek

Velmi dobrý příběh, nečekala jsem, že mě to bude tak bavit. Měla jsem to přečtené opravdu rychle.

22.07.2016 5 z 5


Netvor Netvor Alex Flinn

Kniha dobrá, četlo se mi příjemně. Bylo to podle mě jako moderní Kráska a zvíře..

20.07.2016 3 z 5